2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394530 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/radyosporcom/status/740936395318001664

artık itibarsızlastırmak için herseyi yapıcam bu pis fenerliyi...

gökhan karşiiimm kanırta kanırta şampiyon olduk aklını alırım senin 32 yasında avrupaymıs hı hı geçelim bu işleri seni korkak fenerli

https://twitter.com/UY1903/status/740932845720473601
@ozan062  ne yapması lazımdı onlar gibi küfürmü etsin.
bize gelir gelmez ama bir oyuncunun ayrıldığı camia hakkında
kötümü konuşması lazım. adam bunları demese bize geldiğinde
söyleyecekleri belli sezon ortası anlaştılar takımı sattı diyecekler
genede derler ama istermisin sana gelecek oyuncunun bu şekilde anılmasını
doğru olanı yapıyor anlaşma olduysa bile olmamış gibi davranmak imzayı sonraya bırakmak
sonrada en makul teklif Beşiktaştan geldi anlaştım demek en şık olanı
bizde aynı söylemleri yapıyoruz onu destekler nitelikte. Başkanın fener hiç bir zaman davranmıyor
ama biz şık bir şekilde davrandık demesi bundan birde almak için fener pazarlık yaparken
fiyat arttırmadık verebileceğimiz belli biz kendi fiyat aralığımızda teklif yaptık
bundan sonrası gökhanda dedi bu şu demek biz oyuncuya fenerin verdiğinden fazla
vermiyoruz daha azını verdik oyuncu bizi seçecekse bu para için olmayacak bizde oynamak istediği için geliyor
GG de açıklamasında fenerin verdiğinden daha fazlasını almayacağım konu para değil dedi
Beşiktaşa gelirse herkesde oluşacak intiba GG Beşiktaşı oynamak için tercih etti. Para için değil.
hem bu şekilde fenere vuracağın darbede çok daha büyük olur. Düşün oyuncular artık para için bile
feneri tercih etmiyorlar. Onların GG paragöz parayı tercih etti gitti. Biz büyük ve prensipli bir kulübüz
ilkelerimiz var vs savunmalarını hepten çöpe atacak yerini biz bittik artık kimse bizi tercih etmiyor
mantığı hakim olacak söylemeseler bile ta içlerinde hissedecekler.
Ben GG yi istemeyenlerdenim ama şunu kabul etmek lazım bir kaç noktada bizim için çok önemli transfer
en önemli nokta feneri bitirir bu transfer adamların yıllardır yarattığı imaj yerle bir oluyor.
Şu anda biliyorlarki fenerdeki hangi oyuncuyu istese Beşiktaş alır.
bizi yıllardır yıkmaya uğraştılar başaramadılar ama güç dengeleri eşitlendiği anda bizim büyüklüğümüz
ortaya çıkıyor. Bunu fenerin 35 üstü taraftarı çok iyi bilir. Artık büyük takım taraftarı gibi davranın
durduk yere kendinize gaz vermeyin.
YD dönemindeki tahribatı atlattık artık şimdi tekrar Türk futbolunun başına geçiyoruz. yeni duruma
alışın böyle ezikce söylemler bize yakışmaz

Çevrimdışı MrtBlgc

Gökhan'ın karakterinde sorun olmayabilir
Yalnız yarın öbür gün fenere gol attığında sevinmezse de kızmayın boşuna
Sevinmesin zaten eğer gerçekten Fenerbahçeliyse. Önemli olan o maçta gol yememize sebep olacak şaibeli bir harekette bulunmaması. Onun dışında işini yapsın yeter.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

gol atsında sevinmesin :D
biz onun yerine seviniriz :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospinaya cizigi kalecisi diyen, belliki hicbir macini izlememis ve iyi sallamış
@Yunus Emre Dökmeci dedi :evillol:  ekstra yan topları da zayıf falan dedi tabi ben buna katılmıyorum  :D

Çevrimdışı 38life

Muslera ne gol yemiş ama  :lol: Tolga yese onu takımdan göndermiştik

Daha beterlerini 30 kere yedi.

Çevrimdışı 38life

Neden sevinsin kardeş? İnsan eski takımına attığı golden sonra sevinir mi?

Çevrimdışı 38life

Gökhan Gönül adamdır!

Hem karakter olarak hem de futbol olarak tam Beşiktaş'a layık bir futbolcudur. Net!

Çevrimdışı Necmi

Sevinmesin zaten eğer gerçekten Fenerbahçeliyse. Önemli olan o maçta gol yememize sebep olacak şaibeli bir harekette bulunmaması. Onun dışında işini yapsın yeter.

gerçekten fenerli olsa emin ol bütün camiasını karşısına alıp bırakmazdı
artık fenerli GG olamayacak bunun oda farkında heleki bizde imzalarda bu süreçte
başarılı olur takımda üst seviye kalırsa camia onu bağrına basar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ozan062  ne yapması lazımdı onlar gibi küfürmü etsin.
bize gelir gelmez ama bir oyuncunun ayrıldığı camia hakkında
kötümü konuşması lazım. adam bunları demese bize geldiğinde
söyleyecekleri belli sezon ortası anlaştılar takımı sattı diyecekler
genede derler ama istermisin sana gelecek oyuncunun bu şekilde anılmasını
doğru olanı yapıyor anlaşma olduysa bile olmamış gibi davranmak imzayı sonraya bırakmak
sonrada en makul teklif Beşiktaştan geldi anlaştım demek en şık olanı
bizde aynı söylemleri yapıyoruz onu destekler nitelikte. Başkanın fener hiç bir zaman davranmıyor
ama biz şık bir şekilde davrandık demesi bundan birde almak için fener pazarlık yaparken
fiyat arttırmadık verebileceğimiz belli biz kendi fiyat aralığımızda teklif yaptık
bundan sonrası gökhanda dedi bu şu demek biz oyuncuya fenerin verdiğinden fazla
vermiyoruz daha azını verdik oyuncu bizi seçecekse bu para için olmayacak bizde oynamak istediği için geliyor
GG de açıklamasında fenerin verdiğinden daha fazlasını almayacağım konu para değil dedi
Beşiktaşa gelirse herkesde oluşacak intiba GG Beşiktaşı oynamak için tercih etti. Para için değil.
hem bu şekilde fenere vuracağın darbede çok daha büyük olur. Düşün oyuncular artık para için bile
feneri tercih etmiyorlar. Onların GG paragöz parayı tercih etti gitti. Biz büyük ve prensipli bir kulübüz
ilkelerimiz var vs savunmalarını hepten çöpe atacak yerini biz bittik artık kimse bizi tercih etmiyor
mantığı hakim olacak söylemeseler bile ta içlerinde hissedecekler.
Ben GG yi istemeyenlerdenim ama şunu kabul etmek lazım bir kaç noktada bizim için çok önemli transfer
en önemli nokta feneri bitirir bu transfer adamların yıllardır yarattığı imaj yerle bir oluyor.
Şu anda biliyorlarki fenerdeki hangi oyuncuyu istese Beşiktaş alır.
bizi yıllardır yıkmaya uğraştılar başaramadılar ama güç dengeleri eşitlendiği anda bizim büyüklüğümüz
ortaya çıkıyor. Bunu fenerin 35 üstü taraftarı çok iyi bilir. Artık büyük takım taraftarı gibi davranın
durduk yere kendinize gaz vermeyin.
YD dönemindeki tahribatı atlattık artık şimdi tekrar Türk futbolunun başına geçiyoruz. yeni duruma
alışın böyle ezikce söylemler bize yakışmaz
Kendi paralı hesapları ve basındaki maşaları Gökhan'ı kötülemeye başladı bile. Onlarla da uğraşacağız, herkes yerini bilecek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Gökhan Gönül Fenerbahçe'de oynayan nadir karakterli oyunculardan biridir.Türkiye'nin gelmiş,geçmiş en iyi sağ bekidir.Umarım Beşiktaş'ımızda Şenol hocanın bu oyun sistemiyle sağ bekimizde seyretmek nasip olur :tabe:
bende diyorumki Türkiyenin gelmiş geçmiş en şişirilmiş oyuncusudur.
defoları görünecek Beşiktaşta oynadığında :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Neden sevinsin kardeş? İnsan eski takımına attığı golden sonra sevinir mi?
Sevinsin mi demişim tekrar okuyalım
"Sevinmezse kızmayın boşuna"
Sağlam fenerli yani bozulmayın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmaile katlanmış takımız biz :) Gökhan onun yanında Cafu gibi kalır  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı celiker1

@Necmi abinin Gökhan Gönül transferiyle camia olarak bir algıyı yıkma transferi olduğuna katılmakla beraber ekonomik olarakta ek yapmak istiyorum.Mesela Gökhan kalitesinde bir sağ bek almak istesek sizce kaç paraya olur?Misal çoğumuzun hayır demeyeceği İsla.Bonservis+maaş sizce ne olur?Genç alalım,parlatıp yarın satıp kar edebilirizde düşünebilirsiniz ama benim gözüm şampiyonlar ligi gruplarında üçüncü olup uefaya kalıp,uefa kupasını almakta 2-3 sene içerisinde
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Gol atsın da sevinmesin.

Çevrimdışı MrtBlgc

gerçekten fenerli olsa emin ol bütün camiasını karşısına alıp bırakmazdı
artık fenerli GG olamayacak bunun oda farkında heleki bizde imzalarda bu süreçte
başarılı olur takımda üst seviye kalırsa camia onu bağrına basar.
Abi futbolcu içinde en sıkıntılı süreçtir bu. Arafta kalırsın,ne fbli ne de bjkli olarak anılırsın. Örnekleri var. Rüştü mesela, çok iyi Fenerlidir ama Beşiktaş'a transfer olunca hain ilan edildi o dönem. Aynı şekilde bizden giden Tümer daha iyi bir örnek bana göre. Tümer bizde oynarken Fbye küfür ediyordu sonra gitti Fbye imza attı. Yalan söylemeyeceğim o zamana kadar Tümer'i çok severdim ama imza atınca günlerce kendime gelemedim. Hatta veteran liginde bizim formayı giyince çıldırdım. Öyle kin beslemişim Tümer'e.. Gökhan da buna benzer şeyler yaşayacak ve imzayı attığı günden sonra hiçbir zaman Fenerli Gökhan olarak anılmayacak. Bunlar zor durumlar malesef..

Çevrimdışı Necmi

Kendi paralı hesapları ve basındaki maşaları Gökhan'ı kötülemeye başladı bile. Onlarla da uğraşacağız, herkes yerini bilecek..
gökhanın defoları var bizim bundan sonra onları mutlu etmemek için
gerektiği üslupta konuşmamız lazım sürekli  yıpratma operasyonu olacak
bunun içinde malzeme bulurlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı celiker1

Oyun içinde gördüğün şişirilmiş özellikleri nedir sence abi?Abartmıyorum iyi orta kesebilseydi Bayern,Barca yapardı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gökhanın defoları var bizim bundan sonra onları mutlu etmemek için
gerektiği üslupta konuşmamız lazım sürekli  yıpratma operasyonu olacak
bunun içinde malzeme bulurlar
Şenol Güneş olumlu olarak kullanacaktır onu.Maça göre ikisini değişmeli kullanabilir, Serdar'dan kesinlikle memnun değildi, ben de defansif anlamda zaaflarının olduğunu düşünüyorum ama sağlıklı bir hazırlık kampı ile hemen olmasa da 1-2 ay içerisinde kendine gelecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Sevinsin mi demişim tekrar okuyalım
"Sevinmezse kızmayın boşuna"
Sağlam fenerli yani bozulmayın

"Neden sevinmesin?" demek "sevinmesine neden kızalım?" anlamına da gelir aynı zamanda. Sadece okumak değil idrak etmek de mühim.

Gökhan Gönül sağlam fenerli falan değil. Bu senin kendi yanlış düşüncen. Sağlam fenerli olan birisi paranın lafını yapmaz çoktan boş mukaveleye imza atardı.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 15:05:01 38life ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş olumlu olarak kullanacaktır onu.Maça göre ikisini değişmeli kullanabilir, Serdar'dan kesinlikle memnun değildi, ben de defansif anlamda zaaflarının olduğunu düşünüyorum ama sağlıklı bir hazırlık kampı ile hemen olmasa da 1-2 ay içerisinde kendine gelecektir.

Katılıyorum. Sağ bekte Gökhan Gönül-Beck ikilisi varken, artık orayı 3-4 sene düşünmemize gerek kalmaz.

Ayrıca hücuma çok katıldığı için insanlar çok dikkat etmiyorlardı, ama Gökhan Gönül defansif özellikleri de iyi olan bir oyuncu.

Çevrimdışı worns

Boyko giderse ondan gelecek bonservisle Antonio Adan'da düşünülebilir kale için. Geçen sene Betis'in 5-6 maçını izledim. Hepsinde çok iyi izlenimler bırakmıştı bende. Sadece çizgi kalecisi değil, bölgesine de hakim. Alsak hem bizim için hem kendi kariyeri için kazanım olur.

Çevrimdışı celiker1

Bende aksine Gökhan'ı değerli kılan şeyin defansıda iyi yapması olduğunu düşünüyorum.Hızlıdır,ters kademeye girer,birebirde geçilmez.Sezon başı Şener oynuyorken Fener üçer üçer yemeye başlamıştı.Gönül döndüde gol yememeye başladılar.Hatta Fenerliler bu Kjaer'e mi bu kadar para verdik diye konuşmaya başlamışlardı.Şener'in açıklarını kapatacağım diye her hamlesi kırmızı kartlıktı.Gönül döndü defans toparlandı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bende aksine Gökhan'ı değerli kılan şeyin defansıda iyi yapması olduğunu düşünüyorum.Hızlıdır,ters kademeye girer,birebirde geçilmez.Sezon başı Şener oynuyorken Fener üçer üçer yemeye başlamıştı.Gönül döndüde gol yememeye başladılar.Hatta Fenerliler bu Kjaer'e mi bu kadar para verdik diye konuşmaya başlamışlardı.Şener'in açıklarını kapatacağım diye her hamlesi kırmızı kartlıktı.Gönül döndü defans toparlandı.
Beck e kıyasla biraz daha kötü defansif özellikleri ama hızıyla kapatıyor bunu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum. Sağ bekte Gökhan Gönül-Beck ikilisi varken, artık orayı 3-4 sene düşünmemize gerek kalmaz.

Ayrıca hücuma çok katıldığı için insanlar çok dikkat etmiyorlardı, ama Gökhan Gönül defansif özellikleri de iyi olan bir oyuncu.

Bu arada bir ilave daha yapayım:

Şimdi Şener'e sarılmış durumdalar da, Fenerbahçe'nin 3 gol yediği Shaktar, Beşiktaş ve 4 gol yediği Antalyaspor ile Braga maçlarında sağ bekleri Şener'di.

Çok başları ağrıyacak seneye.

Etiketler: