Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369341 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni açıkta çalışma yok.
ben orda sankı eskavatör göruyorum çalışıyo

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar istanbulda böyle bir hafriyat alınan başla inşaat varmı hatta Türkiye'de varmı diye merak ediyorum 50 bin komyon olmuştur herhalde..!!!

Çevrimdışı serti67

Bakamayanlar icin bi ozet alabilirmiyiz ne yapılıyor suan inşaatta canlıya bakanlardan
Şu an numaralı tarafından harfiyat  alınıyor kepçe orada kazıyor bir yeri...! şimdilik bişe yok
eyvallah saolll
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

Yeni açıkta çalışma yok.

Üçgenden hafriyat alımı devam ediyor yeni açıkda şimdi bir tır kantara girdi oradan gelip

Çevrimdışı eski inönü

işte çatımızın nasıl havaya kalkacağını anlatan video brezilyada uygulanan tekniğin aynısı olacak çok zor iş bursa çatısıda aynı şekilde kalkacak havaya yakında
Efe hocam sen bu çatı işini baya takip ettin. Komple kaplamasıyla birlikte ne kadar zaman alır montajı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Başkanın bahsettiği hızlanma bu ay kendini belli ettirdi sanki

katılıyorum inşallah biraz daha hızlanırlar. Kapalı üst artık finish çizgisini görmeli  ;)

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıkta çalışma yok.
ben orda sankı eskavatör göruyorum çalışıyo

Evet, şu anda orada bir ışık var.

Çevrimdışı keremfrat1

yetkililere duyrulur bazı gelemeyen arkadaşlar haftasonu toplantısıönerisinde bulundular bana toplatıya katılanlar açısından uygun olursa bi haftsonu daha toplanır gelemeyenler gelir diye düşünüyorum herkese iyi geceler
erkencısın mustafa :)

Çevrimdışı melih

Arkadaşlar istanbulda böyle bir hafriyat alınan başla inşaat varmı hatta Türkiye'de varmı diye merak ediyorum 50 bin komyon olmuştur herhalde..!!!

75 bin kamyon filan oldu.
Bence de Türkiye'de yoktur bu kadar hafriyat alınan başka bir inşaat.
Marmaray ve 3. Köprü hariç tabi :)
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sutlas

Başkan 70 bin kamyon demişti.

Çevrimdışı Efe

benim bizim stad için tahminim 4 ay herşey dahil kaplama belki herşeyiyle 1 ay daha attırabilir 4 ayda yerine koysunlar harika iş yapılır inşallah tahminim tuttar ekim 1 itibariyle başlanması lazım en geç biten 3 bloktan hemen çelik çubuklar ve halatlar serilmeye başlanmalı
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 23:44:59 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta hafriyat var dozer orda dolduruyor merak etmeyin gözüm orada ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bizden cikan hafriyatla yanlis bilmiyorsam ya Yenikapida ki miting alani yada maltepe deki duzenleme alani yapildi.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bizden cikan hafriyatla yanlis bilmiyorsam ya Yenikapida ki miting alani yada maltepe deki duzenleme alani yapildi.

İlk zamanlar Arnavutköy Bolluca'yagidiyor diye açıklama yapılmıştı. sonra oraya devam mı ettiler başka yer mi gitti bilmiyorum..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

kamyonlar geri geldi hafriyat hızlandı ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

Kepçe üçgenden mi alıyor yoksa biraz daha ön taraftan mı?

Çevrimdışı ZEKI

İlk zamanlar Arnavutköy Bolluca'yagidiyor diye açıklama yapılmıştı. sonra oraya devam mı ettiler başka yer mi gitti bilmiyorum..

Dogrudur ben yanlis biliyorum demektir. Su anda zaten dokum sahasi bir tek 3. havalimanin yapilacagi alan kaldi. Oradaki kucuk gol / goletleri dolduruyorlar.

Çevrimdışı cagdas44

Kepçe üçgenden mi alıyor yoksa biraz daha ön taraftan mı?

Mustafa'nın fotolara göre önde bir şey kalmamıştı üçgenin içinden alıyor olması lazım belkide kamyonlar yokken iç kısımdan kazıp öne çekmiş olabilir

Çevrimdışı blitz

Şu canlı yayın sayesinde ve stad bittikten sonra Beşiktaşlı müteahhit sayısında artış bekliyorum. Hep beraber bi stad nasıl yapılır öğreniyoruz. Hadi hayırlısı :D.

Çevrimdışı Tolga

numaralıda temelin tahminen ne zaman atılacağı hakkında bilgisi olan var mı artık oranında yükselmesi gerekiyor diye düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Oktay abi biliyorsan Libadiye'de Emaar Square diye bir proje 1 sene boyunca sadece hafriyat aldılar resmen magmaya indiler  ;D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Olaya farklı bir açıdan bakmak adına, belki de Obitaşın bu hızda gitmesini Bjk istiyordur. Çünkü obitaş belirli bir sure içinde ne kadar fazla iş yaparsa o kadar fazla hakediş alacak Bjk'den. Misal belki Bjk 1 ayda 1 milyon veremiyor ama 2 ayda 500'er bin verebiliyor. Bir fikir sadece..
obitaş işi kendisi yapmıyor.taşeron firmaya yaptırıyor.az işçi çalıştırıyor bu nedenle yavaş ilerliyor.inşaat işinde ne kadar işçi o kadar köfte demek
tamam da neden az işçi çalıştırıyor onu çözmeye çalışıyorum zaten.
fazla isci calistirsa fazla para odeyecek.fazladan 50 isci olsa her gun 50 iscinin obitasa maliyeti min 2500 tl.

1 ayda 75000 tl yapar.ortalama 3 ay daha orda calisacagini dusunursek 225.000 tl zarara girer.

obitas tokiye is yaptigini dusunup 3 u 5 i ariyor isin ozeti o

Mantığı tersten yürütürsek... Ne kadar çok işçi, o kadar çok iş. iş erken bitince işçilere para ödemeye devam etmeyecekler sonuçta. Bence Obitaş'ın yavaşlığının tek nedeni klüpten çıkacabilecek paraya orantılı iş yapmasıdır. Diyelimki Obitaş normalden 2 kat fazla iş yaptı, hakedişlerinin tamamını karşılayabilecek mi klüp. Sanmıyorum. Hem, İşçi sayısı artınca yeterli konteynır var mı onu da bilmiyoruz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı krena

Şantiye yoruldu, inşallah nekahat dönemi uzun sürmez. Çok sıcaklara kalmadan koşmak lazım idi, Önümüz ramazan bayram, Hadi hayırlısı....

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkese iyi geceler,  ulan ne hafriyatmış be, stad bitti nerdeyse hafriyat hala sürüyor. ???
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı eski inönü

Şu canlı yayın sayesinde ve stad bittikten sonra Beşiktaşlı müteahhit sayısında artış bekliyorum. Hep beraber bi stad nasıl yapılır öğreniyoruz. Hadi hayırlısı :D.
forumca bi kooperatif kurup kendi stadımızı yapabiliriz ilerde :)

Etiketler: