Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317102 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Vodofone sanırım ilk defa bir akıllı stadyum işine girişiyor, doğru mudur acaba?

Çevrimdışı Tolga

acıklama yok sadece resim üzgünüm :)
var güneş panelleri ile ilgili birşeyler ama haliyle söyleyemiyorsun anlıyorum :D yalnız şu çok önemli kaba inşaat devam ederken diğer yandan çatı olsun güneş panelleri olsun koltuklar olsun ince işçilikler olsun bunların da anlaşmaları önceden yapılıyor son dakikaya falan bırakılmıyor ben bunu çok önemsiyorum stat konusunda gerçektende elinden gelen herşeyi yapıyor yönetim takdir ediyorum doğrusu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Haldun

Yeni stadyum konusunda benim anlayamadığım tek nokta,  projeye belirli insanların karar vermesi,  Beşiktaş birilerinin kulübü olmamalı,  taraftarının külübü olmalı. 4-5 farklı proje çizdirip taraftara sorulmalıydı,  daha sonra seçenekler farklı mimarlardan oluşan bir kurula sunulmalı ve son şekli verilmeliydi.  Böylece stadyum projesi birilerinin projesi değil tüm Beşiktaş camiasının projesi olurdu.  Ortak akıl tüm akıl ve düşüncelerden üstündür.
sonuna kadar katiliyorum abi stad yapilirken deplasman tribunu yapilirken taraftara da danisilmaliydi ne yazik ki carsi ilr yonetim arasindan bi kopukluk var en basidinden texas kale arkasi tek katli olsun daha bogucu atmosfer yapariz dedi belefiye ve yonetim tamam eyvallah oyle yapalim dedi

Çevrimdışı Deniz

Vodofone sanırım ilk defa bir akıllı stadyum işine girişiyor, doğru mudur acaba?
evet
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Vodafone spor alanındaki en büyük projemiz dediğine göre doğru benim anladığım bu

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaş sanırım fotoğraftaki gibi tek bir güneş paneli takılacağını sanmış o yüzden göstermelik demiş çok üstüne gitmeyin  :D

1.kat köşedeki tribün çıkışının saha çıkışı üstünde olması çok çirkin duruyor sanki orda hiç tribün yok gibi minicik  :s20:

Çevrimdışı riza calli

Soma yararına oynan mac icin renkli lerin stadina gitmiştim numaralı da koltuklar o kadar dar ki kipildoyamiyosun bile.inşallah bizde bole olmaz .tamam kapasite onemli ama rahatlıkla önemli biraz

Çevrimdışı ozan062

Bizi pek bağlamıyor zaten zenginler için ideal olacak.  :D
bu konuya ne zaman değinilcek diye hep beklemişimdir,, halkın takımıyız dimi nasılda uyuyor:))
hayat sartları endüstriyel futbol vsvs ben anlamam diyenlerdenseniz en buyuk sorunbu oluyor sizin için,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

kötü olmuş o zaman Vodafone Shop sahibi gs'li ya da fb'li ise getirtmez ki.

olurmu canım bizim siparisler haftalar sonra geliyor onuda geçtim yanlıs gonderiyorlar,i, ama bu vodafone gibi bir firmada bu altyapısıyla ertesi gun alıcagın gibi birde firma guvencesi:)) tabi bunu tahminen soyluyorum:)
bu arada adidasla son anlasmada bizim formaların yurt dısındaki shoplardada bulunacagını eklediler artık uluslar arası alanda satılıyoruz onun içinde 130liraya cıktı ekleyim
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 19:19:20 ozan062 ]

Çevrimdışı ahmetx

1.kat köşedeki tribün çıkışının saha çıkışı üstünde olması çok çirkin duruyor sanki orda hiç tribün yok gibi minicik  :s20:
Seyircilerin en az tercih ettiği kısımlar köşeler olduğu için o kısım tercih edilmiş.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Soma yararına oynan mac icin renkli lerin stadina gitmiştim numaralı da koltuklar o kadar dar ki kipildoyamiyosun bile.inşallah bizde bole olmaz .tamam kapasite onemli ama rahatlıkla önemli biraz

Şahsen oturmam,otur diyen olursa kusura bakmasın  :evillol:
Kapasite artsın koltuklar dar olsa da olur

Çevrimdışı ozan062

Şahsen oturmam,otur diyen olursa kusura bakmasın  :evillol:
Kapasite artsın koltuklar dar olsa da olur

o zaman finallere bay bay dersin:)) bence finalleri patlatalım o zaman inanın iddasınada girerim kapasite artar:))

Çevrimdışı Efe

Numaralıda hala çalışıyorlar gece kesin beton olacak tabla ve kirislerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktada ufak tabla betonlama var buyuk tabalda 2 gun sonra betonlanabilir isler iyi sekilde suruyor su eski açığın arka bolumunu bi dondurebilseler bu ay icinde sıkintı bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Numaralıda hala çalışıyorlar gece kesin beton olacak tabla ve kirislerde
Aynen adamlar azmetti bitirecek :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

o zaman finallere bay bay dersin:)) bence finalleri patlatalım o zaman inanın iddasınada girerim kapasite artar:))

Valla hiç umrumda değil finaller,zaten maksimum avrupa ligi finali
Ama illa düzenlenecekse 1 maçlık koltuklar değiştirilebilir kolaylıkla

Çevrimdışı Caner

Bugün foto açısından kısır bir gün geçirdik. Yeniinönü'de acayip boşladı he 8-9 gündür foto yok.

Çevrimdışı ozan062

Valla hiç umrumda değil finaller,zaten maksimum avrupa ligi finali
Ama illa düzenlenecekse 1 maçlık koltuklar değiştirilebilir kolaylıkla

olurmu canım benimde değil ama vodafone bunu dermi:)) bak liverpool milan macı konusuluyor hala  belki bizim finaldede farklı birseyler olur ve hep konusulur,, yani reklam tanıtım için baya faydası olacaktır,,

Çevrimdışı yigitcan1903

olurmu canım benimde değil ama vodafone bunu dermi:)) bak liverpool milan macı konusuluyor hala  belki bizim finaldede farklı birseyler olur ve hep konusulur,, yani reklam tanıtım için baya faydası olacaktır,,

Dediğim gibi 1 maçlık değiştirilir koltuklar,kapasite azaltılır gayet basit
Her hafta final oynanacak hali yok
Bu sebepten kapasite kaybı yaşamak gereksiz

sonuna kadar katiliyorum abi stad yapilirken deplasman tribunu yapilirken taraftara da danisilmaliydi ne yazik ki carsi ilr yonetim arasindan bi kopukluk var en basidinden texas kale arkasi tek katli olsun daha bogucu atmosfer yapariz dedi belefiye ve yonetim tamam eyvallah oyle yapalim dedi

aynen hocam dediklerine bende katılıyorum.

ne kadar pes için yapılmış olsa da, taraftar girince stada neredeyse böyle bir atmosfer olacak bursa'da. bizim stadın merdiven, tribün girişleri ve locaları yüzünden tribün bütünlüğü resmen sıfır ne yazık ki. en son da öğrendik ki olabilecek en görkemli tribünün sağ tarafı deplasman tribünü oldu. bu tür şeyler canımı çok sıkıyor ama artık konuşacak bir şey kalmadı. stat bitsin de kafamızı sokacak modern bir yerimiz olsun havasındayım.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı FARUK

Forumun twitter hesabına 4 tane fotoğraf attım. İlgilenen arkadaşlar buraya eklerse hoş olur.

teşekkürler  :ok:

Çevrimdışı FARUK

eski açık üstte 2 testere daha kalıplanmaya başlanmış
hazır kalıp hepsinde kullanılabilecek demek
güzel haber

Etiketler: