Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369319 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar eski açıktaki o incecik çiftyüz perde beton benden başka kimseye ilginç gelmedi mi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

15.06.2014 18:00 - 19:00 arası çektiğim resimler.

Sen olmasan napcaz biz. Eline emeğine sağlık

Çevrimdışı kartalizma

Selam arkadaşlar. Ekrem kardeşin attığı fotoğraflarda kapalı çıkış tünellerinin kenarında kırmızı işaretler var. Orada testere kirişler yanlış mı olmuş? Daha önce konuşuldu mu. Ben kaçırmış olabilirim..
[/quote         

Bu resimde görünüyor

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar eski açıktaki o incecik çiftyüz perde beton benden başka kimseye ilginç gelmedi mi :)
Bahsettiğim yer burası:

Çevrimdışı megiddo

az önceki isviçre-ekvator maçının oynandığı stadın adı neydi? o ne tribundu oyle belki 50 sıra ve dik :)

Çevrimdışı Deniz

sanırım hedef 10 gün içide tüm hafriyatı bitirip numaralıya temel atmak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı HapLo

mustafa resimler çok iyi oldu ellerine sağlık Takım için beste yaptık , stad için beste yaptık artık inşaatına bile beste yapacaz az kaldı

Siyah Ulan!  :)
Yaşamak çok nadir bir şeydir, çoğu insan sadece var olur.

Çevrimdışı BRK

az önceki isviçre-ekvator maçının oynandığı stadın adı neydi? o ne tribundu oyle belki 50 sıra ve dik :)

50 sira yok , alt kat bizden daha az sirasi vardi.. ama dedigin gibi cok dik ve belki kamera ile oyle gozukuyordu
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 21:24:37 BRK ]

Çevrimdışı wb214

Estadio national brasilia:

Alt Kat 31 Sira! Bizim Stadtan baya büyük

Çevrimdışı BRK

bizim alt kat 28-29 sira dendi

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı wb214

Estadio national alt Kat 31 Sira Orta Kat 4 Sira ve
üst Kat 37 Sira! Kapasite 70.005. Bizim Icin biraz fazla.

Çevrimdışı mert_

Kceptel hocam senin küçük enişteyi yakaladım  :)

;D ;D süper video ekrem hocam eline emeğine sağlık. işte koca bir stat bu canavarın üstün gayretleriyle yükseliyor :)

Çevrimdışı Efe

Numaralida bugun iyi hafriyat bekliyorum yeni acigin dipte kalan bolumude sabaha kadar biter ve yeni acikta on taraf haric hafriyat kalmaz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

;D ;D süper video ekrem hocam eline emeğine sağlık. işte koca bir stat bu canavarın üstün gayretleriyle yükseliyor :)

@kcptl  hocam eski açığın altında kesin yavuklusu var nerde olursa olsun bir yol bulup hemen eski açığın altına
kaçıyor  ;D

Çevrimiçi Necmi

Numaralida bugun iyi hafriyat bekliyorum yeni acigin dipte kalan bolumude sabaha kadar biter ve yeni acikta on taraf haric hafriyat kalmaz artik
@Efe Elaldı  gördünmü rütbemi merakını gidermişsindir bir sonraki rütbeyi tahmin edersin artık  ;)

Çevrimdışı FARUK

Kara kartaldan sonra bişe varmı abi @Necmi

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sutlas

Dünya kupası stadlarını hiç beğenmedim, hepsi sahaya uzak ve tribün başlangıçları çok yüksek.

Çevrimdışı Altuğ

Şuan yok ama eklemek bizim elimizde.

Çevrimdışı FARUK

Şuan yok ama eklemek bizim elimizde.

aynen ama aralıklar genişletilebilir ilk isim yavru kartal olabilir yeri yanlış oldu aslında özür şimdiden.

Çevrimdışı Anıl

Bizim yeni açık alt kat 29 sıra, diğerleri de 25+3 diye hatırlıyorum ben. Necmi abi biliyordur :)

Çevrimdışı megiddo

bizim alt kat 28-29 sira dendi
26 hocam
yani baya sıra var anlamında 50 dedim mecazi :) bide çok dik olmasının verdiği etkiyle çok fazla sıra var gibi görünüyor yayından da olabilir diklik 16/9 u 4/3 sıkıştırmış gibi bir yayın vardı sanki o maçta, ama genel olarak dünya kupasıı stadlarını beğenmedim hem sahaya çok uzak bide sanki duvarın üzerinden izliyormuş gibi çok yüksekte kalıyor tribünler, sahaya kimse atlamasın diye mi o kadar yüksek yapmışlar anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

yok orası son durak ::)
ama genede belli olmaz kalem bizde

Çevrimdışı Sidi27

Selamun aleykum agalar yeni katildim araniza .... Direkt bi sorum olacak bizim stada isiklanma olacakmi allianz arena gibi misal? Kolonlar olmaz ama catisi fln? Kusura bakmayin parisden katiliyorum turkcem biraz arzali :)

Çevrimdışı mert_

@kcptl  hocam eski açığın altında kesin yavuklusu var nerde olursa olsun bir yol bulup hemen eski açığın altına
kaçıyor  ;D

aynen @necmi hocam işini bitirir bitirmez oraya kaçıyor kesin orada bir işler çeviriyor :) videonun ortalarına doğru yükünü bıraktıktan sonra biraz soluklandı sonra sağı solu kesti baktı ortam müsait hemen eski açığın altına :)

Etiketler: