Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

eski açığın köşeyi sonlandıracaklar herhalde bu gece, oradan çekiyorlar hafriyatı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

eski açığın köşeyi sonlandıracaklar herhalde bu gece, oradan çekiyorlar hafriyatı.

yeni açık diyecektin  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hastayım şu kamyonların şöyle mekan basar gibi stada dalmalarına..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çiçekler ve obitaşın alalnlarına fotoğraflardan bakıldığında hep kolonlar dizlimiş maşallah ilk defa  bu kadar çok kolon dikili sanki.. son zamanlar işler hızlandı sanki..

Çevrimdışı demir_kArtAl

yeni açık diyecektin  ;)

pardon ya, hep ben uyarıyordum milleti adamların bi suçu yokmuş, çok içmemek lazımmış :)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Geceleri canlı yayını izlemek gibisi yok :) üçgen bu gece biter
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olaya farklı bir açıdan bakmak adına, belki de Obitaşın bu hızda gitmesini Bjk istiyordur. Çünkü obitaş belirli bir sure içinde ne kadar fazla iş yaparsa o kadar fazla hakediş alacak Bjk'den. Misal belki Bjk 1 ayda 1 milyon veremiyor ama 2 ayda 500'er bin verebiliyor. Bir fikir sadece..
obitaş işi kendisi yapmıyor.taşeron firmaya yaptırıyor.az işçi çalıştırıyor bu nedenle yavaş ilerliyor.inşaat işinde ne kadar işçi o kadar köfte demek
tamam da neden az işçi çalıştırıyor onu çözmeye çalışıyorum zaten.
fazla isci calistirsa fazla para odeyecek.fazladan 50 isci olsa her gun 50 iscinin obitasa maliyeti min 2500 tl.

1 ayda 75000 tl yapar.ortalama 3 ay daha orda calisacagini dusunursek 225.000 tl zarara girer.

obitas tokiye is yaptigini dusunup 3 u 5 i ariyor isin ozeti o

Mantığı tersten yürütürsek... Ne kadar çok işçi, o kadar çok iş. iş erken bitince işçilere para ödemeye devam etmeyecekler sonuçta. Bence Obitaş'ın yavaşlığının tek nedeni klüpten çıkacabilecek paraya orantılı iş yapmasıdır. Diyelimki Obitaş normalden 2 kat fazla iş yaptı, hakedişlerinin tamamını karşılayabilecek mi klüp. Sanmıyorum. Hem, İşçi sayısı artınca yeterli konteynır var mı onu da bilmiyoruz.

dostum zaten sıkıntı orda yönetim şuan galiba şuan için fazla para veremiyor ama azar  azar olunca bi şekilde ödeme yapabiliyor.. ayrıca stat zaten en iyi ihtimal ocak ayı gibi maç yapmaya uygun olacak yeni açık 1 ay erken1 ay geç elbet bitecek..

ben çok yavaş gittiklerini düşünmüyorum biraz tempo ile takvimi yakalarlar. alanları açıldı bence yakalacaklardır..

Çevrimdışı Tolga

az önce yazmıştım herhalde kimse görmedi numaralı tarafına temel atma işlemleri tam olarak ne zaman başlar bilgisi olan var mı?
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı demir_kArtAl

yalnız şunu da belirtmeden edemeyeceğim, bu stad Ağustos ta biter. :)

Önümüzdeki hafta çiçekler kapalıya ilk temel betonunu atarsa Ağustos sonuna kabasını çıkarabilir. Ha çatıdır çimdir 2-3 ay sarkar mı sarkar.

Çevrimdışı cagdas44

yalnız şunu da belirtmeden edemeyeceğim, bu stad Ağustos ta biter. :)

Önümüzdeki hafta çiçekler kapalıya ilk temel betonunu atarsa Ağustos sonuna kabasını çıkarabilir. Ha çatıdır çimdir 2-3 ay sarkar mı sarkar.

Abi bu gece dinlen bence kapalı derken  :D

Çevrimdışı melih

Emaar Square hafriyat alanı :)

ayrıca fore kazıklar ve kuşaklardaki işçiliği kesin.

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı alperseyhanli

18 Haziran'da numaralıya temel aılcağını duymuştuk. Ama bu gidişle 1-2 hafta daha gecikebilir. Numaralıyı kimin yapacağı henüz belli değil diye biliyorum.
--

Her tarafı ışıl ışıl yanan tırıN hastasıyım bende,projektör gibi maşallah.şuan numaralıda.

Çevrimdışı cagdas44

Emaar Square hafriyat alanı :)

ayrıca fore kazıklar ve kuşaklardaki işçiliği kesin.

Biz hafriyata zaman ayıramadık ki temel seviyesine bir an önce inmeye uğraşınca biraz görüntü bozuk oldu ama sağlam olduktan sonra gerisi önemli değik

Çevrimdışı demir_kArtAl

az önce yazmıştım herhalde kimse görmedi numaralı tarafına temel atma işlemleri tam olarak ne zaman başlar bilgisi olan var mı?

haftaya zemin seviyesine inerler, ilk temel betonunu görürüz diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı eski inönü

üçgenin vadesi doldu hiç şansı yok bu gece :)

Çevrimdışı Tolga

haftaya zemin seviyesine inerler, ilk temel betonunu görürüz diye tahmin ediyorum.

teşekkür ederim bilgi veren herkese :)

Çevrimdışı tayfun

cümleten iyi geceler,numaralıda çalışmalar devam ediyor,o ışıl ışıl kamyon benimde dikkatimi çekti,4 tane olsa stada ışıklandırma gerekmez:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı keremfrat1

üçgenin vadesi doldu hiç şansı yok bu gece :)
ben izlycem bugun bakalım :) nasıl bıtıcek bugun bıter ınşallah :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

MMA

• Ziyaretçi

İyi geceler derken cikis fasli degil giris fasli yapmistim abi C:-) ama dedigim dogrudur haftasoni toplantisinda gelebilcekler var benden rica etti bende ilettim :-)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Tolga

konu dışı ilk transfer lanzini :)
kaynak nedir acaba önemli bir bilgi çünkü  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

konu dışı ilk transfer lanzini :)
kaynak nedir acaba önemli bir bilgi çünkü  :D
kulup çaycısı::::::::::::::::)) şaka biyana kulupten birisi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: