Yoo artık
Feda akıllı hareket eden adamaydı
Ben pektemeklerin ismaillerin tolgaların gam yükünü daha fazla çekemem
Uzaktan seyrederim ne olmuş ne bitmiş
Şampiyon olunan senenin ertesinde Beşiktaşta işleri sıçıp batırmak farzdır zaten
Sevgili dostum, hiç eskimez bu muhabbet.
Feda akıllı eden adamaydı diyorsunuz da, benzer muhabbet feda döneminde de yapılıyordu. "Feda feda diyorsunuz, ama Olcay gibi 2. ligden aldığınız adama 1 milyon euro bonservis ödüyorsunuz. 1 milyon euro, 3 milyon feda t-shirt'i demek. Benden kuruş çalışmaz" muhabbetleri dün gibi aklımda.
Kulüp yararına para harcamamak için bahane çok yani. Biri beğenmediği adamla sözleşme yenilendiği için, öteki beğendiği adam gönderildiği için, beriki istediği transfer yapılmadığı için falan. Beşiktaş'taki hemen her futbolcu, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın benzer pozisyonunda oynayan oyuncuların %60'ı kadar maaş alıyorlar. Ama biz onlarla karşılaştırmak yerine asgari ücretle karşılaştırıyoruz, çünkü biz tongaya basmayız.
Herkesin kendi tercihi sonuçta, kendi kazancı. İsteyen harcar, isteyen harcamaz. Ama bu tarz bahaneler anlamsız ve bana komik geliyor. Fener'in Diego'ya verdiği paranın yarısına Sosa'yı alıyoruz, Oğuzhan Krasiç'in yarısına oynuyor. eleştirdiğim İsmail yeni sözleşmesiyle bile Caner'in yarısı kadar kazanacak, Tolga da Volkan Demirel'in yarısı kadar.