2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372510 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Tolga

Fransa basını
Bunun için mi ortalık karıştı yine :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Bedimo haberinin kaynağı nedir ?

Get French Football

twt/gffn

Çevrimdışı kadirakca

Arkadaşlar iyi uçuyorsunuz yok kolarov falan. Bedimo taş gibi sol bektir. 2 yıl daha oynar ciğersiz. İsmail i her ne kadar sevsem de kalmasını istesem de bedimo onu yanında bebe diye otutturur. Şu forumda taş çatlasa 3 4 kişi izlemiştir bedimo yu kalanlar transfermarkt taki 2 3 milyonluk değerine bakıp oyuncu yorumluyor. 

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Gomez'in bu sezonki başarıda önemli bir yeri var ve takımda kalmak istediğini biliyorum. Onun gibi bir golcü bulmak kolay değil. Gomez, geçen günlerde takımda kalmak istediğini ama önce Beşiktaş'ın gelecek planlarını görmesi gerektiğini söyledi."
- Atiba Hutchinson

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Bunun için mi ortalık karıştı yine :D
Karışmayacak gibi değil  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı underworld

son dönemi hariç önceki dönemleri gayet iyi.
Fakat son sezonda eskisi kadar oynamamış.bu konuda bi sıkıntı yaratacak durum yoksa hayırlı olsun.

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez bizde kalmasa yerine gelecek forvet de 30 gol falan atsa, ŞL de gomezin takımıyla karşılaşsak elesek çok mutlu olurum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Karışmayacak gibi değil  :D
Alınacak her oyuncu İsmail'den daha fazla katkı verir zaten ama yine de bizim için yeterli olduğunu düşünmüyorum. :)

Tabi elimizdeki 8 m euro ile yapılabilecek transferlerde bu ayarda olur yapacak birşey de yok.

Çevrimdışı Berat

Kolarov gelsin sol beke yeterli, Bedimo Alexis'in hikayesini yaşar büyük ihtimalle.

Çevrimdışı LuceGel

Eskişehir kalecisi Ali Şaşal Vural sözleşmesini feshediyormuş çok iyi kaleci alınmasını kesinlikle isterim,Bursa kalecisi Harundan iyi 1990 doğumlu.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 20:11:39 LuceGel ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Eskişehir kalecisi Ali Şaşal Vural sözleşmesini feshediyormuş çok iyi kaleci alınmasını kesinlikle isterim,Bursa kalecisi Harundan iyi 1990 doğumlu.

Günay veya Tolga gitmeden gereksiz hocam tabi Boyko'nun gidip yerine net bir kaleci alınacağını düşünürsek.

Çevrimdışı Gürcan

Eldekiler ile anlasiliyor fakat hedefteki oyuncu ile ugrasiyorlar red cevabi verirse eldekilerden secim yapılıyor.

Çevrimdışı Bishamon

Bedimo olayı N'doye haberlerini çağrıştırıyor.

Çevrimdışı LuceGel

Henri Bedimo son durumunu bilmiyorum İsmailden her türlü iyidir ama beklenti yüksek.3 yılda 14 asisti var fransa için yüksek rakam ,free transfer bakalım görelim.

Çevrimdışı kartal190321

Tutsaydı konuşmazdım hee kardeş . Boşa sölemiyorum sana 10 potansiyelliden 1,2 si tutar , Sen gidip tüm paranı potansiyelli olacak diye harcarsan 10 alır 1 sayarsın ;

Şenol hocada bunu sölüyor biz yarışan takımız olacak , potansiyelli diye transfer yapamaz artık diyor. Biraz değerlendirin olan biteni kafanızda kurban olim

kimse sana demiyor ki bütçeni götür hepsini genç futbolcuya yatır diye ama bulmak zorundasın  yetiştirmek zorundasın yoksa tıkanırsın bir yerde yarışan takım genç potansiyelli oyuncu alamaz diye birşey mi var..avrupada çok örnegi var porto benfica lyon a.madrid  hem yarışıyorlar hemde avrupa futbolcu pazarı ellerinde 3 5 alıp 20 30 satıyorlar..oguzhanı 500 aldık şuan 20 m civarında geziniyor kötümü ettiler.gökhan töre 4.5 alındı şuan 17 m civarında..bu şekil futbolcu tutturabilirsen tarnsfer bütçeni çıkarırsın..futbolcu almak için gökhanın satılmasını bekliyoruz değil mi çünkü bütçe yok denetleyen kurum sana izin vermiyor..maalesef gerçek bunlar :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alınacak her oyuncu İsmail'den daha fazla katkı verir zaten ama yine de bizim için yeterli olduğunu düşünmüyorum. :)

Tabi elimizdeki 8 m euro ile yapılabilecek transferlerde bu ayarda olur yapacak birşey de yok.
Fikret Orman :

Savunmaya 3 takviye yapacagiz 3 ude ust düzey olacak ve bonservisiyle alacağız :alala:

Tore , Bilice Hayırlı Olsun mu :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

West Ham forumunda kimse Atiba'yı beğenmiyor heralde bizdeyken izleyen olmamış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Henri Bedimo son durumunu bilmiyorum İsmailden her türlü iyidir ama beklenti yüksek.3 yılda 14 asisti var fransa için yüksek rakam ,free transfer bakalım görelim.

Kişisel algılama dostum, doğrudan sana demiyorum da; şu bizim taraftarın genelinde bek oyuncunun ilk bakılan özelliği neden asist sayısı oluyor?

Baskete oyun kurucu mu alıyoruz? :)

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman :

Savunmaya 3 takviye yapacagiz 3 ude ust düzey olacak ve bonservisiyle alacağız :alala:

Töre'nin satılacağını düşünüyorum bende yoksa istediğimiz seviyede oyuncular alamayız kolay kolay :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKIKA :busted_cop: :busted_cop:

Super kupa finaline ev sahipligi yapacak Stad belli oldu

Super kupa finaline KONYA TORKU ARENA ev sahipligi yapacak :ishock:

Dogru karar :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman :

Oradan çıkacak anlam, Kolarov'u unutun olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bedimo ile alakalı paylaşımı yapan hesap (@GFFN) tweeti kaldırdı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray

Fikir vermesi açısından, Bedimo vs. İsmail:

Çevrimdışı LuceGel

Kişisel algılama dostum, doğrudan sana demiyorum da; şu bizim taraftarın genelinde bek oyuncunun ilk bakılan özelliği neden asist sayısı oluyor?

Baskete oyun kurucu mu alıyoruz? :)
Bizim sağ bek defansif olduğundan bu yıl daha çok soldan hücum ettik İsmailin takımdaki tek olumlu tarafı ofansif olmasıydı.Beck devam edeceğe benziyor soldan bek desteği bu yılda fazla olacak.Ayrıca bek oyuncusunun defansif işini tam yapması üzerine elbette hücumdaki belirgin etkinlik olan asist gol sayıları mutlak önemlidir.

Etiketler: