Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrekhvcgl

Merhaba arkadaşlar Vodafone Arena resmi Twitter hesabına "Desibelmetre olacak mı?" diye bir soru sordum ve "Bu konu hakkında herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır." dedi. Küçük bir detay olarak gözükebilir ama taraftar için fazlasıyla önemli bir şey desibelmetre. Rekor bizim hakkımız, rekoru kıracak taraftar da bizde. Neden böyle bir şeyi kullanmayalım? Lütfen gerekli yerlere iletilsin.
OLAY YERİ: www.twitter.com/VodafoneArena/status/477424272764571648

MMA

• Ziyaretçi

baktım stadın resmi facebook sayfası stad hakkında yeterli resmi ve bilgiyi aktaramıyo bende facebook sayfası açtım beyler en büyük destekçim inşallah mustafa abi olcak o kadar resim çekiyo görmesi gereken ilgi alakası inşallah facebook bu sayfayla birlikte görür

can sıkıntısı işte yaptım bişeyler

https://www.facebook.com/pages/Gayriresmi-Vodafone-Arena/591190797646611

Çevrimdışı Serjo

Şu an oynan maçın stadı bizim stad'a en çok benziyor
alt kat inanılmaz dik ,tribünler süperr
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar herkese selamlar ben cok uzaklardan Ingiltereden sizleri aylardir takip ediyorum.Bilgi,resim ve dusuncesini paylasan tum Besiktaslilara tesekkur ediyorum.

Çevrimdışı idil

estadio nacional ın çatı montajı hızlı çekim, bizimki hakkında fiikir verir :)

https in s sini kaldırarak lingi verirsen video sitede görünür  ;D

yalnız bu stadı da begendim ben güzele benziyo dar alanda dik tribünler baskı olayı güzel olur :-\
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu arada celik kolonlar merak edilmiş.kolonlarin içersine konulucak.

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
hangi kolonların ?
@bjk_mabet
:) ayrintilar yarin şimdi nereninki geldi bilmiyorum yarin ogleden once yazarim...netlestireyim bi

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar izlemenizi siddetle tavsiye ederim son teknoloji uygulanarak yapilan harika bir stad.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

1-Duvar yenilenmesi ve kule restarasyonunun parasını Kültür Bakanlığı vermeyecek mi?
2-Yeni açık alt kat ile üst kat arasına tek sıra bir sürü loca yapılabilir.Üst tribünün sarkan balkon kısmı görüşü engellemez bence...

ysariusta

• Ziyaretçi

Merhaba arkadaşlar Vodafone Arena resmi Twitter hesabına "Desibelmetre olacak mı?" diye bir soru sordum ve "Bu konu hakkında herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır." dedi. Küçük bir detay olarak gözükebilir ama taraftar için fazlasıyla önemli bir şey desibelmetre. Rekor bizim hakkımız, rekoru kıracak taraftar da bizde. Neden böyle bir şeyi kullanmayalım? Lütfen gerekli yerlere iletilsin.
OLAY YERİ: www.twitter.com/VodafoneArena/status/477424272764571648
APSTORE dan ya da Googleplay de var sıkmayın canınızı. Ayrıca biz işimize bakalım merak eden gelir kendi ölçer. malum birileri üstü kapalı stada geçmeden "bağırmakla ne olur diyordu, stada geçtiler ilk maçta ölçüm yaptılar.

Çevrimdışı BRK

suan oynayan isvicre equator macin stadi bize cok benziyor, ama sanki alt katlar sira olarak bizden daha az, ama bizden cok daha heybetli ve buyuk gozukuyor...

Çevrimdışı ALDENYX

Arkadaslar izlemenizi siddetle tavsiye ederim son teknoloji uygulanarak yapilan harika bir stad.
[/quote

kardeşim burda koltuk testi dayanıklılığından bahsediliyor.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Szgn_26

obitaşın oraya bakınca içim kararıyor.o arka taraftaki kalabalık ve karmaşık görüntü çok canımı sıkıyor.
bide bugün ilerleme olarak ne yapılmış yeni açıkta lütfen biri izah etsin.inanın dünden çok ta farklı değil.
Söz konusu obitaşsa yavaşlık teferruattır kardeş onlar için işçi almamak için yemin etmişler herhalde doktora gidip bi sakinleştirici alıp yeni açık tarafına öyle bakmak lazım ben başka bi çözüm yolu bilmiyorum yeni açık tarafına bakma da diyemiyosun umut fakirin ekmeği belki bi kıvılcım diyosun bakıyosun ama o kıvılcım hiç bi zaman alev almıyo işte ...

Çevrimdışı cagdas44

1-Duvar yenilenmesi ve kule restarasyonunun parasını Kültür Bakanlığı vermeyecek mi?
2-Yeni açık alt kat ile üst kat arasına tek sıra bir sürü loca yapılabilir.Üst tribünün sarkan balkon kısmı görüşü engellemez bence...

Loca sadece oturma yeri büyük koltuklar değil, loca dediğinizde kişie ayrı bir alan vermelisiniz ki o zamanda dolaşım alanları sıkıntı yaratabilir, yeni açığın daha yüksek kapasitesi daha fazla dolaşım alanı ihtiyacı doğuruyor.

Çevrimdışı Mustafa_UK

[/quote

kardeşim burda koltuk testi dayanıklılığından bahsediliyor.....

Biliyorum ama sadece koltuk degil isiklandirma,cati ve cimler hersey son teknoloji ayrica koltuklarin saglamligi ve yeni koltuk montaj sureside etkileyici.

Çevrimdışı megiddo

sınavlar yüzünden takip edemiyorum fazla, sorulduysa affola, benim hala en çok merak ettiğim şey eski açık numaralı köşedeki tüneli ne ara ve nasıl yapacaklar, gerekirse bir süre araç girişi olmayabilir mi? çalışmalar durmayacak şekilde gereken bütün malzemeler alınır stad içine (beton harici) o şekilde bir süre dışardan araç girişine muhtaç olmayacak şekilde mi tünel işi halledilecek, yoksa başka bir yöntem varmı?

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Loca sadece oturma yeri büyük koltuklar değil, loca dediğinizde kişie ayrı bir alan vermelisiniz ki o zamanda dolaşım alanları sıkıntı yaratabilir, yeni açığın daha yüksek kapasitesi daha fazla dolaşım alanı ihtiyacı doğuruyor.

Dolaşım alanı sıkıntı olmaz en geniş alan metrekare olarak yeni açıkta zaten...Arkada çok alan var numaralı ve eski açığa oranla..Loca en garanti gelir kalemlerinden birisi...Adına mini loca de, yavru loca de, özel loca de, tek kişilik loca de bir şekilde o kısım locayla çevrilmeli...Gerçi ilk seferde olmasa da eninde sonunda oraya birileri mutlaka loca yapar...

Çevrimdışı tayfun

obitaş numaralı tarafından da çalışırsa belki arayı kapatır,umarım kapatır.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Bütüm emekçilerimizi Allah korusun. Gerçekten işleri zor..
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı siyah-1903

burada detaylı gosteriyor catı insaasını.. Zormuş :(
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı eski inönü

Çiçekler azrail gibi maşallah her yerde kolu var :D

Çevrimdışı quentine83

obitaşın bişeyi kapatağı yok maalesef.adamlar sanki alışveriş merkezi yapıyor.rahat sakin.bir günde iki kolon iki kiriş iki tahta tamam.abartıyorsun diyenlere sesleniyorum.bugün obitaş ne yapmış bi gösterin...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

obitaşın bişeyi kapatağı yok maalesef.adamlar sanki alışveriş merkezi yapıyor.rahat sakin.bir günde iki kolon iki kiriş iki tahta tamam.abartıyorsun diyenlere sesleniyorum.bugün obitaş ne yapmış bi gösterin...
umarım haksız çıkarsın ve çıkarız.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı quentine83

beyler inşaatta biri  var an itibariyle...eski açıkta
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı eski inönü

Olaya farklı bir açıdan bakmak adına, belki de Obitaşın bu hızda gitmesini Bjk istiyordur. Çünkü obitaş belirli bir sure içinde ne kadar fazla iş yaparsa o kadar fazla hakediş alacak Bjk'den. Misal belki Bjk 1 ayda 1 milyon veremiyor ama 2 ayda 500'er bin verebiliyor. Bir fikir sadece..

Etiketler: