2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372854 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

bu arada ,maç izlerken sinirlenen bir adam videosunu forumda bir arkadaş paylaşmıştı biraz kurcaladım o adam fenerin maçına arabasını satıp iddaa yapan adam çıktı .yalnız adam çok iyi rol kesmiş

Çevrimdışı ilhan mansız

Şampiyon takımın forumu için anlamsız derecede stres içermiyor mu burası?

Bir oyuncuyu beğenmemek ya da kalmasını istemek bunu makul görmek gayet anlaşılır. Ama takımın bir ya da bir kaç oyuncusunun kalıp/gitmesi üzerinden radikalleşip, birbirini kırmak çok garip geliyor.
+1903 üstelik o kadar Saçma bir gerginlik ve stres ki hayretle okuyorum bazen,,

ysariusta

• Ziyaretçi

Icimizdeki ispanyol @Necmi  :ok:

yok o benim. kimse kusura bakmasın, siyasi ilişkilerle ikide bir milli takım hocası olan, gs hocası olan birinin egolarıyla kurulan şu takımın arkasında durmam zor. Şenol Hoca örneği çok veriliyor, haklıdır insanlar. En az Şenol Hoca kadar Ersun Yanal'a Abdullah Avcı'ya haksızlık yapıldı. Hakan Şükür lobisi FT lobisine dönüşüp Ersun'u yedi. O Hakan Şükür de EURO 96 sonrası  Mercedes cipini alamadı diye ayaklanma başlattı. haa söz verilmiş alsın tabi de, asıl konu o ciip kime peşkeş gitti acaba. O nedenle vatan millet sakarya edebiyatını şöyle bi kenara bırakalım da oyuna bir bakalım. Toraman neden milli takımdan kesik yedi. Hatırlayanlar parmak kaldırsın.

Bu akşam İspanya içimizden geçer. Geçmezler, bizimkiler puan yada puanlar alsa bile bu kötü bir takım kurulduğu gerçeğini değiştirmez.

Çevrimdışı EagleForce

Tolga'nin Avrupa maclarindaki performansini cok begenmis yonetim ki CL icin 3 yillik anlasmis. Adamin zaten 1 yillik anlasmasi vardi. Bulunmaz hint kumasi da elimizden kaciracaz sanki. Hadi iyi yedek kaleci (Ilk 11 oynayacagini dusunuyorum) diye anlastik diyelim 1+1 falan yapin. 3 yil nedir yaw. Emekli ikramiyesi veriyoruz. Ismail zaten ustune doktora yapilacak adam. Yonetime laf gelmesin diye 1.4 degil 2.4 versek yine savunacak kisiler var. Hatalardan en ufak ders almak yok. Seneye Mustafa'yla beraber NY seyahati yaparlar yorucu sezonun ardindan. Tore, Gomez, Atiba, Q7 hepsini yolluyoruz yeri dolar diyoruz Ismail'in yerine tek adam bulunamiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2003 Bilgili son dönem
2009 YD
2016 Nerelerden geldiğimizin farkında mısınız?

:D :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

yok o benim. kimse kusura bakmasın, siyasi ilişkilerle ikide bir milli takım hocası olan, gs hocası olan birinin egolarıyla kurulan şu takımın arkasında durmam zor. Şenol Hoca örneği çok veriliyor, haklıdır insanlar. En az Şenol Hoca kadar Ersun Yanal'a Abdullah Avcı'ya haksızlık yapıldı. Hakan Şükür lobisi FT lobisine dönüşüp Ersun'u yedi. O Hakan Şükür de EURO 96 sonrası  Mercedes cipini alamadı diye ayaklanma başlattı. haa söz verilmiş alsın tabi de, asıl konu o ciip kime peşkeş gitti acaba. O nedenle vatan millet sakarya edebiyatını şöyle bi kenara bırakalım da oyuna bir bakalım. Toraman neden milli takımdan kesik yedi. Hatırlayanlar parmak kaldırsın.

Bu akşam İspanya içimizden geçer. Geçmezler, bizimkiler puan yada puanlar alsa bile bu kötü bir takım kurulduğu gerçeğini değiştirmez.

Yıllar önce bir defa kazara yenmişiz ki adamlar son dönemde gol bile yememiş bizim "yüksek" taktiklere sahip td miz kesin buna son verir

Çevrimdışı mylife1903

Savunulamayacak tercihler var. emre mor var, atinc yok. Atinc icin diyorlar ya genc ve ikinci ligde oynuyor diye
Ersan cinde rekabet olmayan bir lig oyuzden yok, burak ne
Devamli savunma oynayan takimdan stoper almaz deniyor, ispanyaya karsi onde basacaz herhalde
Offff uzar gider
 Neyse butun kotu oyunun faturasi cenke kesilmis.

Simdi burak gibi bir emek hirsizi ile, hamile karisini doven bir erkek bozmasi ile ofsayt keyfi yasayacagiz.

\o/
 +
 ||

Çevrimdışı cursedofdragon

2016 : Rene adler,Gökhan gönül,marcelo,kamil glik,gustova gomez,kolarov :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Amac nedir?
Ne soylememiz gerekiyor yani?

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Ben twitterda gördüm paylaştım sadece , yoksa aranızda yönetime en çok güvenenlerdenim yanlış anlaşılma olmasın

Çevrimiçi Samet Demir

Ben twitterda gördüm paylaştım sadece , yoksa aranızda yönetime en çok güvenenlerdenim yanlış anlaşılma olmasın

Sözde algı yapmaya çalışıyorlar.

Bizim de bu tarz düşünenleri gündeme almamamiz lazım kardeşim.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kartal Ç

2016 : Rene adler,Gökhan gönül,marcelo,kamil glik,gustova gomez,kolarov :)

oraya bir adet de bastiyanşıvaynşıtayger yazmanızı rica edeceğim üstad :evillol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu neye dayanarak mesajim silindi anlayabilmis degilim. FT'ye piskin demek mi yasak simdi de?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu neye dayanarak mesajim silindi anlayabilmis degilim. FT'ye piskin demek mi yasak simdi de?

Forumda Fatih Terim'i övmek yasak olabilir.

Zira pişkin kelimesi, kendisini tanımlayan en olumlu sözcüktür. Çok daha ağırlarını hakediyor.

Forumda Fatih Terim'i övmek yasak olabilir.

Zira pişkin kelimesi, kendisini tanımlayan en olumlu sözcüktür. Çok daha ağırlarını hakediyor.

Ya hakikaten yeter artik, bu ne sansurcu anlayistir hayatin her alaninda yahu? Mesajimda zerre hakaret, kufur yoktu. 3. sinif adamlara haddinden fazla deger verilmesini elestirdim, hoop bi baktim mesaj gitmis.

Hangi yonetici sildiyse bir aciklasin yahu, yoksa haddinden fazla deger verilen 3. sinif adam bir baska benden uzak Allah'a yakin olasi sahsin kod adi mi artik?

Çevrimdışı Tolga

Hayır bu konu buranın yeri değil.

Euro 2016 başlığımız var maçı orada konuşuyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

özel işlerim nedeniyle forumda hemen hiç yoktum bugün bensiz ismaille tolgayı gömmüşsünüz. valla kırıldım.  :bandit:

bu arada @onurturan  :poke: birilerine sövecektin hatırlatayım istedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Hayır bu konu buranın yeri değil.

Euro 2016 başlığımız var maçı orada konuşuyoruz.

Tamamdir, kusura bakma.   :ok:

Çevrimdışı onurturan

özel işlerim nedeniyle forumda hemen hiç yoktum bugün bensiz ismaille tolgayı gömmüşsünüz. valla kırıldım.  :bandit:

bu arada @onurturan  :poke: birilerine sövecektin hatırlatayım istedim
sağol abi vallahi unutmuşum şimdi y7apıyorum o işi... ilk imza parasını kim çıkarttıysa .... fill in the blanks..
Oğuzhanı da kim çıkartırsa ona da aynı ..

Çevrimdışı TANERCAN

Gökhan Gönülü gömme ekibi ne zaman gelir buraya

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Pohpohlama ekibi hangi yuzle geliyor peki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milli takım kötü zaten  :money: Gökhan'ın zaten otoban oldu kanadı  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TANERCAN

Pohpohlama ekibi hangi yuzle geliyor peki.
Kim gelmiş?

Çevrimdışı mertnet

GG'yi almasamıydık.

Ayrıca çok net söyleyeyim. Bu maçla ilgili değil. Eski iletilerimde de benzer şeyler var.
Beck'i kesmesi olanaksız.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı mmansiz

Şu oynanan iki maça göre değerlendirmeyin adamları gönül iyidir iyi. Maçlara göre değerlendirirsek oğuzhan da ikinci ligde de oynamaz derim

M.Mansız

Çevrimdışı Tolga

Gökhan'ı milli takım performansına bakarak değerlendireceksek oynanan 2 maçta Oğuzhan'ı da yerin dibine sokmamız gerekecek o zaman.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: