Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

2 yil once kamyon sayiyorduk bugun plentmiks öğreniyoruz

Kazadiz belasiz cabukcak bitsin ;)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

yetişir 9 nisana stad kesin bitecek artık o bi gerçek ama 19 marta açmak için belli işlerin çok çabuk gitmesi gerekiyor 10 gün daha bi bekleyelim neler olacak bakalım
19 mart olayı emekçilerimizi biraz daha hızlandırdı.Bencede Nisan ortası kesin açılacak stad.Bi sorum daha olacak.İnce işlerin tamamı biter mi peki nisan ortasına kadar efe abi?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

o malzemenin adı sanırım plentmiks, statik kaplama die de geçiyor 2000 yılında 1 yıla yakın Lefkoşa'da asfalt şantiyesine günlük girer çıkardım. hani otoyollarda asfalt yapılmadan serilen bir malzeme vardır işte o malzeme bu. malzemenin özelliği gereği ıslakken silindirle ezildiğinde betonlaşma eğiliminde olması, hatta şantiye şefi bana greyderle ser silindirle uzun uzun ez ertesi gün arazözle ıslat bi daha ez sonra betondan farksız olur demişti. yanii tahminin doğru betonun yerini alan katman olacak o @Efe
evet sanırım stabilize köy yollarında falanda kullanılır yağmur yağsada çamur olmaz çökme yapmaz
zemini sağlamlaştırmak için kullanılıyor kırılmış taş bunun rengine bakılırsa içinde cürufda olabilir böyle siyahını
ilk kez gördüm genelde yeşile dönük kahve rengi gibi olurdu.

Necmi abi ince işçilik nisan ayında biter mi? (Tamamen)

Çevrimiçi Necmi

efe abi vinçler 10'unda çıkarsa sahadan mebran koltuk çim üçlüsü eşzamanlı Nisan'a yetişir mi?
(Bence çok rahat)
vinçler onuna kadar çıksın 19 martta açılır bu stad

İnşallah abi ağzındn bal damlıyor.Ben nisan ortasıyla 19 mart arasında kararsız kaldım.ama yinede 19 martta açılsın doğum günümüzde.İyi geceler arena

Çevrimdışı tangaz

evet sanırım stabilize köy yollarında falanda kullanılır yağmur yağsada çamur olmaz çökme yapmaz
zemini sağlamlaştırmak için kullanılıyor kırılmış taş bunun rengine bakılırsa içinde cürufda olabilir böyle siyahını
ilk kez gördüm genelde yeşile dönük kahve rengi gibi olurdu.

içinde kum da var cürufda var betonlaşmayı o cüruf sağlıyor birkaç yıl öncesine kadar sadece kızıla kaçan açık kahverengi kremrengi görürdüm bu malzemeyi ama son dönemde bu renk de görünüyor piyasada, köy yollarında da hem böyle bırakılmışı var ya da üzerine soğuk asfalt denen uygulama da yapılıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ince işçilik nisan ayında biter mi? (Tamamen)
ince işçilik bitti zaten kardeşim artık işin mobilyasını yapıyorlar.
bak bir şantiyede kapılar takılmışsa bu artık oranın şantiye olmaktan çıktığını gösterir
tuvaletler bitti kapılar takıldığına göre zeminlerde bitti artık içerde son iş büfeleri yapıyorlar
yakında loca mobilyalarıda gelir. dışardada turnikeleri takıyorlar. Bir dışarda kafa takacağımız taş işi var
bu şubat ayı onların performansını izleyelim onun dışında kafama takılan bir iş yok. birde koltuklarda risk var
biraz gaza basmaları lazım. Köşelerin korkulukları takılmadı daha düz yerleri vurup gidiyorlarda iş köşelerde
ben membran kaplamayı 20-25 günde bitireceklerini düşünüyorum. bu şubat sonuna kadar stad aydınlatması
ve ses sistemide biter. stadımız bitiyor artık :D yanlız vodafone antenlerini takmaya başlamaları lazım onlar takılmadan
taş işide tamamlanamıyor

Çevrimiçi Necmi

içinde kum da var cürufda var betonlaşmayı o cüruf sağlıyor birkaç yıl öncesine kadar sadece kızıla kaçan açık kahverengi kremrengi görürdüm bu malzemeyi ama son dönemde bu renk de görünüyor piyasada, köy yollarında da hem böyle bırakılmışı var ya da üzerine soğuk asfalt denen uygulama da yapılıyor
evet yeşile çalan bej gibi kirli bir bej ama siyahını ben ilk defa görüyorum
yada dikkatimi çekmedi hiç

Çevrimdışı Deniz

Toplu yanıt vereyim...

Tribünlere özel aydınlamadan kastım 'Ses düzeyine göre renk değiştiren' bir uygulama  1 ay öncesinde masada bu konuşuluyordu. Şu ana kadar değiştiğine dair bir bilgi yok..

Koltuk montajı normal şartlarda MArt ayında yapılacaktı. Erken bile başlandı. Gece devam edilir mi? Zaten gece koltuk montajı yapılıyor. Mesela akşam üzeri başlanan numaralı koltukları gece de takılmaya devam etti.
Koltuklarda şu an vidalama yapılmıyor. Sonraki aşamada da onlar yapılacak..

Tribünler aydınlık olacak...

Statta iş yapan firmalardan tanıdıklarım var...
Mesela aydınlatma işini yapan firmayı tanıyorum.
Elektrik mekanik işleri yapan firmayı tanıyorum...
Broadcast sistemini yapan firmayı tanıyorum..(Benimde zaman zaman taşeronluğumu yapıyor)
O yüzden bir çok kişiden fazla bilgi alabiliyorum rahatlıkla.

Merhaba,

Bu sistemi yapmak çok da zor değil biraz yazılım biraz otomasyon + aydınlatma tekniğini bilen bir Elektrik Elektronik mühendisi bu sistemi kolaylıkla kurabilir,konuşulduysa muhtemelen yapılacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kingfisher.side

Bu forumun açılma amacı zaten stad inşaatını takip etmek içindi.
Kulübe zarar vereceğini düşündüğüm bir bilgiyi hemen silerim zaten :)
burda amacımız sohbet etmek bilgilenmek özellikle istanbul dışında olan taraftarlara
bilgi aktarabilmek bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize ama bu sayede dünya genelinde
çok güzel dostluklar kuruldu burda yazmaya başladıkça bunu göreceksin birlikte maçlarada gidiyoruz
mümkün olduğunda katılırsın aramıza. @Karakartalpasha
mesela ben istanbul dışında( Antalya) klübe katkı için kombine alip beli hiç bir maçına gelmiyecek birisi olarak bizlere burada aktardıgınız bilgilerden dolayı çok mutluyum emeği geçen tüm arkadaşlara müteşekkirim. inşallah bir gün stadımızda tanışırız.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı trojan

Arena bitince ne yapacağız? Ben büyük bir boşluğa düşerim herhalde.

Leyla ile mecnun gibi olmasın.

Çevrimdışı kartalcan

Günaydınlar uyku tutmadı :D BJKtv de Kartal günlüğünün tekrarını izliyorum çim rulo olarak 15günde serilip maç yapılacak seviye de olacak, sezon sonunda hibrit dikimi yapılıp Ümraniye seviyesine geleceğini belirtti moderatör arkadaşımız.Forumumuzda kısmen tahmin edilen bir konu ama resmi yerde de bahsi geçince paylaşmak istedim,hayırlısı bakalım.

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 06:09:16 kartalcan ]

Çevrimdışı emre1

herkes uyudu tabi ben birazdan yatarım siz kalkarsınız :D bu arada yarın eski açık koltuk montajı bitip alt tribünlere geçilek üst tribün köşeler en son yapılcakmış. yarın belki kapalıda yada numaralıda koltuk görebilirz eski açık bitince. üst tribün köşelerde, vidalama işlemi yapılınca takılcakmış koltuklar. gerçi takılsa nolur takılmasa nolur en basit iş koltuk işi, aslında yazmasamda olurmuş bu kadar yazıyı 

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın Arena bol koltuklu bol mebranlı gün gecirmek dileği ile mutlu günler
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,şaka maka bitiyor galiba stad.

Çevrimdışı KLEBERR

takım ilk maçında sahaya koşarak çıksın merdivenlerden...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Ensar

günaydın arena kartalları, bi fikrim var görüşlerinizi merak ediyorum , makyaj işleri çok ilerledi biliyorsunuz , açılış maçı için birisine Süleyman Seba başkanımızın yüzü yapılsa ve çıkıp ilk gol ona attırılsa nasıl olur , örnek bir resim ;

kareli takım elbisesi kaytan bıyıkları ile gelse golü atsa ve hoparlörden onun sesi duyulsa , yıkılır o stad
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 08:34:18 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

[img width=41

Çevrimdışı Ensar

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

haydaaaaa , çok geçmiş olsun ya senin drone'un başına da gelmeyen kalmadı

Çevrimdışı aoguzd

Günaydın herkese.

çok geçmiş olsun, stad uğruna droneun başına gelmeyen kalmadı :(

Çevrimdışı Ensar

Günaydın herkese.

muhteşem bi çekim olmuş ama drone gitti çok kötü oldu

Çevrimdışı SoYKaN

Vay arkadaş gitti güzelim drone ...

Ne kadarki bu aletin piyasası ? Geçmiş olsun..
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 08:58:10 SoYKaN ]

Çevrimdışı Popular Demand

haydaaaaa , çok geçmiş olsun ya senin drone'un başına da gelmeyen kalmadı

Sorma ya beni buluyor hep :/ Sağlık olsun ne diyim ama hala şaşkınım nasıl olur da çalışmaz joystick'in ileri kısmı.
Yazdım ilgili sayfalara bakalım ne dicekler..
          [img width=41