2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364558 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani diyor ki Töre'yi bi an önce satın da gelen parayla defans alın :D
İsmail'le aynı 11 de Şampiyonlar ligi maçına çıkmak istemiyorum demiş kısacası :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

İsmail'le aynı 11 de Şampiyonlar ligi maçına çıkmak istemiyorum demiş kısacası :)
yapma abi ismail çok top kapıyor ismailin kaptığı toplarla Gomez bi 10 gol atmıştır yatsın kalksın ismaile dua etsin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mario Gomez: "Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para degil, tek kurus bile derdim degil. Baskan gercekleri biliyor."

Gomez: "Sampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Samp. Ligi'nde 6 macimiz var, 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarim kulüp dogru karar verir"

Demek istiyor ki, bu arka taraf ile girersek patates oluruz, ben bunu kariyerime yakıştıramam. Güçlenirsek kalırım, transferler gecikirse giderim.

İsmail ile Tolga'yı boğdurtun diyor.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Çağatay

Gomezin söylediklerinden sonra
Forumun ismail ve tolgaya bakışı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok birazdan Gomez'e giydirenler çıkacaktır :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Birazdan adam kendini takimdan buyum gormesinciler cikar

Çevrimdışı Oktay

ne alakası var onun söylediği afaki bişey değilki...yönetim en başından beri defansa 3 transfer yapacağını söyledi zaten

Çevrimdışı Erdemm

Mario takımın başkanı mı? teknik direktörü mü? sportif direktörü mü?
taraftara oynuyor maalesef.. yakıştıramadım :) benim düşüncem..
söylediklerinin yanlışlığı doğruluğu meselesi değil burada konu bence!
durmadan bu konu tekrarlanır mı Beşiktaş acizmiş zorlama yapıyormuş gibi..
başkan da hoca da ihtiyaç olan eksik olan bölgeleri konuları zaten söylüyor.
kalıp da kalmaması da hiç önemli değil bu söylediklerim için..
HİÇ BİR FUTBOLCU BEŞİKTAŞ'tan büyük değildir.
Q7 ye zamanında yapılanın şu an Mario için yapılma eğilimini görüyorum kendimce..
gelmezsen gelme diyince de sen vizyonsuz oluyorsun :D töbe töbe..
başkan bu stada avrupa kupası getirmek için çalışıyorum diyor..
hoca kimse en iyisi barcelona ise onu aşmak için uğraşırım diyor..
ama gomez söyleyince vizyon sahibi oluyor..
bu nedir Allah aşkına..

hayırlı cumalar..

Çevrimdışı Erdemm

şimdi gördüm mesajı ne mutlu bana  :halay:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne alakası var onun söylediği afaki bişey değilki...yönetim en başından beri defansa 3 transfer yapacağını söyledi zaten
Yapacağını söyledi ama henüz yapmadı. Adam yapın göreyim kalayım demek istiyor. Yönetim yarın öbür gün Opare, Alexis, Tosic düzeyinde üç tane adam getirince 3 tane transfer yapmış olacak ama Gomez'in istediği bu değil anladığım kadarıyla.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 11:30:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdemm

bu iletiyi de gönderen benim..  :tabe:

Bence gomez ve menejerin en büyük beklentisi bayern den hocası Van Gaal in mancester da kalmasıydı.
sonuç malum..  :)
kalır bence de.. ama biraz bonservis vermek zorunda kalacağız gibi görünüyor.
kalmadığını düşünelim. yerine o kalitede bir oyuncuyu ne kadara getiririz? imza parası, bonservis, maaş vs..
tamam nisanda imzalasaydı iyiydi ama şampiyonluğun gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri, yaptıkları da ortada.
Beşiktaşlı olduğum için burada olmak istiyorum demesini beklemek de hayal biraz sanki :)

geçen sene yaza gidelim..
Gomez bir yıl kiralık geleceğim Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayacağım gol kralı olacağım gideceğim dese hayır diyebilir miyiz şu an?  :)
karakter olarak takıma ne kadar çok şey kattığını herkes görüyor.
hep eksik kaldığımız, sonunu getiremez diye bahsedilen Beşiktaş ın kırılgan ruh haline isyan eden
TAM WINNER karakter adam.. sadece gol atmıyor kesinlikle katkısı çok büyük takıma bu anlamda..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şimdi gördüm mesajı ne mutlu bana  :halay:
Biz de seni bekliyorduk  :D :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Yapayacağını söyledi ama yapmadı. Adam yapın göreyim kalayım demek istiyor. Yönetim yarın öbür gün Opare, Alexis, Tosic düzeyinde üç tane adam getirince 3 tane transfer yapmış olacak ama Gomez'in istediği bu değil anladığım kadarıyla.
daha dur transfer sezonu yeni açıldı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

daha dur transfer sezonu yeni açıldı :evillol: :evillol:
İşte gomez durur mu o zamana kadar sorun o  :D Bizimkiler hep son dakikacı biliyorsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mario Gomez: "Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para degil, tek kurus bile derdim degil. Baskan gercekleri biliyor."

Gomez: "Sampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Samp. Ligi'nde 6 macimiz var, 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarim kulüp dogru karar verir"

Demek istiyor ki, bu arka taraf ile girersek patates oluruz, ben bunu kariyerime yakıştıramam. Güçlenirsek kalırım, transferler gecikirse giderim.

Gomez biraz tribünlere oynuyor. Haftaya Sktrel-Kolarov-Ospina'yı getirsek, aynı gün imzayı atacak mı?

Tabii ki atmayacak, yine turnuva sonunu bekleyecek. Karar vermeme daha 5-6 hafta var dedi, 5-6 hafta sonra bitecek olan ne? Euro 2016.

Ben Gomez'e hak veriyorum, turnuvanın favorisinde ilk 11 oynayacak. Muazzam bir performans gösterip Chelsea'ya ya da Arsenal'e gitme şansı bile olabilir adamın.

O fırsatını beklerken bizi de "takımı güçlendirmek lazım, CL'de 6 kere yenilmek istemiyorum" falan diye oyalıyor. Bu takım İbrahim Kaş'larla, Diatta'larla, Serdar Özkan'larla bile 6 kere yenilmedi CL'de, en kötü performansında bile 4 puan aldı.

Bununla beraber Mario özel bir oyuncu ve beklemeye değer. "Biz Beşiktaş'ız, hiç bir oyuncu bizden büyük değildir" egosuna kapılmaya gerek yok. Turnuva bitene kadar bekleriz, sonra o kararını verince biz de yolumuza bakarız.

Çevrimdışı kartalBaz

Gomez o zaman 6 macta yenilmeyecek bir takim bulsun bakalim kac gol atacak. Biraksin abi bu isleri senol hoca olmasa simdi fiorentinada yada baska takimda surunuyordu. Bu is sadece gomezle degil senol hocanin sistemiylede alakali oldugunu gidince anlar. Fernandao kazmasini gol krali yapan adam gomezi hayli hayli yapardi zaten. Bir futbolcu yonetimi teknik direktoru elestiriyor hak veriliyor adama biz birsey diyince yonetim yalakasi oluyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez o zaman 6 macta yenilmeyecek bir takim bulsun bakalim kac gol atacak. Biraksin abi bu isleri senol hoca olmasa simdi fiorentinada yada baska takimda surunuyordu. Bu is sadece gomezle degil senol hocanin sistemiylede alakali oldugunu gidince anlar. Fernandao kazmasini gol krali yapan adam gomezi hayli hayli yapardi zaten. Bir futbolcu yonetimi teknik direktoru elestiriyor hak veriliyor adama biz birsey diyince yonetim yalakasi oluyoruz.

Şenol Hoca'nın sistemi Türkiye ligi için ideal ama Avrupa'da bu oyuncularla bu sistemle başarılı olman mümkün değil, Lokomotiv gibi Sporting gibi takımları 4 maçta 1 kez yenemedin ve saçma sapan puanlar kaybettin bireysel hatalar yüzünden. Bunları gayet net görüyor Gomez ve uyarıyor, başarılı olduysak hep beraber olduk ve neden daha ileriye gitmeyelim diyor. Hagi gibi adamlar bunu yapınca büyük yıldız Gomez yapınca tribünlere oynuyor. Gomez'den önce derbilerde gol atan iki tane oyuncumuz oldu büyük yıldız diyeeceğimiz Sergen ve ondan önce Şifo. Madem altyapımızdan çıkartamıyoruz artık böylelerini Gomez'e sarılacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Hayır sizi kasdetmedim. Atiba'nın Alexis, Kerim, Boyko kategorisine falan konulmasına şaşırdım.
Atiba gibi bir önliberonun hali hazirda bir Atiba'dan çok daha maliyetli olacağı su götürmez bir gerçektir. Bu kadar kıymetli, faydalı bir adamın gönderilmesi doğru olmaz. Keza yerine gelecek adamın aynı katkıyı verebileceği de muamma.

@cisse557  Kardeşim, 'size' gerek yok  :-*
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

birde şöyle bişey var; Beşiktaş ne zaman şampiyonlar liğinde 6/6 mağlubiyet almış  :alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkan için hedef Avrupa Kupası , Şenol Hoca için hedef Barcelona'yı aşmak ise İsmail, Pektemek türevlerinin kadroda işi ne? Yedek bırakılınca mesele hallolmuş mu olacak? Yedeğin tanımı nedir? Yıl boyunca yedek kulübesinde oturan ayda yılda bir şans bulan oyuncu mudur yedek? Bu yedek dediklerimiz şartlar oluştuğunda Barcelona,Real Madrid'e karşı oynamayacak mı? Oyun disiplininden uzak , oyuna 90 dakika konsantre olmayan maç içinde uykuya dalan , sorumsuz , laubali , zeka olarak kısıtlı , temel futbol bilgisi yetersiz İsmail tarzı oyuncularla rakibin en küçük hatasından faydalanan Barcelona ,Real Madrid gibi takımlara karşı tutunabilecek mi bu takım? Şenol Hoca , Barcelona'yı aşmak için uğraşacağından soruyorum bu soruyu . Savunma sadece yetenek bireysellikten ibaret değildir. Organizasyon , iş biriği , düzgün savunma stratejileri gerektirir. Bunun için doğru savunma stratejilerini geliştirecek hoca , hocanın söylediklerini gerçekleştirebilecek akıl, zeka, temel futbol bilgisi üst seviyede oyuncular gerektirir. Organizasyon , iş bölümü gerektiren savunmada bir oyuncunun düzenden çıkması herşeyi alt üst eder.İsmail midir bu akıl , zeka, temel futbol bilgisine sahip oyuncu? Ama İsmail yedek kalacaktı değil mi , yedek kalıp tüm sezonu yedek kulübesinde geçirecek bizde bunun için kendisine milyon avro vereceğiz.
Fikret Orman sezon başında hedefimiz UEFA kupasını almak dedi Gomez'in yanında.Başkan bunları derken biz de içimizden Tolga,İsmail,Pektemek gibi oyuncularla bu sadece hayal dedik .
Hayaller var gerçekler var . Başkan Fikret Orman olmayacak hayalleri gerçekleşecekmiş gibi sunarsa bizim ifade edipte yönetimin anlamak istemediklerini takımın oyuncusu söylediğinde karşı çıkmam . Gomez'in bunları söylemesi doğru mu yanlış mı meselesinden önce bu takımda Pektemek'in işi ne ,İsmail nasıl oluyorda bu takımda hedefsiz biçimde kendini geliştirmeksizin öylesine takılarak 7 sene barınabiliyor bunun cevaplarını bulalım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yani diyor ki Töre'yi bi an önce satın da gelen parayla defans alın :D
Ismailin kademesine girmekten bıkmış :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık