Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
aktar_ismail hatta şöyle diyebilirim sanki hiç bu haftaki hıza daha önce ulaşmamışlardı gibi.yanılıyormuyum.bu hafta gözle görülür bir çalışma olmuş.ben bile farkettiysem düşünün yani o derece :iscrewy:  :kop: :sevinc

@MURAT abi stadın en zor kısmı,  yeni açık üst tribünün dışa çıkıntısı, tahminim 5 metre öne çıkıntı var,  bu nedenle çelik destekler kuruluyor,  çok zor ve teknik bir iş.  Bu isler olmasaydı çok daha kısa sürede azalırdı işler.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 14:01:08 aktar_ismail ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Yeni inönü pazartesi iş başı yapar mı  :busted_cop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Tribün çıkışları kaplanırsa o kadar göze batmaz bence

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone shoplarda forma satılma işi yalana bağladı sanırım  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Fenerbahçe stadında Divan restoranla hizmet verirken, Galatasaray, TT Arena için Yüzevler'le anlaştı. Beşiktaş, Nusret'le görüşüyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

365 gün hizmet verecek Vodafone Arena'da boğaz manzaralı ilk Nusret Restoranı açılacak. Tüm tribünlerde Nusret servisi olabilecek.

Vodafone shoplarda forma satılma işi yalana bağladı sanırım  :s20:
Forma yokki hicbiryerde,  siyah hiç yok,  beyazın bedenleri az,  bir kırmızı forma var.  Az önce mecburiyetten kırmızı aldım :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Forma yokki hicbiryerde,  siyah hiç yok,  beyazın bedenleri az,  bir kırmızı forma var.  Az önce mecburiyetten kırmızı aldım :)

İsmail abi yoksa store mu açtın habire forma alıyosun da  :icool:

Çevrimdışı ercan

adamları fındık fıstıkla besliyoruz :) kuru kaysı da iyi gidiyor
Aynen bu saolasın bana 3 dakka gibi gelmiş 11 dakkaymış video  :lol:

Çevrimdışı ercan

Alıntı yanlış oldu ama anladın sen ağa

Çevrimdışı Oktay A.

@CharlieChaplin yusuf fotoğraflar için sağol emeğine sağlık  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı sallapati

110 bin forma satılmış nazar değmesin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bence moral bozan sadece cikislar ve merdiven bosluklari degil, asil problem alt ve üst tribünlerin birbirinden tamamen kopmasi. resmen iki kat loca dört katli bina gibi duruyor. eski acik daha berbat hem üst tribün cok alcak hem de alttan kopuk. o bekledigimiz bogucu atmosferi unutalim bence.

Saraçoğlu'nun localarına bakın ondan sonra bizim locaları konuşalım hocam :)

Bugün @AŞO arkadaşımızın doğum günü, buradan tekrar kutlayalım.  Onun için bir tane aldım,  şiir yarışmasını kazanan arkadaslara da alacam fakat forma yok istedikleri ölçü ve renklerde,  siyah forma yok satıyor dedigim gibi,  kırmızı ve bayazın da bazı ölçüleri yok.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ttarenanın köşeleri gibi yapamazmıydık acaba diye hep düşünüyorum bizim eski açığı üstüne çıkış kapısı koymaya gerek varmıydı ?

Çevrimdışı Deniz

Restoran boğaz manzaralı olacak diyorlar da bizim stadda yeri nerde ?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

10-15 sene önce yapilmis stadyum ile mi karsilastiralim diyorsun yani :D istersen Ankara Cebeci Inönü stadi ile karsilastiralim. toki arena nin tribünleri büyük ve localari görüntü olarak eritmis ama bitzim hem üst tribünler alcak hem de localar tribünleri kopartmis. kabul etmeyince bu gercek degismeyecek.

Katılmıyorum size. Aynı tt Arenadaki gibi duruyor. Ayrıca Locasız stad mı olurmuş ya.  :D

Ankara Cebeci ile karşılaştır sen komik adam  :D

Çevrimdışı Efe

109 bin satinca kalmamis kimse beklemiyordu tabi 1 haftaya gelir formalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

hocam katilmak zorunda degilsin zaten :) önemli de degil katilman yani.

locasiz stad olmaz tabi ama kapasitesi 40 bin olan, üst tribünleri alcak olan stadyuma iki kat loca dösersen tribünleri birbirinden kopartirsin. tt arena yaklasik 10 bin fazla kapasitede ve fiziksel olarak localari eritiyor görüntüde, fiziksel olarak ayni görüntüyü almamiz mümkün degil yani, acikla da bilelim nasil ayni olacak o zaman. 

ttnet arenada alt tribündeki o boydan boya koridoru görmemek te ayrı bir yetenek bence :)
kadir has stadı gibi orası
ayrıca bizim stad öyle 40 binlik felan değil emin olun

Çevrimdışı forzatunga

fotolar stadın gerçek ihtisamini yansitamiyor. kendi gözünüzle gördüğünüzde rakiplere aciyorsunuz. baya dik ve sahaya yakın, kutu gibi müthiş bir stad. hatta arkadaşı ortaya futbol sahasının rahat rahat sigabildigine zor ikna ettim  :D

elbette üst katlarda sıra sayısı söyle 5-6 fazla olsaydı kusursuz olurdu.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

üst ve alt tribüne ve aradaki mesafeye bakin ve bütünlük var deyin o zaman. tabii objektif bakin at gözlüklerini cikartarak.

http://i.hizliresim.com/mqv4R0.jpg

oralara daha prekast yerleştirilmedi ki.

Yeni stadyum konusunda benim anlayamadığım tek nokta,  projeye belirli insanların karar vermesi,  Beşiktaş birilerinin kulübü olmamalı,  taraftarının külübü olmalı. 4-5 farklı proje çizdirip taraftara sorulmalıydı,  daha sonra seçenekler farklı mimarlardan oluşan bir kurula sunulmalı ve son şekli verilmeliydi.  Böylece stadyum projesi birilerinin projesi değil tüm Beşiktaş camiasının projesi olurdu.  Ortak akıl tüm akıl ve düşüncelerden üstündür.

Çevrimiçi Necmi

Ben resimleri çektim son resimi çekerken yağmur bastırdı kaçamadım... :D :D :D sahada eskisi gibi su birikmiyo :ok:
@CharlieChaplin bende dışardaydım fena yakalandım :D denize atlasam daha fazla ıslanamazdım :evillol:
ellerine sağlık biraz ıslan her şey Beşiktaş için :busted_cop:

Çevrimdışı yigitcan1903

10-15 sene önce yapilmis stadyum ile mi karsilastiralim diyorsun yani :D istersen Ankara Cebeci Inönü stadi ile karsilastiralim. toki arena nin tribünleri büyük ve localari görüntü olarak eritmis ama bitzim hem üst tribünler alcak hem de localar tribünleri kopartmis. kabul etmeyince bu gercek degismeyecek.
Atmosfer olarak Saracoğlu daha iyi tt arenadan konu atmosferse
Locaların atmosferi bozacağı yorumuna katılmıyorum o yüzden
Alt üst tezahürat yapabilmeyi bitirir sadece
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 15:07:30 yigitcan1903 ]

Etiketler: