Burada Ismail'i istemeyenler de, ben dahil ne olursa olsun gonderilsin demiyor. Fakat adam Oguzhan kadar para istiyor, durum buysa hic geregi yok gonderilsin diyoruz. Yerine siradan bir adam da alsak zaten yedek olacak, siritmaz. Saglam, sakatlanmayan bir adam buluruz Plattenhardt gibi onu oynatiriz. Neticede Ismail yeri doldurulamayacak bir adam degil, yaptigi hatalari da vasat alti adamlar yapiyor sadece. Ismail'den kotu oynamayacak sol bek bulmak dert degil hem ligde hem gurbetciler arasinda.
Ismaili zaten koruyan 3 kisi var emmi ohlu, hala oglu, dayasinin oglu ha bi de meneceri.
Ismailin ve pektemekin yerini dolduramiyorsak zaten kapatalim bu tukani hec oynamayalim yahu.
Ismail ve pektemek yeni turkiye lirasi alsin, diyen benim. Hadi bir kisi cikip bana izah etsin bu iki futbolxu neden euro aliyor, diye.
Pektemek zaten oynamiyor, yerinin dolmasi falan komik
Ismail zaten ruh gibi sahada varligi yoklugu bir.
Bu iki adami gondermek en az 2.5 milyon euro demek. 10 milyon lirA eski parayla cok. Yeni turkiye lirasiyla 10 milyon civari yani vodafone arenanin bir maclik hasilati.
Ismail konusu basit, ismail gidecek yerine biri herhangi bir sol bek gibi sol bek alinacak ve yedegi genc takimin sol beki olacak. Cok gerekirse tosic oynar.
Yok oyle bulunmaz bir hint kumasi gibi anlatiyorki ismail. Yazma yazma, diye kendimi telkin ediyorum bazilari meydani bos buldu.
Ismail zaten besiktasin futbolcusu degil, transferi gundemde olan futbolcu.
Pektemek ise kimse kim mustafa bey iste, muhafazakar futbolcu kontejyanindan besiktasta yer isgal eden bir Eski golcu.
Yazik atiba 1 milyon aliyor euro.
SampiYonlar liginde oynayacagiz fAlan, kadro yazamiyoruZ, yok bilmem ne
Sampiyonlar liginde tamam herkes gruptan cikmak ister, bunu pektemek ve ismailsiZ basarma oranimiz pektemek ve ismaille basarma oranimizdAn 100 kat fazladir.
Ismail bugun besiktastN gitse alacagi en yuksek kontrat 800bin liradir. Takim zor bulur. Neden 5 milyon verelim, komisyoncusumusunuz bu herifin nedir?
Pektemek olayi tekrarlanacak. Pektemek en cok 1 milyona bulur takim.
Simdi forum yoneticileri kiziyor futbolcu falan degil, dedigimizde soyle izah edelim bu pektemek ve ismail besiktas kalibresinde futbolcu olmamakla beraber iyi futbolcu da degillerdir ve bu kadar paralari hak etmiyorlar.