Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

iyide burada bilet diyor kombine değil ki :S
kombine de sezonluk bilet diye geçiyor, işlemde bir fark olacağını sanmam, birinin deneyip görmesi lazım  :icool:

Çevrimiçi Necmi

abi bak ne geldi aklıma
bu deplasman tribünü nereye gelirse gelsin bu giriş cıkıslarda baya sıkıntı olucak dimi:)) ben ınonude maç izlemedim nasıl dagılım oluyor nasıl olusuyor sartlar bilmiyorum simdi burada alanların hepsi  cok buyuk ve herkes heryere ulasabiliyor nasıl bir tarafı kapatıpta bu rakip oradan gecicek  yeni acık tarafından girseler alan inanılmaz yol tarafından girseler nasıl olur vs soruglamıyorum merak ediyorum nasıl yapıcaklar:D arada diyorum alanımız büyük oslaydı cok cok daha iyi olurdu diye  nasıl ayırıcaklar bu insanlar giriş cıkıslarını  yerin altına stad yapıyoruz vs vs cok karmasık yeminle:D aslında bi ara  su tribünler bittiğinde bi 3 boyutlu hale çevirip bi bakmak laızm herseyiyle

aynı sekilde takım otobüsünün giriceği alanda bi değişik olacak yani cok darklı bir duzen işlicek cok merak ediyorum baya soru isareti var cok bayılıyorum aslında ulasamıyoruzya herseyine gizem var :D
rakip takım otobüslerini direk otoparka sokacaklar ordan bariyerle ayırmak kolay kendilerine ait girişden tribüne alacaklardır
eski açıkta yoldan tribüne uzun merdivenli ve çok tehlikeli bir yol var göçmen kuşlar gibi yarısı hedefe ulaşamıyor yolda telef oluyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ByGoLD

kombine de sezonluk bilet diye geçiyor, işlemde bir fark olacağını sanmam, birinin deneyip görmesi lazım  :icool:

Ben aradım şimdi Müş. Himt. aynı katagoride olursa sıkıntı yok dediler.

Şimdi blok bakıyorum birazdan başvuracağım.

Sonucu paylaşırım.
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sallapati

yeni açığı taraftarımıza vereceğiz deyip sırf kodamanlar rahatsız olmasın diye sözünden dönmek hiç yakışık almadı

Çevrimdışı onurt

Arkadaşlar misafir taraftarın yeni açıkta olacağı nerde yazıyor?
Satışa çıkmadı diye söyleniyorsa eski açık üst köşe de satışa çıkmamış durumda, neden orası olmasın?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

Satışa çıkmadı diye söyleniyorsa eski açık üst köşe de satışa çıkmamış durumda, neden orası olmasın?
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59619/vodafone_arena_da_kose_tribunlerin_satisina_baslandi.html

Çevrimdışı Oğuzhan

Vodafone pankart yapmış bizim için. Görmüşsünüzdür belki. Hangi sitede yayınlanmış onlar, biliyor musunuz? Stadın sitesinde göremedim ben.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı iyimserure

işte rakip takım taraftarının oturacağı yer!

Çevrimdışı Efe

şimdi herkes bu tarafa hücum edecek ordan kombine aldım diye bana püskürenlere
duyurulur en son Efe sen dürtmüştün :evillol:

Evt olsun iyi oldu boyle yeni acikta kapali olan bloklar derbilerde ve deplasman yasagi olan takimlar geldiginde bizim taraftara acilacaktir o kadarda buyutulecek bisey degil nasil olsa buyuk maclarin hepsinde rakip taraftar gelemiyor o bolumlerde de bjk taraftari olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acik ust tamami satista
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Ben aradım şimdi Müş. Himt. aynı katagoride olursa sıkıntı yok dediler.

Şimdi blok bakıyorum birazdan başvuracağım.

Sonucu paylaşırım.
Ben başvurumu yaptım :) Sonucunu buradan paylaşıcam :ok: http://besiktasarena.com/index.php?topic=499.0

Çevrimdışı Efe

404.405 ve 406.bloklar rakibe ayrilmis ama buyuk maclarda yine bizim sıkıntı yok avrupa maclarinda giremez bizim seyirci lig maclarinin bi cogunda acarlar o bloklari
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

7. kategoriyi güncelledim,119 ve 123 dahil değil.350 civarı artış oldu sadece köşelerden(119-123 hariç) :ok:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ALDENYX

işte rakip takım taraftarının oturacağı yer!

TAM KALE ARKASI koreografi HAYAL.OLDU.kapalıda kodomanların eline bayrak veririz..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tayfun

Ben başvurumu yaptım :) Sonucunu buradan paylaşıcam :ok: http://besiktasarena.com/index.php?topic=499.0
öyle olursa bizde eski açıktayız o zaman.bekleyelim sonucu.

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta kalıp isleri suruyor numaralida bi yere beton dokuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

Necmi abi en son 48 000 bişey diyodun laf bölündü ?? :D

Çevrimdışı ByGoLD

Konu dışı : ben tekrar aradım manyaklar şimdide burdan olmuyor diyorlar ya... kulup ile gorusun diyorlar. nasıl bir iş nasıl bir sistem.

Necmi abi saygılar :)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Anıl

Konu dışı : ben tekrar aradım manyaklar şimdide burdan olmuyor diyorlar ya... kulup ile gorusun diyorlar. nasıl bir iş nasıl bir sistem.

Son kez yaziyim Necmi abi görmeden :ebebe: Ben aradım koltuğumu değiştirmek istediğimi söyledim. Mevcut kombinemin blok, sıra ve koltuk numaralarını aldılar sonra da talep ettiğim blok, sıra ve koltuk numaralarını aldılar. Cep telefon numaramı isteyip talebiniz alınmıştır en kısa sürede size geri dönüş yapacağız dediler  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

www.arenakartallari.com isminide aldık ve siteye yönlendirdik
artık bu isimde bizim ismimiz :)

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Oktay

www.arenakartallari.com isminide aldık ve siteye yönlendirdik
artık bu isimde bizim ismimiz :)

hayırlı olsun isimde tam isabet :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı ozan062