2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372172 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gokhan gonul olmamis.olmamasinda hayir vardir umalim.eger ofansif sagbek lazimsa OLCAY neden olmasin?
Saygilar

Olcay'in defansta oynayacak ne fizigi var ne hizi.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Efe

atiba gidecek diyorlar valla kalbim sıkışıyor gomez glik skertel o bu hikaye atiba giderse buyrun cenaze namazına bu adamı kaç maç canlı seyrettim orta saha çöker söyliyim bizim oyun yapımıza uygun çok sağlam orta saha nerden bulacağız düşünmek dahi istemiyorum böyle bişeyi şampiyonlar ligi sezonunda kalmalı atiba Allahtan 2 yıl imzalamışız gitmek istese bile elimizde sözleşme kozu var ikna edilir diye düşünmek istiyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma Bu aksam 30 dakika Sure almasina ve takimi 10 kişi olmasina ragmen yine cok iyi isler yapti

Sovunu yapmayıda ihmal etmedi

Smolling ve Volker i hayata küstürdü ikisini birdrn karşisina alip bir saga bir sola sonra tekrar saga yatırdı sonrasinda iyide bir sut çıkardı

Sampiyonluk yaradi kariyerinin son doneminde resmen 2.ci baharini yasiyor seneye yine en buyuk silahlarimizdan biri olacak

Bu arada ben SMOLLINGin bugune kadar bu kadar aciz duruma dustugunu gormedim :busted_cop:

Bu adami mutlu et yeter her turlu verim alirsin gecemeyecegi adam yok yapamayagi sey yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

İstediğin "stat"ları seçerek istediğin oyuncuyu iyi gösterebilirsin.

Gördüğünüz gibi İsmail Köybaşı dünyanın en iyi sol bekidir :)

Deffensive Errors: İsmail Köybaşı: 0    :kop: :kop: :kop: :kop:

İsmail defensive error 0  ?  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Bishamon

:alala:

Şu adamı hala takip eden mi var? Takım şampiyonluğa giderken Gomez kesin gidiyor diye haber yapan adam.Bir de Beşiktaşlıyım diye geziniyor

Çevrimdışı Eray

Zaten önemli olanları seçmiştim.

atiba gidecek diyorlar valla kalbim sıkışıyor gomez glik skertel o bu hikaye atiba giderse buyrun cenaze namazına bu adamı kaç maç canlı seyrettim orta saha çöker söyliyim bizim oyun yapımıza uygun çok sağlam orta saha nerden bulacağız düşünmek dahi istemiyorum böyle bişeyi şampiyonlar ligi sezonunda kalmalı atiba Allahtan 2 yıl imzalamışız gitmek istese bile elimizde sözleşme kozu var ikna edilir diye düşünmek istiyorum :bandit:
Ancak Lassana Diarra veya De jong keser Atiba dan sonra..

Kalacaktir Ahtapatumuz olduki iyi bir bonservisle gitti diyelim hemen Free Diarraya imza attirmak sart olur

Çevrimdışı Bishamon

Kalacaktir Ahtapatumuz olduki iyi bir bonservisle gitti diyelim hemen Free Diarraya imza attirmak sart olur
Diarra çine gider 10M Euro ceza yedi

Defensive ERROR 404 NOT FOUND :kop: :kop:

Çevrimdışı Eray

De Jong mu kaldı ya adam buraya artık güneşlenmeye gelir anca. :D

Diarra çine gider 10M Euro ceza yedi
Geriye Veloso kalıyor ozaman , oda serbestmis galiba suan

Çevrimdışı ekrembaser

:alala:

Bizim Samet Demirsoy adama viabelli bin adı geçiyo doğru mu diyo adını şimdiye kadar hiç duymadım diyo bizim buradaki arkadaşlar şu adamın 10 katı bilgi sahibi ve daha fazla duyum alıyorlardır

Çevrimdışı ozeratalay

Çevrimdışı Eray

Serdar Sarıdağ en son Gomez gitti güle güle diyordu. Şuan ne yapıyor merak ediyorum.

Çevrimdışı ozeratalay

Serdar Sarıdağ'ın dediğine göre Bursadan Serdar dışındada istediğimiz varmış.Emre,Harun veya Aziz Behich ten birini daha zorluyoruz herhalde.

Çevrimdışı Renton

Degerini buldugunda satilmayacak oyuncu yoktur ama atiba vardır.Paramparca oluruz
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Mehmet57

Olcay'in defansta oynayacak ne fizigi var ne hizi.

Adami Müller yaptilar, Lahm yapmadiklari kaldi.

Bizim millet ya kral ilan eder ya itin bir tarafi. Ortasi yok. Olcay duzgun adamdir, pofesyonel elinden geleni yapiyor ama olmasi gereken yedektir. Sampiyonlar Ligi'inde oynayacak kapasitesi yok, maclara onunla cikarsak aci sonuclar aliriz.

Degerini buldugunda satilmayacak oyuncu yoktur ama atiba vardır.Paramparca oluruz

Atiba'yi cok abartiyorsunuz. Yerine genc siyahi bir milli futbolcu alinirsa gorecegiz abarttiginizi. Zaten yedeklenmesi lazim, yas oldu 33. Seneye SL, lig kaldiramaz.

Oyunculari kategorilere sokup A+, A, B, C, D diye siralarsak. A+ dunya capinda ust duzey liglerin ust duzey takimlarinda forma giyebilecek, A ust duzey liglerin orta-ust takimlarinda forma giyebilecek, B ust duzey liglerde vasat/alt sira takimlarinda oynayabilecek adam, C ise ust duzey liglerde oynayamayacak adam, D ise Turkiye liginde vasat takimlara yarasir adam diye bir sinir koyup oyuncularimiza tarafsiz bakarsak bence su sekilde bir sonuc ortaya cikiyor.

A+: Gomez, bir ihtimal Tore ve Oguzhan.
A: Sosa, Quaresma, bir ihtimal Cenk.
B: Atiba, Beck, Tolgay, Marcelo, Rhodolfo, Alexis, belki Boyko, Kerim (gelisince A ya da A+ olabilir)
C: Ismail, Tolga, Tosic, Veli, Olcay, Necip
D: Pektemek, Serdar, Gunay

Yani kabaca baktigimizda 1-2 A+, 1-2 A seviyesinde oyuncuyla A+ olmasa da A seviyesinde bir takim olabiliriz. Bu da B ve C seviyesindeki oyunculari yedekleyecek adamlari almakla olur. Ismail'e, Atiba'ya, Olcay'a Allah'in lutfu gibi davranarak degil. Yukaridaki listeye bakinca sene icinde gordugumuz durumu cok net yansittigi da ortada, kaliteli oyuncularimiz hucumda toplanmisken, gerideki en kaliteli oyuncumuz Atiba. Otekiler ya B ya da C seviyesinde futbcular. Ancak dedigim gibi 3-4 A ve A+ seviyesinde adamla A seviyesinde bir takim olabiliriz bu da ceyrek final icin ciddi sans demek.

Çevrimiçi Necmi

Bir Beşiktaşlının kendi takımında olan bir oyuncuyu övmesi çok normal bir şey normal olmayan
sürekli yerin dibine sokulmaya çalışılması.
Bu takım 3 yılda kuruldu ve bu oyuncular 3 yıldır bu takımı tepede tutuyor.
Bu oyuncular bu sene tarihinin en iyi kadrosunu kuran feneri geride bırakıp şampiyon oldu.
Şu takım aynen korunsa seneye gene şampiyonluğun bir numaralı adayı.
Herkes ağzına almış şampiyonlar ligini ne bekliyorsunuz kupayı almayımı?
grupdan çıkmış olmak nasıl bir tatmin verir bunu anlamıyorum onun yerine 3. ol uefada yürü
senin alabileceğin en iyi oyuncular dahi şl baş üstü takımlarının yedek kulübesine giremez
Bizim önceliğimiz lig biraz yere ininde bakışınızı seneye şampiyon olmak üzere kurun
Birde olaya bu şekilde bakın derim.

Çevrimdışı Arena_

Oyunculari kategorilere sokup A+, A, B, C, D diye siralarsak. A+ dunya capinda ust duzey liglerin ust duzey takimlarinda forma giyebilecek, A ust duzey liglerin orta-ust takimlarinda forma giyebilecek, B ust duzey liglerde vasat/alt sira takimlarinda oynayabilecek adam, C ise ust duzey liglerde oynayamayacak adam, D ise Turkiye liginde vasat takimlara yarasir adam diye bir sinir koyup oyuncularimiza tarafsiz bakarsak bence su sekilde bir sonuc ortaya cikiyor.

A+: Gomez, bir ihtimal Tore ve Oguzhan.
A: Sosa, Quaresma, bir ihtimal Cenk.
B: Atiba, Beck, Tolgay, Marcelo, Rhodolfo, Alexis, belki Boyko, Kerim (gelisince A ya da A+ olabilir)
C: Ismail, Tolga, Tosic, Veli, Olcay, Necip
D: Pektemek, Serdar, Gunay

Yani kabaca baktigimizda 1-2 A+, 1-2 A seviyesinde oyuncuyla A+ olmasa da A seviyesinde bir takim olabiliriz. Bu da B ve C seviyesindeki oyunculari yedekleyecek adamlari almakla olur. Ismail'e, Atiba'ya, Olcay'a Allah'in lutfu gibi davranarak degil. Yukaridaki listeye bakinca sene icinde gordugumuz durumu cok net yansittigi da ortada, kaliteli oyuncularimiz hucumda toplanmisken, gerideki en kaliteli oyuncumuz Atiba. Otekiler ya B ya da C seviyesinde futbcular. Ancak dedigim gibi 3-4 A ve A+ seviyesinde adamla A seviyesinde bir takim olabiliriz bu da ceyrek final icin ciddi sans demek.

Ama söyle bir durumda var gözardı etmişsin. Bu takım haftada 2 maçı zor kaldırdı. Seneye haftada 3 mac nasıl olacak merak etmiyor değilim.

Çevrimdışı Arena_

Bir Beşiktaşlının kendi takımında olan bir oyuncuyu övmesi çok normal bir şey normal olmayan
sürekli yerin dibine sokulmaya çalışılması.
Bu takım 3 yılda kuruldu ve bu oyuncular 3 yıldır bu takımı tepede tutuyor.
Bu oyuncular bu sene tarihinin en iyi kadrosunu kuran feneri geride bırakıp şampiyon oldu.
Şu takım aynen korunsa seneye gene şampiyonluğun bir numaralı adayı.
Herkes ağzına almış şampiyonlar ligini ne bekliyorsunuz kupayı almayımı?
grupdan çıkmış olmak nasıl bir tatmin verir bunu anlamıyorum onun yerine 3. ol uefada yürü
senin alabileceğin en iyi oyuncular dahi şl baş üstü takımlarının yedek kulübesine giremez
Bizim önceliğimiz lig biraz yere ininde bakışınızı seneye şampiyon olmak üzere kurun
Birde olaya bu şekilde bakın derim.

Necmi Abi dediklerine katılıyorum. Haklısın da bu takım bu defansla Şampiyonlar Ligi'nde gelene gidene 4'lük olursa bilmem kaç kişi mutlu olur. Keza bu takım geçen sene haftada 2 maçı kaldıramadı bile. 

Çevrimiçi Necmi

Bizim millet ya kral ilan eder ya itin bir tarafi. Ortasi yok. Olcay duzgun adamdir, pofesyonel elinden geleni yapiyor ama olmasi gereken yedektir. Sampiyonlar Ligi'inde oynayacak kapasitesi yok, maclara onunla cikarsak aci sonuclar aliriz.
Burda oyuncularımız hakkında atıp tutanların Beşiktaşı sahada izlediğine inanmıyorum.
Akhisar maçının dönmesini sağlayan olcaydır. Ben bir oyuncunun anında bir takımı böylesine ittiğini
hiç görmemiştim. O nasıl hırstı öyle sadece takımı değil taraftarıda itti.
Olcay Beşiktaş kadrosuna değil aynı zamanda Beşiktaşın kaptanlığına layık biridir.
Beşiktaşta iki isim varki bunu bütün oyuncuların önünde tutmak lazım biri Olcay diğeri Cenk dir.
Ben isterimki bu iki oyuncu futbol hayatlarını Beşiktaşta sonlandırsın.
Mesela Veli yide istemiyor arkadaşlar ben istemeyenlerin gerçekten veliyide çıplak gözle izlediğine inanmıyorum.
Topalı isteyip Veliyi istememek çok tuhaf bir şey bana göre Veli topaldan çok daha üst seviyede
Veli işin hücum tarafınıda iyi oynar sadece biliç döneminde bunu gösteremedi. Rapidde oynarken bir keresinde eşleşmiştik
bizi resmen orta sahada duman etmişti. Biz onu hep savunmada düşündük buda sanırım sert oyunundan kaynaklı.
tamam sakat şu anda ama unutulmamalıki Beşiktaşın oyuncusuyken sakatlandı. Onun sağlıklı hale gelmeside
Beşiktaşın yükümlülüğüdür. Bu şekilde düşen oyuncuyu hemen başından atmaya kalkarsan eğer işte o zaman büyük takım olamazsın.
sana gelecek her oyuncu için bu bir kıstas olur. Tercih edilen bir takım olmak istiyorsan senin oyuncuya bakış açında önemli.
Burda insanlar Beşiktaş oyuncusuna değer veriyormuş gibi görünüyor ama hepsine aslında mal muamelesi yapıyor.
sevdiğinede sevmediğinede. Unutulmaması gereken temel bir kural var Değer verdiğin ölçüde değerlisindir.

Etiketler: