Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317195 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Teşekkür eden etmeyen herkese teşekkürler. Stadımız yükseliyor bugünleri görmek nasip oldu bizlere ne kadar şükür etsek azdır.
teşekkürler  :kop:

Çevrimdışı FARUK

bunun ne olduğunu bilen var mı :)

oyak beton yazıyor küçük bir beton pompasına benziyor :)
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 21:55:27 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

Teşekkür eden etmeyen herkese teşekkürler. Stadımız yükseliyor bugünleri görmek nasip oldu bizlere ne kadar şükür etsek azdır.
daha bakamadımki teşekkür edeyim :alala:
 :acim:

Çevrimiçi Necmi

çiçekler çatı kolonlarında demir dikilenlere geldi durdu bayağdır orda ilerleme yok neden acaba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eline sağlık Mustafam... Yarın birgün uzaklara taşınınca nasıl yapcaz bu işi  :D :D

Yusufum akşam oluyor biliyorsun ki. Sabah çekeceğim kopamam statdan ben  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çiçekler çatı kolonlarında demir dikilenlere geldi durdu bayağdır orda ilerleme yok neden acaba

hiç bişi anlamadım abi kapalıdan mı bahsediyosun ?  :alala:

Çevrimdışı FARUK

eski açık arkada çelik destekli çatı sütunlarını diyor necmi abi
bence testereler onlara yaslanmayacağı için 2. plana attılar şimdilik

Çevrimdışı asyakartalı

sanırım eski açıktaki çelik demirli kolonları neden betonlamıyorlar diyor.oraya kadar gelip orda durdular,açıkçası bende merak ediyorum

Çevrimdışı FARUK

Yüksek yapılarda mobil beton pompasının uzanamadığı durumlarda beton dökümü sabit beton pompasına bağlanan, BETON DAĞITICI ile yapılır. Sabit beton pompası inşaat sahasında uygun bir yerde konumlandırılır, sevk hattı döşenir (beton boru hattı)
sevk hattı BETON DAĞITICI'ya bağlanır.Pompa betonu basmasıyla dağıtıcı betonu uygun bir şekilde ister kolon perde ister tabliye dökümünü gerçekleştirir.Zaman ve maliyet açısından en ekonomik çüzüm BETON DAĞITICI kullanmaktır.

sanırım numaralı yükseldikçe sıkıntı olacak arkada trafik var orası kullanılamıyağı için bu sistemle betonlanacak

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 22:15:59 FARUK ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açık arkada çelik destekli çatı sütunlarını diyor necmi abi
bence testereler onlara yaslanmayacağı için 2. plana attılar şimdilik

Sağol Faruk anladım şimdi. Evet bende aynen böyle düşündüm önce tribün kolonlarını halledecekler. Zaten ora ile ilgili henüz plan yapıyorlardır gibime geliyor çünkü işler o bölüme gelince durdular.

Çevrimdışı combomaxs

bunun ne olduğunu bilen var mı :)

oyak beton yazıyor küçük bir beton pompasına benziyor :)
örùmcek o ponpanin yetsmedigi yerlere beton doker sabite baglanir borularla

Çevrimdışı mhmtkartal

Eski acik daha buyuk olsaydi kuleleri gecseydi ne guzel kapasite artardi diyen arkadaslar tribunler kuleleri 10 metrede gecse anitlar kurulunun bize verdigi max koltuk sayidi 42 bin ama bu tabiki 3.5 yillik bi plan stadimiz 50 binlik olculere gore yapiliyor sukru saracoglundan daha buyuk stadimiz  :ok:
bunu nerden biliyorsunuz açıklayabilir misiniz (50.000 kişiye göre yapılduğını)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Tüm Karakartallara  Amerika'dan selamlar......  yanlız değilsiniz....
bugün ilk defa, fotolara bakınca kaba inşaatın aralık sonuna biteceğine inancım arttı...

Çevrimdışı mhmtkartal

Yeni stadyum konusunda benim anlayamadığım tek nokta,  projeye belirli insanların karar vermesi,  Beşiktaş birilerinin kulübü olmamalı,  taraftarının külübü olmalı. 4-5 farklı proje çizdirip taraftara sorulmalıydı,  daha sonra seçenekler farklı mimarlardan oluşan bir kurula sunulmalı ve son şekli verilmeliydi.  Böylece stadyum projesi birilerinin projesi değil tüm Beşiktaş camiasının projesi olurdu.  Ortak akıl tüm akıl ve düşüncelerden üstündür.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Mustafa kardeşim zeytinburnulu bir abin olarak ben sana çok teşekkür ederim,hakkın bizde çok lütfen helal et  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

eski açıktan bahsediyorum demirleri diktiler kolonları neden betonlamıyorlar destek demirleri olan kolonlardan bahsediyorum orda durdu kolon işi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa kardeşim zeytinburnulu bir abin olarak ben sana çok teşekkür ederim,hakkın bizde çok lütfen helal et  :tabe:

Helali hoş olsun abim ne demek. Hemşehriymişizde ne güzel neresinden zeytinburnu'nun  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

beyler yeri değil ama Allah emekçi kardeslerimizi korusun
Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan inşaatın asansörü 14. kattan zemine çakıldı. Olayda yaralıların olduğu bildirildi.

Kaza saat 20.00'da meydana geldi. İnşaatı devam eden 36 katlı binanın 14. katında duran asansör.henüz belirlenemeyen bir nedenle içinde işçiler varken zemine düştü.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Düşen asansör kabininde bulunan işçileri çıkarmak için çalışmalar sürüyor.

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi restorasyon yapılmayacak heralde kuleler.. hiç bir gelişme yok o konuda

aynen hocam dediklerine bende katılıyorum.

ne kadar pes için yapılmış olsa da, taraftar girince stada neredeyse böyle bir atmosfer olacak bursa'da. bizim stadın merdiven, tribün girişleri ve locaları yüzünden tribün bütünlüğü resmen sıfır ne yazık ki. en son da öğrendik ki olabilecek en görkemli tribünün sağ tarafı deplasman tribünü oldu. bu tür şeyler canımı çok sıkıyor ama artık konuşacak bir şey kalmadı. stat bitsin de kafamızı sokacak modern bir yerimiz olsun havasındayım.

kafanı sokacak modern bir yer nasıl tezat bir laftır???

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ben Timsah Arenayı beğenmiyorum böyle stadımız olsa çok üzülürdüm açıkçası her yeri asimetrik bir stat gibi duruyor. Bizde eski açık kısa bile olsa bir estetiği var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

herkese selam ... iyi geceler..

işlerin yogunlugundan dolayı 1 haftadır uzak kaldım bugun fotograflara bakmak nasip oldu.. mustafa eline saglık çok güzel fotograflar..

numaralıda muthiş işler yapılmış. nerdeyse loca katı seviyesine gelinmiş..

eski acık köse hariç diger yerlerin loca katları bitmiş.

yeni açık geniş inşaat alanına ragmen güzel işler olmuş..

herşey güzel olacak inşallah.

Çevrimdışı ZEKI

Kaldiki eger yeni acik tek kat tribun yapilsaydi kapasite artmayacak dahada azalacakti. Ust kat 3-4 sira alt katin uzerine geliyor buda kapasiteyi arttirici bir unsur

Etiketler: