2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373054 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir Beşiktaşlının kendi takımında olan bir oyuncuyu övmesi çok normal bir şey normal olmayan
sürekli yerin dibine sokulmaya çalışılması.
Bu takım 3 yılda kuruldu ve bu oyuncular 3 yıldır bu takımı tepede tutuyor.
Bu oyuncular bu sene tarihinin en iyi kadrosunu kuran feneri geride bırakıp şampiyon oldu.
Şu takım aynen korunsa seneye gene şampiyonluğun bir numaralı adayı.
Herkes ağzına almış şampiyonlar ligini ne bekliyorsunuz kupayı almayımı?
grupdan çıkmış olmak nasıl bir tatmin verir bunu anlamıyorum onun yerine 3. ol uefada yürü
senin alabileceğin en iyi oyuncular dahi şl baş üstü takımlarının yedek kulübesine giremez
Bizim önceliğimiz lig biraz yere ininde bakışınızı seneye şampiyon olmak üzere kurun
Birde olaya bu şekilde bakın derim.

Valla ben daha doymadım daha yeni başladık. Çoğumuz öyle düşünüyoruz bu bizim için çok iyi bişey.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi dediklerine katılıyorum. Haklısın da bu takım bu defansla Şampiyonlar Ligi'nde gelene gidene 4'lük olursa bilmem kaç kişi mutlu olur. Keza bu takım geçen sene haftada 2 maçı kaldıramadı bile. 
Neden dörtlük olsun kardeşim bizi gs mi sanıyorsun
gs bile şl de dört yerken ligdeki alt sıra takımlarındanda dört yiyordu.
Biraz takımınıza güvenmeyi öğrenin artık Bak size söyleyeyim bunu şl maçları oynanırken hatırlayın
bu takım oynayacağı bütün şl maçlarını başabaş oynayacak ve Vodafone arenada oynadığı maçlarında favorisi olacak
biz liverpoolü elerken bir bakın beklerimiz kimdi stoperimiz kimdi kalecimiz kimdi.
bunu gruplar ortaya çıkmadan söylüyorum.
birde neden kaldıramadık haftada iki maçı bence gayette iyi kaldırdık hemde avrupadan dönüş maçlarımızı kimlerle oynadık onlara bir bak derim
sen yanlış bakmışsın kaldıramayan fenerdi. Tel tel döküldüler. o kadar zengin ve göreceli kaliteli kadrolarına ramen
Ben geçen sene lig başlarkende demiştim bizim kadronun fenerin kadrosundan çok daha kaliteli olduğunu
o zamanda bana itiraz edildi bir çok arkadaş seviyeyi bile düşürdü. Ama sonuçta haklı çıkanda ben oldum
burda geçen sene atiba ile sözleşme yenilendi diye kıyamet kopardı herkes bende geçen senenin en iyi oyuncusu
dedim millet dalga geçmişti resmen burda olanlar hatırlar
Yani böyle bir şeyleri kafanızdan sıkıyorsunuz ya bende bunu anlayamıyorum biz marsda yaşamıyoruzki
bizde burdayız bizde Beşiktaşı izliyoruz birde mümkün olduğu kadar tribünde izliyoruz.
bizde biliyoruz bizim üst düzey bir sol beke üst düzey bir stopere ve üst düzey bir kaleciye ihtiyacımız var
geriside gidecek oyunculara göre şekillenmeli Bence atiba kalsa bile onunda yedeklenmesi gerekiyor.
Atiba ciğersiz tamam ama bizim o mevkide daha etkili ve daha agrasif bir oyuncuya ihtiyacımız var
birazda yediğimiz goller orda agrasif olamamamızdan kaynaklanıyor.
şimdi lazım olanları üst düzey dediğim oyuncuları alalım bizim alabileceğimiz üst düzeyinde ne olduğu belli
ospinayı aldık diyelim ne yani barçadan bayernden 4 gol yemeyecekmi sizin ospina dediğiniz adam elimizdekilerden bir tık yukarda
kaldıki en iyi oyuncuları alıp gene dört gol yersin yada ortalama bir takımla finale yürürsün. Bu iş iyi oyuncuları toplamakla olsa
şl yi sürekli EPL takımları alır. Emin olun inanmak ve güvenmek bu takımı bu haliyle şl takımları seviyesine çıkartır.
buda başta taraftarın sonrada hocanın oyuncusuna güvenmesi ile olur. Biliçle şampiyonluğu Biliç oyuncusuna güvenmediği
Beşiktaşın büyüklüğüne inanmadığı için kaybettik. Yoksa bu sene ikinci şampiyonluğumuzu kutluyor olurduk
bakın en azından bundan ders çıkartın çünkü sadece Biliç değil taraftarda güvenmiyordu. Bu senede ligin sonlarına
doğru kırılma maçlarımız oldu fener kasımpaşa akhisar hep kırılma maçlarıydı ama geçen seneden farkı neydi
ben söyleyeyim başlarında Beşiktaşın büyüklüğünü bilen ve oyuncusuna inanan bir hoca vardı ve Tribünde
şampiyonluğa inanmış ve takımı iten bir taraftar vardı geçen sene bunlardan mahrumduk.
Gelecek sene bunlar çok daha artmış bir şekilde olacak ama şimdiden şl de dört yiyeceğiz derseniz buraları takip eden oyuncularıda buna inandırırsınız
yani bu tip konuşmalarla ciddi olarak Beşiktaşa zarar verdiğinizin farkında değilsiniz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Şu adamı hala takip eden mi var? Takım şampiyonluğa giderken Gomez kesin gidiyor diye haber yapan adam.Bir de Beşiktaşlıyım diye geziniyor

ben takip ediyordum arada bir de laf çarpıyordum en sonunda blockladı beni  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ama söyle bir durumda var gözardı etmişsin. Bu takım haftada 2 maçı zor kaldırdı. Seneye haftada 3 mac nasıl olacak merak etmiyor değilim.

Zaten ben de bunun icin bu adamlar yedeklenmeli diyorum. Turkiye kupasi ise, acikcasi umrumda degil bence gencler ve D/C sinifindaki oyuncularimizi oynatmamiz gereken bir turnuva.

Akhisar maçının dönmesini sağlayan olcaydır. Ben bir oyuncunun anında bir takımı böylesine ittiğini
hiç görmemiştim. O nasıl hırstı öyle sadece takımı değil taraftarıda itti.

Iyi ama Olcay yerine daha kaliteli bir adam olsa takimi daha iyi itecek, belki de zor maclarda zorlanmamizin nedeni Olcay'dir. Arada sirada azimle, gazla negatif durumlari tersine cevirebilir fakat yeterli kapasite yoksa azim, hirs ancak bazen faydali olabilir. Soyle diyeyim, Olcay hayatinin en hirsli maclarini da oynasa Avrupa'nin ust duzey bek ve stoperlerine karsi etkinlik gosteremez. Fizigi yetersiz, hizi da. Birisi olsa durumu belki kurtaracak ama ikisi de eksik olunca olmuyor iste.

Bakin ovunmek icind degil ama referans olarak vermek icin; gecen yaz ve sene basi soyledigim her sey harfi harfine cikti Quaresma konusu, Cucak meselesi, Van Persie'nin patlayacagi, sampiyon olacagimiz... Hepsinden emin olarak yazdim. Ismail konusulmazken onu da soyluyordum, Pektemek'in yeteneksizligini kimse gorememisken bas bas bagirdim. Olcay konusunda da hakli oldugumu dusunuyorum, cunku eldeki verilere bakiyorum analiz ediyorum. Fakat hakli cikmak istemiyorum, cunku maclari izlerken benim de sinirlerim lacka olacak Olcay toplari kaptirdikca, karsisindaki beklere ezildikce. Oraya iyi birisi lazim, ozellikle Gokhan giderse iyi bir kanat sart oglu sart.

Atalay buraya istatistikleri cikarip koyabilir. Ben baktim evvelce, Olcay'in katkisinin hemen hepsi kolay maclarda. Zor maclarda sahada yok. Yeterli degil. Bunu soylemekle kimseye haksizlik etmiyoruz. Olmasi gereken en fazla yedektir, o da duzgun adam ve lig maclarinin cogu icin yeterli olmasindan.

Çevrimiçi Necmi

Iyi ama Olcay yerine daha kaliteli bir adam olsa takimi daha iyi itecek, belki de zor maclarda zorlanmamizin nedeni Olcay'dir. Arada sirada azimle, gazla negatif durumlari tersine cevirebilir fakat yeterli kapasite yoksa azim, hirs ancak bazen faydali olabilir. Soyle diyeyim, Olcay hayatinin en hirsli maclarini da oynasa Avrupa'nin ust duzey bek ve stoperlerine karsi etkinlik gosteremez. Fizigi yetersiz, hizi da. Birisi olsa durumu belki kurtaracak ama ikisi de eksik olunca olmuyor iste.

Bakin ovunmek icind degil ama referans olarak vermek icin; gecen yaz ve sene basi soyledigim her sey harfi harfine cikti Quaresma konusu, Cucak meselesi, Van Persie'nin patlayacagi, sampiyon olacagimiz... Hepsinden emin olarak yazdim. Ismail konusulmazken onu da soyluyordum, Pektemek'in yeteneksizligini kimse gorememisken bas bas bagirdim. Olcay konusunda da hakli oldugumu dusunuyorum, cunku eldeki verilere bakiyorum analiz ediyorum. Fakat hakli cikmak istemiyorum, cunku maclari izlerken benim de sinirlerim lacka olacak Olcay toplari kaptirdikca, karsisindaki beklere ezildikce. Oraya iyi birisi lazim, ozellikle Gokhan giderse iyi bir kanat sart oglu sart.

Atalay buraya istatistikleri cikarip koyabilir. Ben baktim evvelce, Olcay'in katkisinin hemen hepsi kolay maclarda. Zor maclarda sahada yok. Yeterli degil. Bunu soylemekle kimseye haksizlik etmiyoruz. Olmasi gereken en fazla yedektir, o da duzgun adam ve lig maclarinin cogu icin yeterli olmasindan.
ben sahada gördüğüme bakarım belkilere göre yorum yapmam.
daha iyisinin sınırı yokki Barçada daha iyisini arar. Beşiktaşta rekor top kaybeden tek oyuncu Töre dir.
bu gün istatislikten bahsediyorsun o zaman aslında olcayın en az top kaptıran oyuncular içinde olduğunu görürsün
aynı zamanda en çok top kapan oyunculardan biri olduğunuda görürsün ileri uç oyuncularımız içinde
en mücadeleci en fazla pires yapan ve defansa en çok katkı veren oyuncu olduğunuda görürsün
şu anda elimizdeki tüm kanat oyunculuarını göndereceğiz sadece bir tanesi kalacak bunuda sen seç deseler direk tereddütsüzüz olcayı seçerim
bir tek şeye cevap vermeni isteyeceğim olcayı kaç defa çıplak gözle tribünde izledin.
ben olcaya sallayan insanların hiç birinin tribünde maç izleme imkanı bulduklarını sanmıyorum
teknik değil diyene oyun zekası yok diyene sadece gülüyorum o teknik değil dediğiniz olcay ozinin performansını iki katına çıkarıyor.
attığımız en şık gollere bir bak yada golle sonuçlanmasa bile şık hücumlarımıza mutlaka bunların içinde olcay vardır
en fazla pozisyona giren kanat oyuncumuz atılan gollerin çoğunda ters koşularla defansı dağıtan oyuncudur
ama tv ler topa odaklandığı için bunları tvde pek göremezsiniz yada rakip atağa çıktığında sol bekin koridorunu
kapattığı için o tarafa atak yapılmadığını göremezsiniz. yada sol tarafımızın çöktüğü zamanlar aslında bunun nedeninin olcayın sahada olmadığı yada
sahadaysa bile Quaresma sol tarafa geçtiği için onun sağda kalıp sol beke destek veremediğinide göremezsiniz.
olcay sahada ve sol kanatta oynuyorsa biz soldan kolay kolay baskın yiyemeyiz top rakibe geçtiği anda olcay prese başlar
ilerde pres yapan tek oyuncumuzdur. ama tv lerde bunların hiç birini göremezsiniz.
bizim sol tarafın koridor olması birazda Quaresmadan kaynaklanıyor hücumcu bekle oynayacaksan kanatınında defans yapması gerekir
önceki sene serdarla oynarken töre bunu yapıyordu beck alınmasaydı bu gün biz ismail değil serdar konuşuyor olurduk.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 05:36:30 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

bir şey daha ekleyeyim tek eksiği olan son vuruşlardaki şansızlığı olmasa onu zaten Beşiktaşta tutamazdık
ya barçada yada realde olurdu. bir şey daha bu gün barçada oynayan ardanın futbol hayatının hiç bir döneminde
olcay kadar oyuna ve skora katkısı olmadığını biliyormusun aynı mevkinin oyuncuları stil olarakta aynılar aslında
ama olcay çok daha agrasiftir. daha hızlıdır. ikisinin arasında bir fark var biri sürekli basın ve taraftarı tarafından övüldü ve övülüyor
diğeride sürekli taraftarı tarafından kötüleniyor. Buna ramen birde Türkiyede en zengin oyuncu yelpazesi olan bölgesinde oynadığı
halde 23 kişilik milli takım kadrosuna seçilen kişidir kendisi. samet tarafından sürekli oynatılmış Biliç gelmiş ama kesememiş
bu kadar kanat zenginliğimiz olduğu halde ve şenol hocada kesememiş Terimde kesemiyor. bu hocaların hiç biri futboldan anlamıyor
bir tek bizim büyük taraftarımız anlıyor.
her yerde yabancı oynatamazsın elinde yerli kaliteli oyuncularda olmak zorunda ve elindeki oyuncu istemediğin oyuncu yani milli takım oyuncusu
yerine koyabileceğin türk bir alternatifi olmayan oyuncu daha iyisi yok. olsaydı şu anda yerinde milli takımda olurdu.
yerine yabancı düşünüyorsanız töre gidiyor yerine aras geliyor yabancı ismaili yolluyorsunuz yerine yabancı serdar gtti yerine yabancı
peki elimizde yerli olarak ozi cenk necip tolgay ve kerim dışında oyuncu kalmadığının kimse farkında değilmi.
hangi mantık elindeki milli oyuncuları gönderipde yerine anadolu takımlarından ne vereceği belli olmayan futbolcu
getirmek üzerine kuruluyor. Senin takımın 11 oyuncudan kurulmuyor 28 oyuncudan kuruluyor ve bunların 14 taneside yerli olmak zorunda
bırakın bizdeki oyuncuları Beşiktaşın 28 kişilik kadrosuna girebilecek düzeyde 14 yerli oyuncuyu süperligden çıkartamazsınız.
bunun üstüne birde eldekileri gönderme derdindesiniz.
12/13 sezonu = 11 gol  5 asist
13/14 sezonu =  8  gol  9 asist
14/15 sezonu =  8 gol   6 asist
15/16 sezonu =  5 gol   6 asist
sen bana şimdi veya geçmişte bu derece katkı vermiş başka bir yerli sol kanat oyuncusu bulsana
sonrada olcayın hakkında atıp tutalım ya elimizdeki gol koklayan tek kanat oyuncumuz. elbette kaçırıyor bolcana
zaten dediğim gibi birde kaçırmasa çoktan çökerlerdi üzerine.
bizim taraftara hep komşudaki tavuk daha iyi görünüyor nedense
GG olayıda öyle değilmi beckin yerine düşünüyorlar adamın bir hatasından gol yedik tek bir gol de hata yaptı
oda bana göre hata değildi o kadar yukardan ve dengesiz gelen bir topu sektirebilir esas sektiğinde arkasında perdelemesi gereken stoperde
hata var adamı orda tek başına bıraktılar GG den eksisi ne  GG hücumcuymuş adam seneyi bir gol bir asistle
kapattı Beck de bir asistle kapattı şimdi GG yi iyi yapan attığı o tek golmü birde bu sene transfer senesi olduğu için
oyununu yukarıda çekmeye çalıştığı halde defansıda Beckin defansının yarısı bile değil burda çok bilen taraftarımız adamı tanrı yaptılar beckide
onun gölgesinde sildiler. biz bu sene beckin kanatından atak yemedik o yetmedi stoperlik yaptı oda yetmedi
gitti sol bekide kapattı. adam tek başına savaştı defansda milletin açıklarını kapatmak için bizim çok bilmiş taraftarımızda
ama gol atmıyor diyor asist yapmıyor diyor. Birde birşeyide unutuyorlar önünde asla kaçtığında pas vermeyen quaresma oynuyor
adam her topu kendine istiyor beck istesede asist yapamazki sanki GG gelse durum farklı olur GG oynayacak quaresma ondan topu isteyecek oda vermeyip asist yapacak sahanın ortasında quaresmadan dayak yer.

Çevrimdışı underworld

Atiba'yi cok abartiyorsunuz. Yerine genc siyahi bir milli futbolcu alinirsa gorecegiz abarttiginizi. Zaten yedeklenmesi lazim, yas oldu 33. Seneye SL, lig kaldiramaz.
Atiba olmazsa anca görürüz değerini.
Adan her mac var anlamıyoruz

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Sevgili kardeşim Atiba nın abartılması için daha ne oynaması,ne kadar istikrarlı oynaması,ne kadar ahlaklı oynaması ve yerine alınırsa anlayacağımız oyuncu tipinin Atiba yı abarttıgımızı anlamamız için neler yapması gerekiyor rica etsem anlatır mısın?

Çevrimiçi Savaş

Adam her maç neredeyse %95 pas istatistiğiyle oynamış. Ligin en çok hatasız paslasan en çok topla buluşan adamı olmuş abartiyosunuz deniyor :)

Olurda giderse Atiba o zaman görecem ben sizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adami Müller yaptilar, Lahm yapmadiklari kaldi.
:kop: :kop: :kop:

Sabah sabah hayrkirdim yaaa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dostlar soyleyecegim su; korkuya cok alismissiniz. Ya daha kotusu olursa korkusundan daha iyisi olabilir diyemiyorsunuz. Boyle negatif dusunerek basarili olunamaz. Yoneticiler de bu zihniyette oldugundan maddi imkanlar olarak mesela bir Portekiz ligiyle denk olmamiza, Hollanda, Belcika gibi ulkelerden cok daha fazla ekonomik imkana ragmen sportif basari olarak adamlarin yanina bile yaklasamiyoruz. Cunku hic ilerleyelim uste koyalim dusuncesi yok, eldekini nasil kaybetmem derdi var.

Ben Atiba, Olcay ve defans hattinin tamamiyla kalecileri BJK'ye layik gormuyorum. En yetersizinden (Ismail ya da Tolga) baslayip bu sezon olmazsa 2 sezon icinde hepsinin ya gonderilmesi ya da yedeklenmesi lazim. Bunu yapabilirsek lige 5 degil 10 sene ambargo koyariz. Tabii yapamayacagiz orasi ayri mesele.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sevgili kardeşim Atiba nın abartılması için daha ne oynaması,ne kadar istikrarlı oynaması,ne kadar ahlaklı oynaması ve yerine alınırsa anlayacağımız oyuncu tipinin Atiba yı abarttıgımızı anlamamız için neler yapması gerekiyor rica etsem anlatır mısın?
Oyun sanıyo bu işi herkes :)şampiyonlar liginde ezilir dedi önceden tottenham arsenal maçları var ısrarla devam ettiriyo bu iddaasını oturup izlese o takımlara karşı nasıl oynamış neler yapmış ezer dediği stoperleri ne duruma sokmuş ama yok izlemez ön yargıyı kıramaz olcay Şahan iyidir.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 09:23:11 Kalyoncu ]

Çevrimdışı underworld

Adam her maç neredeyse %95 pas istatistiğiyle oynamış. Ligin en çok hatasız paslasan en çok topla buluşan adamı olmuş abartiyosunuz deniyor :)

Olurda giderse Atiba o zaman görecem ben sizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama adamlar haklı.her tarafı Dövmeli olsa, saha içinde rakiple ve hakemle kavga etse, olay çıkarsa ,tribune Oynasa, twitter da instgram da fln şekil yapsa  .
O zaman cok daha değerli olur.

Ne bu böyle ağzı car dili yok . kart bile görmüyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Neye gore toplandigi belli olmayan, nasil hesaplandigi belirtilmemis istatistigin onemi yok. Atalay burada derlemesini yapti, Ismail'de futbol zekasinin F'si yok videolarda da belli.

Atalay buraya istatistikleri cikarip koyabilir. Ben baktim evvelce, Olcay'in katkisinin hemen hepsi kolay maclarda.

İstatistik düşündüğümüz şeyin aksini gösterince; kötü hazırlanmış oluyor, önemi olmuyor.
Ama düşündüğümüz şeyi göstermesi için de araç oluyor, yol gösterici oluyor.

Olcay'ın bahsi geçmeyen en önemli özelliği, savunmaya katkısı. Topsuz oyunda çok faydalı işler yapıyor Olcay.

Çevrimdışı SDemirsoy

italyan viabelli gündemdeymiş diyorlar.. günaydın

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim sağ bek defansif olduğundan bu yıl daha çok soldan hücum ettik İsmailin takımdaki tek olumlu tarafı ofansif olmasıydı.Beck devam edeceğe benziyor soldan bek desteği bu yılda fazla olacak.Ayrıca bek oyuncusunun defansif işini tam yapması üzerine elbette hücumdaki belirgin etkinlik olan asist gol sayıları mutlak önemlidir.

Ben de takımın en büyük sorunu defansıysa, ismi geçen sol bekte ilk bakacağımız özellik asist/gol sayısı olmamalı diye düşünüyorum.

Brezilya Ligi'nde 5 gol 10 asistle oynayan bir sol bek ismi ortaya atılsa, millet halayla türkülerle kutlayacak. Tamam da, bu takımın sorunu savunma değil miydi? 2 bekimiz toplam 3 asist yapmasına rağmen ligin en çok gol atan takımı olmadık mı zaten?

Ben anlamlandıramadım açıkçası.

Çevrimdışı Ensar

bir oyuncu hayal edin mevkisi forvet , çok mücadeleci sürekli pres yapan ortasahaya hatta zaman zaman defansa gelen yardımcı olan ve senede 12 gol atıyor.

bir de mesela Gomez düşünün , 28 gol atan müthiş gol vuruşları olan ve gerektiğinde takım defansına yardımcı olan bir oyuncu.

hangisini tercih edersiniz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

italyan viabelli gündemdeymiş diyorlar.. günaydın

DUYMADIM  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Andreas Beck'in kaldığını ve sol beke 11'i oyuncusu alındığını varsayarsak

Yedek bek oyuncu olarak Serdar Kurtuluşu(28) mu görmek istersiniz İsmail Köybaşı(26) mı ?

İsmaili neden gönderiyoruz anlamadım. Onu göndermeden önce onu kesecek adamı bulmalıyız. Tosiçle bunu başaramadık. Şimdi sıradakini bekleyelim.
Serdar, beğenilmeyen Beckin yedeği. Serdar gider, Becki rekabete sokacak bir sağ bek alınır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı İhsan

Atiba'yi cok abartiyorsunuz. Yerine genc siyahi bir milli futbolcu alinirsa gorecegiz abarttiginizi. Zaten yedeklenmesi lazim, yas oldu 33. Seneye SL, lig kaldiramaz.

Atiba benim tanık olduğum en iyi defans ortasaha performansını sergiledi.
Aynı performansı Dünyanın en iyisini alsan sergileyemez.
Hatta Atiba bile artık aynısını tekrar başaramaz :D
Atiba 33 yaşında , seneye serbest kalıyor. İyi Para ediyorsa (>5 mio EUR) satılır. Yoksa kalsın.

Gelen nede siyahi olsun anlamadım? :alala:
Çok iyi bir oyuncu olsun yeter, Latin, Çin, Afrika fark etmez  :boxin:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Aslında emin olmadığınız zatende emin olunmayacak bir konu bu. Olcay konusunda farklı yorumlar var stattan izleyenler @Necmi abi ve @Geovani hocamın yorumları ile TV'den izleyenlerin yorumu farklı, zaten aynı olması da mümkün değil. Ama anlattıklarınız aslında Olcay'ı analiz etmeniz gibi analiz edilebilir. Belki de ile başlayıp yine bir ihtimalle "dır" ile devam ediyor cümleniz. Azim ve hırs konusu çok net tartışılabilir bir konu aslında Olcay bence azimli hırslı ama bunun yanında da kendisinin farkında bence. Avrupa'nın üst düzey bek ve stoperlerine karşı alabileceğimiz kim var? O adama karşı alacağınız adamın da o seviyede olması lazım peki bizde bunluk bütçe var mı? Öncelikli noktalarımız belli ve sorun olarak daha geri planda olan bir noktayı öne taşıyıp diğer noktaları riske atmanın ne anlamı var? Özellikle temel sorunumuz olan savunma ve kale hattında gerekli iyileştirmeler olmadan ileri kısımda belli bir uyumu bozmuş ekini keyfi sayılabilecek şekilde değiştirmenin nesi anlamlı olur? Son olarak sizin düşünüyorum dediğiniz gibi bunlarda benim düşündüklerim.

Çevrimdışı cisse557

Atiba hakkında yazılanları hayretler içerisinde okudum.

Çevrimdışı Koa_lAA

Atiba hakkında yazılanları hayretler içerisinde okudum.

ben hayrete düşmek istemediğimden okumadım... :halay:

Etiketler: