2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390303 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Forma dedigin böyle olacak işte... :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Glik Euro 2016 sırasında bir yere gitmez

Çevrimdışı Berat

her yerde Kamil glik bitti diye geçiyor bilgisi olan yokmu  :busted_cop:

Ağabey ben hiçbir yerde göremedim yalnız.

Çevrimdışı 38life

Beyaz forma böyle olsaydı ne derdiniz  :iblush:

Müthiş derdim :)

Ama Vodafone kırmızıdan başka renk kullanılmasına izin vermez logoda.

Çevrimdışı 38life

vay arkadas bu sene artık kilit söz şu oluyor

fikret baskanın begendiği oyuncular daha ön planda

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/741567020714602496

Ekvator çizgisinin üzerinde mi oynuyormuş futbolcu? Ozaman Avrupaya gelemez o. Çünkü Ekvator çizgisi Asya, Afrika ve Amerika kıtasından toplam 11 ülke üzerinden geçiyor. Ekvator çizgisi alışkanlık yapar Avrupaya gelemez o.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

hangi mesajım demişsin. mesela ismail topta kaptırmaz die bir cümlen geçiyor, teşbihte hata olmazmış buna kargalar bile gülerler bu mesajı ismailin menajeri yazmaya kalksa adamın eli titrer yazarken  :) terbiye konusuna gelince savunmak neden terbiyesizlik olsun ki? tıpkı eleştirmenin terbiyesizlik olmadığı gibi savunmak da değil! savunmak suç olmadığı gibi eleştirmek de suç değil! sıkılma konusu şu sen burada kalkıp kırmızı tabela asarken insanlar ama sustu ama uzaklaştı ismail mevzuu minimum düzeylere indi sonra sen herkese laf yetiştiricem ismaili savunucam dedikçe mevzuu uzadı da uzadı. konuyu kapatalım diyorsun sonra uzatan sen oluyorsun. sıkan detay bu. kimsenin kimseyi zorladığı yok foruma girsin die sevdiğimiz için giriyoruz ama forum yöneticisi de artık egolarından arınsın biraz karşı görüşleri de alsın değerlendirsin, mevcut yönetici (bu sen oluyorsun) değerlendirmekden ziyade kendi görüşünü dikta etmeye yönelik bir üslup içerisinde karşıt tezi çürütmek için uğraşıp duruyor. bunun adı ego tatminidir... Beşiktaşlı duruşunda demokratlık vardır böyle diktatorya vari bir üslup Beşiktaşlı duruşunda yoktur. Ne senin ne benim ne de bir başka üyenin Beşiktaşlılığını sorgulamak hiç bir insan evladına düşmez elbette ben buradaki her üyenin değerli bir Beşiktaşlı olduğundan eminim... forum kurallarına gelince elbetteki savunamazsın die bir kural yoktur ama savunacağım derken "ismail topta kaptırmaz" die ütopik, hayali cümlelerle var olmayanı varmış gibi göstermek de yoktur sanırım en azından Beşiktaşlılık duruşu bunu gerektirir. bizler olmayana evet var demeyen bireylerizdir...@Necmi

polemik oluşmasın die, şayet yanıt yazarsan cevap yazmayacağım bunu da lütfen saygısızlık olarak algılama...
küfür hakaret aşağılama içermediği sürece hiç bir şeyi saygısızlık olarak almam forumu eleştireni
daha çok severim. İnsan sevdiğini eleştirir. Sevmese döner arkasını gider.
İsmail mevzusuna gelince her oyuncunun konuşulduğu kadar ismailde konuşulacak elbette o gün neden tepki
verdik günlerce onlarca sayfa ismailden başka bir şey konuşulmadığı için tabi gerekiyorsa bir konu günlercede konuşulur
ama aynı kişiler aynı sayfa içinde aynı içeriğe sahip bir sürü mesaj atıyor ve mesajlarda artık eleştiri değil
alay hakaret yazılmaya başlanıyordu. bir insanı beğenirsin beğenmezsin bazen beğendiğinide eleştirirsin
ama bunu insanları bıktırana katar yeter artık dedirtene kadar yapmazsın bir oyuncu hakkında bu kadar konu konuşulacaksa
bu onunla ilgili başlık açılır orda konuşulur. Hem genel başlıkta insanların bilgi alma özgürlüğü kısıtlanmamış olur
bu forumda sırf fener dediği için ceza alan mesajları silinen insanlar var. Ne yani şimdi azizidemi seviyoruz.
belki ismail gittiği gün ziden fazla sevineceğim ama bu böyle diye kalkıp bir oyuncumuzu burda infazmı ettirelim.
Evet top kaybetmiyor dedim bunu neden dediğimi GG gelipte oynadığında anlarsınız.
orda verdiğim örnek aslında ismaili yüceltmek değil çok istenen GG nin aslında ismailden öte bir oyuncu olmadığını anlatmak
içinde renklilerin istemediği oyuncuyu burda kurtarıcı yapan arkadaşlaraydı sözüm
burda şimdi istediğim gibi eleştiririm GG yi ama bizle anlaştığı gün oda burası için kırmızı nokta olur.
kaldıki arada bir ismailden bahsetmekle günlerce ismail konuşmak arasındaki farkı ayırt edemiyorsan oda
farklı bir şey.
Buranın önceliği sohbet etmek istediğini söyleyebilmek değildir. Burdaki öncelik ne olursa olsun Beşiktaş değerlerine
sahip çıkmaktır. Beşiktaş formasını terleten her oyuncuda Beşiktaş değeridir. Sevsende sevmesende istesende istemesende.
ne yani ergenler gibi kendi oyuncumuza renkli forumlarında olduğu gibi küfürmü edelim alaymı edelim
bir kere haksızlık yapıldığı beğenmediğiniz adamın şu an fransadaki kadroda iki sol bekten biri olduğu gerçeği ortada.
hepimizin bildiği bir şey vardır Beşiktaş forması giyen bir oyuncu milli takıma torpille gitmez. Gittiyse bunu
herkesden fazla hakettiği için gitmiştir. Sizin kötü demenizlemi kötü olacak Biz savunuyorsakki ben hiç bir zaman savunmadım
milli takıma kadar yükselmiş oyuncuyu savunuyoruz en azından siz kötü diyorsunuz ama futbol hakkında karar veren
otoriteler iyi diyor. Ortada böyle bir gerçek dururken kimseye neden savunuyorsun diyemezsin.
basın iyi der Milli takım hocası beğenir kadroya alır senin hocan beğenir kadroda tutmak ister. ama kendi içimizden bazı arkadaşlar
batırmak için ellerinden geleni yapar. Bırakın artık bunları ya bu adam şampiyon kadronun oyuncusu milli takım oyuncusu
elbette herkes daha iyisini Beşiktaşta görmek istiyor. ama her mevki için geçerli bu gomezin yerindede daha iyisini görmek isterim.
Diğer taraftanda gerçekler var İki gündür gerçeklerden bahsediyoruz ne diyorum GG nin hiç gelmesini istemiyorum
ama imzalanmak zorunda Serdar azizide görmek istemiyorum ama onunlada imzalanmak gerekiyor ismaillede imza tazelemek
şart Tolga ilede sizin anlamak istemediğiniz bu bizim şl kadrosunu yapabilmek için bu adamlara ihtiyacımız var
mesela glik istiyoruz değilmi deseler bize alın glik sizin olsun karşılığında bize Necip verin fifti fifti olsun
böyle bir teklifi kabul edemeyiz çünkü şu anda bir sürü glik bulabiliriz ama necip bulamayız. O derece değerli
burda konuşulan konular Serdar gitsin Tolga gitsin İsmail gitsin Pektemek gitsin Necip gitsin ama bunlara gitsin
diyen bir arkadaşın ben bunlarsız şl kadrosu kurduğunu görmedim kuramazda bir eleştiri yaparken karşısına
doğrusunu koyamıyorsan o eleştiri yazarken çöp oluyor. ismaili yerden yere vurda yerine koyacağın ismide söyle
bazı arkadaşlar Caner diyor onu kaçırmışız peki biliyorlarmı caneri istedik teklifde yaptık ama oynamak istemedi bizde
ismail topta kaybeder asistte yapamaz golde yedirir ama şu anda onu gönderip yerine koyabileceğimiz daha iyisi yok.
El mecbur kadroda tutacaksın üstüne alabiliyorsan birde yabancı alacaksın FFP diyoruz hemen ismaile verilen para değilmi deniyor
ama hiç kimse FFP nin sadece para demek olmadığını söylemiyor.
şimdi diyelim kolarov isteniyor ismaille aynı para ama ikisinden birini tercih etmek zorundasın şu anki kadro yapında tercihin ismaildir.
bu ismaili kolarovdan iyi yapmaz. ancak başka bir mevkiye onun yerine yerli kullanma şansın doğarsa  kolarov seçenek olarak önüne gelir.
Başka türlü gelmez.
Bunları neden diyoruz ismaille imzalanacak el mecbur ve burda eleştirenler başlayacak yönetime sallamaya
şimdiden nedenleri koyalımki konuşan doğru üslupta konuşsun. Transferde bir sürü kıstas var birinden biri olmadığında olmuyor.
her koşulun uyması gerekiyor. @tangaz
hepsi bir kenara burası bir Beşiktaş forumu burda Beşiktaşlı bir oyuncu hak ettiği saygıyı görür. Eleştiri elbette olur ama
hakaret alay aşağılama küfür bir Beşiktaşlı oyuncuya burda yapılamaz.

Çevrimiçi Rasim

Arkadaşlar bu Gomez meselesi nedir biri aciklayabilirmi bizde iki yıllık kiralama sözleşmesi yokmuydu bu adamın. geçenlerde başkan bizle hiçbir ilişkisi kalmadı diye açıklama yaptı nedir bu isin asli?
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

bak burda alcagi ücret bile yazıyor
http://www.aksam.com.tr/futbol/kamil-glik-4-yilligina-besiktasli/haber-524121
bence inanma basına dün akşamda GG için 3.5 verdiğimizi söylüyorlardı.
bu aslında Beşiktaşı bozmaya yönelik haberler şu anda yöneticilerin bile bilmediği şeyler bunlar.
fiyat konularında söylenen hiç bir şeye inanmamak lazım ismailde 2 istiyordu. Beşiktaş taraftarının
bam teline basmaya uğraşıyorlar. yemeyelim böyle şeyleri

Çevrimdışı dkn_34

mehmet topal'ı alalım hem orta sahaya hemde defansta oynatalım.serdar azizin 2018 haziranda sözleşmesi bitiyor bursa bu sene satmazsa bir sene daha oynatırsonra kendileri satmak zorunda kalacak onun yerıne defansa alternatıf olarak koy topalı ;hem fenere büyük darbe,hem atıbaya alternatıf ve defansa alternatıf,hemde bursaspor eğer serdar aziz bize gelmek istıyorsa 1 sene sonra azizin sözleşmesi 1 yıl kalacak serbest gitmemesi için mecbur satacak.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu Gomez meselesi nedir biri aciklayabilirmi bizde iki yıllık kiralama sözleşmesi yokmuydu bu adamın. geçenlerde başkan bizle hiçbir ilişkisi kalmadı diye açıklama yaptı nedir bu isin asli?
iki yıllık kiralama sözleşmesi vardı ama geçerli olabilmesi için Gomezin nisan ayında fioya kalacağını söylemesi ve sözleşmesini geçerli hale getirmesi  gerekiyordu. Bunu yapmadı ve ilk yıl dolup sözleşme çöp oldu. Şimdi almak için fio ile yeniden masaya oturmak gerekiyor. Benim tanıdığım Başkanda o masaya oturmaz Gomeze Beşiktaşta oynamak istiyorsan bunu çöz der.

Çevrimdışı atalay

TR medyasının Glik haberi İtalyan Fantagazetta kaynaklı. Makyajlayıp servis etmişler. 

Çevrimdışı dkn_34

bu çapraz bağı kopan futbolcular zorladıkları zaman ikinci defa saktlanıyorlar (ersan ,ismail ,fenere gelmeden önce yobo )bu yüzden rdholfonun dönüşü baya uzun sürer diye tahmın ediyorum .hemen riske girilmez.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ağabey, forumda "kendi" fikirlerimizi beyan ediyoruz. Genelleme yapmıyorum içimden geleni belirtiyorum.

Üstün görme meselesine nasıl vardın hiç bilmiyorum, karalama yoluna gitmiyorum Kartal Yuvası'na gidiyorum forma almaya.

Bence çok kötü demek karalama oluyor kendi fikrin ben beğenmedim demek olmalı
çok kötü dediğinde genelleme yapıyorsun. Algı yaratıyorsun buda o formayı satmak zorunda olan
Beşiktaşa zarardır. Beğeniriz beğenmeyiz bu çok göreceli şeylerdir. ama kötü kavramı beğenen arkadaşlarada saygısızlık oluyor.
Kaldıki bende çok beğendiğimi söyleyemem ama kötü diyede tabir edemem. mesela iki sene önceki herkesin
efsane tanımı yaptığı siyah formayı ben beğenmedim. o formadanda almadım. Şimdi kötümü diyeyim
benim haricimde herkes beğenmiş. :) @TWSS
Beğeniriz beğenmeyiz ama alacağız kardeşim sonuçta o formayı her hangi bir kıyafet alır gibi almıyoruz.
zaten bunu düşünsek o fiyatlarla dünyanın en iyi forması olsa alınmaz.yani bu tarz şeylerin iyi veya kötü
olması aslında ona verdiğin değerle alakalı olmalı. bence deseninden çok kalitesi önemli Beşiktaş kaliteli bir formayı
hakediyor. kalitesiz olana sonuna kadar tepki koyalım. ama işin zevk kısmı olan desen olunca daha saygılı kelimeler seçmek
lazım.

Çevrimiçi murat

Atiba giderse yerine en uygun aday Mile Jedinak. Premier League gormus deneyimli, pas oyunumuza cok uygun, ustun fizik kalitesi ve maddi anlamda bizi zorlamayacak olmasi ile birlikte en uygun aday.
Anadolu topçusu😀

Çevrimiçi Necmi

mehmet topal'ı alalım hem orta sahaya hemde defansta oynatalım.serdar azizin 2018 haziranda sözleşmesi bitiyor bursa bu sene satmazsa bir sene daha oynatırsonra kendileri satmak zorunda kalacak onun yerıne defansa alternatıf olarak koy topalı ;hem fenere büyük darbe,hem atıbaya alternatıf ve defansa alternatıf,hemde bursaspor eğer serdar aziz bize gelmek istıyorsa 1 sene sonra azizin sözleşmesi 1 yıl kalacak serbest gitmemesi için mecbur satacak.
GG gibi bakmamak lazım Topal transferine stoper olmayan birini stopere alıp devşirmek ne kadar mantıklı
yada atibanın yerine oynayacak birine kaç maç forma verebileceğiz elimizde terminatör var Topal ucuza gelmez
serdar azizin alternatifi topal değil. Atiba kaldıktan sonra o mevkide Tolgay var Necip var Veli var çok mecbur kalırsak
Tosiç bile oynar. Bence gereksiz bir lüks olur. Serdar Azizi çok beğenmesemde yerli en iyi stoper alınabilirse şartlar zorlanmalı
Topal ın çizgisi belli bu saatten sonra o çizginin üstüne çıkamaz Pereira ne diyordu raporunda bende o mevkide oynayacak oyuncunun
hücuma da çıkması lazım bunu söylediğim halde çıkmıyor. Bu sene kalırsa onu sadece stoperde düşünürüm.
Topal on metrede oynayan biri bizde hiç ama hiç olacak gibi durmuyor yerli olması bile cazip kılmıyor işi birde atibanın verebildikleri
istenecek oda veremeyecek ciddi yıpratılır Bizde topal seviyesinde Veli var.

Çevrimdışı murat baltacı

Yahu nasil kirmizi forma Vodafone icin cikariliyor :alala:

Sunu soylemeden once azicik düşününün veya araştırın , Bu Kirmizi formalarda mi Vodafone icin çıkarıldı ???

Tamam Vodafonenin kirmizi ambleminden vazgecmemesi benimde canimi sikiyor ama Kirmizi forma cikarmamizin Vodafone ile bir ilgisi yok kirmizi bizim 3.cu rengimiz ve taraftar seviyor :busted_cop: :busted_cop: @murat baltacı
yanlış anlaşılmış kırmızı formayı elbette çıkarıyoruz ama her sene çıkarıcaz diye bi kuralımız yok vodafone için her sene yada iki senede bir kırmızı üçüncü bi forma çıkaralım onun tasarımını onlar yapsın siyahla beyaz formamıza vodafone kırmızı yazmasın diye anlaşma yapılabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İhsan

yanlış anlaşılmış kırmızı formayı elbette çıkarıyoruz ama her sene çıkarıcaz diye bi kuralımız yok vodafone için her sene yada iki senede bir kırmızı üçüncü bi forma çıkaralım onun tasarımını onlar yapsın siyahla beyaz formamıza vodafone kırmızı yazmasın diye anlaşma yapılabilir.

vodafone bunu neden yapsın ki? Ben ihtimal veremiyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Bu sene 3. Yildizimizi takarsak seneye yeni 3 yıldızlı formalar 1 milyon satar  :)

Çevrimdışı worns

Atibanın gitmeyeceğini umuyorum. Kaldığı durumda da bir orta saha oyuncusu daha almalıyız Velinin durumuna göre.

Çevrimdışı murat baltacı

vodafone bunu neden yapsın ki? Ben ihtimal veremiyorum.
abi bizim günahımız ne o zaman her sene güzelim siyah beyaz formalara cırt kırmızı ile vodafone yazıyoruz yokmu bunun bi orta yolu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Berat

Bu sene 3. Yildizimizi takarsak seneye yeni 3 yıldızlı formalar 1 milyon satar  :)

Başkanın bunu düşünüp transfer konusunda daha motive olması lazım  :halay:

Çevrimdışı TANERCAN

Beklerimiz Fransaya uçarken

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Ulan Ismail. Bandirip yiyor bide.

Etiketler: