Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317120 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı perde bitmiş yeni açık perdeden devam galiba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ogcet

selamlar

eski açığa bu kadar takılmamalı bence. yükseklik kısıtlamasını mantıklı bile buluyorum. eski staddaki gibi deniz manzarası olacak.

@bjk_mabet abi büyük vinç her gün stadda durmayacak mı?

Çevrimdışı Deniz

selamlar

eski açığa bu kadar takılmamalı bence. yükseklik kısıtlamasını mantıklı bile buluyorum. eski staddaki gibi deniz manzarası olacak.

@bjk_mabet abi büyük vinç her gün stadda durmayacak mı?
Çatı olacak hocam kolonlar olacak pek de manzara olacağı söylenemez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

pazar saat 14.00 da gazilerde buluşalım :ok:

Çevrimdışı Deniz

numaralı perde bitmiş yeni açık perdeden devam galiba :icool:
Numaralıdaki çalışmalar bugün çok yoğunlaştı neler yaptılar acaba çok merak ediyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bu resimde görünüyor kalıplanan kirişlerden sonraki iki tanesi düşük ondan sonra bir sıra yükseliyor ve ga liba öyle devam edecek
:alala: kalıptanmı anladın :D

Çevrimiçi murat

pazar saat 14.00 da gazilerde buluşalım :ok:
yakıcı bir güneş olmazsa oradayım :D

Çevrimdışı Deniz

yağmurlu diyorlar abi sen şemsiye al  :lol:

Çevrimiçi murat

yağmurlu diyorlar abi sen şemsiye al  :lol:
yağmurluysa sorun değil.güneş varsa son kez değerlendirebilirdim :D

ysariusta

• Ziyaretçi

ben sana güneş kremi getiririm... sen bana şemsiye getir. Benim şemsiye eski arabayla Bursa'ya gitti  :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Buluşma günü Süzere baskın mı yapsanız ?  :bandit: Sizler aşağıdaki güvenlikleri tutarken Mustafa hocam yukarı çıkıp 3-5 poz çekse  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 01:16:34 Deniz ]

Çevrimdışı Deniz

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59861/caykur_rizespor_ve_asteras_tripolis_maclari_icin_biletler_satisa_cikti.html

duyuruyu burdanda yapalım asteras ve ç.rize maçlarının biletleri satışta herkesi maçlara bekliyoruz :)
Bilet fiyatları gerçekten iyi imkanı olanların maçlara gitmesi lazım  :busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sahin53

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-05.09.2014-012.jpg[/url]

soldan sağa 3. kolonda filiz yok yani üst katta kolonda olmayacak üst kat kirişlerini tek kolon nasıl taşıyacak  :D  :ebebe:
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı okansosa

toki arena anlaşma imzaladı ttnetle onların da stadında yüksek hızlı internet olacak
interneti herkes kullanamicak toki arena da sadece ttnet abonesi olanlara verilecekmiş o imkan :D :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

interneti herkes kullanamicak toki arena da sadece ttnet abonesi olanlara verilecekmiş o imkan :D :D
Yarın vodafone da vodafone abonesi olmayanlara pek faydalı olamyacaktır  :)

Çevrimdışı Haldun

Eski acigin yeni aciga gire daha kisa olmasi estetik acidan pek bise kaybettirmez bize mimarlar muhendisler en uygununu ayarliyorlar kimsenin bi kaygisi olmasin

Çevrimdışı Haldun

Brezilyada dunya kupasi icin yeni yapilan bi stadda bi kale arkasi diger ksle arkasinin yarisi kadardi gayette kendine ozgu ve estetik duruyordu bizim stadda bu fark edilmeyecek bile nerdeyse

Çevrimdışı Deniz

Kulübün mali tablosuna bir göz atma fırsatım oldu,o kadar ekonomik darboğaza rağmen gerçekten inşaatı iyi ilerletiyoruz  :ok:

Çevrimdışı Haldun

Eski acik daha buyuk olsaydi kuleleri gecseydi ne guzel kapasite artardi diyen arkadaslar tribunler kuleleri 10 metrede gecse anitlar kurulunun bize verdigi max koltuk sayidi 42 bin ama bu tabiki 3.5 yillik bi plan stadimiz 50 binlik olculere gore yapiliyor sukru saracoglundan daha buyuk stadimiz  :ok:

Çevrimdışı Haldun

Alıntı yapılan: Deniz link=topic=2.msg59366#msg59366 date=140995819i8
Kulübün mali tablosuna bir göz atma fırsatım oldu,o kadar ekonomik darboğaza rağmen gerçekten inşaatı iyi ilerletiyoruz  :ok:
helal olsun yonetime klubun parasini car cur etmesinler canimizi yesinler bu klup zamaninda gelmemek icin 4 isteyenlere 5 verenleri de gordu 2 etmeyecek adamlara 8 verenleri de gordu

Çevrimdışı Haldun

Sadece 17 milyon euroya catimiz yapiliyor cati bile estetik  muthis akustik olacak 5 ay sonra kanadalilar gelir akustik icin seneye wembley kukremesi out kartal kukremesi in olacak  :evillol:

Çevrimdışı mcgray

yıllardır eski açık yeni açığın 3te biriydi de ne oldu,biraz da karakteristiği olsun stadın çok takılmamalı

Etiketler: