Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323678 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

2011-2012 dede 2000 liraydı..

Oda mı değil di ?

http://www.besiktaspostasi.com/2011-2012-yeni-sezon-besiktas-kombine-kartlari-fiyatlari-26331.htm#.U-nuG2J_vMo

kapalı doluyordu ama bildiğin gibi Çarşı genelde maçlara para vermezdi Demirören zamanında. Baştakilere kombine verilir. diğerlerine de bilet dağıtılırdı

Çevrimdışı tayfun

dernek satışı efsaneymiş beyler,104 hariç tam takır kuru bakır gibi tribünler.düzeltme:119 da dolu.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 13:52:49 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Deplasman tribününün yeni açıkda olması tribünü bölsede rakip taraftarın yakın olması tribüncülerin hoşlandığı bir durumdur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ERAY G

kapalı doluyordu ama bildiğin gibi Çarşı genelde maçlara para vermezdi Demirören zamanında. Baştakilere kombine verilir. diğerlerine de bilet dağıtılırdı
mesela ne kadardı bunlar  ? adet var mı ?

Çevrimdışı sallapati

Deplasman tribününün yeni açıkda olması tribünü bölsede rakip taraftarın yakın olması tribüncülerin hoşlandığı bir durumdur.

tamam da Ahmet ; oraya deplasman tribününü alacaksın.. araya güvenlik boşluğu koyman lazım.. Sonra yeni açık balkonda nasıl koreografi bayrak show vs yapacaksın?

Çevrimdışı Tolga

şu numaralının da yükseldiğini bir görsem stadın gelecek sezona yetişeceğine olan inancım artacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türken

Stadyum projesi açıklandığından beri eski açık-kapalı köşesinin üstünden kombine almayı hayal ediyordum. Benim bu hayalimin içine edenlere hakkımı helal etmiyorum.

hayalini erteleme, deplasama takımına verilen yer kapalı esli açık köşesi değil, numaralı yeni açık köşesi

Çevrimiçi Necmi

Bu eski açık sorunu her şeyde önümüze çıkıyor arkadaş of ya  :s20:

Kartal Ç : eski açık üstü daha kısa olduğu için daha çok blok işgal ederdi
ahmet türken: o tribün büyük bir güç olsun diye loca bile yapılmadı. tek parça yapıldı. ama deplasman takımına verildi

Valla nedim 2 yorumda doğru.

iki yorumda yanlış :D :D
birincisi köşe yükseklikleri hemen hemen aynı eski açık ortaya doğru alçalıyor olsa olsa 200-300 koltuk farkeder
ikincisi o tribün fanatik taraftarlar için locasız yapılmadı orda konser olacağı için loca konmadı kimse o noktada taraftarı düşünmez
zaten forzayada kapalı üstü bıraktılar orda bilet fiyatlarını düşük tutarak sen yerinde kal dediler
burda düşünülen şey büyük ihtimal kavga gürültüyü stadın takım giriş kapısından alıp arkaya vermek böylece yol tarafını daha vukuatsız tutmak
ordada otopark girişinden taraftar otobüslerini alıp direk otopark içinden rakip taraftarı tribününe sokmak birde yeni açıkta merdivenler daha
uzundur tırmanmayı sevenler için :evillol: :evillol:
bu işe ben sevindim rakip taraftarı bizden en uzak köşeye attılar :D

Çevrimdışı yigitcan1903

dernek satışı efsaneymiş beyler,104 hariç tam takır kuru bakır gibi tribünler

Dernek satışı vardı,almadılar demekki

Çevrimdışı sallapati

mesela ne kadardı bunlar  ? adet var mı ?

benim bildiğim normalde 1 kombineyle 1 kişi girebilirdi ama Çarşı çoğu maçta çift turnike yapar. hatta kapalının 1 tane turnikesi Çarşı için ayrılır tek kombine ile yüzlerce insan girerdi.
ayrıca  ağırlama adı altında sponsor biletleri Çarşıya dağıtılırdı.

Fikret Orman bunları kestiği için Samet Aybaba döneminde protestolar oldu. FB maçında kapılara saldırıldı

Çevrimdışı tayfun

Yandın tayfun
vallahi yandım,tam satışa çıktı şirkette elektrikler gitti ilk kontejyanları tam alamadım,2 günde içinden anca çıkarım.

Çevrimdışı tayfun

Dernek satışı vardı,almadılar demekki
119 hakkını vermiş,anadolu derneğiydi galiba.

Çevrimdışı Efe

Asıl kombine satışı şimdi basliyor bakalim 28 ağustosa kadar kac kombine olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar bu ligde bizi zorlayacak tek takım Trabzon olur inşallah şampiyonluk bu sene çok yakın  :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arkadaşlar bu ligde bizi zorlayacak tek takım Trabzon olur inşallah şampiyonluk bu sene çok yakın  :ok:
trabzonspor için bu sezon ligi 5. sırada bitirir toplama takım iş yapamaz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

hayalini erteleme, deplasama takımına verilen yer kapalı esli açık köşesi değil, numaralı yeni açık köşesi
Yok öyle değil :) Ben kombine almadan önce sordum köşeler satışa çıkacak mı diye. Yetkililerde oralar satışa çıkmayacak sponsorlara ayrıldı dedi. Bende mecburen 120. bloktan aldım kombinemi. Ama bugün satışa çıkarıyorlar ve istediğim yerden alamamış oldum. Bu nasıl bir mantıktır ben anlayamadım. Bu kadar mı düşünemez bir insan topluluğu  :iscrewy:

Çevrimdışı ERAY G

Fikret Orman beleş bilet vs kestiği için olabilir (ama bunların sayısı şekli tartışılır).
Ama diğer ve asıl önemli sebep bütün tribünlerde indirim uygulanırken (numaralı dahil) kapalıya zam yapılmasıdır.

Çevrimdışı ercan

Deplasman trübünün yeni açıkta olması ambiyansı bozar düşüncesine katılmıyorum sonuçta nereye koyarsan bahsedilen etki olacaktır bana göre eski açığa göre daha isabetli karar. olayın ekrandaki görsel tarafı ise direk kamera açısıyla alakalı o işede profesyoneller halledecektir

Çevrimdışı SeMiHReX

Deplasman tribününün yeni açık üste verilmesini %100 doğru buluyorum.Mantıksal çerçevede bunun ne kadar doğru olduğunu arkadaşlar açıklamış zaten.(eski açıkta loca,restaurant olması, çok fazla blok kaplaması,yeni açık üstte olduğu için kamera açısının dışında kalması vs.)Karşı çıkan arkadaşlarda sadece çarşıyı böleceğinden bahsetmiş.Ama çoğu maç zaten etkili bir deplasman tribünü olmayacak orda,etkili olanıda çarşı susturur zaten.Şunuda düşünün asla seslerinin çok çıkmasına izin vermez çarşı orda.Yani deplasman tribünü stadda hiç yokmuş gibi gözükecek hem görsel hemde ses olarak.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Etiketler: