Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323523 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

passo konusunda birşey yazmayacaktım ama çok yazılmış ben de feyenoord maceramı yazayım. 6da Taksim'den işten çıktım metro otobüs aktarmasıyla Göktürk'e eve gittim orada üstümü değiştirip arabayı alıp(arabayla işe gitme şansım yoktu hiç girmeyelim) stada geçtim. 8de statta arabayı parketmiştim baktım ortalık kalabalık oyalanmadan daldım kalabalığa sıra 10 dakikada falan anca bana geldi kartı okuttuk tak kırmızı yandı "tanımsız kart". mecbur çıktık sıradan arkadaki kalabalığa engel olmamak için gittim gişelere ki en az 5 dakika mesafede kenara köşeye atmışlar ama orası da mahşer yeri gibi. en kenardaki turnikeye yandan dalıp kartı okumadığını söyleyip kartı verdim. 20 dakika orada kart kontrol edip bilet vermelerini bekledim o arada maç başladı ben hala bilet bekliyordum. neyse sonunda lütfetti verdi bir bilet ben de hemen koştum geri turnikelere ama kalabalık öncekinin 2 katıydı nerdeyse. maç başlamış millet hala girmeye çalışıyor. neyse sırada beklerken golü de attık. tabi kalabalık iyice delirdi neyse ki sakin bir adamım. neyse sıra bana geldi bileti okuttum (turnike görevlisi falan hak getire maç başlamış gol olmuş kimse yok ortada polis bile aramadı ne dışarıda ne içeride) gene UYARI. benim doğu kombineli kartıma batı bileti vermiş SÜPER ZEKİ PASSOCU arkadaş. naaptık artık sabrım taştı arkamdaki elemanla çift turnike yaptım girdim içeri. batı bileti de yırtılmadan yıpranmadan evde kuzu kuzu yatıyor şimdi.

şimdi sen bu sistemi 5 ay önce getiriyorsun olimpiyat stadına bu süreçte yatırım yapılıyor turnikeler değişiyor kameralar ekleniyor şu bu. ama bir zeki de gidip şu kartlar çalışıyor mu acaba diye test etmiyor mu? hadi fener maçı kaos yaşandı ilktir dedik neyse dedik de bu kadar ay geçmiş yaz boyu test yapabilecekken ne yaptı bu arkadaşlar? ben mecbur muyum atm, kart, para işlemi yapmayı bile bilmeyen bu konuda sistem kuramamış bir bankanın işbilmezliği yüzünden maça girememeye? herşey para değil bir de yeterlilik kriteri olmalı. para işlemlerini bile ptt'ye yıkan (nedense başka bankalar yapamadı bu arkadaşlar yaptı) bir firmadan böyle bir sistem beklemek ancak hayalcilik olabilir.  çağrı merkezindekiler işi bilmez gişedekileri işi bilmez kim biliyorsa gelsin şu sistemi kursun daha fazla zaman kaybetmeden. ben bu firmayla iş görüşmesine de gitmiştim de içinde personeli bulunmayan şirketleriyle iş yapan değişik bir yapıydı. bence bunlar iyi günlerimiz ve dua etsinler protesto var. kazayla 1 milyon kişi kart alsaydı kartlar 3 ayda gelirdi maça falan da tesadüfen ayda yılda 1 girebilirdik.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmet türken

Deplasman Tribunu 404-405-406.

Kose tribunlerde satisa cikti.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59619/

yalnız bu köşeyi deplasman takımına verecekleri aklımın ucundan geçmezdi . numaralıyı aklım alır bunu almaz. o tribün büyük bir güç olsun diye loca bile yapılmadı. tek parça yapıldı. ama deplaman takımına verildi. aradada boşluk bırakılacak . bütün görüntüy bozaccak. bence yanlış karar. eski açıkla numaralı kesiştiği alan verilmeliydi diye düşünüyorum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yalnız bu köşeyi deplasman takımına verecekleri aklımın ucundan geçmezdi . numaralıyı aklım alır bunu almaz. o tribün büyük bir güç olsun diye loca bile yapılmadı. tek parça yapıldı. ama deplaman takımına verildi. aradada boşluk bırakılacak . bütün görüntüy bozaccak. bence yanlış karar. eski açıkla numaralı kesiştiği alan verilmeliydi diye düşünüyorum

Aynen katılıyorum.

krm1903

• Ziyaretçi

Postaneden hiç işlem yapıyormusun ?

Para gönderip alıyormusun ?

Fatura ödüyormusun ?

Yada yurt dışına para gönderiyormusun?

İşte onların hepsinin altyapısı yine Aktif Bank..

Bence postane ile de ilişkin varsa kesmelisin..

Ayrıca maçlara gelmezsiniz olur biter, çok fazla konuşmanın anlamı yok..
Postaneden hiç işlem yapıyormusun ?

Para gönderip alıyormusun ?

Fatura ödüyormusun ?

Yada yurt dışına para gönderiyormusun?
yani diyorsunki Türkiyeyi ele geçirdi
allah daha çok versin

İşte onların hepsinin altyapısı yine Aktif Bank..

Bence postane ile de ilişkin varsa kesmelisin..

Ayrıca maçlara gelmezsiniz olur biter, çok fazla konuşmanın anlamı yok..

yani diyorsunki Türkiye bitmiş okeye dönüyor
allaha daha iyi etsin inş
maç konusuna gelince onlara para vermeden ben maça giderim sen sıkıntı yapma
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 12:37:35 krm1903 ]

Çevrimdışı TURKahvesi

işte bunu beklemiyordum cidden çok şaşırdım

deplasman tribününün yeri yeni açık tarafı olmamalıydı

şahsen eski açık ile numaralı üst köşeye verilmesini bekliyor ve umuyordum

bu arada arkadaşlar deplasman yasağı sürüyor mu ligde hala  :alala:

krm1903

• Ziyaretçi

niye maclara gelmiyormus arkadas. biletleri izinleri senden mi aliyoruz? Hocam sen tribüncülük ile sosyal hayati ayiramamissin. Bu sisteme karsi cikanlar diyor ki; "sosyal hayatimizin her yanini sömürdünüz ama bari tribüne dokunmayin tribüncülügü bitirmeyin" bunu anlamak cok mu zor. Sen sen ol gercek hayatta kimseyi tribünden kovmaya kalkma, sanal aleme benzemez.

üstüne bir sey ekleyemiyorum

Çevrimdışı Altuğ

Passolig ile ilgili konuşmalarınıza buradan devam edin proje başlığında bunu tartışmanız anlamsız.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=189.0

Çevrimdışı sallapati

deplasman tribününü Çarşının yanına koymayı kim akıl ettiyse helal olsun.. saçmalamış resmen

Çevrimdışı Maotun

deplanman tribününün 404-405-406 yani yeni açık üst seçilmesinin nedeni bence 1-güvenlik 2-locaların rahatsız olmaması (yeni açık olduğu için orada yok) 3-eski açık daha kısa olduğu için daha çok blok kaplaması 4 kamera açısında gözükmeyecek olması, bana en yakın gelen nedenler

Çevrimdışı frkndgnr

İnşaatımızın hızı yeterli seviyede değil ve hiçbir zaman yeterli seviyede de olmadı... Bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı iyimserure

ya güvenlik gerekçesiyle deplasman tribününün oraya verildiği yazıyor ama nasıl güvenlikmiş bu en fanatik taraftarın yanına rakip taraftarları oturtuyorlar? Valla hiç anlamadım ben bu işi, ayrıca o kısımın çevresindeki koltuklar boş kalacak bu da kapasitenin en fazla o bölümde etkileneceği anlamına geliyor, canım sıkıldı şimdi

Çevrimdışı Ozan E.

İnşaatımızın hızı yeterli seviyede değil ve hiçbir zaman yeterli seviyede de olmadı... Bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum.

ee?

Çevrimdışı asi_kartal

Bu eski açık sorunu her şeyde önümüze çıkıyor arkadaş of ya  :s20:

Kartal Ç : eski açık üstü daha kısa olduğu için daha çok blok işgal ederdi
ahmet türken: o tribün büyük bir güç olsun diye loca bile yapılmadı. tek parça yapıldı. ama deplasman takımına verildi

Valla nedim 2 yorumda doğru.

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı bbdsa

Arkadaslar misafir tribünümüz nerde olacak belli oldumu?

Çevrimdışı Ozan E.

ya güvenlik gerekçesiyle deplasman tribününün oraya verildiği yazıyor ama nasıl güvenlikmiş bu en fanatik taraftarın yanına rakip taraftarları oturtuyorlar? Valla hiç anlamadım ben bu işi, ayrıca o kısımın çevresindeki koltuklar boş kalacak bu da kapasitenin en fazla o bölümde etkileneceği anlamına geliyor, canım sıkıldı şimdi
Çarşı'nın yeni açıkta olacağı kesin mi? Belki yine kapalıda olacaklar

krm1903

• Ziyaretçi

deplanman tribününün 404-405-406 yani yeni açık üst seçilmesinin nedeni bence 1-güvenlik 2-locaların rahatsız olmaması (yeni açık olduğu için orada yok) 3-eski açık daha kısa olduğu için daha çok blok kaplaması 4 kamera açısında gözükmeyecek olması, bana en yakın gelen nedenler
her sey iyi güzelde
oraya gidecek deplesman taraftarı nasıl geçecek önceden denız tarafını kapatıp toplu geçiyordu
bu demek oluyorkı uzun bir süre fb gs gelemeyecek akpasoda işe yaramadı anlaşılan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eski açık üst katın yarısından fazlasının mı deplasmancıların olmasını isterdim yoksa yeni açık köşeye hapsolmalarınımı, tabiki ikincisi. Yeni açık sindirir rahatlıkla o köşeyi. Hemde görüntü açısından pek etki edeceğini düşünmüyorum .

Ama tabi beklentiler bu değildi, şaşkınlık yarattı.

Çevrimdışı Ozan E.

Bu eski açık sorunu her şeyde önümüze çıkıyor arkadaş of ya  :s20:

Kartal Ç : eski açık üstü daha kısa olduğu için daha çok blok işgal ederdi
ahmet türken: o tribün büyük bir güç olsun diye loca bile yapılmadı. tek parça yapıldı. ama deplasman takımına verildi

Valla nedim 2 yorumda doğru.

Bu kadar dert etmeyin derbiler harici 20-30 kişi oluyor zaten deplasman tribününde

Çevrimdışı sallapati

Çarşı'nın yeni açıkta olacağı kesin mi? Belki yine kapalıda olacaklar

Çarşı genelde maddi durumu iyi olmayan  insanlardan oluşuyor. Kapalıya gücü yetmez. Gidenler de Samet aybaba dönemindeki gibi fazla bağırmaz.. en iyisi yeni açık Çarşı için
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 12:43:21 sallapati ]

Çevrimdışı FARUK

bu sene de deplasman yasağı devam edecek dendi yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Ozan E.

Çarşı genelde fakir insanlardan oluşuyor. Kapalıya gücü yetmez. Gidenler de Samet aybaba dönemindeki gibi fazla bağırmaz.. en iyisi yeni açık Çarşı için

Doğru söylüyorsun.Hayırlısı bakalım.Alıştık kapalıdaki o görüntülere özleyeceğiz gibi geliyor.

Çevrimdışı frkndgnr

ee?

eesi başkanımızın 2014 ağustos hedefi bu hızla 2015 ağustosu dahi bulmayacak.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çarşı genelde maddi durumu iyi olmayan  insanlardan oluşuyor. Kapalıya gücü yetmez. Gidenler de Samet aybaba dönemindeki gibi fazla bağırmaz.. en iyisi yeni açık Çarşı için
çarşı maçlara gelecekmi ki?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Oktay

güvenlik açısından eski açıkta locanın üstümde deplasman tribünü olmazdı zaten

Çevrimdışı frkndgnr

güvenlik açısından eski açıkta locanın üstümde deplasman tribünü olmazdı zaten

:claps:

Deplasman tribününün yeni açıkda olması bence iyi, değişiklik iyidir.

Etiketler: