Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatının yapımının 4 ay, montajının da 2 ay sürdüğünü söylemişti mabet. Şu an çatı imal edildiğine göre kaba biter bitmez yerleştirilecek. En iyimser şekliyle Kasım da bitiyor. Ama daha önce tarihlerin şaştığını hep gördük, ben o yüzden kaba ekim diyorum çatıya da 1 ay fazladan versek yine ocak ortalarını falan buluyor. Çimiydi mimiydi ocak sonu şubat açılacak inş.
hibrit çimi subatta degilde yazın serilmesinden yanayım...! yaz ayında 3 ay uğrışır...! serme çim yapılırsa 3 ay üstünde top oynansa daha iyi..! hem zeminde oturur...!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Taraftardımız bir kere de o kadar parayı tek çekimde yapılması karşıdırlar ama stad bu hızlıyla gidip 3 ay içine bitiyorsa ve kimse bilet almıyorsa durup düşüneceğiz hata nerde diye...!
adamlar herşeye karışı fişleniyoruz diyorlar ama kendileri foruma kayıt yaparken kendileride TC istiyor bırakın taksidi filan başkana köstek olmak için herşeyi yaparlar
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sedat_BJK

İnşaatımızın en kötü gün böyle geçsin inşallah.. Numaralı almış yürümüş, adamlar 2 beton pompasıyla dalmışlar. Gece 4'e kadar buradaydık, hangi ara eski açığa betonu atmışlar.. Vinci alıvermişler aşağı... obitaş yeni açıkta neler yapmış öyle? Bilen varsa hakikaten ne yapmış?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ACAB1903

adamlar herşeye karışı fişleniyoruz diyorlar ama kendileri foruma kayıt yaparken kendileride TC istiyor bırakın taksidi filan başkana köstek olmak için herşeyi yaparlar
mesele sadece fişlenme değil.. Sistemin temeli çürük.. bir sürü etken var.. Aktif Bankdan taksit olmayaşına kadar..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mesele sadece fişlenme değil.. Sistemin temeli çürük.. bir sürü etken var.. Aktif Bankdan taksit olmayaşına kadar..
sürekli bahane başkan iki senedir taşın altına elini atıyor kelle koltukta geziyor resmen ama taraftar olarak sadece bahane üretip transfer bekliyoruz kimse bahane üretmesin takıma taraftar olarak katkımız yok malesef
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı yigitcan1903

sürekli bahane başkan iki senedir taşın altına elini atıyor kelle koltukta geziyor resmen ama taraftar olarak sadece bahane üretip transfer bekliyoruz kimse bahane üretmesin takıma taraftar olarak katkımız yok malesef

Kombine aldın mı/alıcak mısın?

Ihsan bey öyle diyorsa üzerine 3 ay da siz koyun :)

Çevrimdışı Serjo

İhsan Bey'in açıklamalarını hiç beğenmiyorum, üç ay içinde nasıl kaba inşaat bitecek, numaralının temeli daha bugün atıldı.

İhsan Zafer'in açıklamalarını bekliyoruz o zaman  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kombine aldın mı/alıcak mısın?
aldım merak etme hemde niğdede oturmama rağmen maçlara gelmeyecek olmama rağmen aldım anladınmı yiğitcan

Çevrimdışı ALI RIZA

Üst tribün testere kiriş yapımı çok yavaş.
hızlanırlar bitirilmesi acele degil zaten...! mabette öyle diyordu zamana yayıyorlar diğer tribünler bitince daha hızlı olurlar...!

Çevrimdışı yigitcan1903

aldım merak etme hemde niğdede oturmama rağmen maçlara gelmeyecek olmamama rağmen aldım anladınmı yiğitcan

O zaman üstüne düşeni yapmışsın,yapmayanlar düşünsün

Çevrimdışı Hakan Bilgin

O zaman üstüne düşeni yapmışsın,yapmayanlar düşünsün
çarşı düşünsün

Çevrimdışı yigitcan1903

çarşı düşünsün
Valla forzada alan/almayı planlayan çok var
Ben de Ankaradan alıcam

Çevrimiçi Necmi

G.saray fener aşar da bizim için o iş biraz sıkıntılı,orta en önde kesin bir set oluşturma çabası olacaktır.
Grup kalabalık olacağı için de yerlerine sevk etmek pek mümkün değil
Ayrıca yine kapalı üst boyunca en önde kümelenen gruplar olur
yok artık o iş geçti stada giren büyük paralar ödüyor güvenlik atınca bir daha stadada giremezler
sözleşmede var bu eskisi gibi blok değil numaralı koltuk satılıyor kulüpte kombine sahiplerinin hakkını koruyacaktır
artık kalabalığın arasına saklanma devri bitti staddaki herkesin kimliği belli öyle kolay kolay olay
çıkaramazsın mimlenip stada girememekte var tc ile bilet ve kombine alıyorsun istedikleri kişiyi
engellerler eskisi gibi kapı olmazsa bacadan girme devride bitti turnikeden geçmeden stada giremezsin
turnikede passo kartıyla çalışıyor

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

yok artık o iş geçti stada giren büyük paralar ödüyor güvenlik atınca bir daha stadada giremezler
sözleşmede var bu eskisi gibi blok değil numaralı koltuk satılıyor kulüpte kombine sahiplerinin hakkını koruyacaktır
artık kalabalığın arasına saklanma devri bitti staddaki herkesin kimliği belli öyle kolay kolay olay
çıkaramazsın mimlenip stada girememekte var tc ile bilet ve kombine alıyorsun istedikleri kişiyi
engellerler eskisi gibi kapı olmazsa bacadan girme devride bitti turnikeden geçmeden stada giremezsin
Umarım dediğin gibi verimli şekilde uygulayabilirler sistemi Necmi Abi
Fernandese tekme atan adam passonun ilk uygulandığı fener maçında tribüne girince pek emin olamıyorum

Çevrimdışı Oktay

Taraftardımız bir kere de o kadar parayı tek çekimde yapılması karşıdırlar ama stad bu hızlıyla gidip 3 ay içine bitiyorsa ve kimse bilet almıyorsa durup düşüneceğiz hata nerde diye...!
Hata nerde biliyomusun; bizde okadar çok rüzgar yapan taraftar varki lafa gelince en kral beşiktaşlı icrata gelince koca bir balon..arkadaş alıcaksan al almıcaksan pasoligi bahane etme senin TC kimliğide bizimki karamürsel sepetimi ...

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CanEmre

taksiti çözmenin bir sürü yolu var. Diğer sorunlara ben de katılıyorum. Ama bir yandan da Beşiktaş'ın tarihi bir döneminde destek olma fırsatı var.
herkes beşiktaşlılığını tartacak ve ona göre kararını verecek. bu dönemde taşın altına elini sokmayanlar ileride vicdanlarıyla baş başa kalacaklardır...
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 16:00:31 sadomi ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hakan Bilgin

+1903

Çevrimdışı tayfun

Hata nerde biliyomusun; bizde okadar çok rüzgar yapan taraftar varki lafa gelince en kral beşiktaşlı icrata gelince koca bir balon..arkadaş alıcaksan al almıcaksan pasoligi bahane etme senin TC kimliğide bizimki karamürsel sepetimi ...
zaten üstat doğarken fişlenmişin,ayrıca fişlensen ne olur maça gidiyorsun eyleme değil.devlet seni bulmak istedikten sonra her türlü bulur,bulmuyorsa uğraşmadığındandır.kombine almayana bahane çok nasılsa(durumu olmayanlar hariç)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı sametbagan

Necmi abi bu okunan sayfaların rengi kırmızı oluyodu onu tekrar yaparsanız sevinirim malum sayfalar çok hızlı ilerlediği için nerde kaldığımızı takip edemiyoruz şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı Hakan Bilgin

zaten üstat doğarken fişlenmişin,ayrıca fişlensen ne olur maça gidiyorsun eyleme değil.devlet seni bulmak istedikten sonra her türlü bulur,bulmuyorsa uğraşmadığındandır.kombine almayana bahane çok nasılsa(durumu olmayanlar hariç)
+1903

Etiketler: