2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346809 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Boykonun, Tolga danda zayıf kaleci olduğunu oynayamadığından mutsuz olduğunu üstü kapalıda olsa takımdan ayrılabileceğini söyledi hoca.
Cenkin çok üstünde durdu siz daha onun vuruşlarını görmediniz vs. dedi, Kerimin çok yetenekli olduğunu fakat oynamayınca küstüğünü ve verileni alamadığını bunu değiştirmezse aynı yerde sayıcağını söyledi. Aslında kaleye transfer istediğinide bence ima etti yönetimle oturucaz psikolojik, finansal herşeyi önümüze koyup karar vericez dedi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail eğer 2 milyon euro istiyorsa yazıklar olsun takımın en önemli, efektif oyuncuları bile o parayı almıyor 1 milyon euro bile çokken ismail'e 2 milyon istemek nedir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus kardeşim, kaleye kimi alalım? ne diyorsun?  :lol:
Adaylarim ADLER ve COSTIL abi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

ismail eğer 2 milyon euro istiyorsa yazıklar olsun takımın en önemli, efektif oyuncuları bile o parayı almıyor 1 milyon euro bile çokken ismail'e 2 milyon istemek nedir
Ne desem, bos.

Ismailin acayip bir lobiis var adam sanki cumhurbaskaninin damadi anasini satiimm

Takimdaki futbolcular gerzek degil, ismail 2 alirsa olay cikar orda.

Yonetimde bu potansiyel var, pektemeke 1.5 veriyoruz. Diger bos transferleri saymayalim simdi

Sosa - Q17 = 1.7 milyona oynuyor

Ozi = 1.4 milyona oynuyor

Ismaile 2 milyon verirmi baskan akliniz aliyormu :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Simdi ismail ve pektemek olayinin ffp ile ne ilgisi var. caner ve gg alinabilecekse serdar da yolcu.

Ismail 2 milyon falan bastiriyor meneceri, pektemek 5 milyon para aliyor, serdardan da bir miktar butce fazlamiz olacak.bu 3nun maliyeti gg ve caner kadardir. Ffplik bir olay yok
Mustafa ve ismailin gitti her pozisyonu uefa destekler.

8 milyon butce var kaleci ve stoper kaliyor. Caneri free alirsak.

3 tane 3 milyonluk adam alinacagina, caner free, ospina kiralik ve 8milyona stoper slmak daha mantiklidir.
Konu ismail pektemek serdar konusu değil onlarda hem fikiriz zaten konuşmanın başından sararsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Adi üstünde burasi forum , Herkes aymi seyi dusunse burada isimiz ne :alala:

Ben 2 senedir bu forumdayim Yönetimi ve Senol hocayi ne kadar sevdigimi ve destekledigimi herkes biliyor ama az oncede soyledim yeri geldigi zaman dibine kadarda elestiririm Saygı ve ahlak kurallari içersinde :ok:

Halbuki hic olumsuz biri degilimdir tam tersi hep olumlu yaklaşırım yeni uye oldugunuzu düşünüyorum beni baskasi ile karışıyor olmayasiniz :alala:
@ozgursum haklı @Yunus Emre Dökmeci  . Elbette eleştirilerini yapacaksın ama aynı şeyleri defalarca yazıyorsun . Şenol hoca kamera açısında olduğunu bilmeden " kalede kaleci yok ki " diyor , biraz önceki programda daha iyisini bulursak alacağız diyor daha ne desin. Israrların üzerine Boyko'yu aldık  :) ama demek ki Tolga'dan iyi değilmiş bunu hepimiz gördük. Tolga oynadı ve gerçekten iyi oynadı şampiyon olduk. Sen ne demesini bekliyorsun Şenol hocanın; " Boyko'yu satacağız işe yaramaz " diyerek değeri mi düşsün. Oldu ya iyisini alamadı yönetim " Tolga kaleci değil " diyerek takımın 1. ya da 2. kalecisinin moralini mi bozsun. Costil de gelse Tolga'nın yedeği olur görüşünü forumda bir tek sen savunuyorsun üstelik aynı şeyleri defalarca yazıyorsun  :vur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Atiba mevkisinde Carrick, Chantome, Huddlestone, Montolivo, Flamini gibi adamlar var kontrati biten. Flamini ve Carrick ayni yaslarda (ama Atiba'dan daha kaliteli, yedekleyecek adamlar), Chantome ise 27 yasinda alsak birisini fena olmaz.

Çevrimdışı AmaralGürses

trabzonlu onur recep kivrak 3 milyon euro aliyormus la yeni kontratinda yillik duyunca kendime gelemedim  :ebebe: :ebebe:

baskan takimda tutsa bile makul paralara tutar isoyu tolgfayi falan.. o taraftan yana icim rahat

yalniz ise bakin hala yildirim demiroren doneminin safrasini tasiyoruz anasini satim, hala onun doneminde alinan oyuncular kadromuzu bozuyor agirlikli olarak...

demiroren artigi oyunculardan topyekun kurtulsak cok hayirli olur.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 21:22:53 AmaralGürses ]

Çevrimdışı alimm

Barcelona Arda'yı kaça satar acaba?  :bandit:

bedava verseler istemem
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Fatih_

Hoca Atibanın yerine Tolgayı düşünüyor, bakalım Atiba böyle devam edebilecekmi dedi Tolgay hakkında konuşurken.

Çevrimdışı Ergin1903

@ozgursum haklı @Yunus Emre Dökmeci  . Elbette eleştirilerini yapacaksın ama aynı şeyleri defalarca yazıyorsun . Şenol hoca kamera açısında olduğunu bilmeden " kalede kaleci yok ki " diyor , biraz önceki programda daha iyisini bulursak alacağız diyor daha ne desin. Israrların üzerine Boyko'yu aldık  :) ama demek ki Tolga'dan iyi değilmiş bunu hepimiz gördük. Tolga oynadı ve gerçekten iyi oynadı şampiyon olduk. Sen ne demesini bekliyorsun Şenol hocanın; " Boyko'yu satacağız işe yaramaz " diyerek değeri mi düşsün. Oldu ya iyisini alamadı yönetim " Tolga kaleci değil " diyerek takımın 1. ya da 2. kalecisinin moralini mi bozsun. Costil de gelse Tolga'nın yedeği olur görüşünü forumda bir tek sen savunuyorsun üstelik aynı şeyleri defalarca yazıyorsun  :vur
Ne desek bos abi

Bekleyip gorelim neler olacak onumuzdeki sezon :ok: ins cok iyi bir kaleci aliriz hangi Besiktasli ister onumzdeki sezon sampiyonlar liginde Tolganin oynamasini hepimiz Beşiktaş in iyiligini ve menfaatini düşünüyoruz sonucta hepimizin amaci ayni birbirimizi kirmanin anlami yok :ok:

Ayni seyleri defalrca yazmak sucmu birde onu merak ettim :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Konu ismail pektemek serdar konusu değil onlarda hem fikiriz zaten konuşmanın başından sararsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olay oyle bir noktadaki ffp falan onemli degil zaten.
Mantik onemli
Pektemek, ismail ve serdara para verilmez, mantik cercevesinde.
Beckin arkasina genc bir cocuk atilir
Sol bek caner olur
Stopere para verilir
Kaleci kiralanir
Boyko satilir
Pedro ve milosevic takasta kullanilir yahut cuzi bir miktara satilir
Kerim frei satilabilecek tek oyuncu suan veli ile beraber

Atom parcalanmiyor, uzaya gitmiyoruz
Turk olarak iki oyuncu katilirsa takima iyi olur
Orta alana sert bir yedek oyuncu ayman gibi hurriyet gibi kasarlanmis bir oyuncu lazim bence, genc ise musa olabilir
Geriye bir tane daha kasar lazim yalcin olabilir

Cok basit aslinda olay, vedersona bile raziyim aslinda sol bek olarak

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Alper1903

Atiba mevkisinde Carrick, Chantome, Huddlestone, Montolivo, Flamini gibi adamlar var kontrati biten. Flamini ve Carrick ayni yaslarda (ama Atiba'dan daha kaliteli, yedekleyecek adamlar), Chantome ise 27 yasinda alsak birisini fena olmaz.

Flamini'nin de Carrick'in de bu seneki Atiba'yı kesebileceğini sanmıyorum.

trabzonlu onur recep kivrak 3 milyon euro aliyormus la yeni kontratinda yillik duyunca kendime gelemedim  :ebebe: :ebebe:

baskan takimda tutsa bile makul paralara tutar isoyu tolgfayi falan.. o taraftan yana icim rahat

yalniz ise bakin hala yildirim demiroren doneminin safrasini tasiyoruz anasini satim, hala onun doneminde alinan oyuncular kadromuzu bozuyor agirlikli olarak...

demiroren artigi oyunculardan topyekun kurtulsak cok hayirli olur.
Taraftar tapiyor cunku , Kahraman olarak görüyorlar Onuru , Donemin Yonetimide elde tutmak.icin o paralari verdi ona..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Hoca Atibanın yerine Tolgayı düşünüyor, bakalım Atiba böyle devam edebilecekmi dedi Tolgay hakkında konuşurken.

Ben de birbirleriyle donusumlu oynayarak o mevkiyi idare edebileceklerini dusunuyorum. Fakat Tolgay'in sakatliktan sonra toparlayamamasi riskinden korkuyorum, Tolgay sakatliktan onceki gibi oynayamazsa orada Atiba'nin seneye tek basina kaldirabilecegini sanmiyorum. Cok futbolcu var boyle sakatliktan cikip bir daha asla eskisi gibi olmayan. Bence hic riske atmadan en azindan yasli ama bedava ve kaliteli bir adam da olsa oraya transfer yapilmali diye dusunuyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Ne oldu simdi? Anlasmisiz falan gazetelere gore Zapata ve Skrtel ile.

Emre Mor'da guzel olur.

Ne oldu simdi? Anlasmisiz falan gazetelere gore Zapata ve Skrtel ile.

Emre Mor'da guzel olur.
Skrtl gelsinde nasil gelirse gelsin :bandit:

Çevrimdışı Karabay

bende anladığım kadaroyla tolgayı bir şekilde oynatmak istiyor.

Çevrimdışı ozgursum

Adi üstünde burasi forum , Herkes aymi seyi dusunse burada isimiz ne :alala:

Ben 2 senedir bu forumdayim Yönetimi ve Senol hocayi ne kadar sevdigimi ve destekledigimi herkes biliyor ama az oncede soyledim yeri geldigi zaman dibine kadarda elestiririm Saygı ve ahlak kurallari içersinde :ok:

Halbuki hic olumsuz biri degilimdir tam tersi hep olumlu yaklaşırım yeni uye oldugunuzu düşünüyorum beni baskasi ile karışıyor olmayasiniz :alala:
Hayir yanlis anlatim galiba , sizin olumsuz gorusunuz tolga belki ismaille alakali. Bazi baska uyeler baska konularda yapiyor. Ancak dedigim gibi ayni sayfada 3-4 mesajinizi gorunce ve hepsinin icerigi cok benzer olunca , mesajlariniza olumsuz on yargilar olusuyor. Ayrica bence konu icinde olumsuz gorunuyor. Elstirim bu yonde. Zaten forum icerisinde elestiri olmayacaksa ben de size bu elestiriyi yapmamaliyim  :)

Etiketler: