2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373047 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi adaletli olun biraz bu sahisin bana etmedigi hakaret kalmiyor tehtitler kalmiyor ama tutup benim mesajlari silip moderasyonami aliyorsunuz ama o sahsin mesajlari hala duruyor ve hakarete devam ediyor esit davranin biraz
eleştiri sert ama üslupda hakaret yok senin üslubun saygısızca ve hakaret içeriyordu.
oldukça adaletli olduğumu düşünüyorum :)

Çevrimdışı panic13

Valla 1 yıldır, belki 2 yıldır aynı insanlar Tolga ve İsmail ile bu iş yürümez diye kendini yırtıyor, alternatif bakılsın diyor, sözleşme imzalanmadan gerekirse örgütlenip kulübe baskı yapalım diyor... diyor da diyor...

Şimdi yumurta kapıya dayanmış, ikisi ile de sözleşme imzalanmış, "eh napalım, artık imzalandı, destek zamanı". Aynı Pektemek süreci. Noktasına virgülüne aynı.

Böyle devam edelim, bu sene 1 tane top direkten döndü de şampiyonluk geldi bu kadar iyi oyunumuza ve Gomez'in gollerine rağmen. siz hala kangrende parmağı feda etmezseniz, kolunuzu kestikleri zaman da ağlamayın.

Hadi herkese hayırlı hafta sonları, birkaç gün girmesem iyi olacak. Gereksiz gerilim yükleniyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı murat_

Hala anlasilmiyor.
Ismailin yerine dolduramadigimiz icin para veriyorsak ismaile kapatalim bu tukkani.
Ismail herhalde super bir performans veriyor ki yeri dolmaz yorumlari yapiliyor. Adamin 7 sezonluk besiktas macerasinda ligde 2 gol 2 asisti var. 

Bu adamin yerini dolduramamaktan tirsip buna 1.4 euro falan vermek en terbiyeli tabirle enayiliktir 
Burada gokhan torenin yerinin kolayca doldurulup satilmasini isteyen arkadas cok.

Gokhan torenin yerini dolduruyoruz, gomezin yerine adam buluyoruZ ama konu ismail olunca stop, beyin kanamasi.

Bu ismail konusunda yazmak istemiyorum kirici olacagim ama hala savunuluyor bu adam. Ustelik sanki cok etkili bir performansi varmis gibi.

Ismailin yerine altyapidan sag bek oynasa en az ismail kadar oynar. Ismail kadar ilerleme kaydedemeyip 7 sene bu camiada kalan bir oyuncu ben hatirlamiyorum.

Yani gercekten ismailin yerini dolduramiyorsak, kapatalim futbol subesine. Avrupadan kura ile sol bek alalim, uyum saglayamasa bile ismailden iki kat iyi oynar.

Neyse bu ismail. Hadi ismaili gonderdik cozum yok, diyenler var sanki ismail takimin anahtar oyuncularindan falan gibi

Ismail daha cok karistirir bu forumu. 1 milyon euro 3.5 milyondan cok para yapiyor ismail icin oldukca buyuk bir rakam.
abi bi duzeltme yapacam korkuyorum valla ismail sevici derler diye onu savunuyorsun diye  ismail besiktasta 7 sezonda  170 maca cikmis 2 gol 17 asisti var yanlis anlama abi sadece duzelteyim dedim
valla besiktas forumumda besiktasli oyuncu hakkinda olumlu bisey yazmaya korkar olduk  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı saricasi

Memlekette sanki neuer var,roberto carlos varda, ismaille tolgayla sozleşme yenılıyoruz yerlilerin arkasında duralım arkadaşlar bir tek tolganın sozleşme suresi uzun olmuş bence, zaten kalecide alıncak solbekte ve bunlar cok iyi 2. yedek bence olması gereken bu, ismail formunu yavaş yavaş yakalıyor defansda kademe hatası yapıyor olabilir ama ondan fazlasını bu sene 3-4 maçta hucumda yaptıgı baskıyla çaldıgı topla kritik giden maçlarda asist yaptı.
Bide maaş skalasına deyincem Beşiktaş büyük bir külüp olduğu için maaş skalası alt birimi düşük olmaması lazım bnce bizim duşuk tabi bunun ekonomik etkenleri var ama bjk da 1 milyon asagısında alt yapı veya cok genç oyuncular harıcınde futbolcu olmaması lazım ve kadroda devamlı 11 oynayan ve en çok oyuna giren 3 oyuncunun maaşı en az ama en az 1,5 milyon olması lazım diye duşunuyorum beşiktaş büyük takım ve ismail 27 yaşında 2008 den beri beşiktaşta o kadar sakatlandıtan sonra tekrar toparlanabilmesi ve katkı vermesi milli takıma tekrardan seçilmesi o parayı sonuna kadar hakeder.
Ve son olarakta herkes birbirine saygılı olsun ve dusuncelerini farklı boyutlara taşımasın Hayırlı ramazanlar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı murat_

eleştiri sert ama üslupda hakaret yok senin üslubun saygısızca ve hakaret içeriyordu.
oldukça adaletli olduğumu düşünüyorum :)
oyle dusunuyorsan eyvallah  biri sana lQ dusuk derse sorun yoksa ok sorun yok demektir bundan sonra bol bol kullaniriz o zaman forumda veya klavye delikanlisi derse hosuna giderse bizde kullanalim normal bi cumle ya  :eyes

Çevrimdışı mylife1903

Memlekette sanki neuer var,roberto carlos varda, ismaille tolgayla sozleşme yenılıyoruz yerlilerin arkasında duralım arkadaşlar bir tek tolganın sozleşme suresi uzun olmuş bence, zaten kalecide alıncak solbekte ve bunlar cok iyi 2. yedek bence olması gereken bu, ismail formunu yavaş yavaş yakalıyor defansda kademe hatası yapıyor olabilir ama ondan fazlasını bu sene 3-4 maçta hucumda yaptıgı baskıyla çaldıgı topla kritik giden maçlarda asist yaptı.
Bide maaş skalasına deyincem Beşiktaş büyük bir külüp olduğu için maaş skalası alt birimi düşük olmaması lazım bnce bizim duşuk tabi bunun ekonomik etkenleri var ama bjk da 1 milyon asagısında alt yapı veya cok genç oyuncular harıcınde futbolcu olmaması lazım ve kadroda devamlı 11 oynayan ve en çok oyuna giren 3 oyuncunun maaşı en az ama en az 1,5 milyon olması lazım diye duşunuyorum beşiktaş büyük takım ve ismail 27 yaşında 2008 den beri beşiktaşta o kadar sakatlandıtan sonra tekrar toparlanabilmesi ve katkı vermesi milli takıma tekrardan seçilmesi o parayı sonuna kadar hakeder.
Ve son olarakta herkes birbirine saygılı olsun ve dusuncelerini farklı boyutlara taşımasın Hayırlı ramazanlar.
Bu da guzel bir yaklasim aslinda evet maas skalasi konusunda goruslerinize katiliyorum ve destekliyorum ama maas alacak olanlarin nasil secilecegi bizim ulkemizde buyuk bir problem. Hakkaniyetli secim yapilip, besiktasin parasi esit paylastirilirsa herkes destekler.

Ama bizim gibi ulkelerde torpil, adamcilik, yalakalik, toprakcilik gibi kavramlar ile secim yapildigi icin esit dagitimda sikinti oluyor.

Bu durum icin milli takimi ornek alabilirz, bu milli takimi orami cekme burami cek ft yerine bir metin tekin ya da bir yilmaz vural calistirsaydi elestirnin dibine vurulurdu. Dunya kupasi 2002yi hatirlayalim senol gunesin sacinin stiline, sevinmesine falan giydirildi bu ulkede.

Dediklerinizin hepsi dogru ama secilen adamlar konusunda, nasil secildikleri konusunda sikinti var.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yok konusuna katiliyorum yok oglu yok zaten. Milli takima kimin nasil secildigi zaten devamli tartisiliyor. Sol bek yok tamam, ozaman bu paralar verilmesin zaten oraya bir futbolcu alinacak, kesin alinacak, alinmazsa zaten cok buyuk skandal olur. Yedek kalacak oyuncuya neden bu kadar para verilecek ve neden euro verilecek?
Yedek kalacaksa 17-18 yasinda bir cocuk koyalim oraya, ismailin alacagi parayi yeni transferin butcesine koyalim. Bizim bir mevkide iki tane 1milyon eurodan fazla kazanacak oyuncuyu barindiracak luksumuz yok. Bu yazdiklarim ismail icin degil sadece aynisini gg transferi icin de dusunuyorum. Beck alacak 1.3 gg alacak 1.7 bizim takim turkiye liginde oynuyor, hepimtopu 6 tane son eleme maci oynayacagiz avrupa ligi icin bu kadar para harcamaya ne gerek var. bu transferlerin butceleri ile bir sol bek bir stoper alinir kapatilir transfer.
Mustafa pektemek bu sene 5 milyon tl uzerinde para aldi katkisi sifir, veli icin bu sene bence son firsat. Tamam fb ile gs ile karsilastirinca cok para odemiyoruz, katiliyorum ama bu onlarin hatasi. Vermeyeceksin bu paralari. Selcuk icin 3 milyon euro civari kazaniyor deniyor, verilmemesi lazim, onlar veriyor diye biz yarisi kadar veriyoruz demek buyuk hata zaten onlar fahis fiyat verirken.
işte sorun burda biz orta seviye takım değiliz bu takım sahaya çıktığında şampiyonluğa oynar öyle beklere çocuk falan koyamazsın burda
hayal kurmayalım bence elinde hiç sol bekin olmayacak gidip bir tane alacaksın birde altına çocuk koyacaksın tabi o çocuğu nerde buluyorsun oda ayrı konu
yatın aldığın oyuncu tutmadı yada sezon başı bağlarını kopartı peki bütün sezon o çocukla ne yapacaksın bunu düşünüyormusun
o vermediğin 1 M için şampiyonluktan olursun. kaleyedemi çocuk koyacaksın dünyanın en iyi kalecisini alsan ne olur. yada tutki şl de
çeyrek yarı final gibi bir duruma geldin ve sakat verdin ne yaparsın bu gün ismaille tolgayla neden imzalandı yerine genç koysaydık
diyenler o zamanda vay efendim 3 kuruş vermemek için bunları gönderip yerine çoluk çocuk doldurdu derler.
bu işler böyle burda iki yıl ersana küfredenler. satıldığında ersanı satan şampiyonluğu satar dedi.
birde kimsenin bilmediği bir şey var ismail bizde 600 e oynamıyordu 1.200 dü fiyatı. feda sezonunda yarı yarıya indirim yaptı
yani feda dedi. burda Beşiktaş için bir formayı almayı ismail yüzünden fazla buluyorlar ya ismail 3 yıldır her sene 600 bin euro
feda etti. ismaile bir formayı çok gören arkadaşlar ismail Beşiktaşa bu 3 senede 1.8 M€ feda etti.
yanlış olmasın ya o yada ersan sakatken maaş almakta istememişlerdi hangisi bilmiyorum aklımda kaldı ama net değil.
Beşiktaş yönetimide o kadarda değil dedi. Ahde vefa vardır. senin zor anında sana destek olana sen iyi anında tekme vuramazsın.
burda herkesin salladığı ersan ismail gibi adamlar o feda sezonunda yaptılar adamlıklarını.
ismail futbol olarak yetersiz Beşiktaşın birinci beki olamaz buna eyvallah ama bir çırpıda atılacak adamda değil.

Çevrimdışı saricasi

Bu da guzel bir yaklasim aslinda evet maas skalasi konusunda goruslerinize katiliyorum ve destekliyorum ama maas alacak olanlarin nasil secilecegi bizim ulkemizde buyuk bir problem. Hakkaniyetli secim yapilip, besiktasin parasi esit paylastirilirsa herkes destekler.

Ama bizim gibi ulkelerde torpil, adamcilik, yalakalik, toprakcilik gibi kavramlar ile secim yapildigi icin esit dagitimda sikinti oluyor.

Bu durum icin milli takimi ornek alabilirz, bu milli takimi orami cekme burami cek ft yerine bir metin tekin ya da bir yilmaz vural calistirsaydi elestirnin dibine vurulurdu. Dunya kupasi 2002yi hatirlayalim senol gunesin sacinin stiline, sevinmesine falan giydirildi bu ulkede.

Dediklerinizin hepsi dogru ama secilen adamlar konusunda, nasil secildikleri konusunda sikinti var.
Sırf milli takımda o deyindiklerin olduğu için,  ft daha fazla prim yapmasın diye milli takımın başarısız olmasını isteyenler var.

Çevrimiçi Necmi

oyle dusunuyorsan eyvallah  biri sana lQ dusuk derse sorun yoksa ok sorun yok demektir bundan sonra bol bol kullaniriz o zaman forumda veya klavye delikanlisi derse hosuna giderse bizde kullanalim normal bi cumle ya  :eyes
birine hakaret edip mesaj trafiğini başlatırsan piyangoda sana çarpar.
kime neyi ispatla diyorsun. bir kere @panic13  ün burda bir şey ispatlamaya
ihtiyacı yok sen tanımadığın insanlara yalan söylüyorsun iması yaparsan
ispatla falan dersen sana söyleyeceği şey çocukmusun olur. Bunlar çirkin şeyler
burda eleştirende destekleyende Beşiktaşlı burda mesela @Serhat Akkaya
ile birbirimize gireriz ama aynı tribündeyiz maçtada birlikte oturup kahve içeriz
ama burda yanlışında canına okumaktan geri kalmam. @panic13  kombinesi hemen benim bir iki sıra önümde
o nedenle kimseye burda torpil yapmam birinin bana yakın olması için Beşiktaşlı olması kafi.
ama yakın diyede hiç kimseye yanlışında görmemezlikte yapmam.
Adaletsiz olmakla suçlayabileceğin en son kişide benim kaldıki uyarın eleştirisi sana değil banaydı benim mesajlarım üzerinden isim vermeden
dokundurdu. Benim zoruma gitmiyor eleştirisini hoşgörüyle karşılıyorum sen neden devreye girip laf yetiştirmeye kalkıyorsun.
herkes birbiriyle tartışıyordu ama hiç kimsede saygısızca davranmıyordu. sana kadarda hiç bir mesaja
müdahale etmedim.

Çevrimiçi Necmi

aslında kimsenin itiraf edemediği başka nedenler vardı. ordan vurmak istemedikleri için
işlerine gelmediğinden saça kıyafete vurdular.

Çevrimdışı Berat

Az önce Kartal Yuvası'ndan çıktım resimlerden bakınca daha iyi forma , yakından forma tasarımına daha çok soğudum.

Çevrimiçi Necmi

Sırf milli takımda o deyindiklerin olduğu için,  ft daha fazla prim yapmasın diye milli takımın başarısız olmasını isteyenler var.
milli takımın gs nin oyuncularının piyasa değerini yükseltmek gibi bir misyon üstlendiği
ve milli takım olmaktan çıktığı için artık milli takım o kadar desteklenmiyor olabilirmi.
mesela akşam bakalım saç baş düzeltirken gol yedirenler sahada büyüttükleri kıçlarını kaldıramadığı için
takımı eksik bırakanlarmı kesilecek yoksa başkalarımı.
ikinci yarı boyunca iki maç oynamamış maç eksikleri bariz belliyken bir gram katkı veremezken onbire yazılıp
kaybettiğimizdede tv ye çıkıp bıdı bıdı yapan terimin takımınımı tutalım sırf milli takım diye
ne dedim şampiyonadan önce ilk adam değişikliğinde çıkan ozi olur ikincisinde cenk olur
yanılttımı beni yok. paslaşacağı insan lar kulübedeyken ozi oyunda onlar oyuna girdiğinde kendini gösterecek olan ozi dışarda
takım hücum yapamazken cenk oyunda maçın sonuna doğru baskı yapacağımız anda cenk dışarı

Çevrimdışı mylife1903

aslında kimsenin itiraf edemediği başka nedenler vardı. ordan vurmak istemedikleri için
işlerine gelmediğinden saça kıyafete vurdular.
@Necmi abi ne rezillikler yasadik milli takimla ilgili aslinda. Sakin kafayla dusununce normal bir ulkede olmamasi gereken seyler hep.

Mesela bu olay.
Mustafa denizlinin icimizdeki irlandalilar lafi. Hincal icin soylemisti herhalde.
Ama senol gunesin sivesi, saci, kiyafeti, sevinmesi falan inanilmaz igrenc elestirilerdi.

Çevrimdışı mylife1903

milli takımın gs nin oyuncularının piyasa değerini yükseltmek gibi bir misyon üstlendiği
ve milli takım olmaktan çıktığı için artık milli takım o kadar desteklenmiyor olabilirmi.
mesela akşam bakalım saç baş düzeltirken gol yedirenler sahada büyüttükleri kıçlarını kaldıramadığı için
ikinci yarı boyunca iki maç oynamamış maç eksikleri bariz belliyken bir gram katkı veremezken onbire yazılıp
kaybettiğimizdede tv ye çıkıp bıdı bıdı yapan terimin takımınımı tutalım sırf milli takım diye
ne dedim şampiyonadan önce ilk adam değişikliğinde çıkan ozi olur ikincisinde cenk olur
yanılttımı beni yok. paslaşacağı insan lar kulübedeyken ozi oyunda onlar oyuna girdiğinde kendini gösterecek olan ozi dışarda
takım hücum yapamazken cenk oyunda maçın sonuna doğru baskı yapacağımız anda cenk dışarı
Icimizdeki ispanyol @Necmi  :ok:

Çevrimdışı saricasi

Malesef öyle abi Milli takım diye vatanımız diye destekliyoruz , bence Şenol hoca bir gün yine Milli takımın başına geçicek.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı saricasi

Sıkıntı yok yine en iyi transfer dönemini biz geçircez.

Çevrimdışı ilhan mansız

evet 2016 ?? Boşuna kendi kendimizi gaza getiriyoruz. Çok rahat şampiyon olacağız

Çevrimdışı arda

2003 Bilgili son dönem
2009 YD
2016 Nerelerden geldiğimizin farkında mısınız?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ALDENYX

ismailin yerine altyapidan bilmem nereden adam bulun koyun diyen arkadaşlar....abartmayın.... çooooook değil ...İsmail Köybaşı, milli takımda kamptayken çapraz bağlarını koparttı.... yerine altyapidan emre oynadı çocuğa denmeyen kalmadı uğur boral o mevkiye çekildi,yemediğimiz name kalmadı , ersanı oynattılar o orada oynarmı dediniz , hattta vede hatta şimdiki sözüm altyapidan adam gelse oynar dediğiniz yerde veli dahi onadı...... abartmayın eleştirin ama bel altı boya kullanmayın ayıptır....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı worns

Şampiyon takımın forumu için anlamsız derecede stres içermiyor mu burası?

Bir oyuncuyu beğenmemek ya da kalmasını istemek bunu makul görmek gayet anlaşılır. Ama takımın bir ya da bir kaç oyuncusunun kalıp/gitmesi üzerinden radikalleşip, birbirini kırmak çok garip geliyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu foruma bi haller oldu herkez negatif ve eleştirmek için yer arar olmuş nerde benim ilk kayıt olmak için can attığım forum nerde şimdiki..

Çevrimiçi Samet Demir

Amac nedir?
Ne soylememiz gerekiyor yani?

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kartal Ç

ismailin yerine altyapidan bilmem nereden adam bulun koyun diyen arkadaşlar....abartmayın.... çooooook değil ...İsmail Köybaşı, milli takımda kamptayken çapraz bağlarını koparttı.... yerine altyapidan emre oynadı çocuğa denmeyen kalmadı uğur boral o mevkiye çekildi,yemediğimiz name kalmadı , ersanı oynattılar o orada oynarmı dediniz , hattta vede hatta şimdiki sözüm altyapidan adam gelse oynar dediğiniz yerde veli dahi onadı...... abartmayın eleştirin ama bel altı boya kullanmayın ayıptır....

+ olarak ismaili savunma amaçlı söylemiyorum ama o dönem g.süzen, motta, uğur borallardan verim alınamayınca forumlarda ismail de ismail diye yeri göğü inletiyordu pek çok beşiktaş taraftarı.
ismail bir an önce sakatlıktan dönse de sol bek sorunundan kurtulsak deniyordu. Halbuki ismailin sakatlık öncesiyle şuanki oyun şekli arasında en ufak bir fark yok.
Beşiktaşın yıllardır inatla sürdürdüğü sol bek transferleri politikası sürekli nem ve küf yapan duvarın köşesini tekrar tekrar badana yapmaktan farksız.

Etiketler: