Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

numaralı yeni açıktan daha önce biter neyin ne oldugunu bilmiyoruz ama obitaş çiçeklerin verdigi ciddiyetin 3 te 1 ni vermedi bu işe kaldı ki heveslerinin oldgunu da düşünmüyorum yoksa numaralıyı çiçeklere kaptırmazlardı

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıkta da artık bir hareketlenme göreydik iyiydi  :lol: :drunkard:

yeni açık iyice parça parça oldu. orada bir hızlanma olsa da gözle göremeyiz herhalde. :)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sezai

Beyler ağır dua var kurban ve numaralı temeli için :)
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 15:26:29 Happy Man ]

Çevrimdışı denizaydogdu

Biz kapalı üst kattan 10 arkadaş aldık. Yıllardır kapalı trübünde maça giden bir kitleyiz... Bizim de aklımıza geldi kapalı üst kat nasıl olur diye... Hır gür o koltukta ben durcam sen şuraya geç muhabbeti olur mu diye... Fakat yıllardır kapalıda üst kat veya alt katta blok ayrımından ziyade sadece kat ayrımı yapılıyor... Yeni stadda 2250 TL para verip koltuğunu alan bir taraftara 1750 TL verip sen ordan kalk ben duracağım göbekte demeye kimsenin hakkı yok... Aynı şekilde sen ortada dur ben kenarda duracağım demeye de...  Bir arkadaş yazmış çocuklarım var diye kapalı en önden aldım maçları izleyebilsinler diye demiş... Şimdi o arkadaşa kimse sen oradan çık sette ben duracağım gibi bir muhabbetin olmasına da kimse izin vermeyecektir. Fenerbahçe ve Galatasaray trübünlerinden bir sürü dostum var yeni stadlarıyla birlikte kapalı ve numaralı trübünlerinde bu sorunu aştıklarını biliyorum. Fenerbahçe'de pek olmasa da Galatasaray trübünlerinin kale arkasında bile koltuk numarasına oturma kavramı yerleşmiş. Yeni stadımızla birlikte bizde de bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

ilk 2-3 maçta o sorunu yaşarız , ama adam 1750 vermiş kenara gider 2250 vermiş adamın yerine oturursa hop derler orda adama , olmaz ole iş
Kartal

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz kapalı üst kattan 10 arkadaş aldık. Yıllardır kapalı trübünde maça giden bir kitleyiz... Bizim de aklımıza geldi kapalı üst kat nasıl olur diye... Hır gür o koltukta ben durcam sen şuraya geç muhabbeti olur mu diye... Fakat yıllardır kapalıda üst kat veya alt katta blok ayrımından ziyade sadece kat ayrımı yapılıyor... Yeni stadda 2250 TL para verip koltuğunu alan bir taraftara 1750 TL verip sen ordan kalk ben duracağım göbekte demeye kimsenin hakkı yok... Aynı şekilde sen ortada dur ben kenarda duracağım demeye de...  Bir arkadaş yazmış çocuklarım var diye kapalı en önden aldım maçları izleyebilsinler diye demiş... Şimdi o arkadaşa kimse sen oradan çık sette ben duracağım gibi bir muhabbetin olmasına da kimse izin vermeyecektir. Fenerbahçe ve Galatasaray trübünlerinden bir sürü dostum var yeni stadlarıyla birlikte kapalı ve numaralı trübünlerinde bu sorunu aştıklarını biliyorum. Fenerbahçe'de pek olmasa da Galatasaray trübünlerinin kale arkasında bile koltuk numarasına oturma kavramı yerleşmiş. Yeni stadımızla birlikte bizde de bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

G.saray fener aşar da bizim için o iş biraz sıkıntılı,orta en önde kesin bir set oluşturma çabası olacaktır.
Grup kalabalık olacağı için de yerlerine sevk etmek pek mümkün değil
Ayrıca yine kapalı üst boyunca en önde kümelenen gruplar olur

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı FARUK

ramazan ayı dolayısıyla hem işçierimize kurban eti yedirelim dedik hemde yönetici çalışan kaynaşması için yaptık dedi
istediğimiz kadar hızlı gitmiyor inşaşat maddi sıkıntılardan bahsetti.
72milyon TL  harcanmış şu ana kadar.
Kap a henüz bildirilmediği için diye başladı transfer için ama sonra klasik alması kolay parayı verirsek alırsınız dedi tam çıkaramadım yaptıkta açıklamadıkmı devam mı ediyor çalışmalar
2 bin civarı kombine satılmış
satır başları bunlar :D

ihsan coşkun eylül ayı sonu kaba bitecek sonrada çatı başayacak dedi.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 15:38:05 faruk1903 ]

Çevrimdışı Sezai

Ramon mottayı 1 milyon 100 bin euroya bitireceğiz , 2.5 milyon euro opsiyonu vardı verseydik alırdık , ancak pazarlık yapıyoruz. Durum belli , para olsa da olmasada pazarlık yaparız. Fikret Orman

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ihsan coşkun eylül sonu tamamen bitecekmi dedi:)))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Caner

İhsan ben eylül sonu kabayı bitireceğiz dedi. Çalışan sayısı 450 dedi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Eylül ayında Kaba bitiyor yan 3 ay sonra çatı başlıyor çatı Komple bitim ne kadar sürüyor aba mondajişi kaldırma internetteki videolarda 15 gün sürüyor umarım öyle olur...!

Çevrimdışı Sezai

Şu anki çalışan sayısı 450 nin üzerinde . İhsan Coşkun

Çevrimdışı ACAB1903

3 ay çok iddialı bi süre.. zor ama imkansız değil diyelim.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

2 bin ne kadar aç birde diyorum 50 bin olsun...! biz dolduramadıktan sonra 50 olsa ne olacak...! 1 haftada 2 bin çok az en az sıcak para girisi sağlanmalıydı bu da 5 bin geçmeliydi... bunda asıl sorun taksit olmaması...!

Çevrimdışı Caner

Çatının yapımının 4 ay, montajının da 2 ay sürdüğünü söylemişti mabet. Şu an çatı imal edildiğine göre kaba biter bitmez yerleştirilecek. En iyimser şekliyle Kasım da bitiyor. Ama daha önce tarihlerin şaştığını hep gördük, ben o yüzden kaba ekim diyorum çatıya da 1 ay fazladan versek yine ocak ortalarını falan buluyor. Çimiydi mimiydi ocak sonu şubat açılacak inş.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

2 bin ne kadar aç birde diyorum 50 bin olsun...! biz dolduramadıktan sonra 50 olsa ne olacak...! 1 haftada 2 bin çok az en az sıcak para girisi sağlanmalıydı bu da 5 bin geçmeliydi... bunda asıl sorun taksit olmaması...!
taksidi filan boşver çarşı bile kombine almadı bence asıl sorun bu neden kombine almıyorlar
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı CharlieChaplin

İhsan Bey, Numaralıyı eylül sonuna bitiririz dedi. YALNIŞ ANLAŞILMASIN...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ALI RIZA

Adamım İhsan Coşkun :D
benimde adamım ihsan + zafer :) Bugun Mabet stadla ilgili fotoları yok mu acaba _?
Mabet soru sorayım özel vinç su an sahada olan vinç mi _?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hayır eylül sonu gibi bitirirz çatıya geçeriz dedi

Çevrimdışı Sutlas

İhsan Bey'in açıklamalarını hiç beğenmiyorum, üç ay içinde nasıl kaba inşaat bitecek, numaralının temeli daha bugün atıldı.

Çevrimdışı Caner

Komple bütün inşaatın kabasını eylül sonuna bitirip teslim edeceğiz sonra çatı başlayacak dedi. Sadece numaralı için demedi yani.

Çevrimdışı ALI RIZA

taksidi filan boşver çarşı bile kombine almadı bence asıl sorun bu neden kombine almıyorlar
Taraftardımız bir kere de o kadar parayı tek çekimde yapılması karşıdırlar ama stad bu hızlıyla gidip 3 ay içine bitiyorsa ve kimse bilet almıyorsa durup düşüneceğiz hata nerde diye...!

Çevrimdışı hakaydam

Üst tribün testere kiriş yapımı çok yavaş.

Etiketler: