2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12378069 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Beşiktaşın geleceği adına gönderilmesi elzem İsmail ve Tolga bu senenin ilk iki tranferi olursa Çarşı karışır tabi. Olası bir kötü gidişatta günah keçileri mi olacak bu ikili  onun çalışmalarımı bu sözleşme yenilemeleri bilemiyorum ama bu sene nazar mı değdi nedir mantıksız işler yapıyoruz, bakalım şu gruplar aşaması bir bitsin buralarda şenlenir inşallah.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail ve Tolga ile sözleşme uzatılması için yöneticiler zaten uygun şartların oluşmasını bekliyordu . Bu yapılacak sözleşmelerin  1 milyon avronun altında olacağını zannedenler maalesef rüya görüyordu .
Burada İsmail,Tolga gibi futbolculara tepki verilmesinin sebebi bu olacakları öngören kişilerdi . Bizim çocuk zihniyetini ve bu zihniyetin nelere mal olabileceğini küçümsememek lazım . En basitinden bu sezonun maçlarına bakın anlarsınız bu bizim çocuklar yüzünden felaketin(şampiyonluğun kaçması) eşiğinden nasıl döndüğümüzü.
Bu takımda yedeğin de bir standardı olmalı. Maç kazandırmıyorsa o yedek en azından oynadığında basit hatalarla maçta kaybettirmemeli. İsmail mi acaba bize maç kaybettirmeyecek yedek? Nedir bu İsmail sevdası? Güzel bir sözleşme kapmasının da etkisiyle rehavete kapılacak , o rehavetle basit hatalarının sayısında artış yaşanacak, bize maç kaybettirecek , faydadan çok zarar getirecek futbolcuyu takımda tutma sevdasının tek açıklaması olur o da 'Bizim çocuk' zihniyeti.
Tolga ,İsmail, takımda kalırsa Pektemek tartışmalarını gelecek sezon bolca göreceğiz özellikle takım tökezlediğinde . Bundan kaçış yok. Bizim çocuk zihniyeti sürdükçe bu tür tartışmalar da bitmeyecek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz iyi gün taraftarı olmayı beceremedik zaten illa kötü gün olacak Beşiktaşta o zaman desteğimiz çok farklı olur.ismail ve Tolga ile sözleşme uzatılmasını nasıl sindiriyosunuz içinize bide bu paralardan mustafa pektemek birdi üç oldu.madem bunlar iyi adam kontenjanından sözleşme uzatıyo serdar kurtuluşun ne suçu vardı ondan daha mı Beşiktaşlılar ondan dahamı iyi abiler performansıda bu kadar berbat değilken bunu savunanlar niçin serdarı savunmuyor.derdiniz ismail tolga değil derdiniz yönetime laf gelmesin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Cem_

Tolga ve İsmailin performansları sebebiyle tartışılması normal. Elbette eleştireceğiz ancak bu oyuncuları gönderelim derken şunu da göz önünde bulundurmak gerek : Kadro mühendisliği elinize kağıt kalem alıp 4-4-2 yazmakla yapılmıyor. Burada insan faktörü var. Bu oyuncular herşeyden önce birbirleriyle arkadaşlar. Halı sahada bile sevdiğiniz saydığınız bir arkadaşınızı hop diye takımdan çıkarsalar ister istemez etkilenirsiniz ve mental anlamda düşüş yaşarsınız. Tolga bu takımın kaptanı, abisi. Takım içinde var olması önemli ve değerli. Ben de  kaleye elit kategorisinden bir kaleci takviyesi yapılmalıdır diye düşünüyorum ancak Tolga ile sözleşme uzatılması doğru bir karardır. İsmaile gelirsek , uzun zaman sonra ilk kez bu sezonun tamamında forma giydi. Sene sonuna doğru düşüş yaşaması normal. Önümüzdeki sezon performansı ve istikrarı olumlu yönde olacaktır. İyi bir sol bek transferi ile beraber orada iyi bir rekabet yaratmış oluruz.

Çevrimdışı Kalyoncu

tamam haklisin da yönetime onerebilecegin ismailden daha iyi, turk, daha az maas alan imza parasi istemeyen bir sol bek onerebilecek misin? yada gomezi gonderip ayni gomez gibi bi turk bulup sol bekten ismaili gonderip yabanci alabiliriz.. olabilir mi boyle birsey.. 100 milyar $ versem sana muslera nin türk halini bulabilir misin.. atibanin turkunu bulabildigimiz gun tolgadan kurtulabiliriz.. iste egitim ve futbolda altyapi en onemli mirastir derken bunu kastediyoruz dunyadaki butün paralari yigsak da hem turk hem ismailden daha iyi hem de daha kullanisli bir ismail bulunamiyor..
Eren albayrak

Çevrimdışı onurturan

Biz iyi gün taraftarı olmayı beceremedik zaten illa kötü gün olacak Beşiktaşta o zaman desteğimiz çok farklı olur.ismail ve Tolga ile sözleşme uzatılmasını nasıl sindiriyosunuz içinize bide bu paralardan mustafa pektemek birdi üç oldu.madem bunlar iyi adam kontenjanından sözleşme uzatıyo serdar kurtuluşun ne suçu vardı ondan daha mı Beşiktaşlılar ondan dahamı iyi abiler performansıda bu kadar berbat değilken bunu savunanlar niçin serdarı savunmuyor.derdiniz ismail tolga değil derdiniz yönetime laf gelmesin

Aslında herkes ismail yetersiz diyor
herkes tolga yetersiz diyor..

Çevrimdışı BavyeraKartali

Nesyse beyler bir musubet bin nasihattan iyidir ! Aldiklari kararin maalesef yanlis oldugunu herhangi bir ic saha macinda ufacik bir hata yaptiklarinda zaten elindeki bardagi dolu olan besiktas taraftarina son damla olacaklar ve yönetim de keske geriye dönebilseydikte sözlesmlerini yenilemeseydik diyecek.. haaa olurda ilk 11 yüzü görmezler o zaman yirrtilar abicim  :) taraftar da sineye cekmeyi kabullenir gözden irak gönülden irak hesabi yapar !  ya nasip kaderlerini birazda yine yonetim belirleyecek ilk 11 olmazlarsa ne ala  !!!!
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 15:58:34 BavyeraKartali ]
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Kalyoncu

Aslında herkes ismail yetersiz diyor
herkes tolga yetersiz diyor..
Yetersiz diyorda 1.4 almasını nasıl kabul ediyor nasıl içine sindiriyor hadi içine sindirdi nasıl savunabiliyor?

Çevrimdışı sozkul

ya insanlar özgür sana ne adam boykot edecekse tepkisini gösteriyor kendince ben sinir oldum açık konuşmak gerekirse 2 futbolcuyu da Beşiktaş'a yakıştıramıyorum da sevmiyorum da, iyi insan olması da beni alakadar etmez insanlığına mı para veriyoruz kötü topçular işte bu kadar net haddinden çok fazla para aldıkları da gerçek insanların kanına dokunması da çok normal bu zor hayat şartlarında tr standartlarında çok pahalı kombineleri alıp maça gidiyor, forma alıyor maçlara gitmek gelmek bir sürü para yani kısacası tepki koymakta son derece haklıyız.....

Bencede forma almamak,bir futbolcudan gıcık almak,maça gitmemek, takımına kızmak  hatta bu kızgınlık yüzünden takım değiştirmek herkesin demokratik hakkı ve bunu ifade etmesinde hiçbir sakınca yok.

Böyle düşünen ve böyle düşünmeyenlerin birbirine hitab ediş şekli sorun olan.
Ve senin ifade ettiğin şeye karşı içinde hiçbir hakaret içermeyen bir eleştiriye karşı olan tahammülsüzlük sorun olan.
Insanlar eleştirildiğinde bunu bir saldırı olarak algılayıp, nasıl en acıtıcı ifade şekli ile cevap veririm diye araştırma yapıyor sanki.  Hemen kişiselleştiriliyor.

Herkes böyle bu ülkede, elinde imkan olsa mesela, FT eminim Milli takım teknik direktörüne hakaret kanunu çıkarttırıp, milleti bir-iki içeri sokmaya çalışır. Ama iklim o kadar kötüki, bu ülkenin yarısı o pozisyona gelse FT nin yapmaya çalıştığını yapar.

Daha biz bu ülkede karşılıklı konuşmayı bilmiyoruz. Çok umutsuzum.

Çevrimdışı tuncaboylu

ya insanlar özgür sana ne adam boykot edecekse tepkisini gösteriyor kendince ben sinir oldum açık konuşmak gerekirse 2 futbolcuyu da Beşiktaş'a yakıştıramıyorum da sevmiyorum da, iyi insan olması da beni alakadar etmez insanlığına mı para veriyoruz kötü topçular işte bu kadar net haddinden çok fazla para aldıkları da gerçek insanların kanına dokunması da çok normal bu zor hayat şartlarında tr standartlarında çok pahalı kombineleri alıp maça gidiyor, forma alıyor maçlara gitmek gelmek bir sürü para yani kısacası tepki koymakta son derece haklıyız.....

E o boykot etmekte özgürse, biz de boykotu eleştirmekte özgürüz.  :icool:

Hayat zor, biletler pahalı vs. Kimse kimseye "Hayat standardını düşür, çoluğunun çocuğunun boğazından kes de kulübe katkı yap" demiyor. Faşist parti yönetimi yok ortada.

Bahsetmeye çalıştığımız şey, yönetimin ya da teknik heyetin hatalı olduğunu düşündüğün her hamlesinden sonra "forma almayacağım, katkı yapmayacağım" tarzı hareketlerin yersizliği.

Yönetimin hatalı olduğunu düşündüğüm onlarca hamlesi oldu. Kimisinin hata olduğu ortaya çıktı, kimisinin olmadığı. Mesela Demba Ba transferini hata olarak görmüştüm ben. "O parasızlıkta kronik sakat olduğu söylenen adama 6.5 milyon euro bonservis mi verilir?" diyordum sağda solda. Ama boykot, forma almama falan; aklıma gelmedi hiç.

Kimsenin Beşiktaşlılığını sorguladığım da yok, ama kendine Beşiktaşlıyım diyen birinin bu tarz düşünceleri aklından geçirmesi garip geliyor. Söylemeyelim mi bunun garip geldiğini?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yetersiz diyorda 1.4 almasını nasıl kabul ediyor nasıl içine sindiriyor hadi içine sindirdi nasıl savunabiliyor?

1.4 aldığını bilmiyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Takımımız kamp dönemini Avusturya'nın Leogang bölgesinde yapacak. Daha once takımımızın aynı bölgede yaşadığı talihsizlikler
1- Ertuğrul Sağlam dönemindeki ilk kampta tam 7 futbolcu sakatlık geçirmişti.
2- İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman kavga edip, kamptan gönderilmişti.
3- Ersan Adem Gülüm’ün çapraz bağları burada koptu.
4- İsmail Köybaşı, milli takımda aynı yerde kamptayken çapraz bağlarını koparttı.
5- Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş, buradaki kamptan şike soruşturması için ayrılmış, İstanbul’a dönüşte ise tutuklanmışlardı.
6- Kampta dönemin başkanı Yıldırım Demirören’in ayak parmağı, basın mensuplarıyla yapılan maçta kırıldı.
7- Futbolcuların büyük kısmı gıda zehirlenmesi geçirdi.
8- Leogang’ta yapılan kamplara hiç bir yeni transfer dahil olmadı.
9- Aynı yerde daha önce çalışan Rusya Milli Takımı, yaşanan olumsuzluklar yüzünden kampı yarıda kesmişti.
10- Kampa ziyarete gelen gurbetçi taraftarlar, ağır yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazaları geçirdi.

Not : Alıntıdır.

Çevrimdışı Yalçın

Oruc dolayisiyla insanlar gergin.. Sinirlendigimiz zaman yazip, yazdiklarimizi okuyup ona gore gonder tusuna basmaliyiz. Bosu bosuna birbirimizin kalbini kirip tuttugumuz oruclara da zarar veriyoruz. Bu takimda su anda sozlesmesi uzatilan futbolcular takimi sampiyon yapan futbolcular. Hepimizin hatasi var. Fakat bazen bir yerde yapilan onemli bir hareket o futbolcunun vadesini uzatabiliyor. Tolga'nin yedigi hatali goller kurtardiklarindan fazla. Fakat belkide yoneticiler onu durusu nedeniyle tutmak istiyor. Sol bek ulkemizde fazla yok. Belki de Ismail'i yeni alinacak bir sol bek sayesinde rekabete girisip daha iyi olacagini var sayiyor.. Ismail ne kadar kizsak da sakatligindan sonra hirsini one cikarip milli formayi kapmis bir futbolcumuz. Olcay'a ne kadar soylensek de bu ulkede bacagini ayagini onun gibi olur olmaz yerlere sokup top calan baska bir futbolcu yok. Unutmuyorum, Baskan bir keresinde "Sahada sevincliyiz roportaj yapiyoruz, biri omzuma zipladi. Sandimki taraftarlardan birisi. Bir dondum arkama, baktim Olcay. Olcay'in takim uzerinde cok buyuk pozitif etkisi var. Kendisi neseli oldumu herkes neseli oluyor" demisti. Bazi durumlarda futbolcularin saha icindeki performanslari kadar saha disi davranislarida etkili olabiliyor. Sonra iskeleti bozulmayan takimiz. Seneye bu tecrubeyle daha rahat bir maraton surdurecegiz. Yapilacak bir kac kilit ve nokta transferle iyi olacagimiz gun gibi ortada. Yonetime guvenmeliyiz. Normalde alinan futbolcularda basari orani 50%'lerden daha dusuktur. Baskan ve yonetimi ilk geldikleri iki sene haricinde su ana kadar basarili bir durumdalar. Bu yuzden sakin olup sabretmekte fayda var.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

1.4 aldığını bilmiyoruz.
Bilsen savunmaya devam edecekmisin onu söyle

Çevrimiçi Necmi

Benim Beşiktaşlılığımı sorgulayacak kadar Beşiktaşlı mısınız siz?

Birilerine lafı fena koymuşum zamanında hala çıkmamış adamda ki acıya bak. :lol: :lol:

Gidin ne halt yiyorsanız yiyin. Yönetime toz kondurmayanlar, zamanı geldi mi gitmezlerse laf etmeyin.

Her zaman derim böyle anlayış olmaz. Her haltı kabul edersen bir bakmışsın Fİkret Orman'ın oğlu orada top oynuyor ne ssin çıkar ne de soluğun.

Tepki verme İsmail ve Tolga poaraları cuykkalasınlar gidin alın formalarınız benim apram değerli maçları da izlemedim bu sene destek falan da vermedim.

Bu arada bu bir kişisel protestotur Alkış falan bekleyen yok hadi eyvallah.
kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz elbette ama hiç
kimsede Beşiktaşa zarar verecek şekilde bir maniplasyonda yapamaz
forma almayabilirsin maçlarada gitmezsin ama bunu burda gelip söyleyemezsin
kimse senin ismail eleştirine laf söylemedi sana verilen tepki forma almam
sözüne alma yap protestonu ama burasını bunun için propaganda alanı olarak kullanma
yönetim doğru işler yapıyorsa toz kondurmayız ilerde yanlış yaparsada eleştiririz.
ne yani bu gün doğruları yapanı ama bu ilerde yanlış yapar sülalesiyle üstümüze çöreklenebilir diye
şimdidenmi eleştirelim. Ben mişlerle mışlarla haraket etmem. Bu gün senin yanlış bulduğunu
başkalarıda yanlış bulacak diye bir kuralmı var. sana göre yanlış başkasına göre doğru
şenol hocayı madem sonuna kadar savunuyorsunuz kararlarınada saygı gösterin o zaman
şenol hoca iyi adam yetiştirir büyük hocadır tamam eyvallah ama o zaman kimi takımda
tutacağınada bırak o karar versin. Sizce ismaili istemiyor olsa imza atılırmıydı.
karar mercihindeki insanların aldığı kararlara az saygı gösterin. sizin için yanlış olabilir
ama onlar şampiyon olacak kadroyu kuruyorlar demekki onlara göre doğru zaten buda
şampiyon olarak uygulamada doğru olduğunu gösterdi.
ne biliyoruz şu anda önümüzdeki sene takım planlamasını biliyormuyuz kimler düşünülüyor kimlere teklif götürüldü maliyeti ne
bunu karşılayabiliyormuyuz. neye göre yanlış senin beğenmemene göremi. burda defalarca
konuştuk hiç içime simiyor onların takımda kalması dedim ama imzalamak zorundalar.
imzalamazsan kadroyu kuramıyorsun bunun anlaşılmayacak bir tarafı varmı sen sekiz tane
alt yapı koyabilirsin takıma burdan sıkmak kolay ama en basiti girecek sekiz tane alt yapı
oyuncusunun adını yazda bilelim ondan sonra elindeki yerlileri gönder.
ismaili istemiyorum demek eleştiri değildir kadroyu yazarsın 8 tane türk alt yapılı oyuncuyu koyarsın işte
bu şekilde yapılmalı ismailin bu kadroda yeri yok dersin bu eleştiridir. Gerisi laf olsun beri gelsin
konuşmasıdır.@talha
öyle laf koyma falan yakışmıyor. Biz forumda herkesin Beşiktaşlı olup olmadığını sorgularız araştırırız
olmayıpta gizli sızmış olanı burdan uzaklaştırırız. yani öyle kimse sorgulayamaz falan deme bence
Beşiktaşlı olan herkese töleransım vardır ama şüphe duyduğumada hiç acımam. öyle kişileri sorguladığımız
için kaç renkli bulduk. hatta burda birtanesi acayip trollüyordu sizde hatta en çokta @Serhat Akkaya
bize karşı savunuyordu çünkü buraya gelmiş sürekli yönetime vurup duruyordu bir anda bağrınıza basmıştınız
burayı az karıştırmamıştı. mesela siz eleştiriye başladığınızda yeni üyelerden birileri size destek çıktığında
araştırıyoruz renkli çıkıyor. mesela aramızda biri var şu anda hem burda üye hem antuda  :)
daha henüz burayımı trollüyor yoksa antuyumu trollüyor anlayamadık izliyoruz rengini belirleyecek bir izede rastlamadık
henüz. burdada bir falso vermedi antudada bir falso vermiyor.

Çevrimdışı onurturan

Eren albayrak

Ben bu konularda atalay çağrı yada sizler kadar araştırmacı ve bilgi sahibi değilim olabiliridi tabii ki iyi oyuncu ..yöentim hata da yapmış olabilir... yada ismaili gönderip onu almaya çalışssak neler yaşanırdı klübü kaç para isterdi süreç nasıl ilerlerdi pirinç bulgura da dönebilirdi olay.. zaten benim anlatmaya çalıştığım şey başkaydı orada şu anki milli takımımızın hali ortada 70 milyonluk ülkede bir 11 çıkartamıyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilsen savunmaya devam edecekmisin onu söyle

Bir tane mesajımı da mı okumadın İsmail hakkında?

Bir daha yazayım:

İsmail'e senelik verilecek para garanti 1 milyon euro'dan fazlaysa hatadır. Ne kadar fazlaysa, o kadar büyük hatadır.

Çevrimdışı can1903

Belki hiç transfer yapmayız..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben bu konularda atalay çağrı yada sizler kadar araştırmacı ve bilgi sahibi değilim olabiliridi tabii ki iyi oyuncu ..yöentim hata da yapmış olabilir... yada ismaili gönderip onu almaya çalışssak neler yaşanırdı klübü kaç para isterdi süreç nasıl ilerlerdi pirinç bulgura da dönebilirdi olay.. zaten benim anlatmaya çalıştığım şey başkaydı orada şu anki milli takımımızın hali ortada 70 milyonluk ülkede bir 11 çıkartamıyoruz..
Bonservisi elinde direk gelip imza atacaktı ismaile ve o menajerine hadi güle güle diyecektin.yabancılarda türlü türlü pazarlığa giriyoruz Yerlilerde niye böyle yapıyosak.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ve ismail mevzusu milleti birbirine dusurdu.

Tolga olayini anlayabiliyorum, bence gayet yeterli bir ikinci kaleci.
Olay aldigi parada kitleniyor bence.

Ismail konusu daha derin.
Turk futbolcular arasinda cok buyuk fark yok. Ismailin oynadigi kadar altyapida sol bek oynamis her futbolcu oynar.
Olay gene aldigi paraya geliyor.

Mustafa pektemek olayi da aldigi parada kisilip kaliyor.

Bu 3 arkadasi seven koruyan insanlarin bu arkadaslari elestiren insanlar ile tartisirken, bu 3 futbolcuyu elestirenlerin neden serdari hic elestirmedigini ya da velinin aldigi parayi hic gundeme getirmedimlerine dikkat etmeleri lazim. Daha duzgun bir tartisma olur.

Ben kendi adima mustafa ve ismaili bu forma ile gormek istemiyorum. Bunlarin yerine altyapidan 2 cocuk olsa 100er bin liraya bu larin verdigi katkiyi verirdi. Kimse merak etmesin herhangi bir sol bek oynasaydi bu sene o bile secilirdi milli takima. Mustafa performansini ise kura ile cekilen bir besiktas taraftari rahat rahat verirdi.

Millet birbirine girdi bu ismail yuzunden, adam rakip defanslari birbirine dusurseydi keske.

Çevrimdışı onurturan

Takımımız kamp dönemini Avusturya'nın Leogang bölgesinde yapacak. Daha once takımımızın aynı bölgede yaşadığı talihsizlikler
1- Ertuğrul Sağlam dönemindeki ilk kampta tam 7 futbolcu sakatlık geçirmişti.
2- İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman kavga edip, kamptan gönderilmişti.
3- Ersan Adem Gülüm’ün çapraz bağları burada koptu.
4- İsmail Köybaşı, milli takımda aynı yerde kamptayken çapraz bağlarını koparttı.
5- Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş, buradaki kamptan şike soruşturması için ayrılmış, İstanbul’a dönüşte ise tutuklanmışlardı.
6- Kampta dönemin başkanı Yıldırım Demirören’in ayak parmağı, basın mensuplarıyla yapılan maçta kırıldı.
7- Futbolcuların büyük kısmı gıda zehirlenmesi geçirdi.
8- Leogang’ta yapılan kamplara hiç bir yeni transfer dahil olmadı.
9- Aynı yerde daha önce çalışan Rusya Milli Takımı, yaşanan olumsuzluklar yüzünden kampı yarıda kesmişti.
10- Kampa ziyarete gelen gurbetçi taraftarlar, ağır yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazaları geçirdi.

Not : Alıntıdır.
Tövbe tövbe
tövbe Estafurullah..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservisi elinde direk gelip imza atacaktı ismaile ve o menajerine hadi güle güle diyecektin.yabancılarda türlü türlü pazarlığa giriyoruz Yerlilerde niye böyle yapıyosak.

@Kalyoncu, Sevgili dostum:

1- Bonservisi elinde olan adamların imza parası istediğini öğrenmemiz için kaç sene daha geçmesi gerekiyor?
2- Eren Albayrak konusunda Şenol Güneş'in fikirlerini ve düşüncelerini biliyor musun? Beğendiği ve istediği bir oyuncu mu, bir açıklaması oldu mu?
3- Eren Albayrak Başakşehir'e senelik kaç paraya imza attı?
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 16:36:00 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir tane mesajımı da mı okumadın İsmail hakkında?

Bir daha yazayım:

İsmail'e senelik verilecek para garanti 1 milyon euro'dan fazlaysa hatadır. Ne kadar fazlaysa, o kadar büyük hatadır.
Okumazmıyım hiç kim ismail tolga dese oradasın forma almam diyenler hakkında haklısında bu kadar savunma şu iki adamı insanların damarlarına basmayın sabrı kalmadı kimsenin.yemin ediyorum serdar kurtuluş savunsanız anlarım iyi adam güzel abi felan büyük Beşiktaşlı sizin iyi adam kontenjanınızdan onu kullansanız ağzımı açmam ama savunduğunuz biri 6 yıldır hiçbirşey vermeyip hastanede yatıp Beşiktaş üzerinden hayatını yaşayan adam diğeri hala kendini trabzonda sanan bir adam bunlar iyi adam olsalar utanırlar bu durumlardan

Çevrimdışı onurturan

Nesyse beyler bir musubet bin nasihattan iyidir ! Aldiklari kararin maalesef yanlis oldugunu herhangi bir ic saha macinda ufacik bir hata yaptiklarinda zaten elindeki bardagi dolu olan besiktas taraftarina son damla olacaklar ve yönetim de keske geriye dönebilseydikte sözlesmlerini yenilemeseydik diyecek.. haaa olurda ilk 11 yüzü görmezler o zaman yirrtilar abicim  :) taraftar da sineye cekmeyi kabullenir gözden irak gönülden irak hesabi yapar !  ya nasip kaderlerini birazda yine yonetim belirleyecek ilk 11 olmazlarsa ne ala  !!!!
Öyle olmuyor ki Pektemek ilk 11 e giremiyor ama hala içimizde yaradır .. hatta oynamayan adama o paralar daha da  bi kötü oluyor abi..

Çevrimdışı cagdas44

Tolga ve ismail mevzusu milleti birbirine dusurdu.

Tolga olayini anlayabiliyorum, bence gayet yeterli bir ikinci kaleci.
Olay aldigi parada kitleniyor bence.

Ismail konusu daha derin.
Turk futbolcular arasinda cok buyuk fark yok. Ismailin oynadigi kadar altyapida sol bek oynamis her futbolcu oynar.
Olay gene aldigi paraya geliyor.

Mustafa pektemek olayi da aldigi parada kisilip kaliyor.

Bu 3 arkadasi seven koruyan insanlarin bu arkadaslari elestiren insanlar ile tartisirken, bu 3 futbolcuyu elestirenlerin neden serdari hic elestirmedigini ya da velinin aldigi parayi hic gundeme getirmedimlerine dikkat etmeleri lazim. Daha duzgun bir tartisma olur.

Ben kendi adima mustafa ve ismaili bu forma ile gormek istemiyorum. Bunlarin yerine altyapidan 2 cocuk olsa 100er bin liraya bu larin verdigi katkiyi verirdi.
Kimse merak etmesin herhangi bir sol bek oynasaydi bu sene o bile secilirdi milli takima. Mustafa performansini ise kura ile cekilen bir besiktas taraftari rahat rahat verirdi.

Millet birbirine girdi bu ismail yuzunden, adam rakip defanslari birbirine dusurseydi keske.

:claps: :claps:

Etiketler: