Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

facebookta "Türkiye Stadyumları" diye bir sayfa var. gayette güzel paylaşımlar yapıyorlardı ama son zamanlarda zıbıttılar iyice. az önce yine vodafone arena ve başkan Fikret Ormana sallamışlar. hemen altına bir yorum çaktım. takibide bıraktım.
https://www.facebook.com/stadyumlar

Çevrimdışı Hakan Başarslan

konu dışı ama bir şey sormak istiyorum...
Kayseri de Kartal Yuvası yok biz Adidas bayiinden forma aldık ama kulübe katkımız ne ölçöde oldu acaba...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

sonuna kadar katiliyorum abi stad yapilirken deplasman tribunu yapilirken taraftara da danisilmaliydi ne yazik ki carsi ilr yonetim arasindan bi kopukluk var en basidinden texas kale arkasi tek katli olsun daha bogucu atmosfer yapariz dedi belefiye ve yonetim tamam eyvallah oyle yapalim dedi

Hocam dediğinde haklısın ama deplasman tribünü için seçilen yer çok makul nedenleri ile açıklamama izin ver.
1)Kapalı tribünlerde kabul etmeyeceğimize göre geriye kalacak olan yer eski açıktır,eski açık diğer bölgelerden kapasite ve boyut anlamında daha  küçük olduğu için rakip takıma bırakılacak yer de o kadar büyük olacak.Tribünün büyük bölümünü kaybetmiş olacağız
2)Kamera açısında rakip takım seyircileri daha çok görülecek ve görüntü kirliliği olacak.
3)Eski Açık bölgesinde locaların yanında birçok restaurant olacak ve moda merkezi olacak böyle bir kısıma rakip takım taraftarlarını almak oradaki localarda bulunan kişileri rahatsız edecek hem de gelecek olan taraftarın 90 dakika boyunca hapsolmasına neden olacak çünkü arkadaki alan tamamen locaya ya da maça gelen diğer taraftarlarımızın hizmetinde olacak maç esnasında onları birbirine karıştıramayız.
4)Bölümdeki tahliyeyi yaparken daha çok sorun olacaktır rakip takım taraftarları özenle inşaa edilen restaurant vs. gibi bölümlerden geçmiş olacak belki de maddi manevi zararada sebep olabilirler bu yüzden tahliye anlamında da sorun olabilir.

Çevrimdışı Oktay

Bu danışma işi ; dilediğin  gibi tasarım  , kapasite , tribün şekli vs vs  vede hiçbir kurula , belediyeye minnetin olmasa  Ozaman taraftara sorarsın

Çevrimdışı idobyyy

facebookta "Türkiye Stadyumları" diye bir sayfa var. gayette güzel paylaşımlar yapıyorlardı ama son zamanlarda zıbıttılar iyice. az önce yine vodafone arena ve başkan Fikret Ormana sallamışlar. hemen altına bir yorum çaktım. takibide bıraktım.
https://www.facebook.com/stadyumlar

Stadyumlara baktim da. Stat arasinda cok benzerlikler var, umarim yapama asamasinda oldugu icin oyle gorunuyordur. Bittiginde birbirine benzer stadyumlar cikacak yoksa ortaya  :ebebe:
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Ben yinede çayın altını yakayım  :alala:

sen yak mustafa çekmiş foto 1 saat önce :) gelir birazdan

buda teaser :)

Çevrimdışı quentine83

musti c.tesi günleri gitmiyordu diye biliyorum ama .yoksa dayanamadı mı kardeşleri foto beklerken. :claps:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı arda

sen yak mustafa çekmiş foto 1 saat önce :) gelir birazdan

buda teaser :)

Missssssss  :super: Eline sağlık Faruk!!! Bu arada hep Mustafaya teşekkür ediyoruz seni atlamayalım, Hergün twitter mwitter arama taramaların sonucu sayende fotolanıyoruz. Eyvallah hocam :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

konu dışı ama bir şey sormak istiyorum...
Kayseri de Kartal Yuvası yok biz Adidas bayiinden forma aldık ama kulübe katkımız ne ölçöde oldu acaba...
Yok denecek kadar az zannediyorum ama yam net bilinmiyor anlaşmanın nasıl oldugu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Missssssss  :super: Eline sağlık Faruk... Bu arada hep Mustafaya teşekkür ediyoruz seni atlamayalım, Hergün twitter mwitter arama taramaların sonucu sayende fotolanıyoruz. Eyvallah hocam :biggrinking:

emek foto yu çeken lerin
başta mustafa olmak üzere tüm foto çekenlerin emeği büyük
benimki 2 sn lik iş :)
teşekkürler yine de

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Faruk beni afişe etmiş foursquare'dan  :evillol:

105 Pictures Loading...  :busted_cop:

Çevrimdışı FARUK

eline sağlık
bugünlük o :) bi daha olmaz haha  :super:

Çevrimdışı arda

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eline sağlık
bugünlük o :) bi daha olmaz haha  :super:

Bişey olmaz kardeşim ne olacak  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Deplasman tribünü olayını çok abartıyorsunuz. Türkiye'de deplasman varmı ki, olsa bir nebze anlayacağım. Halen deplasman yasağı uygulanıyor. Yasağı kesinlikle savunmuyorum fakat gerçek budur. Gese fener Trabzon Bursa yok zaten geriye ne kaldı ki?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

06.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı ZEKI

Oglen @CharlieChaplin simdi mustafa arada ziya arkadasimiz bugun bayagi fotograflar aicisndan zengin gecti. Emegine saglik @mustafa_(87)
@FARUK sanada tesekkurler

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı quentine83

resimleri bir nefeste inceledim.numaralıyı çok beğendim.bu gidişle 2-3 ay gibi bir zamanda sadece üst testere kirişler kalır.alan çok büyük olmadıgı için ve artık işte uzmanlaşıldığı için çabuk biter.yeni açıkta da işler iyi gidiyor.1 ay sonra iyice ortaya çıkacak yapılan iş.ama kapalı tarafından testere kiriş işine başlamak farz oldu...
tek canımı sıkan nokta eski açık yol köşeyi temizleyip kavisi dönmemeleri...
tabi prekastlar .ayar oluyorum.stad bitecekte onlar yetişmeyecekmiş gibi geliyor nedense.
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Teşekkür eden etmeyen herkese teşekkürler. Stadımız yükseliyor bugünleri görmek nasip oldu bizlere ne kadar şükür etsek azdır.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 21:40:04
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.

Eline sağlık Mustafam... Yarın birgün uzaklara taşınınca nasıl yapcaz bu işi  :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı FARUK

numaralı ya fışkırtıcı geldi tabla betonu geliyor  :ok:

Çevrimdışı quentine83

musti -charlie-ekrem-mehmet gelir-ziya şevik-faruk-samet -ve ismini yazamadığım onlarca resim paylaşıp uzağı yakın eden arkadaşlar.
elleriniz dert görmesin.
istanbulda olanlar pek anlayamaz bizi.istanbul dışında olupta kalbi orada atanlar iyi bilir bu ayrılığı....
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: