2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372697 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

rakipler tırt olduğu için bu sene onları en formda dönemlerinde yenipte bu Şampiyonluğu almadığımız için (konya osmanlı akhisar fenerden çok zorladı bizi) oyuncuların bir çoğunu sindiremedik örnek çok sayayım, marcelo alexis pedro milo beck ismail quaresma kerim aralarında birkaçıda 11 oyuncusu..

şimdi bir gökhan töre gs maçını aldı o değişik vurusuyla ve ardından töreizmi ortaya cıkardı orada biz ,sene içindeki performansına kızarken bir anda gönlümüzü caldı ve koca sene bizden geçer not aldı..

fakat bir kişi üst üste avrupa liginden den eletecek hareketler yapıyor ve bizim onu içimize sindirmemiz bekleniyorsa işte strateji hatası buna denir...

sen oyuncunu sahaya ısıtmaya çıkartırken bile zamanlamasına dikkat ediceksin. veya maç bittiğinde soyunma odalarına giderlerkenki zamanlamasına

bunları eger umursamaz isen nefret biriktirir ve en ufak hatasında onları kusturursun bunun kaçarı yok ve oyuncudada değil teknik ekiptedir o suç aynı basın toplantısında ben haklıyım demeye getirmek gibi hatalar zincirine dönmemeli bu hamleler
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 16:30:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tuncaboylu

Okumazmıyım hiç kim ismail tolga dese oradasın forma almam diyenler hakkında haklısında bu kadar savunma şu iki adamı insanların damarlarına basmayın sabrı kalmadı kimsenin.yemin ediyorum serdar kurtuluş savunsanız anlarım iyi adam güzel abi felan büyük Beşiktaşlı sizin iyi adam kontenjanınızdan onu kullansanız ağzımı açmam ama savunduğunuz biri 6 yıldır hiçbirşey vermeyip hastanede yatıp Beşiktaş üzerinden hayatını yaşayan adam diğeri hala kendini trabzonda sanan bir adam bunlar iyi adam olsalar utanırlar bu durumlardan

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en sinir olduğum şey, iyi adam kontenjanından kadro tutulan personeldir. Ben çok profesyonel yaklaşırım olaylara, artık işe yaramayan bir insanın ortamdan kısa sürede uzaklaştırılması gerektiğini düşünürüm.

İsmail konusundaki görüşüm tamamen pragmatiktir. Mevcut şartlar altında yerli bir sol bek bulmamıza imkan yoktur, bulsak bile bize bonservis ya da imza parasıyla senelik maliyeti 1.5-2 milyon euro'yu geçecektir. Yedek sol bek için bu kadar para ayırmak, mevcut yoklukta bence israftır. Bu sebepten dolayı İsmail'le 1 milyon euro'yu aşmayacak şekilde bir sözleşme yenilenip, yedek sol bek olarak tutulması gerektiğini düşünüyordum. Bunu defalarca da yazdım. Düşüncem baştan beri budur, hiç değişmedi.

İsmail'in yerine altyapıdan sol bek alınması önerilerine de katılmam. Çünkü hali hazırda bir solbekimiz yok ve oraya transfer edeceğimiz adamın mayasının tutmama ihtimali var. Bu durumda yedek sol beke kalacağız, altyapıdan adamla mı yola devam edelim? Boyko'daki gibi yeni alacağımız adamın tutmama riskiyle, yedeği İsmail ya da eşdeğeri bir oyuncu olmalı.

Öte yandan altyapı önerisi sağ bek için geçerli olabilir, orada zaten Beck var. O yüzden senelik 900 bin euro alan Serdar giderse ve yerine altyapıdan biri konarsa çok karşı çıkmam.

Çevrimdışı abdusta

Kaba rakamlarla

Klubun borcu 300 milyon euro
yıllık geliri şampiyonluk şampiyonlar ligi dahil sponsorluklar 70 milyon euro
yıllık gideri 40 milyon euro
(Transferler al sat hariç)

Demekki en az 5 yıl daha sefa diyemeyiz.

yapılacak akıllıca şey takımı en az 3 yıl daha Türkiye şampiyonu olacak kadroyu kurup elde tutmak
borçlarıda diger gelir kaynaklarıyla ödenebilir seviyeye getirip,posizyonumuzu duragan eksiden-duragan artıya çevirmek.

pahalı Transferlerde ben fazla umutlu degilim,hatta GG ve Serdar Aziz hiç alınmasa 1 yılımızı kurtarırız.

Saygılar

Çevrimdışı Berat

Foruma bir bakayım dedim, erler meydanına dönmüş maşallah.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaba rakamlarla

yapılacak akıllıca şey takımı en az 3 yıl daha Türkiye şampiyonu olacak kadroyu kurup elde tutmak
borçlarıda diger gelir kaynaklarıyla ödenebilir seviyeye getirip,posizyonumuzu duragan eksiden-duragan artıya çevirmek.

pahalı Transferlerde ben fazla umutlu degilim,hatta GG ve Serdar Aziz hiç alınmasa 1 yılımızı kurtarırız.

Saygılar
çok mantıklı  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Tolga ve ismail mevzusu milleti birbirine dusurdu.

Tolga olayini anlayabiliyorum, bence gayet yeterli bir ikinci kaleci.
Olay aldigi parada kitleniyor bence.

Ismail konusu daha derin.
Turk futbolcular arasinda cok buyuk fark yok. Ismailin oynadigi kadar altyapida sol bek oynamis her futbolcu oynar.
Olay gene aldigi paraya geliyor.

Mustafa pektemek olayi da aldigi parada kisilip kaliyor.

Bu 3 arkadasi seven koruyan insanlarin bu arkadaslari elestiren insanlar ile tartisirken, bu 3 futbolcuyu elestirenlerin neden serdari hic elestirmedigini ya da velinin aldigi parayi hic gundeme getirmedimlerine dikkat etmeleri lazim. Daha duzgun bir tartisma olur.

Ben kendi adima mustafa ve ismaili bu forma ile gormek istemiyorum. Bunlarin yerine altyapidan 2 cocuk olsa 100er bin liraya bu larin verdigi katkiyi verirdi. Kimse merak etmesin herhangi bir sol bek oynasaydi bu sene o bile secilirdi milli takima. Mustafa performansini ise kura ile cekilen bir besiktas taraftari rahat rahat verirdi.

Millet birbirine girdi bu ismail yuzunden, adam rakip defanslari birbirine dusurseydi keske.

işte burda savunulanın ismail olmadığını anlaman gerekir neden serdarı konuşmuyoruz çünkü onu gönderip yerine daha iyisini buldular ismailinde daha iyisini bulurlarsa dakka tutmasınlar tolga içinde geçerli bu ayrıştığımız nokta bu zaten yoksa ismail iyi mükemmel diyen yok gönülden isteyende yok sadece neden tutulduğunu anlayanlar var. herkes sizin gibi tek noktaya odaklanıp püskürmüyorki sağlıklı olan bütüne bakıp eleştiri yapmak yoksa sahada yanlış arasak ismailmi tek takımın yarısından çoğu gitsin deriz. Atiba en iyi oyuncularımızdan biri değilmi mesela ama mevkisi libero ve biz gollerin çoğunu ortadan yedik onun hücuma çıkıp boşalttığı alanlardan yedik buda atibanın hücuma fazla destek vermesinden kaynaklı bence buda hocanın oyun tarzı. ileri orta saha oyuncularımızda haddinden fazla yumuşak buda takımı çok kırılgan yapıyor. seneye savunmayı sertleştirebilirsek ön tarafın tumuşaklığı daha fazla sırıtacak.
ya bir libero düşünün seneyi kart yemeden tamamlamış birde düşünün takımın en iyilerinden biri  :) ondan sonra takımın sertlik seviyesini görün

Çevrimiçi sozkul

Bir tane mesajımı da mı okumadın İsmail hakkında?

Bir daha yazayım:

İsmail'e senelik verilecek para garanti 1 milyon euro'dan fazlaysa hatadır. Ne kadar fazlaysa, o kadar büyük hatadır.

@tuncaboylu, kim olabilir Ismail'in alternatifi Türkiye'den. Daha makul maliyeti olan ama en azından Ismail performansı verebilecek?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

işte burda savunulanın ismail olmadığını anlaman gerekir neden serdarı konuşmuyoruz çünkü onu gönderip yerine daha iyisini buldular ismailinde daha iyisini bulurlarsa dakka tutmasınlar tolga içinde geçerli bu ayrıştığımız nokta bu zaten yoksa ismail iyi mükemmel diyen yok gönülden isteyende yok sadece neden tutulduğunu anlayanlar var. herkes sizin gibi tek noktaya odaklanıp püskürmüyorki sağlıklı olan bütüne bakıp eleştiri yapmak yoksa sahada yanlış arasak ismailmi tek takımın yarısından çoğu gitsin deriz. Atiba en iyi oyuncularımızdan biri değilmi mesela ama mevkisi libero ve biz gollerin çoğunu ortadan yedik onun hücuma çıkıp boşalttığı alanlardan yedik buda atibanın hücuma fazla destek vermesinden kaynaklı bence buda hocanın oyun tarzı. ileri orta saha oyuncularımızda haddinden fazla yumuşak buda takımı çok kırılgan yapıyor. seneye savunmayı sertleştirebilirsek ön tarafın tumuşaklığı daha fazla sırıtacak.
ya bir libero düşünün seneyi kart yemeden tamamlamış birde düşünün takımın en iyilerinden biri  :) ondan sonra takımın sertlik seviyesini görün

necmi abi ismailin daha iyisini bulmak zor olmamalı bence sözleşme uzatıldı ama asla ve asla Beşiktaş'ın 1.ci sol beki olmamalı...

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu, kim olabilir Ismail'in alternatifi Türkiye'den. Daha makul maliyeti olan ama en azından Ismail performansı verebilecek?

Abi, benim görebildiğim kimse yok. O yüzden (makul bir fiyata) İsmail'le imzalanması gerektiğini savunuyorum, bunu savununca da "Komisyon mu alıyorsun?", "İsmail'in avukatı mısın?", "İsmail babanın oğlu mu?" gibi ipe sapa gelmez tepkiler alıyorum.

Gidip Emre Taşdemir'i istesek, en az 3 milyon euro fiyat çekecekler. Gurbetçi birini getirsek, Türkiye'de yetişmiş sayılmayacak. Yabancı getirsek, yabancı kontenjanının 2'sini sol bekte harcamış olacağız.

Anlatamıyoruz derdimizi, ne diyelim.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 16:52:47 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Kaba rakamlarla

Saygılar
yıllık gelir dediğin gibi değil takımın bütcesi 450 M bütçe hesabı zarara göre yapılmaz gelire göre yapılır
rakamı geçersen bütçe açık verir. yani 450 M bütçeyi karşılayacak geliri bulmuşlar demektir gelir bütçenin üstüne çıktığında
kar demektir. buda borcun eksiye dönmesi demek oluyor. Geçmişte sürekli bütçe açığı verdiğimiz için borç büyüdü
şimdi denk bütçe dayatması var uefa tarafından dayatma derken olumsuz anlamda demedim keşke zamanında kendi kendimize dayatsaydık
uefa dayatmasına uğramasaydık.
uefa diyorki senin gelirin ile giderin arasında -10 M fark olabilir bu sene için konuşuyorum
personel giderlerin  bütçenin yüzde bilmem kaçını geçemez geçme durumunda bütçeni taşamazsın personel giderini düşürürsün.
senin borçları düşürebilmen için denk bütçe yetmiyor o nedenle sen bonservisle oyuncu alamazsın
oyuncu bonservisi ödeyebilmek için oyuncu satman gerekiyor.
Bunları yapmak zorundalar bu nedenle avrupada bir çok kulüp ceza aldı küme düşürüldü

Çevrimdışı solar

Son sayfalardaki tartismayi okudum da, anlayamadigim bir sey var, insanlar birbirini Ismail'i savunmak ile itham ediyor ama ben savunan göremedim. Ha biri cikar der ki "Siz nerenizle izliyorsunuz, Ismail'in sampiyonlukta büyük katkisi oldu, mutlaka takimda kalmali ve as sol bek olarak devam etmeli" anlarim bu kadar fazla tepkiyi. Ama benim gördügüm sözde "savunanlar" dahi oyuncunun tüm eksikliklerinin farkinda ve uygun bir fiyata yedek sol bek olmasi icin anlasma yapilmasinda sorun görmüyorlar anca.

Su anki durumda, takimin iki yeni sol bek, iki yeni kaleci almasini beklemek cok mantikli degil. Altyapidan cikar oynat daha iyi oynar da bitmek bilmeyen bir mit. Olsa secilip oynatilmazlar mi zaten?

Çevrimdışı mylife1903

Hala anlasilmiyor.
Ismailin yerine dolduramadigimiz icin para veriyorsak ismaile kapatalim bu tukkani.
Ismail herhalde super bir performans veriyor ki yeri dolmaz yorumlari yapiliyor. Adamin 7 sezonluk besiktas macerasinda ligde 2 gol 2 asisti var. 

Bu adamin yerini dolduramamaktan tirsip buna 1.4 euro falan vermek en terbiyeli tabirle enayiliktir 
Burada gokhan torenin yerinin kolayca doldurulup satilmasini isteyen arkadas cok.

Gokhan torenin yerini dolduruyoruz, gomezin yerine adam buluyoruZ ama konu ismail olunca stop, beyin kanamasi.

Bu ismail konusunda yazmak istemiyorum kirici olacagim ama hala savunuluyor bu adam. Ustelik sanki cok etkili bir performansi varmis gibi.

Ismailin yerine altyapidan sag bek oynasa en az ismail kadar oynar. Ismail kadar ilerleme kaydedemeyip 7 sene bu camiada kalan bir oyuncu ben hatirlamiyorum.

Yani gercekten ismailin yerini dolduramiyorsak, kapatalim futbol subesine. Avrupadan kura ile sol bek alalim, uyum saglayamasa bile ismailden iki kat iyi oynar.

Neyse bu ismail. Hadi ismaili gonderdik cozum yok, diyenler var sanki ismail takimin anahtar oyuncularindan falan gibi

Ismail daha cok karistirir bu forumu. 1 milyon euro 3.5 milyondan cok para yapiyor ismail icin oldukca buyuk bir rakam.

İsmail muhabbeti baydı artık.  Gerçek olan bişey var sözleşmesi uzatıldı.  Bitti

Venus_V3_5020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dkn_34

bu gereksiz tartışmlar nedir yahu .foruma trasnfer dönemı gelişmelerını takıp edelim diye giriyoruz karşılaştığımız duruma bak.
forum yönetıcleri tartışma ,kapışma diye bır konu açsın(özellikle issmail ve tolganın aldığı ücretı orada tartışın)  bizde burada transfer dönemını takıp edelım .tartışma elbette olacaktır ama bır konu sayfalarca yazılıyorsa insanlarda sıkılıyor .
forum yönetıcıler bir tarışma uzadığı zaman direk konuyu tartışmalar bölümüne yönlerdırsın

Çevrimdışı kyiv

Bu İsmail mevzusunda en çok altyapıdaki gençlere ve Altyapı Koordinatörüne kızıyorum. Kardeşim 10 yıldır altyapının başında ne iş yapıyorsunuz? Çıkan 1 tane futbolcu var mı? Hadi bizde oynamasını geçtim kiralansın diye gönderilen 2. sınıf takımlarda adam olan futbolcu var mı? Neden,bizim kötü diye popomuzu yırttığımız altı üstü sol bek (sergen yalçından alıntıdır) pozisyonu için cümle alemin kötü olduğunda hem fikir olduğu İsmailin yerine adam çıkamıyor. Emrah Bayraktar denilen vatandaşın senelerdir adını duyuyoruz.Ne iş yapar altyapıda? Futbolcu seçmeleri mi yanlış? Gelişim sağlatılamıyor mu?Gençler mi çok gayretsiz ve amaçsız?

Sol bek almaya paramız yok tamam ama önümüzdeki yıllar  içinde bu pozisyonu kendi içimizden (altyapı) çözmek için bir planımız ve niyetimiz de gözüken...

Çevrimdışı eaglekartal

transferswizlik herkesi geriyor bence.vakitde geçmiyor oyalanacak birşey yok,bir iki transfer yapsakda takımlar kurup analizler yapsak oyalanacağız oda yok yaprak kımıldamıyor olan isoyla tolgaya oluyor

Çevrimdışı TANERCAN

Forumu geriden takip ediyorum. Ama sayfalarca İsmail Tolga. Adamlar imza attı mı attılar. Daha konuşsanız ne konuşmasanız ne. Onlarca sayfa geçiyorum tapatalktan sürekli İsmail İsmail tolga tolga..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

forumdaki tum mesajlari okurum daha bit kisinin ismail.veya tolgayi savindugunu gormedim ben dahil sadece imzanirsa bile yerli statusunde olmalarindan dolayi imzalanir ve anlamaya calisiriz ama sabahtan beri bazi  cok buyuk besiktaslilar (az forma alan az cok alan daha buyuk besiktasliymis ya ) burda forma aldirtmama veya klube maddi kazanc saglanmasin diyr propaganda yapmaya basliyor tepki koydugunda hemen algiya basliyorlar sanki ismailin veya tolganin sozllesme imzalamasini destekliyoruz diye lanse ediyorlar lafa geldimi en buyuk hoca bizim hoca sampiyon hoca ama hoca oyuncu ile devam etmek istediginde kustum oynamiyorum ve propaganda yapmaya calisiyorsunuz el insaf yani bu kadar kendinizle celiskiye dusmeyin

Çevrimiçi Necmi

@sozkul zaten biz bulamadığımız için ismaille imzalanması normal diyoruz ya

Çevrimdışı murat_

@Necmi  abi adaletli olun biraz bu sahisin bana etmedigi hakaret kalmiyor tehtitler kalmiyor ama tutup benim mesajlari silip moderasyonami aliyorsunuz ama o sahsin mesajlari hala duruyor ve hakarete devam ediyor esit davranin biraz

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Tolga ve İsmail bu takımın en zayıf iki halkası, bunda herkes hemfikir. Yerlerini dolduramayız diyen bir kişi bile yok. Ama aylardır Tolga ve İsmail konuşulmasından gına geldi, Allah aşkına yeter artık, foruma giresimiz gelmiyor.

Altyapıdan herhangi bir sağ bek, kız takımının kalecisi vs. abartmayın o kadar da. En başta Şenol Güneş'e hakarettir böyle söylemler.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı doctore

vay arkadaş aramızda müthiş manüpülatörler ve 10 numara spekülasyoncular var. neden mi;

sen, İsmail e bu para veriliyor diye forma almam diyen adama "forma almam" lafı için tepki gösteriyorsun, adam tutuyor sana "İsmail i istiyor, başkanı savunuyor" diye sallıyor.

sen adama Beşiktaş ı paranla sevme kardeşim gönlünle sev ve her türlü de destek ol diyorsun. aldığının verdiğinin de lafını yapma diyorsun, (çünkü alabilen var alamayan var) adam çıkıyor sen kaç maça gittin kaç forma aldın da benim Beşiktaşlılığımı sorguluyorsun diyor.

bakıyorum hep aynı kişiler...

sırf laf gevelemek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Hala anlasilmiyor.
Ismailin yerine dolduramadigimiz icin para veriyorsak ismaile kapatalim bu tukkani.
Ismail herhalde super bir performans veriyor ki yeri dolmaz yorumlari yapiliyor. Adamin 7 sezonluk besiktas macerasinda ligde 2 gol 2 asisti var. 

Bu adamin yerini dolduramamaktan tirsip buna 1.4 euro falan vermek en terbiyeli tabirle enayiliktir 
Burada gokhan torenin yerinin kolayca doldurulup satilmasini isteyen arkadas cok.

Gokhan torenin yerini dolduruyoruz, gomezin yerine adam buluyoruZ ama konu ismail olunca stop, beyin kanamasi.

Bu ismail konusunda yazmak istemiyorum kirici olacagim ama hala savunuluyor bu adam. Ustelik sanki cok etkili bir performansi varmis gibi.

Ismailin yerine altyapidan sag bek oynasa en az ismail kadar oynar. Ismail kadar ilerleme kaydedemeyip 7 sene bu camiada kalan bir oyuncu ben hatirlamiyorum.

Yani gercekten ismailin yerini dolduramiyorsak, kapatalim futbol subesine. Avrupadan kura ile sol bek alalim, uyum saglayamasa bile ismailden iki kat iyi oynar.

Neyse bu ismail. Hadi ismaili gonderdik cozum yok, diyenler var sanki ismail takimin anahtar oyuncularindan falan gibi

Ismail daha cok karistirir bu forumu. 1 milyon euro 3.5 milyondan cok para yapiyor ismail icin oldukca buyuk bir rakam.

valla dükkanı ister kapat ister kapatma yok işte burda iki yıldır konuşulanlara bak ismail dışında bu ülkede sol bek olarak
caner ve şu rizedeki çocuğun adından başka geçen bir isim buldunmu sağ bektede GG dışında adam olmadığı için milli takımda şener var.
stoperdede tek isim var serdar aziz geçcen oturup Türkiyedeki yerli stoperleri saymaya çalıştılar serdar yalçın dışında isim
koyamadılar. olmadığı içinde şu anda milli takım stopersiz bir çinde ersan var birde bizim atınç var.
Törenin yerini doldurabiliyormusun yıllardır fener kanatsız oynadı gs bilakis aynı yok işte olmadığı içinde bulamıyorlardı
bizde kerim var forvet arkası iyi ama kanatta bence iyi performans vermiyor. olcayın yerine bir sol açık düşün bakalım yerli bulabilecekmisin
arda var başka Türkiyede takımlar yabancıyla dolmuş durumda kilit mevkileri kaybediyoruz.
kabul etsenizde etmesenizde türkiyedeki iki sol bekten biri ismaildir.
eren albayrak diyorsunuzda kardeşim fenerin sol beke ihtiyacı var gs de hiç sol bek yok bunlarda futbolu bilen yokmuda
eren albayrak ı alıpta kadrolarına katmıyorlar bir siz biliyorsunuz değilmi bakın adamın yaptığı asistler nasıl yapılmış.
pozisyonmu duran topmu. birde bekte nasıl ona bir bakın öyle listeye bakıp vay 8 asist yapmış bunu alalım demez kimse
duran top kullanamayacağı için sende yapamaz o asistleri savunmada yapamadığı için bir ay sonra bakarsın burda neler söyleniyor.

Çevrimdışı murat_

vay arkadaş aramızda müthiş manüpülatörler ve 10 numara spekülasyoncular var. neden mi;

sen, İsmail e bu para veriliyor diye forma almam diyen adama "forma almam" lafı için tepki gösteriyorsun, adam tutuyor sana "İsmail i istiyor, başkanı savunuyor" diye sallıyor.

sen adama Beşiktaş ı paranla sevme kardeşim gönlünle sev ve her türlü de destek ol diyorsun. aldığının verdiğinin de lafını yapma diyorsun, (çünkü alabilen var alamayan var) adam çıkıyor sen kaç maça gittin kaç forma aldın da benim Beşiktaşlılığımı sorguluyorsun diyor.

bakıyorum hep aynı kişiler...

sırf laf gevelemek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
valla beim basima gelen seyi ozetlemissin ve bu durumdan dolayi moderasyon yedim brn adamin forma almam destek olmam lafina tepki koydum adam beni baskan sevici veya ismail tolga sevici diye lanse etti sonrada sen kucuk besiktaslisin biz daha buyuk besiktasliyiz sen 2 forma almissin ben 20 forma dedi ispatla dedim 20 forma aldigini kucyk cocuk beynine sahipsin dedi gitti  :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

valla dükkanı ister kapat ister kapatma yok işte burda iki yıldır konuşulanlara bak ismail dışında bu ülkede sol bek olarak
caner ve şu rizedeki çocuğun adından başka geçen bir isim buldunmu sağ bektede GG dışında adam olmadığı için milli takımda şener var.
stoperdede tek isim var serdar aziz geçcen oturup Türkiyedeki yerli stoperleri saymaya çalıştılar serdar yalçın dışında isim
koyamadılar. olmadığı içinde şu anda milli takım stopersiz bir çinde ersan var birde bizim atınç var.
Törenin yerini doldurabiliyormusun yıllardır fener kanatsız oynadı gs bilakis aynı yok işte olmadığı içinde bulamıyorlardı
bizde kerim var forvet arkası iyi ama kanatta bence iyi performans vermiyor. olcayın yerine bir sol açık düşün bakalım yerli bulabilecekmisin
arda var başka Türkiyede takımlar yabancıyla dolmuş durumda kilit mevkileri kaybediyoruz.
kabul etsenizde etmesenizde türkiyedeki iki sol bekten biri ismaildir.
eren albayrak diyorsunuzda kardeşim fenerin sol beke ihtiyacı var gs de hiç sol bek yok bunlarda futbolu bilen yokmuda
eren albayrak ı alıpta kadrolarına katmıyorlar bir siz biliyorsunuz değilmi bakın adamın yaptığı asistler nasıl yapılmış.
pozisyonmu duran topmu. birde bekte nasıl ona bir bakın öyle listeye bakıp vay 8 asist yapmış bunu alalım demez kimse
duran top kullanamayacağı için sende yapamaz o asistleri savunmada yapamadığı için bir ay sonra bakarsın burda neler söyleniyor.
@Necmi abi yok konusuna katiliyorum yok oglu yok zaten. Milli takima kimin nasil secildigi zaten devamli tartisiliyor. Sol bek yok tamam, ozaman bu paralar verilmesin zaten oraya bir futbolcu alinacak, kesin alinacak, alinmazsa zaten cok buyuk skandal olur. Yedek kalacak oyuncuya neden bu kadar para verilecek ve neden euro verilecek?
Yedek kalacaksa 17-18 yasinda bir cocuk koyalim oraya, ismailin alacagi parayi yeni transferin butcesine koyalim. Bizim bir mevkide iki tane 1milyon eurodan fazla kazanacak oyuncuyu barindiracak luksumuz yok. Bu yazdiklarim ismail icin degil sadece aynisini gg transferi icin de dusunuyorum. Beck alacak 1.3 gg alacak 1.7 bizim takim turkiye liginde oynuyor, hepimtopu 6 tane son eleme maci oynayacagiz avrupa ligi icin bu kadar para harcamaya ne gerek var. bu transferlerin butceleri ile bir sol bek bir stoper alinir kapatilir transfer.
Mustafa pektemek bu sene 5 milyon tl uzerinde para aldi katkisi sifir, veli icin bu sene bence son firsat. Tamam fb ile gs ile karsilastirinca cok para odemiyoruz, katiliyorum ama bu onlarin hatasi. Vermeyeceksin bu paralari. Selcuk icin 3 milyon euro civari kazaniyor deniyor, verilmemesi lazim, onlar veriyor diye biz yarisi kadar veriyoruz demek buyuk hata zaten onlar fahis fiyat verirken.

Etiketler: