2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347490 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yanlış bilgi. Quaresma transferini normal göstermek için atılan yalan haberden ibaretti. 5 milyon bonservis 3 milyon maaş haberi.

Hmm yalan haberse baska, iyi de bu paralara Bursa'ya gidiyorsa niye bize gelmedi?

Çevrimdışı 38life

Wyscout'tan futbolcuları izliyormuş hoca.

Bilgisayara kurmuştum bunu 14 günlük deneme veriyordu. Kısıtlı erişime rağmen gerçekten muazzam bir sistem.

Çevrimdışı Kalyoncu

Dszudzsak icin o muhabbetler donuyordu, ben abartildigi kadar olmadigini Quaresma'nin daha faydali olacagini ta sene basinda soyledim. Quaresma da takima en cok katki veren oyunculardan birisi oldu, ustelik obur elemanin yari maliyetine geldi. Ayni sey Ozan Tufan icin de gecerli. Kariyerinde Bursa ayarinda takimlar disinda oynamamis bir adam bir senede 15 gol 15 asist yapmamissa o paralari etmez. Etmedigi de net goruluyor iste.
Ya iki gündür yazılarınızı okumak zorunda kalıyorum.futbolcuları bir gömmeler bir aşağılamalar Beşiktaş değerlerinden uzak adınıda realite koymuşsunuz sizde bu yazdıklarımı okursanız iyi olur.başımızda Ffp gibi bir durum var bunu tüm Beşiktaşlılar bilirken sizin bu gerçeklikten uzak olmanız şaşırtıcı atiba gitsin tolga gitsin boyko gitsin ismail gitsin veli gitsin olcay gitsin serdar gitti aleksis gitti toplam transfer edeceğimiz oyuncu sayısı 2+2+2+2+1+1=10 hadi içinde bulunduğumuz durumlara göre gerçekleştirin bu transferleri Ffp ye takılmadan oyun değil bu kendinize gelin.bunun içine pektemekleri felan katmadım asıl gitmesi gereken oyuncuları siz düşünün karşımızda nasıl bir durum oluşacak.sizinle aynı fikir olduğum tek konu ismailin gitmesi konusu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonluk gelince olumsuzluklar unutuldu. Butun stad her mac tepki gostermedikce Tolga ve Ismail oynamaya devam eder. Gerci 3-4'er yillik sozlesmeye imza attiktan sonra seneye tepki gostersen nolacak? CL'de iyi oynadigimiz bir maci Tolga'nin ya da Ismail'in hatasiyla kaybetme olasiligimiz cok yuksek. Ozelikle Tolga 2 kere yapti bu isi. Ayni hatayi 3. kere yapamaya ne denir bilmiyorum.

Katiliyorum. Simdiden silkinmek lazim. Tamam guzel sampiyon olduk, fakat lig bitmedi seneye yine oynaniyor. Bu sene Tolga ve Ismail'in hatalari aslinda sampiyonluga mal olmustu, Allah'tan FB sacma sapan dengesiz oyunculardan kurulu berbat bir hocasi olan bir takim oldugundan firsatlari degerlendiremedi. Her sene boyle olmaz, bu sene buyuk bir firsattir. Sampiyon olduk, FB ve GS'nin sirtina bindi UEFA saklatiyor kirbaci benim olacaksiniz binicem sirtiniza vurcam kirbaci diyor, stad tamamlandi, sampiyonlar ligine donduk. Bir 7 gezegenin bir hizaya gelmedigi kaldi, bu firsati degerlendirip elimizdeki vasat 11 oyuncularini satip/yedekleyip FB ve GS'yi onumuzdeki 5 sene tokat manyagi yapmamiz lazim. :evillol:

Ismail'i Tolga'yi 11 oynatip pisman olmaya gerek yok.

Çevrimdışı RevivaL

Hoca çok net konuşuyor. Boyko gidici, gelecek kaleciye göre Tolga 1 veya 2. kaleci olacak. İyi kaleci istiyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hepimize Gecmis olsun Hoca kaleci aldirmaz aldirsada Tolgayi kesecek kaleci aldırmaz bunu bugun bir kez daha kanitladi

En azindan Karcemarskasi alalim beklesin Tolganin arkasında yapacak bisey yok :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Ya sezon boyu sövdük durduk da çok saf adam bu İsmail :D 1+1 imzalasın kalsın bari, kutlamalarda lazım oluyo :evillol: https://twitter.com/YuruGunese/status/733408037441011712

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:43:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hmm yalan haberse baska, iyi de bu paralara Bursa'ya gidiyorsa niye bize gelmedi?

Biz tercih etmedik Quaresma'yı tercih ettik yoksa oyuncu bize gelmek için son ana kadar beklemiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Hepimize Gecmis olsun Hoca kaleci aldirmaz aldirsada Tolgayi kesecek kaleci aldırmaz bunu bugun bir kez daha kanitladi

En azindan Karcemarskasi alalim beklesin Tolganin arkasında yapacak bisey yok :by2:
Hoca daha iyi kaleci bulursak hemen alır kaleye koyarım dedi nasıl bunu çıkarıyosun gerçekten çok ilginç

Çevrimdışı onder23

Hoca sol bek Oscar çok beğendiğim bir oyuncuydu dedi kim bu Oscar takım adını tam duyamadim

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Blackmd1

Hocanın konuşmalarına göre Boyko gidiçi ve İyi bir kaleci alınacağını anladım

Çevrimiçi murat

çok mantıksız.elimizdekinden daha iyisini bulursak alırız diyor.almayada niyeti var.senin dediğin gibi düşünse boyko kalsın isterdi.tolgadan kötüsünü istese boykoyu neden göndersin.

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar Boyko gidecek ve yerine cok daha iyi bir kaleci alacagiz. Şenol hoca eksikliklerin farkinda ve transfer istiyor bu cok bariz belli oluyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:47:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaleci boşuna bakılmıyormuş. Boyko gidecek ve üst sınıf bir kaleci gelecek belli ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben Costili istiyordum ama vazgeçtim

Costile de yazik olur Yine Tolga oynar

Direk kaleye gecip Tolgayi kesmesi icin Cok kariyerli ve isim yaomis bir kaleci sart yoksa yine Tolga oynayacak cok NET !

Adler , Handanovic veya Ospinayi alalim

Costil isim yapmadığı icin Yine Tolgayi oynatır Hoca , Costil gelirse Boyko ile ayni kaderi paylasir..

Çevrimdışı Ensar

Direk kaleye gecip Tolgayi kesmesi icin Cok kariyerli ve isim yaomis bir kaleci sart yoksa yine Tolga oynayacak cok NET !

Costil isim yapmadığı icin Yine Tolgayi oynatır Hoca , Costil gelirse Boyko ile ayni kaderi paylasir..
yok artık ya , şu adam elinde daha iyisi olacak ama sırf memleket davasına tolgayı oynatacak diyorsun allah hesap sorar öbür tarafta
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Karabay

savunmaya çok iyi bir oyuncu bulursak (kaleci dahil) alacağız diyor. bu gayet güzel bir haber. ya tutarsa diye transfer yapılmayacak savunmaya.

Ya iki gündür yazılarınızı okumak zorunda kalıyorum.futbolcuları bir gömmeler bir aşağılamalar Beşiktaş değerlerinden uzak adınıda realite koymuşsunuz sizde bu yazdıklarımı okursanız iyi olur.başımızda Ffp gibi bir durum var bunu tüm Beşiktaşlılar bilirken sizin bu gerçeklikten uzak olmanız şaşırtıcı atiba gitsin tolga gitsin boyko gitsin ismail gitsin veli gitsin olcay gitsin serdar gitti aleksis gitti toplam transfer edeceğimiz oyuncu sayısı 2+2+2+2+1+1=10 hadi içinde bulunduğumuz durumlara göre gerçekleştirin bu transferleri Ffp ye takılmadan oyun değil bu kendinize gelin.bunun içine pektemekleri felan katmadım asıl gitmesi gereken oyuncuları siz düşünün karşımızda nasıl bir durum oluşacak.sizinle aynı fikir olduğum tek konu ismailin gitmesi konusu.

Ilki okumak zorunda degilsin. Ikincisi oyunculari asagilamiyorum, ama siz Atiba'yi Vieira Olcay'i Rivaldo ilan ettiginizden ne desek asagilama gibi oluyor bu adamlara. Ustelik takimda kalabileceklerini ama rotasyon icin dusunulmeleri gerektigini de soyledim. Ucuncusu bu mantikla Mario Gomez'i de almamamiz gerekirdi. Almasaydik net yine sampiyon olamayacaktik, demek ki kucuk dusunmenin korkuyla hareket etmenin maliyeti cesur olmaktan daha fazla. Mario Gomez'i gecen senenin daha zor sartlariyla alabildiysek demek ki uygun adamlar bulunup, is bitirici adamlar devreye girince bu tarz transferler olabiliyor. Son olarak Ismail'i istemiyorsan Tolga'yi da istememen lazim Olcay'i da. Takimin ileri ucu cok iyi oldugundan Olcay fazla siritmiyor, ozellikle zayif rakiplere karsi. Defansimiz gibi bir ileri uc olsaydi Olcay'a Ismail'e saydirdigin kadar saydiracaktin. Kafayi gomup bunlari goz ardi etmemek lazim, FB berbat bir teknik direktorle, hakemlerin ittirmesiyle de olsa son 2-3 haftaya kadar pesimizdeydi. Hakem destegi, medya destegi seneye de olacak biz de her sene bu kadar sanssli olamayabiliriz. Firsat varken guclenmek ve onumuzdeki seneyi garantilemek lazim.

Çevrimdışı RevivaL

Kadrolar açıklandığında biz nasıl " Kalede Muslera var" diyerek bir güç olduğunu anlıyorsak bizim de bu şekilde bir kaleciye ihtiyacımız var

Çevrimdışı ozgursum

Hocam kusura bakmayin ama siz ve birkac forum uyesi daha oyuncu veya yonetimle alakli olumsuz bir dusunceniz oldugunda israrla biktirici sekilde mesaj yaziyorsunuz. Ayni 1-2 sayfa icinde ayni seylerin anlatildigi sikayet mesajlari doluyor. Ben sadece forumu okurken bundan rahatsiz oluyorum. Tamam olumsuz dusunceniz var ancak ust uste ayni anlama gelen mesajlari atinca bence mesajlariniza daha olumsuz bir gozle bakiliyor.

Çevrimdışı onder23

Hocanın dediği bir şey var seneye 4 stoper olacak dedi rodolfo alexis ve bonservisi alınırsa marcelo.  Bu da 1 stoper alınacağı anlamına gelir buna ek olarak savunmaya transferLER olacak dediğine göre bek ede adam alınacak

Çevrimdışı tuncaboylu

İyide Senol hoca bunu ilk defa söylemiyor ki neden bu kadar şaşırdiniz :alala:

Ayni sozu Sene basinda da soyledi , Devre arası Boyko transfer edildiğinde de soyledi

Sene basi sirf Tolganin morali bozulmasin diye kaleci aldirmadi , Valdes ve Mandanda ile her konuda anlaşmıştık halbuki :) Hatta Valdes havaalanından döndü Hicanin son dakika VETOSU ile

Devre arasida aldirmayacakti da Yonetim taraftar tepkisi nedeni ile Kaleci aldi hoca oyuzden sesini cikarmadi..

Bu doğru değil.

Sene başında Cenk Gönen satıldıktan beri her fırsatta kalede sayısal eksikliğimiz var dedi. Rekabetin Tolga'ya iyi geldiğinin farkında, tanıyor adamı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın dediği bir şey var seneye 4 stoper olacak dedi rodolfo alexis ve bonservisi alınırsa marcelo.  Bu da 1 stoper alınacağı anlamına gelir buna ek olarak savunmaya transferLER olacak dediğine göre bek ede adam alınacak

4. stoper Alexis değil de Tosiç olacak bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:54:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim alacağımız kalecinin maliyeti olacaktır Mandanda dışında yönetim bunu kabullenmesi gerek. Burada ucuza kaçamayız.

Mandanda olmuyorsa, Ruffier, Costil hepsi 6-7 milyon bandında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

yok artık ya , şu adam elinde daha iyisi olacak ama sırf memleket davasına tolgayı oynatacak diyorsun allah hesap sorar öbür tarafta
Sene basi Valdes ve Mandandayi neden Veto ettigini bana kimse aciklayamaz Kaleci konusunda hocbir zaman fikrim değişmeyecek Hoca ile ilgili

Onun haricinde Senol Hocayi cok seviyorum bunu hepiniz biliyorsunuz ama yeri geldiğinde de elstitmek hakkimiz

Etiketler: