Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323755 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mcgray

benim bildiğim normalde 1 kombineyle 1 kişi girebilirdi ama Çarşı çoğu maçta çift turnike yapar. hatta kapalının 1 tane turnikesi Çarşı için ayrılır tek kombine ile yüzlerce insan girerdi.
ayrıca  ağırlama adı altında sponsor biletleri Çarşıya dağıtılırdı.

Fikret Orman bunları kestiği için Samet Aybaba döneminde protestolar oldu. FB maçında kapılara saldırıldı

Stat başlığında hala Çarşı'ya iftira derdindesiniz,Çarşı o bu değildir.Çarşı hepimiziz,Beşiktaş hepimiziz hala farkında değil misiniz.Lütfen stat konusunu dağıtmayın yine

Bu sene bizim en büyük rakibimiz gene kendimiziz,  2 yıldır kanayan yaramız sağ bek ve halen pansuman uygulanmıyor.
Yönetim 1 milyon euro ucuza alacağız diye geç kalıyor,  böyle saçma tasarruf mu olur.  Şimdi 1 milyon euro ucuza alacağıma 1 ay önce 1 milyon euro fazla verip almak bana çok daha mantıklı geliyor ama yönetimin bunu akıl edecek futbol tecrübesi yok malesef.

Çevrimdışı asi_kartal

Necmi abi  niye bana hep muhalif oluyorsun  :D :drunkard:

Konuyu değiştirelim biraz kapasite en son 48.000 diyorlardı ne oldu o iş ?  :naughty:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

trabzonspor için bu sezon ligi 5. sırada bitirir toplama takım iş yapamaz

Hocaları iyi en az ikinci olurlar şampiyonda biz oluruz ondan sonra azizde gider ünalda gider türk futbolu yükselişe geçer.

Çevrimdışı tayfun

Bu sene bizim en büyük rakibimiz gene kendimiziz,  2 yıldır kanayan yaramız sağ bek ve halen pansuman uygulanmıyor.
Yönetim 1 milyon euro ucuza alacağız diye geç kalıyor,  böyle saçma tasarruf mu olur.  Şimdi 1 milyon euro ucuza alacağıma 1 ay önce 1 milyon euro fazla verip almak bana çok daha mantıklı geliyor ama yönetimin bunu akıl edecek futbol tecrübesi yok malesef.
aha aktarı yakaladık,üstat 107 nin demirleri ne zaman halledeceksiniz,tribünü komple sattık hala aktarsiyon yapmadınız.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

krm1903

• Ziyaretçi

kapalı doluyordu ama bildiğin gibi Çarşı genelde maçlara para vermezdi Demirören zamanında. Baştakilere kombine verilir. diğerlerine de bilet dağıtılırdı

kesin bilgimi
ben 15 yıl bosunamı para verdim

Çarşı konusunu lütfen uzatmayalım beyler,  ikili tartışmalar devam ederse mesajlar anında silinecektir. 

aha aktarı yakaladık,üstat 107 nin demirleri ne zaman halledeceksiniz,tribünü komple sattık hala aktarsiyon yapmadınız.
Biraz sabır lütfen  :lol:
Acele işe şeytan karışırmış. 

Çevrimdışı VYCMas

Ben deplasman tribununun yeni aciga koyulmasina cok sinirlendim.Taraftarin en guclu  olcagi tribun yeni acik ve orayi bolduler.Dediginiz gibi tribun sov gibi seyler yapildiginda nasil olcak bilmiyorum.Kareografi de zora girdi.Yeni acik ustun yarisi rakibe verilmis.Bence kabul edilemez.En azindan 406'yi vermeselerdi fazla genis olmus.Taraftariyla taninan bi klup icin cok yersiz bi davranis...

Çevrimdışı ACAB1903

Deplasman tribününün yeri çok büyük bir hata... çook yanlış yer hemde çook.. Eski açık köşe olmalıydı...

Çevrimdışı mcgray

yeni açıktaki deplasman tribünü en azından dikine bölünerek yapılamaz mıydı.
Alt üst olmak üzere 2 ince tribün gibi mesela.
Şu an çok canımı sıktı bu mesele ,
 taraftarı düşündük size locasız tribün yaptık diyip , oraya bıçak gibi deplasman tribününü koymak ...

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu ligde bizi zorlayacak tek takım Trabzon olur inşallah şampiyonluk bu sene çok yakın  :ok:
sanmıyorum bizi zorlasın hocaları altı ayda takım hazır olur bir şey beklemeyin altı ay diyor
birileri ona altı ay sonra ligin bittiğini söylemeye unutmuş herhalde :evillol: toplama takım ne zaman başarılı olmuşki
trabzonda olsun eski oyuncuları hoca fena aşağıladı ikilik başlar birde adamın derdi fenerle aramızda 23 puan fark olmayacak diyor
işi öğrenmiş daha gelmeden  :evillol:

Stadımızın önümüzdeki ağustos ayına yetişmesi için para lazım,  paranın asıl kaynağı taraftar,  eğer yeteri kadar destek çıkmazsak bu stat ağustos ayında bitmez.

Arsenal maçında bilet fiyatları pahalı olsa bile full çekmeliyiz.

Çevrimiçi Necmi

Ben deplasman tribununun yeni aciga koyulmasina cok sinirlendim.Taraftarin en guclu  olcagi tribun yeni acik ve orayi bolduler.Dediginiz gibi tribun sov gibi seyler yapildiginda nasil olcak bilmiyorum.Kareografi de zora girdi.Yeni acik ustun yarisi rakibe verilmis.Bence kabul edilemez.En azindan 406'yi vermeselerdi fazla genis olmus.Taraftariyla taninan bi klup icin cok yersiz bi davranis...
siz bizim stadda Kareografi olacağına inanıyormusunuz rakiplerde masrafı kulüp karşılıyor bizde böyle bir şey olmaz
öyle bir parayıda taraftar vermez kaldıki bunu yapacak tek gurup forzadır onlarda hem bu işe karşılar hemde yeni açıkta değiller

Çevrimdışı tayfun

%5 vermeleri gerektiği için 406 vermiyoruz diyemezler,iki kat ise giriş çıkışdan dolayı emniyetten onay almaz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

@Necmi abi neden 121.bloğu seçmiş her geçen gün daha iyi anlıyorum  :claps:

Çevrimdışı ERAY G

Çarşı konusunu lütfen uzatmayalım beyler,  ikili tartışmalar devam ederse mesajlar anında silinecektir. 

bir sürü ikili üçlü beşli konuşmalar oluyorken neden çarşı konusu geçince hep bu tür uyarılar geliyor ?
bunu tepki olsun diye sormuyorum, cidden merak ediyorum. Ben stadı tribünden bağımsız düşünemiyorum.
Hatta satd benim için beton yığınıdır da diyebilirim. Onu yaşatan efsaneleştiren tribüncülerdir.
Herkes stad bitsin boğarız gelenleri diyor ama boğmada en eklili tribün yeniaçık olacak belki. Hatta muhtemelen
esas etkiyi üst kat yapacaktır. Ama üst katın güvenlik boşluğu dahil  1/3 elimizde olmayacak...
Kamerada görünmemesi ayrı bir vaka. Bana ne görünüp görünmemesinden. Görünse ne olur ? stat mı çirkinleşir ?
taraftar mı küçülür ? nedir ?
Anlamak cidden güç.
Anladığım çoğunluk betonla ilgileniyor. merdiven boşlukları, girişler, stad boşken koltukların arkasından görünecek beton çok çirkin görüntü ama muşteşem olacak denilen üst tribünün 2/3'ünde yeralacağız sıkıntı yok, iyiymiş..
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 14:19:44 ERAY G ]

Çevrimiçi Necmi

Stadımızın önümüzdeki ağustos ayına yetişmesi için para lazım,  paranın asıl kaynağı taraftar,  eğer yeteri kadar destek çıkmazsak bu stat ağustos ayında bitmez.

Arsenal maçında bilet fiyatları pahalı olsa bile full çekmeliyiz.
ful çekecektir ama birşekilde bu bilet satışlarını ya biletiks e yada kartal yuvalarına aktarmak zorundalar
Beşiktaşa gelip tek bir yerden bilet almak iş değil  düşün bilet satışları bir hafta kala başlanacak 70000 bilet buda günde tek bir yerden
10000 bilet demektir kaldıki hafta içi kaç kişi gidip alabilir bazen harbi saçmalıyorlar hep eziyeti taraftara yüklemekte olmazki
geçen maçta yüzlerce kişi geldi maç günü bilet satış merkezine bilet almak için bu yönetim bilet ve kombine işinde harbi çuvalladı

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi neden 121.bloğu seçmiş her geçen gün daha iyi anlıyorum  :claps:

Bizim blok efsane oldu artik en iyi mac seyredilen blok olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bir sürü ikili üçlü beşli konuşmalar oluyorken neden çarşı konusu geçince hep bu tür uyarılar geliyor ?
bunu tepki olsun diye sormuyorum, cidden merak ediyorum. Ben stadı tribünden bağımsız düşünemiyorum.
Hatta satd benim için beton yığınıdır da diyebilirim. Onu yaşatan efsaneleştiren tribüncülerdir.
Herkes stad bitsin boğarız gelenleri diyor ama boğmada en eklili tribün yeniaçık olacak belki. Hatta muhtemelen
esas etkiyi üst kat yapacaktır. Ama üst katın güvenlik boşluğu dahil  1/3 elimizde olmayacak...
Kamerada görünmemesi ayrı bir vaka. Bana görünüp görünmemesinden. Görünse ne olur ? satad mı çirkinleşir ?
taraftar mı küçülür ? nedir ?
Anlamak cidden güç.
Anladığım çoğunluk betonla ilgileniyor. merdiven boşlukları, girişler, stad boşken koltukların arkasından görünecek beton çok çirkin görüntü ama muşteşem olacak denilen üst tribünün 2/3'ünde yeralacağız sıkıntı yok, iyiymiş..
bu soruyu necmi abi cevaplasın

Çevrimdışı UU1903

Deplasman tribununun yeri resmen skandal.

"Ancak localar yeni açık dediğimiz tribünün tamamında olmayacak. Orta kısım taraftara ayrılacağı için belli bir yere kadar loca devam ettikten sonra kalan kısım tribüne bırakılacak. Yeni açık olarak bilinen tribünde taraftarlar için çok özel bir tribün oluşturulacak."

Bu cumleleri kuran baskanin kendisi. Artik "kar beyazdir" dese inanilmayacak hale geldi malesef.

Not: Lutfen hemen guvenlik, loca diye baskani koruma kampanyasi baslatilmasin benim takildigim nokta soylenenlerle yapilanlarin birbirine uymamasi.
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çarşı konusunda herkes hassas bu nedenle hem konu çok uzuyor hem de birbirimizi kırıyoruz.  Seven ve sevmeyenlerin birbirlerinin düşüncelerini anlamadığını görüyoruz herseferinde.

Konu uzamayacaksa tartışmayın diye birşey kimse söylemiyor ayrıca fakat ne zaman bu tartışma başlasa en şiddetli ve en uzun tartışma oluyor.

Çevrimdışı ByGoLD

Merhaba Arkadaşlar,

O kadar kapalı olan tribünler yok sponsor yok ŞL dediler.

Şimdi nasıl olduda bütün tribünler açıldı ?

Aldığımız kombineyi aynı katogori de blok değişimi yapabilir miyiz ?

Bilen / Soran var mıdır ?
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı attila_metu

Yönetim pek çok olayda olduğu gibi yine taraftar bakış açısıyla yaklaşmamış.
Locaları, restaurantları korumuş, en güzel ambiyans olacak trübünün (argo yok) afedersiniz.
Sanırım Fikret Orman'ı sevmeyenlerin sebebi de bu yaklaşım.
Yapacak birşey yok, birileri kararlar alacak biz de koyun gibi bize danışılmadan alınan kararlara uyacağız.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 14:28:32 Oktay ]

Çevrimdışı ozan062

gecen sene 15.8 civarlarında olimpiyattan gelir kazanılmıs sene boyunca,, ınonuden 16 kusurler,, simdi dagha bugun 14 yazandık daha bircok zaman ve kombine var:)) bu sene fark var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: