Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Numaralida bugun iyi hafriyat bekliyorum yeni acigin dipte kalan bolumude sabaha kadar biter ve yeni acikta on taraf haric hafriyat kalmaz artik
@Efe Elaldı  gördünmü rütbemi merakını gidermişsindir bir sonraki rütbeyi tahmin edersin artık  ;)
necmi abi son kuşak kaldı dimi numaralıda 1 haftaya bıter abı heralde en fazla 10 gun şu an eskavatör orda :)

Çevrimiçi Necmi

Kara kartaldan sonra bişe varmı abi @Necmi

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuan yok ama eklemek bizim elimizde.

aynen ama aralıklar genişletilebilir ilk isim yavru kartal olabilir yeri yanlış oldu aslında özür şimdiden.

zaten ilk isim yavru kartal daha önce yeni kartaldı istek üzerine düzeltip yavru kartal yaptık  ;)

Çevrimdışı FARUK

Öyleymiş abi sağolsun @Altug bilgilendirdi bilgisayardayken yeni kartaldı en son tapatalk da görememişim.

Çevrimiçi Necmi

Kceptel hocam senin küçük enişteyi yakaladım  :)

;D ;D süper video ekrem hocam eline emeğine sağlık. işte koca bir stat bu canavarın üstün gayretleriyle yükseliyor :)

@kcptl  hocam eski açığın altında kesin yavuklusu var nerde olursa olsun bir yol bulup hemen eski açığın altına
kaçıyor  ;D

aynen @Necmi hocam işini bitirir bitirmez oraya kaçıyor kesin orada bir işler çeviriyor :) videonun ortalarına doğru yükünü bıraktıktan sonra biraz soluklandı sonra sağı solu kesti baktı ortam müsait hemen eski açığın altına :)
hemde ne kaçmak otomobille yetişemezsin  ;D

Çevrimdışı FARUK

Abi eski açıktaki son çıkış rampası nasıl indirilecek konuştumuzmu hiç.  @Necmi

Çevrimdışı eski inönü

Selamun aleykum agalar yeni katildim araniza .... Direkt bi sorum olacak bizim stada isiklanma olacakmi allianz arena gibi misal? Kolonlar olmaz ama catisi fln? Kusura bakmayin parisden katiliyorum turkcem biraz arzali :)
Geceleri kolonlarda ışıklandırma olacak tabi. İnci gibi parlayacak kolonlor. Çatı da ışıklandırmaya çok müsait. İstedikleri renkte ışıklandırabilirler :)

Çevrimdışı smtcglr

Şu prekastcılar azcık hızlansa artık  ::)

Merhaba arkadaslar. Bir forum degişikliģi dn sonra yine buradayız.
Hayatı  anımsadığın kadar.

Çevrimdışı ozan062

hızlansam nolacak diyorlar ondan dolayı boyleler:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BRK

Cok uzuluyorum ben ya... stad yavas ilerliyo

Çevrimdışı ERAY G

herkese iyi geceler,

işçilerin kalacakları yer ile ilgili alan yaratıldı mı ? öyle bir sıkıntı vardı... diyerek ilk mesajımı atıyorum ve yeni platform hayırlı olsun
diyorum.

saygılar

Çevrimdışı smtcglr

obitaş hızlansam ne olacak geotem hızlansam ne olacak alacalı hızlansam ne olacak , herkes hızlansam ne olacak derse işimiz var :D

hızlansınlar ki diğer yerlere de hemen başlasınlar daha koltuk monte edilecek orlara  :)

Çevrimdışı ozan062

obitaş hızlansam ne olacak geotem hızlansam ne olacak alacalı hızlansam ne olacak , herkes hızlansam ne olacak derse işimiz var :D

hızlansınlar ki diğer yerlere de hemen başlasınlar daha koltuk monte edilecek orlara  :)

tabiki diğerlerinin bu luksu yok ama prekastcının suan hakikaten hızlanması için bir sebeb yok,,komple kirişler biter o zaman tamam ancak oyle değil ondan ben basta cok kızıyordum ama simdi daha farklı bakıyorum:))
koltuk demişsin dostum catı monttajı var onun için koltuk yapılamaz malesef
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 23:12:03 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

prekastcılar tüm prekastları üst tüse bıraktılar yerleri belli ne nereye gelecek biliyorlar artık kapalı bitse de görsek nasıl oluyor diyor

Çevrimdışı serti67

Bakamayanlar icin bi ozet alabilirmiyiz ne yapılıyor suan inşaatta canlıya bakanlardan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Numaralida bugun iyi hafriyat bekliyorum yeni acigin dipte kalan bolumude sabaha kadar biter ve yeni acikta on taraf haric hafriyat kalmaz artik
@Efe Elaldı  gördünmü rütbemi merakını gidermişsindir bir sonraki rütbeyi tahmin edersin artık  ;)

evt abi yazdım zatem bi sonrakini tahmin etmek çok kolay güzel düşünmüşsünüz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada numralıda yardıyolar sabaha kadar yeni açığıda alacaklar inşallah biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Başkanın bahsettiği hızlanma bu ay kendini belli ettirdi sanki

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta arka bölüm alındığı zaman arkada görünene tüm alana grobeton uygulaması yapılabilir eğer fışkırtıcılar için ara bırakacaklarsa bu vincin ordan başlayıp şuan temel betonu atıl bölüme kadar gidebilir yada üst taraftan fışkırtırlar bi şekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakamayanlar icin bi ozet alabilirmiyiz ne yapılıyor suan inşaatta canlıya bakanlardan
Şu an numaralı tarafından harfiyat  alınıyor kepçe orada kazıyor bir yeri...! şimdilik bişe yok

Çevrimdışı Efe

işte çatımızın nasıl havaya kalkacağını anlatan video brezilyada uygulanan tekniğin aynısı olacak çok zor iş bursa çatısıda aynı şekilde kalkacak havaya yakında
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

necmi abi son kuşak kaldı dimi numaralıda 1 haftaya bıter abı heralde en fazla 10 gun şu an eskavatör orda :)
-2 deler -5 e inecekler son kuşakta olabilir bir kuşak dahada atabilirler bilmiyorum ama büyük ihtimal son kuşaktır

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

15.06.2014 Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

MMA

• Ziyaretçi

yetkililere duyrulur bazı gelemeyen arkadaşlar haftasonu toplantısıönerisinde bulundular bana toplatıya katılanlar açısından uygun olursa bi haftsonu daha toplanır gelemeyenler gelir diye düşünüyorum herkese iyi geceler

Çevrimdışı Sutlas

Etiketler: