2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395413 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:44:39 atalay ]

Çevrimdışı Efe

siyah %70 satar beyaz sonuncu olur kırmızı %20 satar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

forma satamazsin o zaman

Niye? Güzel forma yapılınca satılmıyor kötü forma yapınca mı satılıyor? Premier Lig takımlarına bakın hep düz sade formalar. Her sene ufak ayrıntı tasarım değişikliği yapıp çıkartıyorlar. Premier Lig takımları forma satamıyor mu acaba?

Çevrimdışı Efe

:kop: o ney laaaynn..  :kop: az ugrassan evde yaparsin ..
harbiden gözüm bozuldu bizim formalar yine en iyi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

siyah %70 satar beyaz sonuncu olur kırmızı %20 satar :D
millet beyaz özledi beyazz.. herkes hepsini ustune giyip denesin.. beyaz damat gömlegi gibi duracak .. sonra halay :halay:

Çevrimdışı Necmi

Adidas bunu hep yapıyor.  :D
gidiyor milan formalarını ittiriyor madem ittireceksin bari juve ittir
doğru dürüst bir çubuklu giyelim :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Niye? Güzel forma yapılınca satılmıyor kötü forma yapınca mı satılıyor? Premier Lig takımlarına bakın hep düz sade formalar. Her sene ufak ayrıntı tasarım değişikliği yapıp çıkartıyorlar. Premier Lig takımları forma satamıyor mu acaba?
abi orda adamlar icin forma parasi o kadar buyuk bir bedel degil ve sadece destek icin aliyorlar burda 140 tl ve buyuk bir bedel turkiyede adamlar iki sefer ayni formaya zor verir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

burası premier lig değil hala colaturka formasıyla maçlara gelen var
hatta sony forması bile gördüm :bandit:

Çevrimdışı 38life

o zamanda forma satamayız  :D
ne şanslıyız forma beğenmiyoruz renkliler
forma yapıyor herkes palyaço gibi dolaşıyor
bunun önüne geçmek için neler deniyorlar mor forma bile yaptılar
düşünsenize mor veya pembe forma çıkıyor :evillol:
kalkmış siyah beyaz forma beğenmiyorlar tövbe diyin

Neden satılmasın ki. Forma bir önceki senenin aynısı olmayacak. Çizgi farklılıkları, yaka farklılığı vs. çeşitli ayrıntı değişiklikleri ile çok güzel ve farklı olabilir bir önceki seneden. Ama ana teması tek renk düz ve sade olmalı. en azından 2 forma böyle olmalı. 3.cü formada macerayı yine ararsın. Düz sade sevmeyenler, 3.cü formayı alır. Liverpool'un formalarına bakın mesela. Liverpool taraftarı forma almıyor mu.

Çevrimdışı onurturan

gidiyor milan formalarını ittiriyor madem ittireceksin bari juve ittir
doğru dürüst bir çubuklu giyelim :D
gecen sezon cubukluyu begenmedin mi abi..  ?

Çevrimdışı 38life

bizim formalar baya guzel bence  gs'nin formasini gorseniz  :lol: :lol:
http://www.footyheadlines.com/2016/06/galatasaray-16-17-kit.html

Alpella formalarını falan düşününce fena değil bence.

Çevrimdışı 38life

Her sene de aynı forma çıkmaz ki, zaten öyle yaparsan insanlar 2 sene sonra aynısı var diye almaz.

Beyazı beğenmiştim, ama Kırmızı forma cidden güzel olmuş. Hayatımda hiç kırmızı forma almamıştım, bu sefer bir ilk olabilir.

Aynısı olmayacak işte. Detaylardaki değişiklikler ile farklı bir hal alır o forma. Tasarımcılık budur zaten. Tabi varsa kulüpte öyle bir tasarımcı.

Çevrimdışı Efe

millet beyaz özledi beyazz.. herkes hepsini ustune giyip denesin.. beyaz damat gömlegi gibi duracak .. sonra halay :halay:
beyazda ben sadece arma istiyorum efsane forma odur sadece arma ama artık olmuyor maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

abi orda adamlar icin forma parasi o kadar buyuk bir bedel degil ve sadece destek icin aliyorlar burda 140 tl ve buyuk bir bedel turkiyede adamlar iki sefer ayni formaya zor verir

Aynısı olmayacak işte. Detaylardaki değişiklikler ile farklı bir hal alır o forma. Tasarımcılık budur zaten. Tabi varsa kulüpte öyle bir tasarımcı.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:45:47 atalay ]

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Necmi

gecen sezon cubukluyu begenmedin mi abi..  ?
her tarafı çubuklu kastetmiştim :bandit:
ben Beşiktaş formasını beğenip beğenmeme üzerine yorum yapmam
alır giyerim. Birde her zaman kalite olarak Beşiktaş formaları en iyi olur
desen olarak görecelidir birinin  beğendiğini bir başkası beğenmez herkese göre forma çıkmazki
alır giyerim derken öyle renk saçmalaması yaparlarsa almam tabiki pembe turuncu
yeşil mavi gibi bir şey düşünemiyorum :evillol: gece mavisi siyah çubuklu olabilir ama gri siyah çubukluda
güzel olur. siyah kırmızı çubukluda olur

Çevrimdışı Necmi

Juve'nin çubuklusunda sponsor önemli. 2 sene sonra bunu ittirmesinler: http://www.footyheadlines.com/2015/06/pink-adidas-juventus-15-16-away-kit.html
:nerd:
kartal yuvalarında kavga çıkar o formayı bırak almayı oyunculara bile giydirmezler :evillol:

Çevrimdışı tayfun_bjk

ben mesela genelde 3. formayı hep alırım çünkü farklı olur
baktım fark yok kaleci formasına yönelirim. her zaman düz siyah formalar favorimdir.
toyota gri formada bence efsane forma hem kalite olarak hemde model olarak
Beşiktaş tarihinin en kaliteli forması zaten 3. formalar her zaman çok kaliteli olur :D
nar çiçeği vodafone formasıda çok kaliteliydi aldım o formayı giydiğim her maç puan kaybettik :bandit:
geçen sene formalarına değmesin bile diye dolabın öbür köşesine astım :evillol:
bu senede bütün puan kayıplarının suçu benim ne zaman forma yıkansa puan kaybettik
son turda yıkama yasağı koydum  :D şampiyon olduk tamam yıkayın dedim temiz kaldıralım formayı yıkadılar
konya maçı yenildik :bandit:
toyota gri formayı kimseye vermedim bende de efsane formalardan biridir ilk defa farklı renk kullandığımız formalardan birisidir) hala duruyor .. ondan önce farklı olankırmızı formamız vardı kırmızı beko forması 2000li yılarda. formalar birikti hep bir gün onlar da alır diye verdim dostlara çok dostumuz var sizlerinde aynı şekilde ) adama git al diyemiyorsun ki.. şimdi sadece evvelsi sezon beyaz forma var ortasında kırmızı vodafone yazan ve bu senenin siyah forması var. ayrıca yeni gelecek bebişlerime de aldığım infant formalar duruyor 2 çift , bjkstore da cocuk abi sen alacaksan al bunları sonra bulamazsın dedi) ikizlere aldım çok önceden ama arkadaşlar akrabalar da renk biçiyor onlara.. bebişler 2 haftaya geliyor Yüce Allahın izniyle..ben formalarını aldım ama arkadaşlardan ve kayınbiraderden yoğun baskı var; oğlana dokunmayız ama kız renkli olacak diye. o zaman foruma iş düşer bebişleri maça götürüyoruz ))

Çevrimdışı Efe

:nerd:
kartal yuvalarında kavga çıkar o formayı bırak almayı oyunculara bile giydirmezler :evillol:
@Necmi abi bence siyah alacaksın kırmızı almıştın başımıza gelmeyen kalmadı olimpiyatta :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

toyota gri formayı kimseye vermedim bende de efsane formalardan biridir ilk defa farklı renk kullandığımız formalardan birisidir) hala duruyor .. ondan önce farklı olankırmızı formamız vardı kırmızı beko forması 2000li yılarda. formalar birikti hep bir gün onlar da alır diye verdim dostlara çok dostumuz var sizlerinde aynı şekilde ) adama git al diyemiyorsun ki.. şimdi sadece evvelsi sezon beyaz forma var ortasında kırmızı vodafone yazan ve bu senenin siyah forması var. ayrıca yeni gelecek bebişlerime de aldığım infant formalar duruyor 2 çift , bjkstore da cocuk abi sen alacaksan al bunları sonra bulamazsın dedi) ikizlere aldım çok önceden ama arkadaşlar akrabalar da renk biçiyor onlara.. bebişler 2 haftaya geliyor Yüce Allahın izniyle..ben formalarını aldım ama arkadaşlardan ve kayınbiraderden yoğun baskı var; oğlana dokunmayız ama kız renkli olacak diye. o zaman foruma iş düşer bebişleri maça götürüyoruz ))
Allah bağışlasın abi anali babali insallah..  Kiz daha fanatik kartal olacak bak gorursun :)

Çevrimdışı Necmi

önce allah sağlıklı doğmasını kısmet etsin kardeşim.
ondan sonra hep birlikte yaparız Beşiktaşlı ama kız üzerinde duruyorlarsa korkma o zaman
kızlarda hiç bir şansları olamaz. seninle maça gelebilmek için bile Beşiktaştan başka takım tutmaz.
kızlar babalarıyla sürekli vakit geçirmek ister  erkek tehlikeli ama amca dayı varsa kafasına girer sen erkek üzerinde çalış
kız üzmez seni.

Çevrimdışı Karabay

2009 senesinde forma almamıştım şampiyon olmuştuk. O gün bu gündür her sene forma alırım hiç şampiyon olamadık. Taa ki bu sene almadım şampiyon olduk. Yine almayasım var ama formaları çok beğenikim. @Necmi abinin dediği gibi bencede gri toyota en güzel forma.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bence siyah alacaksın kırmızı almıştın başımıza gelmeyen kalmadı olimpiyatta :evillol:
bence kırmızı alacağım ilk puan kaybında direk kaleci forması :evillol:
tabi siyah kaleci forması çıkmazsa mecburen diğer formalar aman ne konuşuyoruz ki
hepsini alacağız büyük ihtimal.

Çevrimdışı tayfun_bjk

Allah bağışlasın abi anali babali insallah..  Kiz daha fanatik kartal olacak bak gorursun :)
insallah kardes)

Etiketler: