Hocayi izliyorum defansa oyuncu kesin, kaleci bence kesin boyko satilir, everton falan almaz ama dinomo kiev alir. Aslinda shaktara caksak aeti bir miktar canliya raketciyi alsak super olur.
Gidecekler kim olur, kimler olmalidir.
Boyko, pedro, milosevic kesin yolcu. Pektemek ismail ve serdar gonderilmeli. Kerim ve veli ise bence satilir. 8 oyuncu etti bunlarin icinden oynayan tek kisi ismail ve az oynayan kerim.
8 oyuncu gidiyor, kesin kaleci alinmali ben olsam handani zorlarim ama cok zor transfer, ospina kiralik olur mu?
Gg ve caner kesin alinmali, turk oyuncu olarak ortasahaya musa, ve defansa yalcini zorlarim ben olsam.
Stoper konusu cok zor 3 mevkiye para sacmamiz lazim, para ise bir mevki icin.Solbek, stoper ve kaleci.
Solbek caner free, baska bir sansimiz yok
Ksleci ospina kiralik olursa guzel hamle,
Stoper ben raketciyi isterim, subotice hayir demem, zapata bos adam bence.
Stoper rotasyonu soyle olur
Marcelo, alexis, rodolfo, yeni transfer, turk yeni transfer ve tosic. Uzun maratona 4 stoper ile cikmak inanilmaz hatali olur.
Marcelo ve alexis ikisi de sakar oyuncu ama yarim sezon takimda bulundular ve yapip yapamayacaklari belli, riskleri az, ikisi de tutulmali. Rodolfo nun ne verecegi supriz, gelen oyuncu direk 11 oyuncusu olmali ve ultra katki verip, defansi cekip cevirecek bir oyuncu olmali. Gelen oyuncunun durumuna gore takim icinden partner bulunur.
Simdi sikertel-glik yapsaniz tandemde solda ismail oynadikca, marcelo-alexis performansini bile ararsiniz.