Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354770 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Çiçekler inşaat başladığı işi yarım bırakmadan hemen yapıyor, helal olsun.

Çevrimdışı Atakan Uzun

121. blokta pramit oluşmuş  :evillol: :evillol: bunlar kim acaba  :ebebe: :super:

Çevrimdışı cagdas44

Nedendir bilmiyorum her ne kadar ince işi daha fazla olsa da Çiçeklerin numaralı inşaatında kapalıdan daha hızlı olacağı düşüncesine sahibim

Çevrimdışı dogu1903

121. blokta pramit oluşmuş  :evillol: :evillol: bunlar kim acaba  :ebebe: :super:

121de fenere subliminal mesaj var :D

Çevrimdışı brci

Bildiğim kadarıyla antrenman ürünlerindekiyle aynı şekilde olacak formada da

bence daha farklı olmalı yani maç forması olduğnu hissettirmeli .. birde logoyu vodafone un başına koymasalar eşkişehir treni gibi upuzun

Çevrimdışı yash26

Nedendir bilmiyorum her ne kadar ince işi daha fazla olsa da Çiçeklerin numaralı inşaatında kapalıdan daha hızlı olacağı düşüncesine sahibim
bende.. sonucta kendi islerinde nekadar tecrubeli olurlarsa olsunlar, tribunleri yapma konusunda birsuru teknik ve tecrube edinmislerdir yaptiklari iki tribunden sonra. simdi bu tecrubeleri pratige yayip super hizda dikecekler numaraliyi. yeterki malzeme para sikintisi olmasin birde o kosede kalan rampayi indirmek zaman almasin..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı CanEmre

bende.. sonucta kendi islerinde nekadar tecrubeli olurlarsa olsunlar, tribunleri yapma konusunda birsuru teknik ve tecrube edinmislerdir yaptiklari iki tribunden sonra. simdi bu tecrubeleri pratige yayip super hizda dikecekler numaraliyi. yeterki malzeme para sikintisi olmasin birde o kosede kalan rampayi indirmek zaman almasin..

Numaralıdan ufak bir dağ kalktı rampa sorun olmaz, sanmam. Zaten hepsi de inmeyecekmiş rampanın...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı eski inönü

numaralı çok hızlı yukselir. yine en sona yeni açık kalacak bakın gorursunuz.

Çevrimdışı izorlu85

Allah tüm vinçlerin söküldüğü günleri en kısa sürede göstersin..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Altuğ

Allah tüm vinçlerin söküldüğü günleri en kısa sürede göstersin..

Bu nasıl bir temenni :)) (Amin)

Çevrimdışı Caner

numaralı çok hızlı yukselir. yine en sona yeni açık kalacak bakın gorursunuz.

Katılıyorum. Ben ekime kadar numaralının biteceğine de inanıyorum. Ne zaman yeni açıkta bir ilerleme görürüm o gece rahat uyurum herhalde. Yani gerçekten inanılması çok güç.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet dediği 400 tonluk vinç bumu ortada dönen :) kendi agırlıgını zor kaldıryor ayrıca prekast tasıma devam ediyor

Çevrimdışı gokhanson

bence yeni açığın tribün dışındaki kısmına hiç ellenmese bile olurdu...oraya daha sonra stad açıldıktan sonra başlansaydı belki şimdi numaralının yarısı bitmişti bile.

Çevrimdışı Salih A.

kimse kusura bakmasın içimden çok fena obitaşa sövmek geldi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı izorlu85

Bu nasıl bir temenni :)) (Amin)

yavvv o vinç görevini tamamladıgı için sökülmedimi diğerleride görevini tamamlayınca sökülmeyecek mi görevlerini tamamlayınca kaba  inşaat bitmiş olmayacak mı o zaman böyle bi temenni doğru olmaz mı???

Pisikopatça yazdım yavvvv :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Herkez koltuk numarasına nasıl oturacak merak ediyorum çünki kimsenin elinde bilet olmayacak/

Stad içerisinde ve stad girişi önlerinde sıra ve koltuk numaranı öğrenebileceğin cihazlar olacak. İstersen bu cihazlardan çıktı alabileceksin gibi birşeyler söylemişti passolig yetkilisi. Öyle hatırlıyorum. İlk başlarda illaki bocalama olacaktır hepimiz için. Fakat stadın büyük çoğunluğu kombineden olacak. Herkes yerini öğrenecektir. Ayrıca yeni stadda  blok, sıra, koltuk vb. bilgileri içeren bir sürü tabela ve görevli olacak. Bir kaç hafta içerisinde bu sorunu aşarız...
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2014, 15:00:34 Zafer_Başkan ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı zatoichi1903

Stad önlerinde sıra ve koltuk numaranı öğrenebileceğin cihazlar olacak. İstersen bu cihazlardan çıktı alabileceksin gibi birşeyler söylemişti passolig yetkilisi. Öyle hatırlıyorum. İlk başlarda illaki bocalama olacaktır hepimiz için. Fakat stadın büyük çoğunluğu kombineden oluşacağını düşünüyorum herkes yerini öğrenecektir. Ayrıca yeni stadda  blok, sıra, koltuk vb. bilgileri içeren bir sürü tabela ve görevli olacak. Bir kaç hafta içerisinde aşılabilecek bir sorun olarak düşünüyorum...

en buyuk sıkıntı kapalı ustte yasanacaktır
Numaralıda bu tarz bir sıkıntı yasanmayacagını dusunuyorum (onceden de bu kultur oldugu icin, ki zaten su an numaralı en iyi satan tribun)
eminim ki bir cok insan da kapalıda bu tarz hır gur cıkacagını bildiginden numaralıya yonleniyor
kale arkalarında da numaraya oturma gibi bir sey olacagını cok tahmin etmiyorum(keske orda da insanlar para verdikleri koltuklarına otursa)
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Zafer_Başkan

en buyuk sıkıntı kapalı ustte yasanacaktır
Numaralıda bu tarz bir sıkıntı yasanmayacagını dusunuyorum (onceden de bu kultur oldugu icin, ki zaten su an numaralı en iyi satan tribun)
eminim ki bir cok insan da kapalıda bu tarz hır gur cıkacagını bildiginden numaralıya yonleniyor
kale arkalarında da numaraya oturma gibi bir sey olacagını cok tahmin etmiyorum(keske orda da insanlar para verdikleri koltuklarına otursa)
Biz kapalı üst kattan 10 arkadaş aldık. Yıllardır kapalı trübünde maça giden bir kitleyiz... Bizim de aklımıza geldi kapalı üst kat nasıl olur diye... Hır gür o koltukta ben durcam sen şuraya geç muhabbeti olur mu diye... Fakat yıllardır kapalıda üst kat veya alt katta blok ayrımından ziyade sadece kat ayrımı yapılıyor... Yeni stadda 2250 TL para verip koltuğunu alan bir taraftara 1750 TL verip sen ordan kalk ben duracağım göbekte demeye kimsenin hakkı yok... Aynı şekilde sen ortada dur ben kenarda duracağım demeye de...  Bir arkadaş yazmış çocuklarım var diye kapalı en önden aldım maçları izleyebilsinler diye demiş... Şimdi o arkadaşa kimse sen oradan çık sette ben duracağım gibi bir muhabbetin olmasına da kimse izin vermeyecektir. Fenerbahçe ve Galatasaray trübünlerinden bir sürü dostum var yeni stadlarıyla birlikte kapalı ve numaralı trübünlerinde bu sorunu aştıklarını biliyorum. Fenerbahçe'de pek olmasa da Galatasaray trübünlerinin kale arkasında bile koltuk numarasına oturma kavramı yerleşmiş. Yeni stadımızla birlikte bizde de bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

Çevrimdışı Caner

Numaralı da tören oluyor galiba çok kalabalık oralar :))

Çevrimdışı Easthanbool

Yeni açıkta da artık bir hareketlenme göreydik iyiydi  :lol: :drunkard:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: