2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348926 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

satır arasıda giydirdi töreye... Gökhan Töre bana da öğretiyor dedi..
Gökhan Töre nin neden yapamadığının kafasıyla alakalı olduğunu kanıtlıyor bu...

adam herşeyi biliyorum , en iyi benim havasında demek ki.. öğrenmeye kapalı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hoca çok net konuşuyor. Boyko gidici, gelecek kaleciye göre Tolga 1 veya 2. kaleci olacak. İyi kaleci istiyor
çok mantıklı  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Şenol Hocayı ilk kez bu kadar uzun süre bir programda izledim. Açıkçası mantık kurgusu gerçekten çok iyi, hiçbir konuyu abartmadan gayet basit bir mantıkla sunuyor. Bu mantığın oyuncular arasında etkili olması kaçınılmaz. Bu program benim için yeterlidir. Bekleyim bakalım, ekonomik şartlar da elverirse bu yıl çok daha kolay olacak inşallah..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim alacağımız kalecinin maliyeti olacaktır Mandanda dışında yönetim bunu kabullenmesi gerek. Burada ucuza kaçamayız.

Mandanda olmuyorsa, Ruffier, Costil hepsi 6-7 milyon bandında.
ospinanın üstünü çizdin mi o olmazsa en iyisi ruffier olur  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Hocayi izliyorum defansa oyuncu kesin, kaleci bence kesin boyko satilir, everton falan almaz ama dinomo kiev alir. Aslinda shaktara caksak aeti bir miktar canliya raketciyi alsak super olur.

Gidecekler kim olur, kimler olmalidir.

Boyko, pedro, milosevic kesin yolcu. Pektemek ismail ve serdar gonderilmeli. Kerim ve veli ise bence satilir. 8 oyuncu etti bunlarin icinden oynayan tek kisi ismail ve az oynayan kerim.

8 oyuncu gidiyor, kesin kaleci alinmali ben olsam handani zorlarim ama cok zor transfer, ospina kiralik olur mu?
Gg ve caner kesin alinmali, turk oyuncu olarak ortasahaya musa, ve defansa yalcini zorlarim ben olsam.
Stoper konusu cok zor 3 mevkiye para sacmamiz lazim, para ise bir mevki icin.Solbek, stoper ve kaleci.
Solbek caner free, baska bir sansimiz yok
Ksleci ospina kiralik olursa guzel hamle,
Stoper ben raketciyi isterim, subotice hayir demem, zapata bos adam bence.

Stoper rotasyonu soyle olur
Marcelo, alexis, rodolfo, yeni transfer, turk yeni transfer ve tosic. Uzun maratona 4 stoper ile cikmak inanilmaz hatali olur.

Marcelo ve alexis ikisi de sakar oyuncu ama yarim sezon takimda bulundular ve yapip yapamayacaklari belli, riskleri az, ikisi de tutulmali. Rodolfo nun ne verecegi supriz, gelen oyuncu direk 11 oyuncusu olmali ve ultra katki verip, defansi cekip cevirecek bir oyuncu olmali. Gelen oyuncunun durumuna gore takim icinden partner bulunur.

Simdi sikertel-glik yapsaniz tandemde solda ismail oynadikca, marcelo-alexis performansini bile ararsiniz.

Çevrimdışı sallapati

benim hocanın söylediklerinden anladıklarım...

*ilk 11 korunacak...
*daha iyisi bulunursa kaleci alınacak boyko satılacak..
*defans hattı yenilenecek
*marcelo alternatif olarak kalabilir.. olmazsa olmaz değil...
*Şampiyonlar Liginde iddialıyız.. her takımı yenmeye oynayacağız..
*kerim in Cenk i örnek alması gerek.. Kerim yedek kalmayı dert ediyor..
*Veli ve TOlgay kampta iyi çalışıp aşama gösterirlerse ilk 11 i zorlayabilirler...
*gomez in gideceğini düşünmüyorum

bunları söyledi ana hatlarıyla

Çevrimdışı Karabay

ospinanın üstünü çizdin mi o olmazsa en iyisi ruffier olur  :bandit:
dostum ospinayı unut bence artık. ilk başlarda bende çok istedim gerçekten hatta içimde ukte kaldı ama bundan sonra gelirse boykodan farkı olmaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocam kusura bakmayin ama siz ve birkac forum uyesi daha oyuncu veya yonetimle alakli olumsuz bir dusunceniz oldugunda israrla biktirici sekilde mesaj yaziyorsunuz. Ayni 1-2 sayfa icinde ayni seylerin anlatildigi sikayet mesajlari doluyor. Ben sadece forumu okurken bundan rahatsiz oluyorum. Tamam olumsuz dusunceniz var ancak ust uste ayni anlama gelen mesajlari atinca bence mesajlariniza daha olumsuz bir gozle bakiliyor.
Adi üstünde burasi forum , Herkes aymi seyi dusunse burada isimiz ne :alala:

Ben 2 senedir bu forumdayim Yönetimi ve Senol hocayi ne kadar sevdigimi ve destekledigimi herkes biliyor ama az oncede soyledim yeri geldigi zaman dibine kadarda elestiririm Saygı ve ahlak kurallari içersinde :ok:

Halbuki hic olumsuz biri degilimdir tam tersi hep olumlu yaklaşırım yeni uye oldugunuzu düşünüyorum beni baskasi ile karışıyor olmayasiniz :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Şenol Hocanın  söylediği birşey çok hoşuma gitti.. vizyonu müthiş...

*Futbolcularıma dünyadaki en iyi takımı veya futbolcuları hedef almaları gerektiğini söylüyorum..
Güneşe gitmeyi hedeflerseniz ,gerçekleştiremezseniz bile en azından yıldızlara ulaşmış olursunuz dedi...

Çevrimdışı Ensar

Sene basi Valdes ve Mandandayi neden Veto ettigini bana kimse aciklayamaz Kaleci konusunda hocbir zaman fikrim değişmeyecek Hoca ile ilgili

Onun haricinde Senol Hocayi cok seviyorum bunu hepiniz biliyorsunuz ama yeri geldiğinde de elstitmek hakkimiz
hala valdes diyorsun , gerçekten futboldan anlayan ve takip eden kimse valdesi Beşiktaş a getirmez adam bitik. mandanda ise kendi gelmedi. söylemlerin iftiraya kaçıyor artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum ospinayı unut bence artık. ilk başlarda bende çok istedim gerçekten hatta içimde ukte kaldı ama bundan sonra gelirse boykodan farkı olmaz
abi denenebilir gene arsenal satacaksa risksiz bir hamle olur zarar etmeyiz

Çevrimdışı Kalyoncu

Ilki okumak zorunda degilsin. Ikincisi oyunculari asagilamiyorum, ama siz Atiba'yi Vieira Olcay'i Rivaldo ilan ettiginizden ne desek asagilama gibi oluyor bu adamlara. Ustelik takimda kalabileceklerini ama rotasyon icin dusunulmeleri gerektigini de soyledim. Ucuncusu bu mantikla Mario Gomez'i de almamamiz gerekirdi. Almasaydik net yine sampiyon olamayacaktik, demek ki kucuk dusunmenin korkuyla hareket etmenin maliyeti cesur olmaktan daha fazla. Mario Gomez'i gecen senenin daha zor sartlariyla alabildiysek demek ki uygun adamlar bulunup, is bitirici adamlar devreye girince bu tarz transferler olabiliyor. Son olarak Ismail'i istemiyorsan Tolga'yi da istememen lazim Olcay'i da. Takimin ileri ucu cok iyi oldugundan Olcay fazla siritmiyor, ozellikle zayif rakiplere karsi. Defansimiz gibi bir ileri uc olsaydi Olcay'a Ismail'e saydirdigin kadar saydiracaktin. Kafayi gomup bunlari goz ardi etmemek lazim, FB berbat bir teknik direktorle, hakemlerin ittirmesiyle de olsa son 2-3 haftaya kadar pesimizdeydi. Hakem destegi, medya destegi seneye de olacak biz de her sene bu kadar sanssli olamayabiliriz. Firsat varken guclenmek ve onumuzdeki seneyi garantilemek lazim.
Bende diyorumki ffp var alamıyoruz.olcay konusunda herkes haksız siz haklısınız evet hiçbir hocada görmüyo bunu siz gördünüz.emeğe saygı duyacaksınız sonra eleştireceksiniz.@panic13 bugun paylaşmadı paylaşınca bida iyice okuyun anlayın bu Ffp neymiş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Zapata kupa finalinde ilk 11'de.

Çevrimdışı RevivaL

Sene basi Valdes ve Mandandayi neden Veto ettigini bana kimse aciklayamaz Kaleci konusunda hocbir zaman fikrim değişmeyecek Hoca ile ilgili

Onun haricinde Senol Hocayi cok seviyorum bunu hepiniz biliyorsunuz ama yeri geldiğinde de elstitmek hakkimiz
Valdes gittiği Belçika kulübündeki performansındna sonra sınır dışı ettiler. Mandanda da gönüllü olsaydı gelirdi, 6 ay daha kalıp daha fazla teklif görmek istediği için sezon sonuna kadar bekledi. Ben Arfa nasıl teklifleri görmek istediyse Mandanda da aynısı yaptı. Burada hocaya veya yönetime suç bulmak anlamsız.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca, devre arası kaleci transfer ederek hata yaptık dedi çok net.

Halbuki yazın kaleci alsaydık işte bütün sorunları çözecektik. Maalesef Şenol Hoca kendisinin de dediği gibi eldeki kalecileri görmek istemiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Adi üstünde burasi forum , Herkes aymi seyi dusunse burada isimiz ne :alala:

Ben 2 senedir bu forumdayim Yönetimi ve Senol hocayi ne kadar sevdigimi ve destekledigimi herkes biliyor ama az oncede soyledim yeri geldigi zaman dibine kadarda elestiririm Saygı ve ahlak kurallari içersinde :ok:

Halbuki hic olumsuz biri degilimdir tam tersi hep olumlu yaklaşırım yeni uye oldugunuzu düşünüyorum beni baskasi ile karışıyor olmayasiniz :alala:
Yunus kardeşim, kaleye kimi alalım? ne diyorsun?  :lol:

Çevrimdışı Gürcan

1 kaleci kesin alınacak. Boyko satilacak.tolga 1.kaleci fakat uyhun fiyata iyi kaleci alinirsa performansa gore oynayacak gibi geldi bana.

Defans zaten komple değişmesi gerek bunun farkinda hoca ama bazi seyler yönetimsel demek istiyor sonucta. Bütçeye bagli.

G.gönül isi tamam gibi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Hoca, devre arası kaleci transfer ederek hata yaptık dedi çok net.

Halbuki yazın kaleci alsaydık işte bütün sorunları çözecektik. Maalesef Şenol Hoca kendisinin de dediği gibi eldeki kalecileri görmek istemiş.
şampiyon olduk sonuç olarak ama bile bile lades denmez artık kesin iyi kaleci alırız sene başında içim rahat.

Çevrimdışı AmaralGürses

Mermiler atilacak gok yuzune
Handanonvic'in geldigi gece...

Çevrimdışı Tolga

şampiyon olduk sonuç olarak ama bile bile lades denmez artık kesin iyi kaleci alırız sene başında içim rahat.
Boyko satılırsa alınır ama ya satılmazsa :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kontrati bitiyor, Brezilya milli takiminda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu doğru değil.

Sene başında Cenk Gönen satıldıktan beri her fırsatta kalede sayısal eksikliğimiz var dedi. Rekabetin Tolga'ya iyi geldiğinin farkında, tanıyor adamı.
Iste sorun tamda burada hep bunu soyledi , Tolgadan iyi bir kaleci gelmesini istemedi onunla yani seviyede veya daha asida bir kaleci istedi ki Tolga Rekabet edip iyi oynayip kaleyi alsin diye

Arkafaslar bu konuda zorlamayin beni bu konuda fikrim hicbir zaman değişmeyecek

Hic düşündünmü neden hic ust duzey kaleci istiyorum demedi de Sayisal eksikligimiz var bir kaleci alacagiz rekabet icin dedi bunu hic dusundunmu ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RevivaL

@BesiktasTaraftari Roma ile anlaştı muhtemelen

Çevrimdışı mylife1903

Bende diyorumki ffp var alamıyoruz.olcay konusunda herkes haksız siz haklısınız evet hiçbir hocada görmüyo bunu siz gördünüz.emeğe saygı duyacaksınız sonra eleştireceksiniz.@panic13 bugun paylaşmadı paylaşınca bida iyice okuyun anlayın bu Ffp neymiş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi ismail ve pektemek olayinin ffp ile ne ilgisi var. caner ve gg alinabilecekse serdar da yolcu.

Ismail 2 milyon falan bastiriyor meneceri, pektemek 5 milyon para aliyor, serdardan da bir miktar butce fazlamiz olacak.bu 3nun maliyeti gg ve caner kadardir. Ffplik bir olay yok
Mustafa ve ismailin gitti her pozisyonu uefa destekler.

8 milyon butce var kaleci ve stoper kaliyor. Caneri free alirsak.

3 tane 3 milyonluk adam alinacagina, caner free, ospina kiralik ve 8milyona stoper slmak daha mantiklidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko satılırsa alınır ama ya satılmazsa :)
o zaman sıkıntı olur da bir şekilde satılır en kötü 2.5 3 bandına satarız gibi, ama üstüne koymamız gerekecek :D

Etiketler: