sonuna kadar katiliyorum abi stad yapilirken deplasman tribunu yapilirken taraftara da danisilmaliydi ne yazik ki carsi ilr yonetim arasindan bi kopukluk var en basidinden texas kale arkasi tek katli olsun daha bogucu atmosfer yapariz dedi belefiye ve yonetim tamam eyvallah oyle yapalim dedi
Hocam dediğinde haklısın ama deplasman tribünü için seçilen yer çok makul nedenleri ile açıklamama izin ver.
1)Kapalı tribünlerde kabul etmeyeceğimize göre geriye kalacak olan yer eski açıktır,eski açık diğer bölgelerden kapasite ve boyut anlamında daha küçük olduğu için rakip takıma bırakılacak yer de o kadar büyük olacak.Tribünün büyük bölümünü kaybetmiş olacağız
2)Kamera açısında rakip takım seyircileri daha çok görülecek ve görüntü kirliliği olacak.
3)Eski Açık bölgesinde locaların yanında birçok restaurant olacak ve moda merkezi olacak böyle bir kısıma rakip takım taraftarlarını almak oradaki localarda bulunan kişileri rahatsız edecek hem de gelecek olan taraftarın 90 dakika boyunca hapsolmasına neden olacak çünkü arkadaki alan tamamen locaya ya da maça gelen diğer taraftarlarımızın hizmetinde olacak maç esnasında onları birbirine karıştıramayız.
4)Bölümdeki tahliyeyi yaparken daha çok sorun olacaktır rakip takım taraftarları özenle inşaa edilen restaurant vs. gibi bölümlerden geçmiş olacak belki de maddi manevi zararada sebep olabilirler bu yüzden tahliye anlamında da sorun olabilir.