2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350396 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Nası beğendiniz mi Zaha'yı :bandit:

Alalım mı :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Son 2 aydır yazdıklarımı okuyanlar hatırlar ! Bugün Şenol hoca neredeyse benimle paralel konuştu inanılır gibi değil.

Tolga Türkiye'nin sayılı kalecilerinden kolay vazgeçilmez.

Defansa 1 Taş stoper 1 herhangi sol bek , duruma göre 1 back up sağ bek ve kesici ,çapa önlibero ile bu takım Ş.L'de en az 2. tur görür

Takımınızı küçümsemeyin !!

Bunu defalarca yazdım ve şenol hoca neredeyse paralel konuştu.
Herhangi sol bek, deme sakin al sana ismail, der bu yonetim.

Çevrimdışı 38life

Milan bir an önce gol atsa da Zapatayı daha fazla görsek...

Çevrimdışı mylife1903

Sonuçta elimizdekilere kötü diyen yok Beşiktaş daha iyilerine layık diyor herkes  :tabe: Eğer kaliteyi yükseltmek istiyorsan bazı oyuncuları da gözden çıkarıp yeni oyuncu alman gerekir  :tabe:
Ben varim yahu kotu diyen
Pektemek kotu
Ismail cok cok kotu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada kale, stoper sağ bek konusunda görüşülen kişiler var haberleri geliyor ama sol bekle ilgili hiçbir gelisme yok. Bu beni çok korkutuyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ismail - Eren yaparsak seyret sen cümbüşü :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hepsine katiliyorum. Tolga'ya katilamiyorum. Iki sene ust uste UEFA'dan Tolga yuzunden elendik.
Bunu hayatim boyunca unutmayacagim , Belkide o sene finalde Olacaktik , Bilicten nefret etsemde Avrupa da oynattigi oyun sistemi ile finale kalmamiz isten bile degildi

Tolga yuzunden 2 sene ust uste , Hem bilet gelirlerinden hem Yayin ve reklam gelirlerinden hemde mac basi gelirlerden olduk

En az 8-10 milyon € zarara soktu bizi Tolga bunu asla unutmam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Sorma ya. Ama Juan Jesus alırsak sol  oynatabiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

Ouuuvvvvv, bana malzeme cikar. Simdi bilgisayar almaya karar verdim eve ozel hoca tutacam bu buyuk videolardan kucuk video yapmayi ogretecek bana, cumbusu ozaman seyredersiniz.

Çevrimdışı Alper1903

Seneye Tolga'yı izlememek için baya üst düzey bir kaleci almak gerek. Boyko form tutsa bile yine Tolga'yı görürüz kalede. Hocanın gözünden düşmüş Boyko.

Çevrimdışı mylife1903

Bunu hayatim boyunca unutmayacagim , Belkide o sene finalde Olacaktik , Bilicten nefret etsemde Avrupa da oynattigi oyun sistemi ile finale kalmamiz isten bile degildi

Tolga yuzunden 2 sene ust uste , Hem bilet gelirlerinden hem Yayin ve reklam gelirlerinden hemde mac basi gelirlerden olduk

En az 8-10 milyon € zarara soktu bizi Tolga bunu asla unutmam :bandit:
O portekizdeki maci seyredemedigim cok iyi olmus, ben sabah kalkip livescoredan sonuca bakmistim sadece. 3-1 portekiz deplasmani kotu sonuc degil, demistim sonra eksisozlukten bir bakayim dedim macla ilgili neler yazilmis, tolga basligi patlamis orda, ufaktan bir baktim gollere belki heyecani olmadigi icin kendi kendime
Normal, normal, bizim tolga, bildigimiz tolga dedim
Iyiki elendik ya, rahat rahat sampiyon olduk. Takma kafana, bizim icin avrupa hala uzak, onemli olan ligde isimizi gorup, devamli sampiyonlar ligine katilarak ydnin taktigi borclari uefaya odettirmek

Çevrimiçi Mehmet57

O listeden Yassin Ayoub Tolgay rolunde oynayabilir Tolgay'i isteyen Alman takimi varsa.

Rick Karsdop defansi cok kotu sagbek. Bize karsi yanilmiyorsam Olimpiyatda oyuna girmisti. Alt yapida en yetenekli 10 numara olmasina ragmen Feyenoord kendisinden sagbek yapti. Ofansi iyi, defansi rezalet otesi.

Lucas Andersen yetersiz, Ajax bu yuzden gonderdi kiralik olarak. Fizigi cok ama cok zayif.

Çevrimdışı nusretaslanturk

zapata bu gün niye böyle angaval gibi geldi bana, yanından adam geçiyor başka bir yere dalmış gibi adam

Çevrimdışı AigleBordeaux

zapata bu gün niye böyle angaval gibi geldi bana, yanından adam geçiyor başka bir yere dalmış gibi adam
kafa transferde galiba sahada ruh gibi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

kafa transferde galiba sahada ruh gibi
biz alacaksak eğer kafası transferde olduğu için böyledir umarım, kaleci geri pasta zor durumda kaldı press yiyeceği belli,pas atması için pozisyon bile almadı

anaaa hiç adam gibi topu atamadı juve ama zapata her defasında top atılmadan geri koşup ofsaytı bozuyor ya..
bu adamı alırsak hoca 3.maçta kesip yerine tosic'i oynatır

Çevrimiçi Mehmet57

Zapata icin aylardir "istedigimiz seviyede degil" diyorum. Umarim su maci izleyen anlamistir.

Çevrimdışı 38life

Spiker "Beşiktaş için çok iyi hamle olmayabilir." dedi.

Zapata icin aylardir "istedigimiz seviyede degil" diyorum. Umarim su maci izleyen anlamistir.
kötü durumda olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası, iyice çürümüş bu adam.

Çevrimdışı Gürcan

Suan bence onemli olan 8 m euroluk harcama butcesiylemi transfer yapacaz yoksa bir kac oyuncumuzu satarak butceyi mi genisletecez. Ona gore beklentiye girmek gerek.

8m euro ile pek fazla umutlanmamak gerek. Ya satacaz ya kiralayacaz ya da bonservissiz adamlara yonelecez bakalim neler olacak.

Boyko söylendiği 5 m euro veriyorlarsa muhtemelen satilacak demektir.bu para ile ancak iyi bir kaleci alinir buyceye koymaya bile gerek yok.

Ggonul isi olduysa. Sag bek te tamamdir. Geriye stoperler ve sol bek kaliyor aciliyet. Sonrasi gomez e bagli
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 22:39:00 Gürcan ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Atinc'tan gelen 1m bonservis bonusunu kullanabiliyor muyuz bu transfer donemi ?

Çevrimdışı Gürcan

Atinc'tan gelen 1m bonservis bonusunu kullanabiliyor muyuz bu transfer donemi ?
Evet onla beraber 8 m euro ediyor

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Töre veya Quaresma  gitmeli. Boykoyu da satarsak kaleci iki stoper bi sol bek bi sağ kanat almaya paramız olur.

Çevrimiçi Mehmet57

Sat Boyko'yu Everton'a, Veli keza oyle. Al Mandada'yi. Osmanli'dan Veli'nin yerine Musa alinabilir.

Geriye kalan parayla, kiralik ve bonservissiz opsiyonlari kullanip defansi guclestir ve ilk 11 icin on libero al.

Mumkun. Free oyuncu cok, kiralik opsiyonu da var.

Çevrimdışı mylife1903

Abbiati ile buffon yedeklerde kac yasinda bunlar.
Rustuyu harcamayacaktin baskan. En buyuk hatalarindan biri fikret ormanin 40 yasina kadar kalsaydi kulupte iste. Hem kalecileri calistirirdi hem de zor bir durumda girerdi sahaya. Bir suru para harcadik kaleye.
Ayni hatayi atibada tekrarlamazlar insallah. Guintiyi de oyle gonderdik sonra ernst gelene kadar sampiyon olamadik. Bunlar bu kafayla atibayi da satar yeni sampiyon gelene kadar kam aglariz sonra.
Guinti ernst atiba yahu. Sampiyon oyuncular iste.

Zapata bos adam insallah almazlar. Bizi toparlayacak futbolcu degil, olmadi, olamaz ve olamayacak.

Çevrimdışı brkntcnr

Juan Jesus - Rhodolfo - Marcelo - Ahmet Çalık - Tosic stoper ekibini kursak iyi olur. Galiba şenol hoca stoperde yerli istiyor.

Etiketler: