Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8370409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

4 kamyon eski açığa gitti ölümüne hafriyat ;)
efe taktın eskı acıga doyamadın ordan harfıyat almayaa:)yenı acık yenıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

evt bende hata yapabilirim sonuçta kafa laçka oldu baka baka  ;D ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

artık bıtsın su harfıyat 4 trıbun bırden yukselmeye devam etsınn yaa toprak gormekten gına geldıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hakan Bilgin

millet arjantin maçına bakar biz hafriyata bakıyoruz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

MMA

• Ziyaretçi

Numaralıdan nostalji,ne hafriyat varmış be  :)

Resmen dagcik indirmis adamlar helal olsu.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Efe

numaralıda ilk olarak ön tarafı alıp sonra duvar dibini alacaklar yarın gece artık kuşakların dibinden hafriyat başlar yeni açık bitiyor nasıl olsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Vodafone Arena 15.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]hHn-fWkjHS4[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı demir_kArtAl

millet arjantin maçına bakar biz hafriyata bakıyoruz

arjantin maçı neki, ekranın solundan kamyonlar girince daha heyecanlı oluyor.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

MMA

• Ziyaretçi

O degilde icomde yara kaldi stadi soyle uzaktan her yerini yapiliyo olarak goremedik bi turlu

Ne alaka dersen mesela timsah arena gibi konya gibi simdi olan sivaz trabzon gibi belli bolumu dsardan goremedim.katlar nasilmis goremedik :-\hep duvarlarin ixine yapildi stad belki bi ihtimal.numaralida gorunun duvarla tribun arasi az bi yol olcak dar aciylada olsa orayo dsardan kavasini gorcez

Çevrimdışı keremfrat1

kamyonu olan var mı biz de gidelim :))
kamyon kıralayalım :)  ;D ben stajda eskavator kullanması öğrendım :) hem harıtacıyım hem kepçe oparaötru :) :D:D ;D

Çevrimdışı Thuggie

O degilde icomde yara kaldi stadi soyle uzaktan her yerini yapiliyo olarak goremedik bi turlu

Ne alaka dersen mesela timsah arena gibi konya gibi simdi olan sivaz trabzon gibi belli bolumu dsardan goremedim.katlar nasilmis goremedik :-\hep duvarlarin ixine yapildi stad belki bi ihtimal.numaralida gorunun duvarla tribun arasi az bi yol olcak dar aciylada olsa orayo dsardan kavasini gorcez

Timelapse olarak görebilecegiz disardan stadin yükselisini, Vodafone'un farkli noktalarda kameralari var timelapse icin. Kim söylemisti bunu hatirlamiyorum ama söylenmisti yani ;D

MMA

• Ziyaretçi

Ayrica kameralari stada gidip guvenlik kulubesine bakan bilir baya bi kamera var

Ayrica.biri bna soylemisti yeni kameralar yolda simdiden deyim neresi olcagi konusunda tartisma baslayabilir

Timelapse olarak görebilecegiz disardan stadin yükselisini, Vodafone'un farkli noktalarda kameralari var timelapse icin. Kim söylemisti bunu hatirlamiyorum ama söylenmisti yani ;D

Yok benim demek istedim o degil helikopterden cekilen fotolar bile oldu hakkini vermek lazim benim dedigim.mesela kapali tribunun tamamen disini kabasini goremedik neden?cogu duvar icine yapildi demek istedigim o katlari dsardan goremedik yani

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 02:00:59 MMA ]

Çevrimdışı eski inönü

ben de stadın yüksekliğini gormek isterdim dışardan.

Çevrimdışı ALI RIZA

kameralar gelsin de :) isterse uzaydan çekim olsun :)
harfiyat bitsede bizde rahatlasak numaralı yükselse...!

MMA

• Ziyaretçi

Yeni kameralarda gelicek hic.merak etme abi simdiden tuyoyu verelim

Çevrimdışı ALI RIZA

nereye kurulacak peki ! süzere 1 tane kursunlar yeterli...!

Çevrimdışı TØLGA

Benim bildiğim şuan stadta birsuru kamera var birisi
Acilir diye düşünüyorum yada kapali orta tam üste bir
Kamera güzel gider hani  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Alıntı yapılan: SaLVaDoR linkolabilir :D.msg4437#msg4437 date=1402874317
http://www.besiktasarena.com/
giriş ayarı da yapıldı...!
Ellerinize saglik çok guzel olmuş marşlar sabit değilde
Hergün farklı olursa güzel olabilir :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

hatta yeni acik tarafina yerlestirilecek :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Mabet bugün o çeliklerden içi kolonlar için geldiğini söyledi hangi kolonlar kesinlestimi o kafam karisti benim :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet bugün o çeliklerden içi kolonlar için geldiğini söyledi hangi kolonlar kesinlestimi o kafam karisti benim :/
yarın (bugun) açıklar...! bazı yerlerinden gelecekmiş ondan...! neresi gelmiş onu öğrenmesi lazımmış...!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: