Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Aldığımız kombineyi aynı katogori de blok değişimi yapabilir miyiz ?

Bilen / Soran var mıdır ?

Ben az önce aradım, kesinlikle değişim olmayacak dediler.
Sanırım benden önce de pek çok kişi aramış.
He söylediklerine ne kadar güvenirsiniz bilemem. Bakarsın yarın değişebiliyor derler.

Çevrimiçi Necmi

bir sürü ikili üçlü beşli konuşmalar oluyorken neden çarşı konusu geçince hep bu tür uyarılar geliyor ?
bunu tepki olsun diye sormuyorum, cidden merak ediyorum. Ben stadı tribünden bağımsız düşünemiyorum.
Hatta satd benim için beton yığınıdır da diyebilirim. Onu yaşatan efsaneleştiren tribüncülerdir.
Herkes stad bitsin boğarız gelenleri diyor ama boğmada en eklili tribün yeniaçık olacak belki. Hatta muhtemelen
esas etkiyi üst kat yapacaktır. Ama üst katın güvenlik boşluğu dahil  1/3 elimizde olmayacak...
Kamerada görünmemesi ayrı bir vaka. Bana ne görünüp görünmemesinden. Görünse ne olur ? stat mı çirkinleşir ?
taraftar mı küçülür ? nedir ?
Anlamak cidden güç.
Anladığım çoğunluk betonla ilgileniyor. merdiven boşlukları, girişler, stad boşken koltukların arkasından görünecek beton çok çirkin görüntü ama muşteşem olacak denilen üst tribünün 2/3'ünde yeralacağız sıkıntı yok, iyiymiş..
nedeni basit iş siyasete dökülüyor küfürler gırla gidiyor bu noktaya gelmesinide istemediğimiz için forzayla ilgili tartışmalara izin vermiyoruz
kimse normal eleştirmeyi bilmiyor hemen küfür ve hakaret  oluyor yoksa eleştirilmeyecek hiç bir şey yoktur yeterki eleştiri yapıcı olsun bir yerlere
hizmet etmesin insanlar eleştirirken konuştukları kişinin kendileri gibi Beşiktaşlı olduğunu anlamadıkları ve bazı şeyleri Beşiktaş menfaatlerinin üzerinde
gördükleri sürece eleştirilere izin vermeme kararı alındı ne zaman bu anlayış terkedilir Bir Beşiktaşlı Beşiktaşlı gibi düşünür ve eleştirirse o zaman
bu konuda sıkıntı yapmayız burası Beşiktaş forumu ve burda ayrım gözetmeksizin kim olursa olsun bir Beşiktaşlıya ve Beşiktaş değerlerine küfür
hakaret ve aşağılayıcı kelime kullanılamaz onun dışında her türde eleştiri yapılabilinir ama konusunda

Çevrimdışı ERAY G

Çarşı konusunda herkes hassas bu nedenle hem konu çok uzuyor hem de birbirimizi kırıyoruz.  Seven ve sevmeyenlerin birbirlerinin düşüncelerini anlamadığını görüyoruz herseferinde.

Konu uzamayacaksa tartışmayın diye birşey kimse söylemiyor ayrıca fakat ne zaman bu tartışma başlasa en şiddetli ve en uzun tartışma oluyor.

Cevap için teşekkürler.

bu kadar uzuyorsa tartışılma ihtiyacı vardır. Tartışılsın ki bilenler anlatsın bilmeyenler öğrensin, atıp tutanlar ortaya çıksın... 
Herkes rahatlasın (ben dahil) ve bitsin  :)

saygılar

Çevrimdışı ozan062

beyler takip edemiyorum simdi  rakip takım nerede olacak anlıyamadım?? bi resimle gosterebilirmisiniz?? bjktvnin üstünde olmucakmıydı?? aynı dimi devam?? ama sanırım alanı genişlemiş sıkıntılar bundan??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ERAY G

nedeni basit iş siyasete dökülüyor küfürler gırla gidiyor bu noktaya gelmesinide istemediğimiz için forzayla ilgili tartışmalara izin vermiyoruz
kimse normal eleştirmeyi bilmiyor hemen küfür ve hakaret  oluyor yoksa eleştirilmeyecek hiç bir şey yoktur yeterki eleştiri yapıcı olsun bir yerlere
hizmet etmesin insanlar eleştirirken konuştukları kişinin kendileri gibi Beşiktaşlı olduğunu anlamadıkları ve bazı şeyleri Beşiktaş menfaatlerinin üzerinde
gördükleri sürece eleştirilere izin vermeme kararı alındı ne zaman bu anlayış terkedilir Bir Beşiktaşlı Beşiktaşlı gibi düşünür ve eleştirirse o zaman
bu konuda sıkıntı yapmayız burası Beşiktaş forumu ve burda ayrım gözetmeksizin kim olursa olsun bir Beşiktaşlıya ve Beşiktaş değerlerine küfür
hakaret ve aşağılayıcı kelime kullanılamaz onun dışında her türde eleştiri yapılabilinir ama konusunda
Bir teşekkür de size...

tabii ki kastım medeni şekilde ve hakaret etmeden görüş bildirmedir.

saygılar

Çevrimdışı ACAB1903

Yeni oturma düzenine göre Kapalı üst candır  :super:

Çevrimdışı scape_bjk

Cevap için teşekkürler.

bu kadar uzuyorsa tartışılma ihtiyacı vardır. Tartışılsın ki bilenler anlatsın bilmeyenler öğrensin, atıp tutanlar ortaya çıksın... 
Herkes rahatlasın (ben dahil) ve bitsin  :)

saygılar
Bunun için zaten konular açıldı orada dilediğince tartışabilirsin zaten kimse bişey demiyor

Çevrimdışı yigitcan1903

beyler takip edemiyorum simdi  rakip takım nerede olacak anlıyamadım?? bi resimle gosterebilirmisiniz?? bjktvnin üstünde olmucakmıydı?? aynı dimi devam?? ama sanırım alanı genişlemiş sıkıntılar bundan??

Hayır yeni açık numaralı köşesinde

Çevrimiçi Necmi

Bizim blok efsane oldu artik en iyi mac seyredilen blok olacak
şimdi herkes bu tarafa hücum edecek ordan kombine aldım diye bana püskürenlere
duyurulur en son Efe sen dürtmüştün :evillol:

Çevrimdışı brci

içimden bi ses bu sezon çok rahat şampiyon olacağmızı söylüyor hadi bakalım ...

Çevrimdışı siyah-1903

aldığım kombinenin yerini değiştirmek istiyorum, kulüp olmaz diyor.. bu kulüp neden bizim onlara verdiğimiz değeri bize vermiyor??
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ozan062

Hayır yeni açık numaralı köşesinde
o zaman problem değil zaten yuzde olarak gayet dusuk bir sayı oluyor cok problem etmemek gerek

Çevrimdışı Volkan Başaran

aldığım kombinenin yerini değiştirmek istiyorum, kulüp olmaz diyor.. bu kulüp neden bizim onlara verdiğimiz değeri bize vermiyor??

Bu tarz şeylere bende uyuz oluyorum. Arkadaş sileceksin başka yere ekleyeceksin. Bu kadar basit. Muhatap bile bulamazsın eminim bunun için. Bu her konuda böyle malesef
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı iyimserure

passo.com.tr'nin sıkça sorulan sorular kısmındaki madde:

Biletimde kategori değişikliği yapabilir miyim?

Satın almış olduğunuz biletinizi farklı bir kategori  ile değiştirmek isterseniz, biletinizi iptal edip istediğiniz kategoriden yeniden bilet almanız gerekmektedir.

hemen yönetime sallamayı görev edinmiş arkadaşlar, bakın passo böyle bir kural koymuş dimi? hadi bakalım

Çevrimiçi Necmi

Bir teşekkür de size...

tabii ki kastım medeni şekilde ve hakaret etmeden görüş bildirmedir.

saygılar
keşke öyle olabilse bunun için ayrı bölüm bile açmayı denedik 24 saatte silmek zorunda kaldım insanlar birbirini kırıyor kamplaşma oluyor
birde insanları siteden uzaklaştırmamızı gerektirecek faliyetler oluyor bir kardeşimizi atmak yerine böyle tartışmalara izin vermeyelim dedik en azından
yeniyiz insanların birbirini tanıma süresi var tanıdıkça dinlemeyi öğreniyorlar bizimde bu tavır içinde olmamızdan taraflı olduğumuzu bir çok arkadaş düşünüyor
ama emin olun tek tarafımız bu forum yoksa yöneticilerimiz içinde her düşünceye sahip insan var ve ben bu konuda mümkün olduğu kadar tarafsız olmaya çalıştığım inancındayım
ama çoğunluklada çarşıyı savunur duruma düşüyoruz buda tarafsızlığımıza gölge düşürüyor ama bir şeyi savunduğumuz yok küfür ve hakaret olmadığı sürece
sadece okuyoruz fikrimiz varsa söylüyoruz forumdaki her hangi bir üye gibi davranıyoruz

Çevrimdışı ozan062

Satın almış olduğunuz biletinizi farklı bir kategori  ile değiştirmek isterseniz, biletinizi iptal edip istediğiniz kategoriden yeniden bilet almanız gerekmektedir.

hemen yönetime sallamayı görev edinmiş arkadaşlar, bakın passo böyle bir kural koymuş dimi? hadi bakalım

bilet diyor bu kombine?? onun içinde gecerlimidir?

Çevrimdışı iyimserure

bilet diyor bu kombine?? onun içinde gecerlimidir?
farketmez, önce elindekini iade edeceksin sonra yenisini alacaksın benim anladığım kadarıyla

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar kombine ve bilet olayları kulübümüz için önemli olduğu için burdaki konuşmalara pek müdahale etmek istemedim ama konu uzadıkça uzuyor
lütfen bu konuyu artık başlığına taşıyalım burası stad başlığından tamamen uzaklaştı bu konularla ilgilenmeyen insanlarıda mesajlarınızı okumaya mecbur ediyorsunuz
ilgili başlığa yazın merak edende ordan takip etsin burda insanların çok olması çok kişinin sizi dinleyeceği anlamına gelmez

krm1903

• Ziyaretçi

kapalı yada numaralı değilse zaten istediğin yerde oturursun

Çevrimdışı Volkan Başaran

iyide tamam kombineyi iptal etsin diğer taraftan versin o zaman..

Passo maç iadesi yapınca ücretini iade ediyor. 24 saat öncesine kadar maç iptalin mümkün
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı iyimserure

iyide tamam kombineyi iptal etsin diğer taraftan versin o zaman..

Passo maç iadesi yapınca ücretini iade ediyor. 24 saat öncesine kadar maç iptalin mümkün
muhtemelen oradaki arkadaş bilmiyordur böyle yapabileceğini veya üşenmiştir ne biliyim...

Çevrimdışı iyimserure

yani kulübün aldığı böyle bir karar yok, hemen yönetimi eleştirmeyelim anlamında söyledim

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi neden 121.bloğu seçmiş her geçen gün daha iyi anlıyorum  :claps:
valla ismail içimde bir ses orası deplasmana verilmeyecek diyordu büyük bir kartal yuvası vodafone iletişim merkezi
ve iki adet restoran ve müzenin olduğu yerin yarısını müşteriye kapat bir kaç yüz rakip takım taraftarı gelecek diye mantıklı değildi
şimdi ön cephe kullanımını direk Beşiktaş taraftarına bıraktılar yeni açık köşede olmasıda bir dezavantaj değil bence tam anlamıyla baskı altında olurlar sesleri bile çıkmaz
zaten tam doluluk sağlayacak maçlarda yani derbilerde biz kullanacağız geriside önemli değil

Çevrimdışı ByGoLD

iyide burada bilet diyor kombine değil ki :S
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı ozan062

valla ismail içimde bir ses orası deplasmana verilmeyecek diyordu büyük bir kartal yuvası vodafone iletişim merkezi
ve iki adet restoran ve müzenin olduğu yerin yarısını müşteriye kapat bir kaç yüz rakip takım taraftarı gelecek diye mantıklı değildi
şimdi ön cephe kullanımını direk Beşiktaş taraftarına bıraktılar yeni açık köşede olmasıda bir dezavantaj değil bence tam anlamıyla baskı altında olurlar sesleri bile çıkmaz
zaten tam doluluk sağlayacak maçlarda yani derbilerde biz kullanacağız geriside önemli değil
abi bak ne geldi aklıma
bu deplasman tribünü nereye gelirse gelsin bu giriş cıkıslarda baya sıkıntı olucak dimi:)) ben ınonude maç izlemedim nasıl dagılım oluyor nasıl olusuyor sartlar bilmiyorum simdi burada alanların hepsi  cok buyuk ve herkes heryere ulasabiliyor nasıl bir tarafı kapatıpta bu rakip oradan gecicek  yeni acık tarafından girseler alan inanılmaz yol tarafından girseler nasıl olur vs soruglamıyorum merak ediyorum nasıl yapıcaklar:D arada diyorum alanımız büyük oslaydı cok cok daha iyi olurdu diye  nasıl ayırıcaklar bu insanlar giriş cıkıslarını  yerin altına stad yapıyoruz vs vs cok karmasık yeminle:D aslında bi ara  su tribünler bittiğinde bi 3 boyutlu hale çevirip bi bakmak laızm herseyiyle

eski acıgın ustunde restoranlar oalcak oradan tribünlere geçiler oalcak oradaki iki farklı alanda nasıl duzen saglıcaklar
aynı sekilde takım otobüsünün giriceği alanda bi değişik olacak yani cok darklı bir duzen işlicek cok merak ediyorum baya soru isareti var cok bayılıyorum aslında ulasamıyoruzya herseyine gizem var :D
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 15:13:00 ozan062 ]

Etiketler: