2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372666 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Günay veya Tolga gitmeden gereksiz hocam tabi Boyko'nun gidip yerine net bir kaleci alınacağını düşünürsek.
Günaydan bir şey olmaz Aliyi onun yerine almamız gerek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikir vermesi açısından, Bedimo vs. İsmail:

Biri "Bizim İsmail'de görmediğimiz bir şey mi var acaba?" diye sormuştu değil mi?

Interception olayı çok önemli, hatta asistten de daha önemli. Daha önce de yazdım da, gürültüde kayboluyor işte. İsmail'in kaptığı toplarla çok fazla atak başlattık. Yeni alacağımız sol bekte asistten önce bu özelliğe bakmalıyız.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 20:57:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada bu istatistiklere hangi siteden bakıyorsun @Eray dostum?
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 20:57:56 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ali Ece: Henri Bedimo, yıllardan beri Fransa liginin en iyi solbeklerinden.İ.Üzülmez'den sonraki bekleri toplasak Bedimo eder mi?(Radyo Bilyoner)

Çevrimdışı Eray

Bu arada bu istatistiklere hangi siteden bakıyorsun @Eray dostum?
squawka.com

Çevrimdışı Bishamon

Biri "Bizim İsmail'de görmediğimiz bir şey mi var acaba?" diye sormuştu değil mi?

Interception olayı çok önemli, hatta asistten de daha önemli. Daha önce de yazdım da, gürültüde kayboluyor işte. İsmail'in kaptığı toplarla çok fazla atak başlattık. Yeni alacağımız sol bekte asistten önce bu özelliğe bakmalıyız.
Çoğu topu kendi kaybettiği için tabi geri alması kolay oluyor.

Çevrimdışı Berat

Atiba'nın menajeri WHU ile görüştüklerini doğrulamış ne oluyor bizden habersiz  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çoğu topu kendi kaybettiği için tabi geri alması kolay oluyor.

İlginç bir bakış açısı, çünkü futbolda en zor iş kendi kaptırdığın topu geri almaktır. Hem sen hazırlıksız durumda yakalanmışsındır, hem de rakibin tüm konsantrasyonu toptadır.

Çevrimdışı Yado

Fırsat Transferi sadece alırken olmaz satarken de fırsat transferi kovalanmalı.

Atiba Satarken fırsat transferine çok uygun bence. 33 yaşında ve seneye sözleşmesi bitiyor. 34 yaşında olacak.34 yaşına gelmiş atiba en az 2 daha sözleşme istiyecek, eder sana 36.

Şuan Atibaya 4-6 M Euro Civarı verseler yok demem , West ham konuşuluyor , bu para onlar için çerez parası . Üstüne bide Alex song'un kiralık sözleşmesinin devrini alsak tadından yenmez. 1 yıl kiralık song fena olmaz CV'si çok sağlam herifin ( Arsenal, Barça) bizde yeniden doğar efsane olur .

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Berat

Fırsat Transferi sadece alırken olmaz satarken de fırsat transferi kovalanmalı.

Atiba Satarken fırsat transferine çok uygun bence. 33 yaşında ve seneye sözleşmesi bitiyor. 34 yaşında olacak.34 yaşına gelmiş atiba en az 2 daha sözleşme istiyecek, eder sana 36.

Şuan Atibaya 4-6 M Euro Civarı verseler yok demem , West ham konuşuluyor , bu para onlar için çerez parası . Üstüne bide Alex song'un kiralık sözleşmesinin devrini alsak tadından yenmez. 1 yıl kiralık song fena olmaz CV'si çok sağlam herifin ( Arsenal, Barça) bizde yeniden doğar efsane olur .

Atiba sistemimizin kilit adamı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Portekiz - Ingiltere 21:45. TRTSPOR

Bu kez Q17 yedek Ambulans sesi 11 de

İzlemiyorum Lan :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu yeter artik bu Ismail sevgisi. Ismail'in interceptionu dusuk olup asistleri yuksek olsaydi bu sefer bakin interception onemli degil asistlere bakmaliyiz diyecektin ben artik buna ikna oldum. Ismail'in akrabasi falan oldugunuzu dusunuyorum. Neye gore toplandigi belli olmayan, nasil hesaplandigi belirtilmemis istatistigin onemi yok. Kaldi ki orasi Fransa ligi burasi Turkiye. Bu kafayla Fernandao da Gomez'den iyi denebilirdi gecen sene. Ismail bilmedigimiz izlemedigimiz bir adam degil. Atalay burada derlemesini yapti, Ismail'de futbol zekasinin F'si yok videolarda da belli. Tek basina yedirdigi 7-8 hatalariyla parcasi oldugu yedigimiz 5-6 gol var adamin hala kalkip Ismail'i savunuyorsunuz. Bari istikrarli olup senede 35-40 maca ciksa he diyecegim. En iyi sezonunda ~25 mac yapan bir adam.

Çevrimdışı Yado

Atiba sistemimizin kilit adamı.

Geçen sene de Veli kilit adamdı , Veli Kavlağın askerleriydi nice Beşiktaş taraftarı , Ne oldu ? Atiba çıktı ;)

Örneğini geliştiririm. Demba-Gomez, Töre-Q7 , Ozzzi . Satılmayacak oyuncu yoktur , Ne kadar para ettiği vardır  :busted_cop:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

Andreas Beck'in kaldığını ve sol beke 11'i oyuncusu alındığını varsayarsak

Yedek bek oyuncu olarak Serdar Kurtuluşu(28) mu görmek istersiniz İsmail Köybaşı(26) mı ?
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Semih

Eskişehir kalecisi Ali Şaşal Vural sözleşmesini feshediyormuş çok iyi kaleci alınmasını kesinlikle isterim,Bursa kalecisi Harundan iyi 1990 doğumlu.

bir eskişehirli olarak söylüyorum, iyi kaleci değil. boffin kadro dışı kaldığında, Ali Şaşal Vural yüzünden hemen affedildi :) Fatih Terim'in milli takıma alması yanıltmasın sizi. Tarık'ı Veysel'i falan da almıştı zamanında sonra transfer oldular gs ye
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Semih

"Show per 90 metrics" seçerek yapsana sen o karşılaştırmayı
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı saricasi

Hakan gündoğan bedimo haberi uydurma diyor ,skertel 3,5 istiyormus 3,2 vermisiz anlasma yakinmis eger olmassa ismi sir gibi saklanan genc bir stoper varmis yurd disinda anlasma saglanmis o alınacakmış
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozeratalay

Atiba giderse bence Mikeli zorlayalım hem Chelsea ile ilişkilerimiz iyi diyo başkan bi kıyak geçerler belki :) Olmazsa Song olabilir.

Çevrimdışı ozeratalay

Atiba giderse bence Mikeli zorlayalım hem Chelsea ile ilişkilerimiz iyi diyo başkan bi kıyak geçerler belki :) Olmazsa Song olabilir.

Çevrimdışı Berat

Her mevki transferi bitti, Atiba'yı yollayıp yerine adam bakıyoruz.

Çevrimdışı Anıl

Interception'a sadece biz bakıyoruz galiba, bizden başka önemseyen olsa teklif yaparlardı kaçırmazlardı böyle değerli bir free oyuncuyu :)

Çevrimdışı ozeratalay

Olay Atibayı gönderip yerine adam bakmak değil çıkan haberler üzerine yorum yapılıyo sadece

Çevrimdışı saricasi

Atiba seneye da bjk ta.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yado

Transferleri forumun bitirdiğini görmedim ben bugüne kadar . Sende Konuşmak için konuşma istersen
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atibayı bilic neden ister ki saçma transfer bütçen iyi daha iyilerini alabilirsin  illa ki istiyorsan 12 13 m euro bayılman lazım bilic efendi :)

Etiketler: