Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Devlet desteği olmadan stadyumu yapıyor da. Benim bundaki çıkarım ne? benim kredi kartı borcumu mu ödüyor yoksa bana maaş mı veriyor? Taksit imkanları da yok... Tek çekim yapıp alacak taraftar çok az ... Üstüne passo  dayatmasını da ilk kabul ettik... Gözünü sevdiğim FB  yönetimine helal olsun passo konusunda ...

devlet desteği olsaydı boğaza karşı değil otobana karşı stadımız olacaktı... yetmezmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

DHA nın haberi sanırım transferde kullanacaklar daha çok
kredi alansaydı KAP a bildirim gelirdi ama öyle bir bildirim gelmedi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı CanEmre

kredi alansaydı KAP a bildirim gelirdi ama öyle bir bildirim gelmedi
Bu arada ben transfere kullanılacağına stada kullanılmasını isterim.
Stat demek gelir demek. Transfer kapalı kutu daha riskli. :)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Numaralı ve Kapalı tribünde her fiyat kategorisinin aralarını cam bölmelerle ayırırlar, ayırmalılar. Eski stadda Yeni açık üstten bilet alsan bile her tribüne giriş aynı yerden olduğu için en altta bile izleyebiliyordun. Artık kim hangi bloktan alıyorsa hangi koltuktan alıyorsa oraya oturmalı. Zaten Numaralı ve Kapalı'da kesinlikle ayırırlar fiyat kategorilerini birbirinden  :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

Devlet desteği olmadan stadyumu yapıyor da. Benim bundaki çıkarım ne? benim kredi kartı borcumu mu ödüyor yoksa bana maaş mı veriyor? Taksit imkanları da yok... Tek çekim yapıp alacak taraftar çok az ... Üstüne passo  dayatmasını da ilk kabul ettik... Gözünü sevdiğim FB  yönetimine helal olsun passo konusunda ...
devlet desteği olsaydı boğaza karşı değil otobana karşı stadımız olacaktı... yetmezmi
Bu arada benim çalıştığım tüm bankalar tek çekim harcamalarımı taksitlendiriyor. Bu taksit olayı biraz balon bir itiraz...

Çevrimdışı riza calli

Taksit olmaması kötü gerçekten yönetim biraz taraftarı dusunse azıcık fena olmaz hic kimsenin de bahanesi kalmaz

Çevrimdışı mert_

irfan g. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Oktay

beşiktaşı tutuyosan çıkarcı olmucaksın sen çıkarcıysan başka takımı tutsaydın

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar konuyu bu tarz tartışmalar ile dağıtmayın lütfen..

Çevrimdışı Furkan Sarper

yeni açıkta biraz daha çelik destek yerleştirilmiş ama kötü gidiyor yeni açıkta işler :(

Çevrimdışı Hakan Bilgin

+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı scape_bjk

Hala devlet desteğinden mi bahsediyorsun arkadaş kaç defa açıklandı...

Çevrimdışı eski inönü

Bankaların tek çekimle yapılan alışverişi taksitlendirmesi bilgisi dogru ise klubun bunu kullanması lazım reklamlarında.

Çevrimdışı eski inönü

hocam yanlış yapıyorsun. Senden 20 yaş küçük bir gence bu şekilde konuşmamalısın. Kendi fikirlerini daha guzel bir şekiilde anlatıp ikna edebilirsin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

burda konu dısına çıkılmasına müsema gösteriliyor fakat böyle Beşiktaş kulübü başkanına veya agır eleştiriler yapılarak değil...burası sonuçta bir stat forumu ve konuşulan konular çok saçma konular...

resmi site numaralı tribün betonlamısyla ilgili bilgiler vermiş , oraya yoğunlaşalım gereksiz ve taraftarın canını sıkacak muhabbetlerden uzak duralım. .

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı Deniz

kardeş rahatsız olan forzaya üye olmaz kimseyi zorla üye yapmıyorlar ama passolig
öyle değil zorla satıyorlar yada maça girmeyeceksin  burda sırf forzaya çamur atmak için
elmayla armutu birbirine karıştırıyorsun insanın çok düşmanı olunca sitesinde dolaşanıda bilmek
istiyor bence doğru yapıyor yoksa kolayca siteyi dağıtırlar orası forza yani bir gurup
guruplarında kendi iç kuralları vardır ben şimdi bakıyorum bayağı kombine alan var
beleşçi diye çamur attığın forzanın üyesiyiz bizde ve burda eski açıktan kombine alan
bir çok arkadaşta forzaya üye her gün haber beklediğin bjk_mabette yılların forza üyesi
şimdi biz beleşcimi oluyoruz biraz laf söylerken söylediğin lafın nerelere uzandığına bak
istersen Başkanı övdüğün için forzadan atıldığını söylüyorsun ben Başkanı savunanların
başında geliyorum bu açık bilinirken forzaya üye bile almazken beni davet ettiler. Orda
başkanı eleştiren varken savunanda var burda olduğu gibi her gurubun içinde farklı uçlar
vardır ama konunun bütününe bakacaksın her taraftar gurubumuz Beşiktaşımızın bir değeridir
ben burda Beşiktaşımızın değerlerinin aşağılanmasına karşıyım yanlışlar varsa eleştirilir ama
sözüm sana değil genele konuşuyorum gurup adı vermeden Beşiktaş taraftarına tinerci, ayyaş,
beleşci vs sıfatlar takanın bir Beşiktaş forumunda işi olamaz burda dini inançları kuvvetli, insanlar var
ama dini inançları olmayan insanlarda var sağcısı var solcusu var ve farklı dinlere mensup insanlarda var
hepimizin ortak paydası Beşiktaştır. Arkadaşlar bu paydanın etrafında toplanalım hiç kimse Beşiktaşı
diğerinden daha az veya daha fazla sevmiyor.
seni alıntı yaptım ama sözlerim sana değil sakın alınganlık yapma @xpenche
+1903.kendisi forzadan ban yedi diye böyle konuşuyor sanırım.Lakin forzadan birinin beleş bilet aldığına dair kanıtı koyamazsa iftiracı olur.
ben de forza üyesiyim Beşiktaşla ilgili beleş birşey ömrümde ne gördüm ne de alanı gördüm.Ceza yedi diye ona buna iftira atmak güzelmiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

hocam yanlış yapıyorsun. Senden 20 yaş küçük bir gence bu şekilde konuşmamalısın. Kendi fikirlerini daha guzel bir şekiilde anlatıp ikna edebilirsin.

haklısın sonradan farkına vardım ....arkadaşımız hep şahsi çıkarına vurgulayınca bende böyle cvp verdim

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu okunan sayfaların rengi kırmızı oluyodu onu tekrar yaparsanız sevinirim malum sayfalar çok hızlı ilerlediği için nerde kaldığımızı takip edemiyoruz şimdiden teşekkürler
yapacağız her şey pat diye olmuyor sonra ufacık şeyden site çöküyor
yavaş yavaş sindire sindire düzeltiyoruz :)  @sametbagan

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı Deniz

Numaralıda kaç işçi çalışıyor ?20-30 civarı sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

haklısın sonradan farkına vardım ....arkadaşımız hep şahsi çıkarına vurgulayınca bende böyle cvp verdim
Küçük yaşta arkadaşların bu konuda tepkili olması normaldir sonuçta ailelerine bağımlılar
bir kombine aldırmak hemde peşin para hiç kolay değil :) alamayıncada doğal ve kendilerince haklı bir
tepki koyuyorlar onlarada saygı duymak gerekir hepimiz zamanında o yollardan geçtik
memur emekçi insanın bile kombine parasını tek kalemde ödemesi günümüz gerçekleriyle
imkansız malesef kulübün bu konudaki tavrı yanlış eleştirilmeliki daha sonraki yıllarda böyle bir uygulama yapmasın

Çevrimdışı eski inönü

kapalı üstte çalışmalar tamamen durmuş gibi. Numaralıya sevkettiler heralde orada çalışanları

Etiketler: