@Necmi abi yok konusuna katiliyorum yok oglu yok zaten. Milli takima kimin nasil secildigi zaten devamli tartisiliyor. Sol bek yok tamam, ozaman bu paralar verilmesin zaten oraya bir futbolcu alinacak, kesin alinacak, alinmazsa zaten cok buyuk skandal olur. Yedek kalacak oyuncuya neden bu kadar para verilecek ve neden euro verilecek?
Yedek kalacaksa 17-18 yasinda bir cocuk koyalim oraya, ismailin alacagi parayi yeni transferin butcesine koyalim. Bizim bir mevkide iki tane 1milyon eurodan fazla kazanacak oyuncuyu barindiracak luksumuz yok. Bu yazdiklarim ismail icin degil sadece aynisini gg transferi icin de dusunuyorum. Beck alacak 1.3 gg alacak 1.7 bizim takim turkiye liginde oynuyor, hepimtopu 6 tane son eleme maci oynayacagiz avrupa ligi icin bu kadar para harcamaya ne gerek var. bu transferlerin butceleri ile bir sol bek bir stoper alinir kapatilir transfer.
Mustafa pektemek bu sene 5 milyon tl uzerinde para aldi katkisi sifir, veli icin bu sene bence son firsat. Tamam fb ile gs ile karsilastirinca cok para odemiyoruz, katiliyorum ama bu onlarin hatasi. Vermeyeceksin bu paralari. Selcuk icin 3 milyon euro civari kazaniyor deniyor, verilmemesi lazim, onlar veriyor diye biz yarisi kadar veriyoruz demek buyuk hata zaten onlar fahis fiyat verirken.
işte sorun burda biz orta seviye takım değiliz bu takım sahaya çıktığında şampiyonluğa oynar öyle beklere çocuk falan koyamazsın burda
hayal kurmayalım bence elinde hiç sol bekin olmayacak gidip bir tane alacaksın birde altına çocuk koyacaksın tabi o çocuğu nerde buluyorsun oda ayrı konu
yatın aldığın oyuncu tutmadı yada sezon başı bağlarını kopartı peki bütün sezon o çocukla ne yapacaksın bunu düşünüyormusun
o vermediğin 1 M için şampiyonluktan olursun. kaleyedemi çocuk koyacaksın dünyanın en iyi kalecisini alsan ne olur. yada tutki şl de
çeyrek yarı final gibi bir duruma geldin ve sakat verdin ne yaparsın bu gün ismaille tolgayla neden imzalandı yerine genç koysaydık
diyenler o zamanda vay efendim 3 kuruş vermemek için bunları gönderip yerine çoluk çocuk doldurdu derler.
bu işler böyle burda iki yıl ersana küfredenler. satıldığında ersanı satan şampiyonluğu satar dedi.
birde kimsenin bilmediği bir şey var ismail bizde 600 e oynamıyordu 1.200 dü fiyatı. feda sezonunda yarı yarıya indirim yaptı
yani feda dedi. burda Beşiktaş için bir formayı almayı ismail yüzünden fazla buluyorlar ya ismail 3 yıldır her sene 600 bin euro
feda etti. ismaile bir formayı çok gören arkadaşlar ismail Beşiktaşa bu 3 senede 1.8 M€ feda etti.
yanlış olmasın ya o yada ersan sakatken maaş almakta istememişlerdi hangisi bilmiyorum aklımda kaldı ama net değil.
Beşiktaş yönetimide o kadarda değil dedi. Ahde vefa vardır. senin zor anında sana destek olana sen iyi anında tekme vuramazsın.
burda herkesin salladığı ersan ismail gibi adamlar o feda sezonunda yaptılar adamlıklarını.
ismail futbol olarak yetersiz Beşiktaşın birinci beki olamaz buna eyvallah ama bir çırpıda atılacak adamda değil.