2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

topalı stoper mi yapacaklarmış? güseeelll  :money:
öyle söylemiş victor ben onun yalancısıyım :D

Çevrimdışı tangaz

öyle söylemiş victor ben onun yalancısıyım :D

vitor efendiyi yedirmeyiz  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

işin sonunun varacağı yeri ben söyleyeyim şampiyon olacağız
hani geçen senede fener oyuncu aldıkça burda aynı şeyleri söylüyordunuz ya
bende şampiyon olacağız çok daha iyi kadroya sahibiz diyordum gene söylüyorum
fener hiç kadrosunu bozmayıp üstüne beş oyuncu alsaydı gene bizim seviyemize gelemezdi
ne bekliyorsunuz şampiyon kadro bozulmamış üstüne takviye yapılıyor beğen beğenme
yapılan her takviye artı güçtür eskisi elinde çünkü.zaten şampiyonluğun açık ara adayı bir
takımız daha ne olması lazım iki iyi stoper iyi bir kaleci alınca şl yimi kaldıracağız bunun mu
olacağını düşünüyorsunuz beklentiniz ne beklentimiz tekrar şampiyonluktur bunuda başaracak kadromuz mevcut.
peki derdiniz ne daha fazla para harcayınca başımız göğemi erecek
her kelimesine katılıyorum elimizdekiler gitmeyecek takviye takımı dahada güvenli hale geetirecek sosa ve oğuzhan arkamız sağlam diyerek daha çok ileri gidecekler atiba daha güvenecek arkaya bunlar çok önemli 2 iyi oyuncu arkayı süper hale getirir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vitor efendiyi yedirmeyiz  :icool:
vvitov kazandık mı maçı hayır başkanım bana 6 ay daha verin sus geç içeri vitov :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe bu porto atletico al geliştir sat yapıyor ama 10-45 mio arasına alıp, 20-80 arasına satıyor, bunlar çok uç örnekler  :icool:
bizdde 13 sattık abi :D 20 falan konuşuyoruz bu örenkleri örnek alarak gidiyoruz bizde bi gün 50 milyona futbolcu satabiliriz bu mümkün bu yönetimle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar diğer takımların transfer haberlerini burada paylaşmıyoruz...

Başlık burası... http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-avrupa-ligleri-transfer-sezonu/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

adam satmadan alamıyorsun isterse elinde 100 milyonun olsun adamla anlaşma yapmışsın 4 milyonu bırak 1 milyon veremiyoruz şuan sat istediğini  al diyor anlaşma satamadığımız için free aadam almak zorundayız başkada şansımız yok gomez kalacak q7 kalacak töre satılırsa satılacak takımı bozmaz başkan bu takım 2 yıl daha bizi en az taşıyacak 4 yılda kurdu 1 kerede dağıtırmı bu yoklukta

Abi bonservissiz Nkolou orda dururken hala 5 6 milyon euro bonservisli Gustavon Gomez peşindeyiz. Keza Fabri gibi bir kaleci aldık gecen sene mac oynamamıs. Ve Murat Özen'in dediğine göre İsmailin yerine adam düşünülmüyormuş bu ne demek. Kaldı ki daha defans bölümün Allah a emanet iken ve Mario'nun durumu belirsizken Quaresma'yı göndermek ne kadar akıllıca olabilir?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Gece gece tansiyonum çıktı İsmail ile devam deyince o kadar Kolarov hayali kurduk burda :D

Çevrimdışı Efe

Abi bonservissiz Nkolou orda dururken hala 5 6 milyon euro bonservisli Gustavon Gomez peşindeyiz. Keza Fabri gibi bir kaleci aldık gecen sene mac oynamamıs. Ve Murat Özen'in dediğine göre İsmailin yerine adam düşünülmüyormuş bu ne demek. Kaldı ki daha defans bölümün Allah a emanet iken ve Mario'nun durumu belirsizken Quaresma'yı göndermek ne kadar akıllıca olabilir?
q7 gitmez bonservis verip oyuncu alamayız töre satılmadan haberlere bakıyorum hepsi balon hemde peribacalarındaki balonlardan hiç biri gerçekleşmeyecek beşiktaş borsaya bi isim bildirmeden kimseye inanmayın geçen sene kaç kere söyledim ne balonlar uçuştu bu senede aynı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

vvitov kazandık mı maçı hayır başkanım bana 6 ay daha verin sus geç içeri vitov :lol:

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Türkay

q7 gitmez bonservis verip oyuncu alamayız töre satılmadan haberlere bakıyorum hepsi balon hemde peribacalarındaki balonlardan hiç biri gerçekleşmeyecek beşiktaş borsaya bi isim bildirmeden kimseye inanmayın geçen sene kaç kere söyledim ne balonlar uçuştu bu senede aynı

İnşallah yönetim yine basınla oynuyordur abi ve doğru transferleri yaparız

Çevrimdışı tangaz

bizdde 13 sattık abi :D 20 falan konuşuyoruz bu örenkleri örnek alarak gidiyoruz bizde bi gün 50 milyona futbolcu satabiliriz bu mümkün bu yönetimle

çine sattık ama avrupaya sanırım rekor carew di :) ben hiç bir avrupa takımının tr liginden öyle 50 milyonluk falan oyuncu alacağını sanmıyorum maksimum 20 belki o da.

Çevrimiçi Necmi

Borç argümanı da geldi tamam oldu

Sen 10 tane adamı alıp maaş verince o bir milyar eriyor da haberimiz mi yok

Adam okumuyor bile bildiğin otonoma bağladı aynı şeyleri söylüyor duruyor başka bir argüman yok mu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ileri gidiyorsun sen nasıl yorum yapıyorsun başkalarıda yapar herkes senin gibi
düşünmek zorundamı. şampiyon kadroya hemde deplasmanda şampiyon olmuş kadroya
öldük bittik muamelesimi yapmak doğru sizin derdiniz kesinlikle takımı güçlendirecek transfer değil
renklilerle sidik yarışı zaten böyle olduğu verdiğin örnekle belli oluyor Fabriyi es keza fener
alsa bedava adam biz niye almadık diye yaygara yaparsınız çünkü sürekli içinizde bir renkli hayranlığı var
o rusun adını bile ben ilk defa duyuyorum @Çağrı ya sordum kim bu diye topal seviyesinde biri dedi
ön liberoymuş. bu işi en iyi bilecek @mylife1903  onunda söylediği aynı şey sıradan bir oyuncu işte
adamlar suya düşmüş yılana sarılıyor. siz hala renkli hayranlığına devam geçen sene rvp kaçtı diye neler söylediğinizide
biliyorum açtırmayın bana eski defterleri sürekli kendinizi tekrarlıyorsunuz. Geçen seneden bir gram
ders çıkartmamışsınız. sabredin daha transfer sezonunun başındayız alabildiğimizi alırız alamazsak canımız sağ olsun
bu takım gene şampiyon olur. tek fark olur nisanda değilde mayısda ilan ederiz.
fikrin varsa söyle şimdi şöyle dersiniz şimdi böyle dersiniz diye mahalle baskısı uygulamaya kaltığın an foruma
sustururum peşin söyleyeyim artık bu tip saldırgan üslup kullanmayalım hiç kimsenin fikrine fren koyamazsın
karşı eleştiriyi kaldıramıyorsan eleştiri yapmayacaksın. @talha

Çevrimdışı talha

Yahu ben artık ne yazdığıma karşı şüphelerim var ciddi ciddi şüphelerim var acaba ben farklı şeyler mi yazıyorum

Ben şampiyon falan olamayız falan mı dedim zaten p konuda bir şüphem yok

Ama şl konusunda kimse kusura bakmasın yanlış düşünceler porto da o kafayla gitseydi emin olun alamazdı bence sen gerekeni yap herşey yoluna gider

Artı benim öyle şu gelsin öyle olmas gibi bir argümanım yok inadına sanki öyle bir şeyi savunuyor muşum gibi yazmaktan vazgeçin

Ben bir aksilik olduğunda arkadan güvenebileceğin bir isim olsun bu kesinlikle lazım sonra üzülüyoruz ah be sakatlanması kötü oldu falan filan olmasın diyorum

Ama inadına sanki benim vay adam alalım yok şampiyon olamayız fb kimleri kimleri alıyor diyor muşum gibi bir karşıt görüş olulturuyprsunuz

Allah korusun başımıza gelmemiş iş değil üç defans lak diye gitse ne yapabiliriz onun irdelenmesi Lazım diyorum

Yahu öyle yıldız falan mı istiyoruz buradakiler onun derdinde mi diye düşünüyorum ya insanlar gidip sen şuna bas parayı al mı diyor insanların hepsi hem Beşiktaş'ın parası işe yaramayan ve maaş külfeti oluşturan ve bir yıl sonra gönderme sancısına gireceğimiz insanlardan uzak duralım diyor ama sanki adamlar on milyon harcayalım Silva gelsin Luiz gelsin falan demiş gibi konuşuyorsunuz

Burada kimse şampiyon olamayız demiyor ama eğer sürdürülebilir bir başarı istiyorsak hatalardan ders alınsın önlem alınsın istiyor ama insanları öyle dedi diye yerin dibine sokuyorsunuz

Sanki bir ise istiyorsunuz takımın iyiliğini bize o gözle hiç bıkmadınız

Bir bakış açınız değiştirin tek argümanla nereye kadar gideceğiz

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

çine sattık ama avrupaya sanırım rekor carew di :) ben hiç bir avrupa takımının tr liginden öyle 50 milyonluk falan oyuncu alacağını sanmıyorum maksimum 20 belki o da.
20 çok zor ulaşılacak bir rakam çok özel bir oyuncu olmalı
sen ona satarsın bir sene sonra 40 a gider ama burda sana bu parayı vermezler.
her ülkenin bir sınırı var diye düşünüyorum artık :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yahu ben artık ne yazdığıma karşı şüphelerim var ciddi ciddi şüphelerim var acaba ben farklı şeyler mi yazıyorum

Ben şampiyon falan olamayız falan mı dedim zaten p konuda bir şüphem yok

Ama şl konusunda kimse kusura bakmasın yanlış düşünceler porto da o kafayla gitseydi emin olun alamazdı bence sen gerekeni yap herşey yoluna gider

Artı benim öyle şu gelsin öyle olmas gibi bir argümanım yok inadına sanki öyle bir şeyi savunuyor muşum gibi yazmaktan vazgeçin

Ben bir aksilik olduğunda arkadan güvenebileceğin bir isim olsun bu kesinlikle lazım sonra üzülüyoruz ah be sakatlanması kötü oldu falan filan olmasın diyorum

Ama inadına sanki benim vay adam alalım yok şampiyon olamayız fb kimleri kimleri alıyor diyor muşum gibi bir karşıt görüş olulturuyprsunuz

Allah korusun başımıza gelmemiş iş değil üç defans lak diye gitse ne yapabiliriz onun irdelenmesi Lazım diyorum

Yahu öyle yıldız falan mı istiyoruz buradakiler onun derdinde mi diye düşünüyorum ya insanlar gidip sen şuna bas parayı al mı diyor insanların hepsi hem Beşiktaş'ın parası işe yaramayan ve maaş külfeti oluşturan ve bir yıl sonra gönderme sancısına gireceğimiz insanlardan uzak duralım diyor ama sanki adamlar on milyon harcayalım Silva gelsin Luiz gelsin falan demiş gibi konuşuyorsunuz

Burada kimse şampiyon olamayız demiyor ama eğer sürdürülebilir bir başarı istiyorsak hatalardan ders alınsın önlem alınsın istiyor ama insanları öyle dedi diye yerin dibine sokuyorsunuz

Sanki bir ise istiyorsunuz takımın iyiliğini bize o gözle hiç bıkmadınız

Bir bakış açınız değiştirin tek argümanla nereye kadar gideceğiz

iyide bir şeyi açık demenede gerek yokki bazen söylediklerin o kapıya çıkar konuya
fener transferiyle girersen vay efendim şunu aldılar biz niye almadık bağlamında konuştuğunda
bu kapıya çıkıyor. ne yani fenerle biz aynı çizgide değilizki adamların başında defansı düşünen
hoca var bizim başımızda hücumu düşünen hoca var adamlar hücumcu beklerini bile gönderdiler
resmen yaratmak istedikleri gol yemeyelim  1-0 olsun bizim olsun mantığı bize ne fener transferinden gidip kimi alıyorlarsa alsınlar
bizimde başımızda bir hoca var ve takımı şampiyon yaptı herhalde gelecek sene yaratmak istediği kadroyu en iyi o bilir.

Çevrimiçi Necmi

rekor baliç değilmiydi :alala:
Beşiktaş özelindemi söylüyorsun

Çevrimdışı atalay

Neustadter, Topal'ın muadili. İkisi de Anchor Man rolü alabilecek iyi DOS oyuncuları. Josef ve Topal varken Neustadter kovalıyorlar ise yanlış yapıyorlar.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:51:33 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Neustadter, Topal'ın muadili. İkisi de Anchor Man rolü alabilecek iyi DOS oyuncuları. Josef ve Topal varken Neustadter kovalıyor ise yanlış yapıyorlar. (Topal yada Neustadter'i daha önce istediğimi defalarca söylemiştim)

Topal'ı stoper olarak istemiyor muydun ?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

20 çok zor ulaşılacak bir rakam çok özel bir oyuncu olmalı
sen ona satarsın bir sene sonra 40 a gider ama burda sana bu parayı vermezler.
her ülkenin bir sınırı var diye düşünüyorum artık :bandit:

her ülke olduğunu sanmıyorum ben biraz hristiyan müslüman ülke ayırımı gibi geliyor bana

Çevrimdışı atalay

Salt stoper için değil. Orta saha kurgusunda da kullanmak için.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 21:30:45 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

rekor baliç değilmiydi :alala:
Beşiktaş özelindemi söylüyorsun

renklilerden bize ne abi  :biggrinking:
baliç yada jeyjey okocha sanırım okocha 500bin farkla önde olabilir. 18 biri 18,5 biri die hatırlıyorum.

Çevrimdışı talha

Neyin ilerisine gidiyor muşum ben

Adamın bana karşı bir savunması mı var okumamış bile yazmadıkları mı gelmiş burada hazır cevapları sıralıyor

Siz asıl ileri gidiyorsunuz Önyargıyla yaklaşarak insanları saçma şeyler ile itham etmekten vazgeçin bir argüman varsa söyleyin dinleyelim

Halen daha siz böyle istiyorsunuz demekten ne fayda geliyor tutmuşsunız renklilerle atışma istiyorsunuz diyorsunuz böyle saçma bir ithamda bulunmak ne kadar mantıklı

Yazdıklarımı okuma zahmetine bire girmeden gelip burada bana karşı bir ithamda bulunmak niyetine olup

Ben insanlara beni okumuyorsun deyince ileri giden ben miyim

Hayır değilim kimse kusura bakmasın ama siz insanları bulunduğunuz ithamlar ile ileri gidiyorsunuz

Bu arada cevap yazmayın rica ediyorum bakın bı bir değil iki değil hep aynı şey kaç kere yazdınız insanları ithamlara boğup gelio burada siz beşiktaşlı bile değilsinize varan ithamlar yakışmıyor

Burada yazanların kaç tanesi tutup Gs serdarı almış vay be dedi

Fabri fbye gitse ne diye sevineyim Nani ye sevinen mi vardı Rvp ye ya da adamlar Markovic alınca ben bayram ettim burada

İnadına yazılmayan laflara karşı itham Edib durun ama karşı cevap gelince ileriye gidiyorsun

Adam bana Neler yazdı laf yol ben bıktım aynı şeylerden deyince ileri gidiyorsun

Bir daha kimse bana sen Beşiktaş'ın iyiliğini istemiyorsun yazmasın yoksa daha sert şeyler söylemek zorunda kalacağım

Bu zamana kadar bana inadına sataşan adamlara karşı bile sakinliğimi korumaya çalıştım ama bu konuda taviz verdikçe ileriye gidiyorsunuz

Çevrimiçi Necmi

yaw 1 stoper 1 sol bek gelse hereks beyaz bayrağı çeker günlük yaşıyoruz hatta saatlik gelişmeler psikolojimizi değiştriyor ona görede anlık yorumlar daha 1 ay rahat zamanımız var temmuz sonu transferlerden 3 ü zaten takıma katılmış olur sonrasında 3 haftalık bi bölüm var lige biraz sabırlı olmak lazım
başkan geçen konuşmasında resmen dalga geçti
önceliğimiz sağ bek dedi aslında demek istediği biz sağ bek aldık aslında
ilk onu bildireceğiz. yoksa bizim sağ bek gibi bir önceliğimiz yokki tamam serdar gitti bir sağ bek
takviyesi gerekiyor ama öncelik değil GG nin tek önceliği fenere atacağın şamar. bütce anlamında
sıkıntımız yok bonservis vermedikten sonra sen bir harca fenere iki harcat öyle bir duruma getirki hiç düşünmedikleri mevkide
inat için pahalı transfer yapmak zorunda bırak bir taşla iki kuş vuruyorsun.
şu anda yönetim kimseyi umursamıyor ne basını ne taraftarı ellerinde bir plan var onu uyguluyorlar.
şenol hoca pahalı transfer peşinde koşmaz ama istemediği bir oyuncuyuda aldırtamazsın o nedenle
yapılacak her transfer şenol hocanın belirleyeceği şekilde olacaktır geçen sene kendi yapmadığı takımı aldı
ve bu takımı şampiyon yaptı şimdi bu takımın defolarını gördü ve buraları yamayacaktır. Bazen görev verdiğin kişiye
helede başarıyı getirdiyse saygı göstereceksin.

Çevrimdışı talha

Salt stoper için değil. Orta saha kurgusunda da kullanmak için. Keza Neustadter'i de...
İşte demek istediğim bu Neustdater iki mevki yi kaldırabilecek kapasitede alabilecek en ekonomik adam kisvesinde şuan eğer illa bir adam alacaksan ve para vermek istemiyorsan işte orada adam en azından

Ama halen daha garip garip laflar

Yahu bu takımda üç defans gönderilecek mi eğer öyleyse biri alınmalı ben gidip yine bir faydası olmayacak üç tane adam yerine bir adam akıllı güvenilir bir adam alalım diyorum yazılanlara bak

Olayı inadına bu tarafa çekmek kime ne fayda getirdi anlam veremiyorum

Etiketler: