Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk3358

mustafa kardeşim ellerine sağlık fotolar çok güzel :)

Çevrimdışı SDemirsoy

beyler yeri değil ama Allah emekçi kardeslerimizi korusun
Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan inşaatın asansörü 14. kattan zemine çakıldı. Olayda yaralıların olduğu bildirildi.

Kaza saat 20.00'da meydana geldi. İnşaatı devam eden 36 katlı binanın 14. katında duran asansör.henüz belirlenemeyen bir nedenle içinde işçiler varken zemine düştü.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Düşen asansör kabininde bulunan işçileri çıkarmak için çalışmalar sürüyor.

Maalesef Vefat Eden kardeşlerimiz Var Allah  rahmet eylesin gerçekten üzüldüm

Çevrimiçi Necmi

Kaldiki eger yeni acik tek kat tribun yapilsaydi kapasite artmayacak dahada azalacakti. Ust kat 3-4 sira alt katin uzerine geliyor buda kapasiteyi arttirici bir unsur
sanırım 7 sıra kaybediyordu artı daha dik olacağı için öne geliyor buda sıra sayılarınında azalmasına sebep oluyor tahminim 2000 civarı düşerdi kapasite

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton basladimi disaridayim bakamadim daha :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler.Mustafa foto cekmis eline koluna saglik :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

numaralida var galiba. Kameranin en sol kısmında bir pompa var eger yanlis gormuyorsam @Efe
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 23:48:23 ZEKI ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Numaralida beton basladimi disaridayim bakamadim daha :D
yeni açıkta ve numaralıda var betonlama

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralida var galiba. Kameranin en sol kısmında bir pompa var eger yanlis gormuyorsam @Efe

Faruğun tanittigi pompa galiba o abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

06.09.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Vodafone Arena 06.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 06.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

:super: :super: :super: :super: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar selam. Bi türlü foto eklemeyi beceremedim. Belki de yetkim yoktur henüz. Vodafone Ceo sunun stad gezisi videosunda bişey dikkatimi çekti. Tabletten bi stad animasyonu seyrediyor fakat bu bizim bildiğimiz 2 animasyondan farklı. 
Acaba yeni bir animasyon hazırlanmış olabilir mi? Bi de o animasyonda dikkat çeken bişey var. Çatıyla tribün arasındaki boşluk cam gibi bi yapıyla kapatılmış.

Videoda 18. saniyede görünmeye başlıyor. Bu animasyon hakkında bilgisi olan var mıydı?

Çevrimiçi murat

benimde dikkatimi çeken 2.30.saniyede koltukların montaj şekli oldu.aralıklar dar ayarlanmış ve sanki koltuklar tek tek değilde grup halinde gibi.daha önce sanki koltuklar birbirinden bağımsız gibiydi.ben yanlış görmediysem bu şekilde olması daha iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar selam. Bi türlü foto eklemeyi beceremedim. Belki de yetkim yoktur henüz. Vodafone Ceo sunun stad gezisi videosunda bişey dikkatimi çekti. Tabletten bi stad animasyonu seyrediyor fakat bu bizim bildiğimiz 2 animasyondan farklı. 
Acaba yeni bir animasyon hazırlanmış olabilir mi? Bi de o animasyonda dikkat çeken bişey var. Çatıyla tribün arasındaki boşluk cam gibi bi yapıyla kapatılmış.

Videoda 18. saniyede görünmeye başlıyor. Bu animasyon hakkında bilgisi olan var mıydı?

http://besiktasarena.com/index.php?topic=12.msg58874#new
burda nasıl yapacağın anlatılıyor üye olan herkes olduğu andan itibaren resim yükleyebilir herhangi bir kısıtlama yapmıyoruz

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu an Ali Samiyen'in yerin yapılan Rezidans inşaatında 10 emekçi hayatını kaybetmiş Allah Emekçilerin Ailelerine sabır emekçilerin mekanını cennet eylesin...
Allah başka acılar göstermesin Şuan stadımız yapılıyor iş güvenliğini ve tüm kuralları stat emekçilerimize tekrar hatırlatılmalıdır...

Çevrimdışı FARUK

o boşlukta birşey  varmı bilmiyorum ama üst tribün çıkışları çatallı değil :)

Çevrimiçi murat

bir kaç ay öncede yine aynı yerde yanlış hatırlamıyorsam yine bir asansör kazasında 1 işçi vefat etmişti.allah rahmet etsin.iş güvenliğinde büyük bir sorun olduğu aşikar.birleri milyon dolarlar kazanıyor ama insan hayatları hiçe sayılıyor.

Çevrimdışı FARUK

benimde dikkatimi çeken 2.30.saniyede koltukların montaj şekli oldu.aralıklar dar ayarlanmış ve sanki koltuklar tek tek değilde grup halinde gibi.daha önce sanki koltuklar birbirinden bağımsız gibiydi.ben yanlış görmediysem bu şekilde olması daha iyi olur.

abi montajı farklı onun gerçekten bir metal aksam monte edilmiş koltuklarda o metale tutturulmuş
aralıkları ayarlanabilen sisteme benziyor

fotoda daha net

Çevrimdışı tayfun

Cemaat sayma işini başladım sanayinin, evdeki bilgisayar bozuldu.pazartesi yeni rakamlarla görüşürüz inşallah
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Hocam senin dediğin görüntü bu ama bana pek farklı gelmedi...Bu arada hayatını kaybeden işçilerimize Allah rahmet eylesin,bu ülkede özellikle A ve B sınıfı iş güvenliği uzmanlarının mutlaka devlet kadrolarında yer alması gerekir,İSG uzamanları işverenin emri altında çalıştığı sürece buna benzer birçok sıkıntı ortaya çıkar...

Çevrimdışı okansosa

o görüntüde çatının da ne kadar şeffaf olacağı görülüyor sanki
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı BRK

Ve ust kat merdivenlere bi bakin :p

Saatci bi ara yeni animasyon hazirliyom demisti, buymus demekki

Çevrimdışı Efe

abi montajı farklı onun gerçekten bir metal aksam monte edilmiş koltuklarda o metale tutturulmuş
aralıkları ayarlanabilen sisteme benziyor

fotoda daha net

faruk evt bu ayarlanabilir sistem 1 cm bile yaklaştırılsa birsürü koltuk kazanabiliriz güzel tesğit bende onları neden taktılar diyordum :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: