Benim Beşiktaşlılığımı sorgulayacak kadar Beşiktaşlı mısınız siz?
Birilerine lafı fena koymuşum zamanında hala çıkmamış adamda ki acıya bak.

Gidin ne halt yiyorsanız yiyin. Yönetime toz kondurmayanlar, zamanı geldi mi gitmezlerse laf etmeyin.
Her zaman derim böyle anlayış olmaz. Her haltı kabul edersen bir bakmışsın Fİkret Orman'ın oğlu orada top oynuyor ne ssin çıkar ne de soluğun.
Tepki verme İsmail ve Tolga poaraları cuykkalasınlar gidin alın formalarınız benim apram değerli maçları da izlemedim bu sene destek falan da vermedim.
Bu arada bu bir kişisel protestotur Alkış falan bekleyen yok hadi eyvallah.
kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz elbette ama hiç
kimsede Beşiktaşa zarar verecek şekilde bir maniplasyonda yapamaz
forma almayabilirsin maçlarada gitmezsin ama bunu burda gelip söyleyemezsin
kimse senin ismail eleştirine laf söylemedi sana verilen tepki forma almam
sözüne alma yap protestonu ama burasını bunun için propaganda alanı olarak kullanma
yönetim doğru işler yapıyorsa toz kondurmayız ilerde yanlış yaparsada eleştiririz.
ne yani bu gün doğruları yapanı ama bu ilerde yanlış yapar sülalesiyle üstümüze çöreklenebilir diye
şimdidenmi eleştirelim. Ben mişlerle mışlarla haraket etmem. Bu gün senin yanlış bulduğunu
başkalarıda yanlış bulacak diye bir kuralmı var. sana göre yanlış başkasına göre doğru
şenol hocayı madem sonuna kadar savunuyorsunuz kararlarınada saygı gösterin o zaman
şenol hoca iyi adam yetiştirir büyük hocadır tamam eyvallah ama o zaman kimi takımda
tutacağınada bırak o karar versin. Sizce ismaili istemiyor olsa imza atılırmıydı.
karar mercihindeki insanların aldığı kararlara az saygı gösterin. sizin için yanlış olabilir
ama onlar şampiyon olacak kadroyu kuruyorlar demekki onlara göre doğru zaten buda
şampiyon olarak uygulamada doğru olduğunu gösterdi.
ne biliyoruz şu anda önümüzdeki sene takım planlamasını biliyormuyuz kimler düşünülüyor kimlere teklif götürüldü maliyeti ne
bunu karşılayabiliyormuyuz. neye göre yanlış senin beğenmemene göremi. burda defalarca
konuştuk hiç içime simiyor onların takımda kalması dedim ama imzalamak zorundalar.
imzalamazsan kadroyu kuramıyorsun bunun anlaşılmayacak bir tarafı varmı sen sekiz tane
alt yapı koyabilirsin takıma burdan sıkmak kolay ama en basiti girecek sekiz tane alt yapı
oyuncusunun adını yazda bilelim ondan sonra elindeki yerlileri gönder.
ismaili istemiyorum demek eleştiri değildir kadroyu yazarsın 8 tane türk alt yapılı oyuncuyu koyarsın işte
bu şekilde yapılmalı ismailin bu kadroda yeri yok dersin bu eleştiridir. Gerisi laf olsun beri gelsin
konuşmasıdır.
@talhaöyle laf koyma falan yakışmıyor. Biz forumda herkesin Beşiktaşlı olup olmadığını sorgularız araştırırız
olmayıpta gizli sızmış olanı burdan uzaklaştırırız. yani öyle kimse sorgulayamaz falan deme bence
Beşiktaşlı olan herkese töleransım vardır ama şüphe duyduğumada hiç acımam. öyle kişileri sorguladığımız
için kaç renkli bulduk. hatta burda birtanesi acayip trollüyordu sizde hatta en çokta
@Serhat Akkaya bize karşı savunuyordu çünkü buraya gelmiş sürekli yönetime vurup duruyordu bir anda bağrınıza basmıştınız
burayı az karıştırmamıştı. mesela siz eleştiriye başladığınızda yeni üyelerden birileri size destek çıktığında
araştırıyoruz renkli çıkıyor. mesela aramızda biri var şu anda hem burda üye hem antuda

daha henüz burayımı trollüyor yoksa antuyumu trollüyor anlayamadık izliyoruz rengini belirleyecek bir izede rastlamadık
henüz. burdada bir falso vermedi antudada bir falso vermiyor.