2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395008 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Formalar bakınca değil, giyince güzelleşiyor. Sadece yakalar düğmeli olsa daha şık dururmuş.

evet az evvel bakınca bende farkettim hepsi V yaka
bisiklet yakayı sevmem formada ama düğmeli olabilirmiş en azından biri mesela siyah olan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

bisiklet yakayı sevmem formada ama düğmeli olabilirmiş en azından biri mesela siyah olan

Adidas'ın bu seneki tarzı böyle. Tek tip üretim ondandır.

Çevrimdışı tayfun_bjk

kırmızı ve siyah forma çok güzel bence her sene forma alıyorsanız eğer farklı birşeyler beklersiniz burada da daha önce forma alan taraftarlar hedeflenmiş satış profili onlar. daha önce yılarca forma alıpta gardırobunda farklı bir forma tasarımı bekleyenler beğeniyor ama yıllardır almayan ama elbet bir gün buluşacak olanlar beğenmiyor olabirler.. bilemem haksızlıkta yapmak istemem kimseye.

Çevrimdışı Necmi

Biraz öyle oldu  :tabe:. Ama bizede ders oldu, bundan sonra Necmi abi ne derse o  :tabe:
ilk rozetimiz vardı müze açıldığında illaki bir tane koyarlar çok az sayıda tek tek yapılmış
o rozette armamız siyah beyaz çubukludur. yanlış hatırlıyor olabilirim kulüp kurulduğu yada ondan sonraki
yıl yöneticiler için bir kuyumcuya yaptırılmış yanlış hatırlamıyorsam rozet yapmaya karar vermişler
o zamana kadar rengimiz falan yok nasıl olsun ne renk olsun diye düşünmüşler o zaman karar verilmiş kulüp renklerinin
siyah ve beyaz olmasına diye duymuştum ama kaynak sormayın nerde okuduğumu bile hatırlamıyorum öylesine aklımda kalmış
aslında gerçek formamızda çubuklu olmalıydı ama genelde 3. forma çıkar beyaz forma siyah şort olarak geçer birinci forma
oda geçmişte formayı nerde buluyorsun en kolay şey beyaz atleti giy altına siyah don oldu sana forma ilk formalarda arma bile yoktu :)
ama ilk armamız bile çubuklu olmuştur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siyahta dugme degilde bagcik olsaymis cok iyi olurmuş Nostalji formaya benzerdi benim gibi zamaninda Nostalji formayi alamayanlar icin buyuk firsat olurdu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

neden  son  8-9 senedir  armamizin ustunde  kartal amblemi  yok acaba  ? Ben bunu  merak ediyorum senelerdir ... Ayrica  GG - Ismail  karsilastirmasina  bir  katkida da  ben bulunayim: GG oyun  gorusu ve akli olarak  ISmail e  3  gomlek  ustun  gelir  ayrica  defanstaki kademe anlayisi  ve pozisyon  bilgisi de  Ismail ile karsilastirildiginda Cafu  olur... Onun  disinda  GG nin gol  vuruslari da iyidir. Ismailin GG  ile yarisacagi tek  nokta insan karakteridir ..       
Yorgo

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neden  son  8-9 senedir  armamizin ustunde  kartal amblemi  yok acaba  ? Ben bunu  merak ediyorum senelerdir ... Ayrica  GG - Ismail  karsilastirmasina  bir  katkida da  ben bulunayim: GG oyun  gorusu ve akli olarak  ISmail e  3  gomlek  ustun  gelir  ayrica  defanstaki kademe anlayisi  ve pozisyon  bilgisi de  Ismail ile karsilastirildiginda Cafu  olur... Onun  disinda  GG nin gol  vuruslari da iyidir. Ismailin GG  ile yarisacagi tek  nokta insan karakteridir ..     
Boyle daha iyi Bence

Armamizin sadeliğini ve guzelligini bozuyor kartal koyunca
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Kırmızı formanın yakası beyaz olsa daha mı güzel dururdu acaba :alala: Umarım beyaz gorma slim fittir.Kendim için temennim tabiiki :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 01:09:41 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Tek renk bembeyaz, Tek renk simsiyah bir de çubuklu forma yapacaksın abi. Düz olacak. Maceraya gerek yok. Tasarım ayrıntılarda olacak. Omuzda, belde, yanlarda, yakada, gölge baskıda vs.

Çevrimdışı Necmi

kırmızı ve siyah forma çok güzel bence her sene forma alıyorsanız eğer farklı birşeyler beklersiniz burada da daha önce forma alan taraftarlar hedeflenmiş satış profili onlar. daha önce yılarca forma alıpta gardırobunda farklı bir forma tasarımı bekleyenler beğeniyor ama yıllardır almayan ama elbet bir gün buluşacak olanlar beğenmiyor olabirler.. bilemem haksızlıkta yapmak istemem kimseye.
ben mesela genelde 3. formayı hep alırım çünkü farklı olur
baktım fark yok kaleci formasına yönelirim. her zaman düz siyah formalar favorimdir.
toyota gri formada bence efsane forma hem kalite olarak hemde model olarak
Beşiktaş tarihinin en kaliteli forması zaten 3. formalar her zaman çok kaliteli olur :D
nar çiçeği vodafone formasıda çok kaliteliydi aldım o formayı giydiğim her maç puan kaybettik :bandit:
geçen sene formalarına değmesin bile diye dolabın öbür köşesine astım :evillol:
bu senede bütün puan kayıplarının suçu benim ne zaman forma yıkansa puan kaybettik
son turda yıkama yasağı koydum  :D şampiyon olduk tamam yıkayın dedim temiz kaldıralım formayı yıkadılar
konya maçı yenildik :bandit:

Çevrimdışı atalay

Yalnız stada o kadar moda merkezi açtık halen şu formaları lansmandan önce sızdırmamayı başaramadık.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tek renk bembeyaz, Tek renk simsiyah bir de çubuklu forma yapacaksın abi. Düz olacak. Maceraya gerek yok. Tasarım ayrıntılarda olacak. Omuzda, belde, yanlarda, yakada, gölge baskıda vs.
forma satamazsin o zaman
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Çağrı Reis öldi mü?
Isız forum kaldı mu?
Dede, Mayke öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur...
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Formaların hepsi çok güzel olmuş :ok:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yalnız stada o kadar moda merkezi açtık halen şu formaları lansmandan önce sızdırmamayı başaramadık.
formalar hep sizar abi barcelona ve madrid formalari 1 sene onceden siziyor

Çevrimdışı Necmi

o zamanda forma satamayız  :D
ne şanslıyız forma beğenmiyoruz renkliler
forma yapıyor herkes palyaço gibi dolaşıyor
bunun önüne geçmek için neler deniyorlar mor forma bile yaptılar
düşünsenize mor veya pembe forma çıkıyor :evillol:
kalkmış siyah beyaz forma beğenmiyorlar tövbe diyin

Çevrimdışı atalay

formalar hep sizar abi barcelona ve madrid formalari 1 sene onceden siziyor

Sezon bitimiyle tanıtırsan hiçbir şey sızmaz. Barca - Madrid formalarını 1 sezon önceden tanıtıyor.

Çevrimdışı onurturan

Ilk bakista begenmemistim ama beyaz olani giyince cikartmak istemeyecegiz bence..
bi dal da kirmizi aldim mi tamamdir.. :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı Zafer55

Formaların içine bi adam koyup sızdırsalar ya.Forma askıda başka insan üstünde başka duruyor hani.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bizim formalar baya guzel bence  gs'nin formasini gorseniz  :lol: :lol:
http://www.footyheadlines.com/2016/06/galatasaray-16-17-kit.html
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 01:26:10 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Her sene de aynı forma çıkmaz ki, zaten öyle yaparsan insanlar 2 sene sonra aynısı var diye almaz.

Beyazı beğenmiştim, ama Kırmızı forma cidden güzel olmuş. Hayatımda hiç kırmızı forma almamıştım, bu sefer bir ilk olabilir.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 01:27:40 tuncaboylu ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:44:13 atalay ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Real Madrid'in 4 sene önceki formasının amblemini değiştirip Milan'a ittirmişler.  :D
gercekten buyuk skandal  :D gecen sene bizim siyah forma ve beyaz formada milan'in eski formasiydi

Çevrimdışı onurturan

bizim formalar baya guzel bence  gs'nin formasini gorseniz  :lol: :lol:
http://www.footyheadlines.com/2016/06/galatasaray-16-17-kit.html
:kop: o ney laaaynn..  :kop: az ugrassan evde yaparsin ..

Etiketler: