2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350635 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Açıkcası fenere yedi verdirelim derdi de garip

Gg nin de gelmesini istemiyorum açıkcası ve zaten niye istiyoruz anlamıyorum ki zaten vdw olayı ciddiye bindiyse böyle bir şeyde saçma olur

Şimdi gelecekler istatistik falan filan konuya girecekler falan da saçma

Gg belki iti bir yedek hatta as olabilir ama pahalı bir yedeğe gerek yok

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Neyin ilerisine gidiyor muşum ben

Adamın bana karşı bir savunması mı var okumamış bile yazmadıkları mı gelmiş burada hazır cevapları sıralıyor

Siz asıl ileri gidiyorsunuz Önyargıyla yaklaşarak insanları saçma şeyler ile itham etmekten vazgeçin bir argüman varsa söyleyin dinleyelim

Halen daha siz böyle istiyorsunuz demekten ne fayda geliyor tutmuşsunız renklilerle atışma istiyorsunuz diyorsunuz böyle saçma bir ithamda bulunmak ne kadar mantıklı

Yazdıklarımı okuma zahmetine bire girmeden gelip burada bana karşı bir ithamda bulunmak niyetine olup

Ben insanlara beni okumuyorsun deyince ileri giden ben miyim

Hayır değilim kimse kusura bakmasın ama siz insanları bulunduğunuz ithamlar ile ileri gidiyorsunuz

Bu arada cevap yazmayın rica ediyorum bakın bı bir değil iki değil hep aynı şey kaç kere yazdınız insanları ithamlara boğup gelio burada siz beşiktaşlı bile değilsinize varan ithamlar yakışmıyor

Burada yazanların kaç tanesi tutup Gs serdarı almış vay be dedi

Fabri fbye gitse ne diye sevineyim Nani ye sevinen mi vardı Rvp ye ya da adamlar Markovic alınca ben bayram ettim burada

İnadına yazılmayan laflara karşı itham Edib durun ama karşı cevap gelince ileriye gidiyorsun

Adam bana Neler yazdı laf yol ben bıktım aynı şeylerden deyince ileri gidiyorsun

Bir daha kimse bana sen Beşiktaş'ın iyiliğini istemiyorsun yazmasın yoksa daha sert şeyler söylemek zorunda kalacağım

Bu zamana kadar bana inadına sataşan adamlara karşı bile sakinliğimi korumaya çalıştım ama bu konuda taviz verdikçe ileriye gidiyorsunuz

Bir kere şunu kesin netleştirelim bana burda cevap yazma falan diyemezsin
böyle bir şeyi söyleme hakkınmı var. istediğim kişiye cevap yazarım. herkesde yazar
bir forumda sen benimle muatap olma sen şunu yap deme hakkınmı var.
sakinliğini korumasan ne olur. banamı yaparsın kendinemi yaparsın
burda konuya girerken söylediğin şey şimdi çıkarlar ffp derler para derler diye zaten
milleti fişekleyen sensin söyleyenlerede işte söylendi diye dalga geçende sensin.
şimdide tehdit ediyorsun. Ben ithamda bulunmuyorumki. senin söylediklerini
söyleme diyorum insanlara mahalle baskısı uygulama diyorum.
fikrin varsa yazarsın nasıl insanlar fikrini okuyorsa sende karşı eleştiriye aynı şekilde saygı göstereceksin.
birde bana cevap yazma diyorsun farkında bile değilsin ben seninle sohbet etmiyorumki seni ikaz ediyorum. @talha

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Transferde ipler Şenol Hoca'nın eline bırakılacak demek bu sene transferde kumar oynayacağız demektir.
Kariyeri boyunca 100 üzerinden maksimum örneğin 60 vermiş İsmail'i parlatıp 80 veren oyuncuya dönüştürme keza 100 üzerinden 65 vermiş Tolga'yı parlatıp 75 performansı verdirme fantezilerinin yanına Fabri gibi yeni yeni fanteziler ekleyeceğiz demektir bu . Bu durum artık risk almaktan çıkıp kumar oynamaya dönüşüyor ve Beşiktaş yöneticileri böyle bir kumarın oynanmasına izin vermemeli.
Hocanın bunun yanında savunma anlayışında , savunmaya transfer edilecek oyuncunun profili konusunda inat ettiği yanlışları var. Kısaca transfer konusunda hocadan çok yönetim söz sahibi olmalı .
Hoca Bursaspor ya da Trabzonspor'u değil Beşiktaş'ı çalıştırdığını unutmamalı .

Çevrimiçi Necmi

her ülke olduğunu sanmıyorum ben biraz hristiyan müslüman ülke ayırımı gibi geliyor bana
çık bu teori tutmaz bence çünkü o hristiyan ülkelerin takımlarının sahibi müslüman :D

Çevrimdışı 38life

West Ham, Gökhan Töre için yarın son teklifini iletecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

BTD

Çevrimiçi Necmi

Transferde ipler Şenol Hoca'nın eline bırakılacak demek bu sene transferde kumar oynayacağız demektir.
Kariyeri boyunca 100 üzerinden maksimum örneğin 60 vermiş İsmail'i parlatıp 80 veren oyuncuya dönüştürme keza 100 üzerinden 65 vermiş Tolga'yı parlatıp 75 performansı verdirme fantezilerinin yanına Fabri gibi yeni yeni fanteziler ekleyeceğiz demektir bu . Bu durum artık risk almaktan çıkıp kumar oynamaya dönüşüyor ve Beşiktaş yöneticileri böyle bir kumarın oynanmasına izin vermemeli.
Hocanın bunun yanında savunma anlayışında , savunmaya transfer edilecek oyuncunun profili konusunda inat ettiği yanlışları var. Kısaca transfer konusunda hocadan çok yönetim söz sahibi olmalı .
Hoca Bursaspor ya da Trabzonspor'u değil Beşiktaş'ı çalıştırdığını unutmamalı .
kime göre yanlış?
eminim Beşiktaşta olduğunun ve Beşiktaşın ne kadar büyük bir camia olduğunun farkındadır
zaten söylemlerinde bunu defalarca dile getirdi :D

Çevrimdışı talha

Hadi Beşiktaş'ın içini biliyor da karşıyı nereden biliyor lu yazı Btd denen oluşumun tamamen havadan ibaret oluştuğunu gösterir
Yani teklif falan yok ortada bunlar da artık yazacak birşey bulamadı artık süreden yiyelim kıvamında gidiyorlar

Açıkcası kimse imzayı almadıkça ilgimi çekmiyor artık gökhan olayı da tatlıya bağlanır elbet ama by işin olmama ihtimaline karşı yeni bir yol haritası lazım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kime göre yanlış?
eminim Beşiktaşta olduğunun ve Beşiktaşın ne kadar büyük bir camia olduğunun farkındadır
zaten söylemlerinde bunu defalarca dile getirdi :D
Kime göre yanlış değil sahadaki görüntüye , gidişata göre yanlış olandan bahsediyoruz . Örneğin hızlı hamleli Alexis'i stoper oynatıp bir defans probleminin hallolunacağını zannederken Alexis'e göre daha hantal olan ama pozisyon bilgisi , futbol zekası daha üst seviyede olan Tosic'in defanstaki soruna daha çare olması gibi .Buna rağmen Hoca'nın  Serdar Aziz gibi hızlı hamleli stoperde inat etmesi gibi.
Hocanın artık söylemlerine değil yaptıklarına bakıyorum . Hocanın bir türlü vaz geçemediği takıntıları var . Bu takıntıları Bursaspor ya da Trabzonspor'da göze batmaz ama Beşiktaş çok farklı dünya ve bu takıntılar burada fazla hoş karşılanmaz . Örneğin Tolga'yı parlatma sevdasına aşırı kapılıp ilk 11'de tutmaya devam ederse Tolga ilk hatalı golü yediğinde taraftarın tepkisi sadece Tolga'ya olmaz.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 01:36:51 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Efe

18 milyon euroya el sıkışılım naz yapmasınlar fazla :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Şenol hocaya güvenirim ama bu işler tamamen kendisine bırakılmamalı çünkü olayın tabiatına aykırı sonuçta hocanın en önemli gayesi bu takımı daha iyi hazırlamak ve şenol hocayı bu konuda yanlız bırakmak onu sadece daha fazla efor sarfetmesine neden olacaktır

Şimdi sen ne diyorsun şampiyon yaptı adam falan filan diye laflar gelecek

Bir daha yazayım hocayı yanlız bırakmak hocayı yoracaktır yanına en azından biri verilsede daha sağlıklı sonuçlara el atabilsek şimdi Beşiktaş'ın iyiliğini falan istemiyorum gibi garip sonuçlar çıkaracak olanlar var iki kere yazmak en iyisi

Çevrimdışı Bishamon

West Ham Lacazette için Lyon'a 52M Euroluk bir teklifte bulunmuş

Çevrimdışı can1903

Atakan Kurt oyuncusunun temsilcisi mi, yoksa oyuncuyla görüşmesi için Beşiktaş tarafından mı görevlendirilmiş?
Oyuncunun temsilcisi olarak görüşme yapmış kulüp ile.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Şenol hocaya güvenirim ama bu işler tamamen kendisine bırakılmamalı çünkü olayın tabiatına aykırı sonuçta hocanın en önemli gayesi bu takımı daha iyi hazırlamak ve şenol hocayı bu konuda yanlız bırakmak onu sadece daha fazla efor sarfetmesine neden olacaktır

Şimdi sen ne diyorsun şampiyon yaptı adam falan filan diye laflar gelecek

Bir daha yazayım hocayı yanlız bırakmak hocayı yoracaktır yanına en azından biri verilsede daha sağlıklı sonuçlara el atabilsek şimdi Beşiktaş'ın iyiliğini falan istemiyorum gibi garip sonuçlar çıkaracak olanlar var iki kere yazmak en iyisi

işte bu maniplasyondur mahale baskısıdır. Daha cevap gelmeden insanları susturma isteğidir. @talha

Çevrimdışı tangaz

West Ham Lacazette için Lyon'a 52M Euroluk bir teklifte bulunmuş

bu totoşlar santrafora 30 mio ayırdık diyorlardı nereden çıktı bu 52? parayı çarçur etmesinler daha winger alacaklar  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

İsmail aynı ismail. Çek maçında 2 hareket yaptı aldanmayın. Savunma arkasına kaçırdığı adamları gördünüz. Bu adam Messi karşısında falan oynayacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

@Mehmet Ali C. seninkinin (ospina) yediği ikinci gol neymiş öyle. gelmesin istemezük, faRbi yemezdi o golü  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Kime göre yanlış değil sahadaki görüntüye , gidişata göre yanlış olandan bahsediyoruz . Örneğin hızlı hamleli Alexis'i stoper oynatıp bir defans probleminin hallolunacağını zannederken Alexis'e göre daha hantal olan ama pozisyon bilgisi , futbol zekası daha üst seviyede olan Tosic'in defanstaki soruna daha çare olması gibi .Buna rağmen Hoca'nın  Serdar Aziz gibi hızlı hamleli stoperde inat etmesi gibi.
Hocanın artık söylemlerine değil yaptıklarına bakıyorum . Hocanın bir türlü vaz geçemediği takıntıları var . Bu takıntıları Bursaspor ya da Trabzonspor'da göze batmaz ama Beşiktaş çok farklı dünya ve bu takıntılar burada fazla hoş karşılanmaz . Örneğin Tolga'yı parlatma sevdasına aşırı kapılıp ilk 11'de tutmaya devam ederse Tolga ilk hatalı golü yediğinde taraftarın tepkisi sadece Tolga'ya olmaz.
bence tosiçi oynatmama nedeni şu çetnik selamı nedeniyle tribünlerin
koyduğu tavır olabilirmi Şampiyonluğa giderken belkide riske girmek istemedi.
Serdar Azizde inat edebilir belkide haklı inadında oyuncu onun öğrencisi ne yapıp yapamayacağını senden
benden iyi biliyordur.
sahada benim gördüğüm şampiyon takım sen ne görüyorsun bilmiyorum.
Merak etme şenol hocanın o kadar kredisi var. Kimse onu tolga yüzünden protesto etmez.
vodafone arena tribünleri artık o eski tribünler değil. tribünler çok hızlı kimlik değiştirdi.
Törenin ve tolganın o triplerine bile ses çıkartmayan tribün Şenol hocaya hiç bir şey demez.

Çevrimdışı Ersoy

İsmail aynı ismail. Çek maçında 2 hareket yaptı aldanmayın. Savunma arkasına kaçırdığı adamları gördünüz. Bu adam Messi karşısında falan oynayacak.
Otoban yaptı kanadı resmen yaptığı 2 hareket için kral ilan edilmesin sol bek sart.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

ismail neden messi karşısında oynasın stoper değilki Messide kanat oyuncusu değil :alala:
arkasına adam kaçırmayan bir bek oyuncusu varmı?
yada başka türlü söyleyeyim messiyi savunabilecek bir defans oyuncusu varmı?
zaten o kadar iyi defansı olan herhalde şl yi kaldırır. :D

Çevrimiçi Necmi

Otoban yaptı kanadı resmen yaptığı 2 hareket için kral ilan edilmesin sol bek sart.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay canına o kadar kötü bir milli takım performansında sahanın en iyisi olan
ismaili Beşiktaşın oyuncusunu gömüyorsunuz tebrik ederim sizi ama bir gömen sizsiniz
bütün ülke alkışlıyor. Bunuda sırf kendi teoriniz tutsun diye yapıyorsunuz ayıptır.

Çevrimdışı worns

Tamam sol beke transfer gerekiyor bunu İsmail ilk tercih olsun diye söylemiyorum ama Messi'yi savunacak sol beki nerden bulacağız? Çıtamız bu değil.

Çevrimiçi Necmi

@Mehmet Ali C. seninkinin (ospina) yediği ikinci gol neymiş öyle. gelmesin istemezük, faRbi yemezdi o golü  :bandit:
ilk yediği golde hatalıydı bence tam konuşuyorduk gece defosu ayak dibine atılan toplar diye
tamda o an yedi golü :D

Çevrimdışı Bishamon

ismail neden messi karşısında oynasın stoper değilki Messide kanat oyuncusu değil :alala:
arkasına adam kaçırmayan bir bek oyuncusu varmı?
yada başka türlü söyleyeyim messiyi savunabilecek bir defans oyuncusu varmı?
zaten o kadar iyi defansı olan herhalde şl yi kaldırır. :D
Messi sağ kanatta oynuyor

Çevrimdışı Mehmet K

Arkadaşlar kulübün mali durumu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan varsa aktarabilir mi?

Bir süredir iş yüzünden forumu takip edemiyorum o yüzden biraz geride kaldım.

Etiketler: