2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348597 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Flamini'nin de Carrick'in de bu seneki Atiba'yı kesebileceğini sanmıyorum.

Atiba TSL'de oynuyor, kariyeri boyunca oynadigi en ust duzey takim PSV. Flamini ve Carrick Premier Lig'in elit takimlarinda, yillardir bu boyle. Ikisi de keser Atiba'yi. Tabii benim de tercihim o listeden oncelikle Montolivo, Huddlestone vs.

Çevrimiçi Mehmet57

Onemli olan pas oyununa uygun, ama ayni anda sertlik katan on libero almamiz.

Atiba sakinlik getiriyor oyuna, ama sertlik acisindan yetersiz ve ozellikle CL'de bu onemli.

Bu yuzden 2 stopper alinacagina 1 stopper ve 1 on libero alinmasinin taraftariyim.

Ne oldu simdi? Anlasmisiz falan gazetelere gore Zapata ve Skrtel ile.

Emre Mor'da guzel olur.

Emre'yi bilmem ama Zapata ve Skrtel super transferler olur. Ligi her turlu garantileriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayir yanlis anlatim galiba , sizin olumsuz gorusunuz tolga belki ismaille alakali. Bazi baska uyeler baska konularda yapiyor. Ancak dedigim gibi ayni sayfada 3-4 mesajinizi gorunce ve hepsinin icerigi cok benzer olunca , mesajlariniza olumsuz on yargilar olusuyor. Ayrica bence konu icinde olumsuz gorunuyor. Elstirim bu yonde. Zaten forum icerisinde elestiri olmayacaksa ben de size bu elestiriyi yapmamaliyim  :)
Tabiki haklisin ben eleştiriye her zaman acik bir insanim hatam varsa Hatami kabul ederim

Biraz Sabit fikirli biriyimdir bu nedenel mesajlarin icerigi benzer olabilir bir seye kafayi takarsam hep onun üzerinden giderim sonuna kadar zorlarim buda benim en kotu huyum maalesef :by2:

Ama Elestirinizi dikkate alacagim daha dikkatli olurum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bjk.org'dan;

Beşiktaş'ın bir süredir Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Arjen Robben ile temasta olduğu biliniyordu. Beşiktaş’ta yönetici Erdal Torunoğulları, Robben ile evinde transfer görüşmesi yapmış ve bu gelişme taraftarları heyecanlandırmıştı. Hollandalı basın mensupları ise bu buluşmanın evde olmasının büyük bir jest ve samimiyet göstergesi anlamına geldiğini ifade etmişti. Yapılan görüşmelerin ardından Arjen Robben'in, Robin Van Persie ve eski takım arkadaşı Mario Gomez'den Beşiktaş hakkında bilgiler aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'taki ortamı ve sahip olduğu imkanları beğenen Arjen Robben, Beşiktaşlı yöneticilere bir yıl daha Bayern Münih'te kalmayı düşündüğünü iletti. Alman kulübüyle bir yıl daha daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun hedefinin, Bayern Münih'te devam etmek olduğu öğrenildi. Robben'in aldığı bu karar sonrasında transfer görüşmeleri şimdilik askıya alındı.

Ancak Bayern Münih'in yüksek maliyeti nedeniyle yolları ayırmayı düşündüğü isimlerden olan Arjen Robben ile ilgili kararı bu transferi etkileyebilecek faktörlerin başında geliyor. İlerleyen günlerde Bayern Münih kanadından böyle bir karar çıkarsa, Robben - Beşiktaş görüşmeleri tekrar gündeme gelecek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Atiba TSL'de oynuyor, kariyeri boyunca oynadigi en ust duzey takim PSV. Flamini ve Carrick Premier Lig'in elit takimlarinda, yillardir bu boyle. Ikisi de keser Atiba'yi. Tabii benim de tercihim o listeden oncelikle Montolivo, Huddlestone vs.
Yalniz Hem Skrtl hemde Zapatayi ayni anda oynatirsak 2 Hucum beki ile oynayamayiz sikinti olur Beklerden biri mutlaka defansif olmali Skrtl-Zapata tamdemi yapacaksak

Çevrimdışı Fatih_

Ben de birbirleriyle donusumlu oynayarak o mevkiyi idare edebileceklerini dusunuyorum. Fakat Tolgay'in sakatliktan sonra toparlayamamasi riskinden korkuyorum, Tolgay sakatliktan onceki gibi oynayamazsa orada Atiba'nin seneye tek basina kaldirabilecegini sanmiyorum. Cok futbolcu var boyle sakatliktan cikip bir daha asla eskisi gibi olmayan. Bence hic riske atmadan en azindan yasli ama bedava ve kaliteli bir adam da olsa oraya transfer yapilmali diye dusunuyorum.

Tolgay sakatlık öncesi gibi sanırım çünkü hoca Tolgaydan çok memnun olduğunu ve forma vermek istediğini  ligin en iyi üçlüsü bizde diye ifade etti, yani kimi kesimde şans verim gibilerinden, birde bizde haksızlık yaptık hazırlık maçı alıp oynatmadık dedi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ne desek bos abi

Bekleyip gorelim neler olacak onumuzdeki sezon :ok: ins cok iyi bir kaleci aliriz hangi Besiktasli ister onumzdeki sezon sampiyonlar liginde Tolganin oynamasini hepimiz Beşiktaş in iyiligini ve menfaatini düşünüyoruz sonucta hepimizin amaci ayni birbirimizi kirmanin anlami yok :ok:

Ayni seyleri defalrca yazmak sucmu birde onu merak ettim :alala:
Yunus Emre'm senden bürokrat olmaz  :) Diyorsun ki Şenol Hoca hiç üst düzey kaleci istiyorum dedi mi ? Burada bunu dersen kendi oyuncuna alt düzey demiş olursun çaktırmadan. Sen merak etme Şenol Hoca bizlerden çok en iyisini ister. Aynı şeyleri yazmak suç değil ama okuyana zul   :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca'nın sevdiğim tarafı 64 yaşına gelmesine rağmen halen kendini kritik edebilmesi 'Herşeyi ben bilirim , en iyi ben bilirim' zihniyetinden uzak olması. Hoca ikinci yarıya defansı çok geriye çekerek , takım boyunu uzun tutarak başladı. Bu oyun planında devam etseydik şampiyonluk gidecekti. Hoca bunun sürdürülemez olduğunu gördü ,ısrar etmedi , savunmayı ileri çekti, savunma ile orta saha arasındaki kopukluğu azalttı. Özellikle savunma kurgumuzda , stratejilerimizde halen ciddi sıkıntılar mevcut. Bu sorunu çözmek oyunda doğru planlamaları yapacak doğru stratejileri uygulayacak hocaya , hocanın oynatmak istediği oynayabilecek oyuncuları transfer edecek yönetime düşüyor. 2-3 yıla yayarak doğru planlamayla hocanın kafasında kurduğu takım kurulabilir. Herşey hemen birden olsun dersek hayal kırıklığıyla sonuçlanabilir, biraz daha sabırlı olmamız gerekebilecek.

Çevrimiçi murat

bunların birde yıllık maaşlarınıda yazabilirmisin?

Çevrimdışı Alper1903

Tuhaf bir yaklaşım. O zaman "elit takımların" vasatlaşan bütün topçularını alalım. Ayrıca Atiba'ya ingiltereden teklif var. Gideceğini sanmıyorum ama diyelim gitti ve 1 sene oynadı. O zaman da bu mantıkla Atiba > Carrick-Flamini oluyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bakalim zapata nasil oynayacak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Yunus Emre'm senden bürokrat olmaz  :) Diyorsun ki Şenol Hoca hiç üst düzey kaleci istiyorum dedi mi ? Burada bunu dersen kendi oyuncuna alt düzey demiş olursun çaktırmadan. Sen merak etme Şenol Hoca bizlerden çok en iyisini ister. Aynı şeyleri yazmak suç değil ama okuyana zul   :tabe:
Tolga ve Ismaile üst düzey diyebilirmiyiz abi :D

Bir takimda butun futbolcular ust duzey olamaz zaten buyuk sikinti olur bu , Ego savaslari cikar ve bu takimin futboluna yansir

Tabiki hem.alt duzey hemde ust duzey futbolcular olacak takimda yani herkes haddini yerini bilecek

Cenk mesela kesinlikle Alt duzey bir oyuncu degil Türkiyenin Yillar sonra çıkardığı en iyi forvet ama oda biliyor Gomezi kesemeyegini haddini biliyor ve calismaya devam ediyor onemli.olan bunu başarabilmek takim olabilmek biz bunu basardik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunca yıldır beşiktaşı takip ederim atiba kadar katkı veren hatırlamıyorum giunti vardı çok severdim o da iyiydi ama atiba kadar katkı verenini görmedim

Çevrimdışı Yado

ismail eğer 2 milyon euro istiyorsa yazıklar olsun takımın en önemli, efektif oyuncuları bile o parayı almıyor 1 milyon euro bile çokken ismail'e 2 milyon istemek nedir

2 istediğini sanmıyorum 1.3 1.4 felan istiyordur ama ben başkan olsam maç başı pilav üstü tavuk + akbil'e oynuyorsan kal yoksa naş derim
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı 38life

Hadi beyler toplu olarak Zapata'yı seyrediyoruz bu akşam. Tivibu 77.ci kanalı açın :)

Çevrimdışı Yado

Bjk.org'dan;

Beşiktaş'ın bir süredir Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Arjen Robben ile temasta olduğu biliniyordu. Beşiktaş’ta yönetici Erdal Torunoğulları, Robben ile evinde transfer görüşmesi yapmış ve bu gelişme taraftarları heyecanlandırmıştı. Hollandalı basın mensupları ise bu buluşmanın evde olmasının büyük bir jest ve samimiyet göstergesi anlamına geldiğini ifade etmişti. Yapılan görüşmelerin ardından Arjen Robben'in, Robin Van Persie ve eski takım arkadaşı Mario Gomez'den Beşiktaş hakkında bilgiler aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'taki ortamı ve sahip olduğu imkanları beğenen Arjen Robben, Beşiktaşlı yöneticilere bir yıl daha Bayern Münih'te kalmayı düşündüğünü iletti. Alman kulübüyle bir yıl daha daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun hedefinin, Bayern Münih'te devam etmek olduğu öğrenildi. Robben'in aldığı bu karar sonrasında transfer görüşmeleri şimdilik askıya alındı.

Ancak Bayern Münih'in yüksek maliyeti nedeniyle yolları ayırmayı düşündüğü isimlerden olan Arjen Robben ile ilgili kararı bu transferi etkileyebilecek faktörlerin başında geliyor. İlerleyen günlerde Bayern Münih kanadından böyle bir karar çıkarsa, Robben - Beşiktaş görüşmeleri tekrar gündeme gelecek.

Ne roben gelir nede biz alırız ön tarafa giden olmazsa transfer olmaz
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

bunların birde yıllık maaşlarınıda yazabilirmisin?

Chantome 1.8 milyon euro, Huddlestone 1.3 milyon, Flamini 1.5 milyon bir tek Carrick'in maasi abarti ama o da bu saatten sonra o paralari alamaz. Bunun vergisini de katarsak Atiba yazilan ilk uc oyuncudan fazla kazaniyor aslinda.

bunca yıldır beşiktaşı takip ederim atiba kadar katkı veren hatırlamıyorum giunti vardı çok severdim o da iyiydi ama atiba kadar katkı verenini görmedim
Ustun Alman teknolojisi Fabian Ernsti unutmuşsun :tabe:

Bizi sampiyon yapan 3 defansif orta saha oyuncusu var

2003 de Guinti

2009 da Ernst

2016 da Atiba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş transfer dedikoduları sayfasından potansiyelli listemizde olan genç yetenekler  :bandit: Siz bu listeden kimleri görmek istersiniz  :ebebe:

Listemizdeki yabancı genç isimler;
Rachid Ghezzal; 24 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusunun sözleşmesi gelecek yıl bitiyor. Lyon forması ile çıktığı 38 maçta 10 gol 9 asist yapan yetenekli kanat oyuncusu kulübümüz için transferde ciddi bir seçenek. Transferin önündeki engel ise oyuncunun bonservis bedeli
-----------------------------------------------------------------------------------
Daniel Barlaser; 19 yaşındaki İngiliz asıllı TÜRK oyuncu sağ bekte ve orta sahada oynayabiliyor.U16 ve U17 milli takımlarımızda forma giydi. U21 Premier Lig'de çıktığı 18 maçta 3 gol 2 asist ile oynadı
-----------------------------------------------------------------------------------
Pione Sisto;Listemizdeki transferi en zor oyuncu. Oyuncuya çeşitli liglerden bir çok kulüp talip. İngiltere şampiyonu Leicester oyuncuyu almaya en yakın kulüp. Bu yıl çıktığı 39 maçta 7 gol 4 asist ile oynadı
Ivan Mocinic; 23 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezonda gündemimize gelmişti ancak Atiba ile sözleşme yenilenmişti. Oyuncunun sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor ve bu yıl Rijeka forması ile çıktığı 34 maçta 3 asist yaptı
Santiago Ascacibar; Sözleşmesi 2019 yılında sona erecek 19 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Estudiantes forması ile bu yıl sadece 9 maça çıktı
Lucas Andersen; 21 yaşındaki Danimarkalı kanat oyuncusu bu yıl Willem'de kiralık olarak forma giydi bonservisi ise Ajax kulübünde. Willem forması ile çıktığı 39 maçta 10 gol 7 asist ile oynadı
Yassin Ayoub; 22 yaşındaki Faslı orta saha Hollanda Liginde Utrecht forması giyiyor ve sözleşmesi 2018 yılında sona erecek. Bu yıl çıktığı 27 maçta 2 gol 8 asist ile oynadı.
Jerome Roussilion;23 yaşındaki Fransız sol bek Montpellier forması giyiyor. Sözleşmesi 2019 yılında bitiyor. Kulübü ile yapılan görüşmelerdeki tek sıkıntı bonservis pazarlığı. Oyuncu kulübümüze gelmek istiyor. Bu yıl çıktığı 36 maçta 3 gol 3 asist ile oynadı
Rick Karsdorp;Listemizdeki yaşı ve bonservis durumu nedeniyle zor isimlerden Karsdorp. 21 yaşındaki Hollandalı sağ bek bu yıl Feyenoord forması ile muhteşem bir sezon geçirdi ve 36 maçta 10 asist ile oynadı
Harold Preciado;21 yaşındaki Kolombiyalı forvetin sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Deportivo Cali forması giyen 21 yaşındaki oyuncu bu yıl çıktığı 7 maçta 2 gol 3 asist ile oynadı
Souailho Meite; 22 yaşındaki Fransız ön liberonun sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Fransa alt yaş kategorilerinde forma giyen oyuncu kiralık olarak Zulte Waregem forması giyiyor ve opsiyonuda bu kulüpte. Bonservisi ile Fransa'nın Lille kulübünde
Jose Abella; 22 yaşındaki Meksikalı sağ bek Meksika Liginde Santos forması giyiyor. Bu yıl çıktığı 38 maçta 1 gol 4 asist yaptı
Amos Youga; 23 yaşındaki Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu ön libero Fransa'nın Auxerre kulübünde forma giyiyor. Sözleşmesi 2018 yılında bitecek oyuncu bu yıl kulübü ile 22 maça çıktı ve 1 asist yaptı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yado

Son 2 aydır yazdıklarımı okuyanlar hatırlar ! Bugün Şenol hoca neredeyse benimle paralel konuştu inanılır gibi değil.

Tolga Türkiye'nin sayılı kalecilerinden kolay vazgeçilmez.

Defansa 1 Taş stoper 1 herhangi sol bek , duruma göre 1 back up sağ bek ve kesici ,çapa önlibero ile bu takım Ş.L'de en az 2. tur görür

Takımınızı küçümsemeyin !!

Bunu defalarca yazdım ve şenol hoca neredeyse paralel konuştu.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 2 aydır yazdıklarımı okuyanlar hatırlar ! Bugün Şenol hoca neredeyse benimle paralel konuştu inanılır gibi değil.

Defansa 1 Taş stoper 1 herhangi sol bek , duruma göre 1 back up sağ bek ve kesici ,çapa önlibero ile bu takım Ş.L'de en az 2. tur görür

Sonuçta elimizdekilere kötü diyen yok Beşiktaş daha iyilerine layık diyor herkes  :tabe: Eğer kaliteyi yükseltmek istiyorsan bazı oyuncuları da gözden çıkarıp yeni oyuncu alman gerekir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çok iyi bir yedek Kaleci ama asla iyi bir As kaleci degil

Vasat bir As kaleci ama dedigim gibi cok iyi bir yedek kaleci kulubede bu duzeyde kalecin olmasi iyi olur..

Hepsine katiliyorum. Tolga'ya katilamiyorum. Iki sene ust uste UEFA'dan Tolga yuzunden elendik.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada kale, stoper sağ bek konusunda görüşülen kişiler var haberleri geliyor ama sol bekle ilgili hiçbir gelisme yok. Bu beni çok korkutuyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: