Necmi Abi dediklerine katılıyorum. Haklısın da bu takım bu defansla Şampiyonlar Ligi'nde gelene gidene 4'lük olursa bilmem kaç kişi mutlu olur. Keza bu takım geçen sene haftada 2 maçı kaldıramadı bile.
Neden dörtlük olsun kardeşim bizi gs mi sanıyorsun
gs bile şl de dört yerken ligdeki alt sıra takımlarındanda dört yiyordu.
Biraz takımınıza güvenmeyi öğrenin artık Bak size söyleyeyim bunu şl maçları oynanırken hatırlayın
bu takım oynayacağı bütün şl maçlarını başabaş oynayacak ve Vodafone arenada oynadığı maçlarında favorisi olacak
biz liverpoolü elerken bir bakın beklerimiz kimdi stoperimiz kimdi kalecimiz kimdi.
bunu gruplar ortaya çıkmadan söylüyorum.
birde neden kaldıramadık haftada iki maçı bence gayette iyi kaldırdık hemde avrupadan dönüş maçlarımızı kimlerle oynadık onlara bir bak derim
sen yanlış bakmışsın kaldıramayan fenerdi. Tel tel döküldüler. o kadar zengin ve göreceli kaliteli kadrolarına ramen
Ben geçen sene lig başlarkende demiştim bizim kadronun fenerin kadrosundan çok daha kaliteli olduğunu
o zamanda bana itiraz edildi bir çok arkadaş seviyeyi bile düşürdü. Ama sonuçta haklı çıkanda ben oldum
burda geçen sene atiba ile sözleşme yenilendi diye kıyamet kopardı herkes bende geçen senenin en iyi oyuncusu
dedim millet dalga geçmişti resmen burda olanlar hatırlar
Yani böyle bir şeyleri kafanızdan sıkıyorsunuz ya bende bunu anlayamıyorum biz marsda yaşamıyoruzki
bizde burdayız bizde Beşiktaşı izliyoruz birde mümkün olduğu kadar tribünde izliyoruz.
bizde biliyoruz bizim üst düzey bir sol beke üst düzey bir stopere ve üst düzey bir kaleciye ihtiyacımız var
geriside gidecek oyunculara göre şekillenmeli Bence atiba kalsa bile onunda yedeklenmesi gerekiyor.
Atiba ciğersiz tamam ama bizim o mevkide daha etkili ve daha agrasif bir oyuncuya ihtiyacımız var
birazda yediğimiz goller orda agrasif olamamamızdan kaynaklanıyor.
şimdi lazım olanları üst düzey dediğim oyuncuları alalım bizim alabileceğimiz üst düzeyinde ne olduğu belli
ospinayı aldık diyelim ne yani barçadan bayernden 4 gol yemeyecekmi sizin ospina dediğiniz adam elimizdekilerden bir tık yukarda
kaldıki en iyi oyuncuları alıp gene dört gol yersin yada ortalama bir takımla finale yürürsün. Bu iş iyi oyuncuları toplamakla olsa
şl yi sürekli EPL takımları alır. Emin olun inanmak ve güvenmek bu takımı bu haliyle şl takımları seviyesine çıkartır.
buda başta taraftarın sonrada hocanın oyuncusuna güvenmesi ile olur. Biliçle şampiyonluğu Biliç oyuncusuna güvenmediği
Beşiktaşın büyüklüğüne inanmadığı için kaybettik. Yoksa bu sene ikinci şampiyonluğumuzu kutluyor olurduk
bakın en azından bundan ders çıkartın çünkü sadece Biliç değil taraftarda güvenmiyordu. Bu senede ligin sonlarına
doğru kırılma maçlarımız oldu fener kasımpaşa akhisar hep kırılma maçlarıydı ama geçen seneden farkı neydi
ben söyleyeyim başlarında Beşiktaşın büyüklüğünü bilen ve oyuncusuna inanan bir hoca vardı ve Tribünde
şampiyonluğa inanmış ve takımı iten bir taraftar vardı geçen sene bunlardan mahrumduk.
Gelecek sene bunlar çok daha artmış bir şekilde olacak ama şimdiden şl de dört yiyeceğiz derseniz buraları takip eden oyuncularıda buna inandırırsınız
yani bu tip konuşmalarla ciddi olarak Beşiktaşa zarar verdiğinizin farkında değilsiniz.