2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394975 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Stoper de adayler 3 e inmiş ilk stoper için. Glik-Nkolou-Gustavo. En yakın Glik'miş.

Via (F.D)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tayfun_bjk

önce allah sağlıklı doğmasını kısmet etsin kardeşim.
ondan sonra hep birlikte yaparız Beşiktaşlı ama kız üzerinde duruyorlarsa korkma o zaman
kızlarda hiç bir şansları olamaz. seninle maça gelebilmek için bile Beşiktaştan başka takım tutmaz.
kızlar babalarıyla sürekli vakit geçirmek ister  erkek tehlikeli ama amca dayı varsa kafasına girer sen erkek üzerinde çalış
kız üzmez seni.
inşallah necmi hayırlısı olsun dediğin gibi sağlıklı gelsinlerde gerisi kolay. ))

Çevrimdışı Efe

bence kırmızı alacağım ilk puan kaybında direk kaleci forması :evillol:
tabi siyah kaleci forması çıkmazsa mecburen diğer formalar aman ne konuşuyoruz ki
hepsini alacağız büyük ihtimal.
forma olsunda çamurdan olsun bizimkide laf işte paşa paşa alacağız  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bizim formalar baya guzel bence  gs'nin formasini gorseniz  :lol: :lol:
http://www.footyheadlines.com/2016/06/galatasaray-16-17-kit.html

Benim anlamadığım bunların rengi ne zaman sarıdan turuncuya döndü :alala:

Bizim forma her türlü tutar beyler en azından kendi renklerimiz var :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Stoper de adayler 3 e inmiş ilk stoper için. Glik-Nkolou-Gustavo. En yakın Glik'miş.

Via (F.D)
Feridun Düzağaç mı? Ne alaka haberci mi oldu?

Çevrimdışı can1903

Feridun Düzağaç mı? Ne alaka haberci mi oldu?
Fatih Doğan  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kartal Ç

Totem denemek lazım. Glik gelsin siyah forma, kolarov gelirse kırmızı forma, Nkolou da gelirse beyazı da alacaz el mahkum. :D

Çevrimdışı Bishamon

Ospina alınsın bence kaleci formaları çok satılır  :D

Çevrimdışı Mehmet57

West Ham forumunda herkes tarafindan saygi duyulan duyumcu/uye Tore transferinin bittigini, Sosa icin teklif yapildigini soyluyor.

Çevrimdışı celiker1

West Ham forumunda herkes tarafindan saygi duyulan duyumcu/uye Tore transferinin bittigini, Sosa icin teklif yapildigini soyluyor.
Sosa'mızı bizden kopartamazlar :tabe: Atiba'mızadasalça olmasınlar yeter
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı alimm

bi ara da Haten Ben Arfa söylentileri vardı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı celiker1

Via (F.D)
Forumdaki arkadaşlardan ricam kadro yaparken veya stopere gelecek adamı yazarken Serdar Aziz'in yanında oynayacak adam olarak yazın veya düşünün.İstenilen ve verilen rakamlar ile Şenol hocanın isteğini yan yana değerlendirdiğimizde Serdar Aziz bizde diyorum.Bursa 6,5 istiyor.Biz 3,5+oyuncu teklif ediyoruz.Tahmini 4 milyon euro+2 oyuncu takasına bu transfer bitecek.Eder etmez pu para bunu bilmem ama hoca oyuncuyu çok istediğini her zaman belli etti
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben mesela genelde 3. formayı hep alırım çünkü farklı olur
baktım fark yok kaleci formasına yönelirim. her zaman düz siyah formalar favorimdir.
toyota gri formada bence efsane forma hem kalite olarak hemde model olarak
Beşiktaş tarihinin en kaliteli forması zaten 3. formalar her zaman çok kaliteli olur :D
nar çiçeği vodafone formasıda çok kaliteliydi aldım o formayı giydiğim her maç puan kaybettik :bandit:
geçen sene formalarına değmesin bile diye dolabın öbür köşesine astım :evillol:
bu senede bütün puan kayıplarının suçu benim ne zaman forma yıkansa puan kaybettik
son turda yıkama yasağı koydum  :D şampiyon olduk tamam yıkayın dedim temiz kaldıralım formayı yıkadılar
konya maçı yenildik :bandit:
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Neden satılmasın ki. Forma bir önceki senenin aynısı olmayacak. Çizgi farklılıkları, yaka farklılığı vs. çeşitli ayrıntı değişiklikleri ile çok güzel ve farklı olabilir bir önceki seneden. Ama ana teması tek renk düz ve sade olmalı. en azından 2 forma böyle olmalı. 3.cü formada macerayı yine ararsın. Düz sade sevmeyenler, 3.cü formayı alır. Liverpool'un formalarına bakın mesela. Liverpool taraftarı forma almıyor mu.
kesinlikle sana katılıyorum , bir tane net kesin sade bir forma lazım ki bu da beyaz veya siyah forma olmalı kararsizim o konuda :) diğerleri değişsin dursun , sadeliğin güzelliği hep olmalı bütün formalar ala bula olmamalı , bütün avrupa devleri böyle yapıyor yanlış biliyor bir biz doğrusunu yapıyoruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

kesinlikle sana katılıyorum , bir tane net kesin sade bir forma lazım ki bu da beyaz veya siyah forma olmalı kararsizim o konuda :) diğerleri değişsin dursun , sadeliğin güzelliği hep olmalı bütün formalar ala bula olmamalı , bütün avrupa devleri böyle yapıyor yanlış biliyor bir biz doğrusunu yapıyoruz
Bizde de siyah formalarda fazla oynama olmuyor aslinda genelde klasik oluyor hep birbirine benziyor :alala:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Söylediğim şu ismaili savunmuyorum ama gitsin dediğinde yerine
isim yazın diyorum Tolgayı istemeyen gitsin diyenede yerine isim yaz diyorum sonrada bu isimlerle şl esame listesi yap
gene sol bek al ama ismaili neden gönderiyorsun şu anda elimizde yerli olarak sadece Pektemek olduğunun bile farkında değil
kimse alt yapıdanda bir tek necip var. ismail bekliyor uzatılmadı daha serdar gönderildi Tolga ile uzatılmadı.

Burada Ismail'i istemeyenler de, ben dahil ne olursa olsun gonderilsin demiyor. Fakat adam Oguzhan kadar para istiyor, durum buysa hic geregi yok gonderilsin diyoruz. Yerine siradan bir adam da alsak zaten yedek olacak, siritmaz. Saglam, sakatlanmayan bir adam buluruz Plattenhardt gibi onu oynatiriz. Neticede Ismail yeri doldurulamayacak bir adam degil, yaptigi hatalari da vasat alti adamlar yapiyor sadece. Ismail'den kotu oynamayacak sol bek bulmak dert degil hem ligde hem gurbetciler arasinda.

Çevrimdışı magnes

Beyaz forma böyle olsaydı ne derdiniz  :iblush:

Çevrimdışı Türkay

Yeni formalardan siyah ve kırmızı güzel, beyaz forma tam şampiyonlar liginde fark yemelik
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat baltacı

Önce gomez kendisi kalmak için birşey yapsın daha o kesin değilken neyin aracısı olacak uydurma gibi duruyo bastian içinse manchesterda kazandığı para 10.5 milyon euro gibi birşeydi vergiyi çıkınca kalanda 5 milyon civarıdır çok fazla ilk ben burda gelse nasıl olur demiştim oradan biliyorum :) :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomezle aynı şartlarda gelebilir o zaman 3.5 net artı maç başlarıyla gomezde 5e yakın alıyo bildiğim kadarıyla.
Ayrıca bastian çok kalite adam hem mücadeleci hem ofansa katkısı var arapası şutları falan çok iyi atiba bastian orta sahası bile olur atibada eksik olan ne varsa bastianda mevcut ikisi süper olur. sosayı kanada atar oziyi on numaraya çekeriz mis gibi olur :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

formalar çok kötü renkler uyumsuz beyaz formaya kırmızı vodafone olmuyo bi türlü orta yolu bulamadık,zaten vodafone için kırmızı forma çıkıyo niye diğer formalarda kırmızıda ısrar ediyolar anlamıyorum. içlerinde en güzeli kırmızı forma zaten ondada yaka uymamış beyaz olsa renkler birbirini tamamlarmış. Şahsen kırmızı formadaki şıklığı beyaz yada siyah formada görmek isterdim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

gg sakatlık sorunu yaşamasın bizde çok iş yapar beckle arasında kalite yetenek yaratıcılık olarak çok fark var beck dümdüz oyuncu ama gökhan yetenekli oyun sıkıştığında enteresan işler yapabilir şut atar çizgiye iner adrese orta keser iki üç kişiyi çalımlayıp ceza sahasına girer vs oyun ezberinde bunlar var yapmışlığıda var dediğim gibi sakatlık sorunu yaşamasın Şenol hoca etinden sütünden faydalanır.

En önemliside fenere vuracağımız darbe daha gitme haberlerine bile tahammülleri yoktu bize geleceğini geçtim takımdan gitmeyeceğinden eminlerdi gökhanın şimdi çok öfkeliler dolayısıyla yeni sezonda barut gibi fb taraftarı olacak azizde ateş zaten tökezledikleri anda patlar bunlar bide perreira faktörü var bana öyle geliyoki bu sezon büyük cümbüş var :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

bende diyorumki Türkiyenin gelmiş geçmiş en şişirilmiş oyuncusudur.
defoları görünecek Beşiktaşta oynadığında :)
Necmi abi gg konusunda neden bu kadar olumsuzsun adamı senelerdir hayretle seyrediyoruz fenere çok büyük katkısı oldu dediğin gibi balon olsa 9 sene aynı istikrar ve performansı sergileyemezdi bir sürü oyuncu geldi geçti yanında önünde oynayan gökhan aynı tempo aynı hırsla oynadı kritik goller attı bi geçen sene düşüş yaşadı oda hocadan kaynaklı zaten.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet57

Atiba giderse yerine en uygun aday Mile Jedinak. Premier League gormus deneyimli, pas oyunumuza cok uygun, ustun fizik kalitesi ve maddi anlamda bizi zorlamayacak olmasi ile birlikte en uygun aday.

Çevrimdışı mylife1903

Burada Ismail'i istemeyenler de, ben dahil ne olursa olsun gonderilsin demiyor. Fakat adam Oguzhan kadar para istiyor, durum buysa hic geregi yok gonderilsin diyoruz. Yerine siradan bir adam da alsak zaten yedek olacak, siritmaz. Saglam, sakatlanmayan bir adam buluruz Plattenhardt gibi onu oynatiriz. Neticede Ismail yeri doldurulamayacak bir adam degil, yaptigi hatalari da vasat alti adamlar yapiyor sadece. Ismail'den kotu oynamayacak sol bek bulmak dert degil hem ligde hem gurbetciler arasinda.
Ismaili zaten koruyan 3 kisi var emmi ohlu, hala oglu, dayasinin oglu ha bi de meneceri.
Ismailin ve pektemekin yerini dolduramiyorsak zaten kapatalim bu tukani hec oynamayalim yahu.

Ismail ve pektemek yeni turkiye lirasi alsin, diyen benim. Hadi bir kisi cikip bana izah etsin bu iki futbolxu neden euro aliyor, diye.

Pektemek zaten oynamiyor, yerinin dolmasi falan komik
Ismail zaten ruh gibi sahada varligi yoklugu bir.
Bu iki adami gondermek en az 2.5 milyon euro demek. 10 milyon lirA eski parayla cok. Yeni turkiye lirasiyla 10 milyon civari yani vodafone arenanin bir maclik hasilati.
Ismail konusu basit, ismail gidecek yerine biri herhangi bir sol bek gibi sol bek alinacak ve yedegi genc takimin sol beki olacak. Cok gerekirse tosic oynar. 
Yok oyle bulunmaz bir hint kumasi gibi anlatiyorki ismail. Yazma yazma, diye kendimi telkin ediyorum bazilari meydani bos buldu.

Ismail zaten besiktasin futbolcusu degil, transferi gundemde olan futbolcu.
Pektemek ise kimse kim mustafa bey iste, muhafazakar futbolcu kontejyanindan besiktasta yer isgal eden bir Eski golcu.
Yazik atiba 1 milyon aliyor euro.
SampiYonlar liginde oynayacagiz fAlan, kadro yazamiyoruZ, yok bilmem ne
Sampiyonlar liginde tamam herkes gruptan cikmak ister, bunu pektemek ve ismailsiZ basarma oranimiz pektemek ve ismaille basarma oranimizdAn 100 kat fazladir.
Ismail bugun besiktastN gitse alacagi en yuksek kontrat 800bin liradir. Takim zor bulur. Neden 5 milyon verelim, komisyoncusumusunuz bu herifin nedir?
Pektemek olayi tekrarlanacak. Pektemek en cok 1 milyona bulur takim.

Simdi forum yoneticileri kiziyor futbolcu falan degil, dedigimizde soyle izah edelim bu pektemek ve ismail besiktas kalibresinde futbolcu olmamakla beraber iyi futbolcu da degillerdir ve bu kadar paralari hak etmiyorlar.

Beyaz forma böyle olsaydı ne derdiniz  :iblush:

Harika olur derdim ama Vodafone KIRMIZI ambleminden vazgeçmiyor :s20: :s20:

Etiketler: