Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758915 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kartalcan

Çevrimdışı onuratasayan

İnsanlar gerçekten çok kalpsiz olabiliyor.
Canı sağolsun.

Kardeşim kusura bakma ben bu şekilde hissedebilecegini düşünemedim. Sonuçta benim de bu işten bi karim yok. Sadece insanlara ulaşsın istedim. Hemen siliyorum.

Çevrimdışı Popular Demand

hocam geçmiş olsun @Popular Demand

Sağolasın hocam.

@Mehmet92 Sizin için gittim ama öyle düşünme kardeşim olacağı varmış napalım. Allah can sağlığı versin mal yerine konur bi şekilde.
Geçen tamiri için PS3'ümü satmıştım şimdi de kredi kartı ile halletmeye çalışıcam. Herşeyi pahalı meretin ya.

Dediğim gibi sağlık olsun, gelen mala gelsin.
          [img width=41

Kardeşim kusura bakma ben bu şekilde hissedebilecegini düşünemedim. Sonuçta benim de bu işten bi karim yok. Sadece insanlara ulaşsın istedim. Hemen siliyorum.

Gerek yok eyvallah.
          [img width=41

Çevrimdışı ahmetx

herkes uyudu tabi ben birazdan yatarım siz kalkarsınız :D bu arada yarın eski açık koltuk montajı bitip alt tribünlere geçilek üst tribün köşeler en son yapılcakmış. yarın belki kapalıda yada numaralıda koltuk görebilirz eski açık bitince. üst tribün köşelerde, vidalama işlemi yapılınca takılcakmış koltuklar. gerçi takılsa nolur takılmasa nolur en basit iş koltuk işi, aslında yazmasamda olurmuş bu kadar yazıyı 
üst köşelerde de münferid korkuluklar kullanacaklarsa emiratesteki yarıkların oluşması kaçınılmaz, bana o kısımlarda tekliden vazgeçtiler yeni üretime geçtiler o yüzden sona kaldı gibi geliyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

geçmiş olsun @Popular Demand şirketindi herhalde emanetse daha zor tabii ama hiç canını sıkma cana geleceğine mala gelsin derler ,daha iyileri senin olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers_an

Geçmiş olsun kardeşim. Bu fedakarlığına aslında forum olarak ufak bir çalışma yapsak. Çorbada tuz misali. Popular Demand sana sormuyorum. Cevabını bildiğim için ama forumdan @Necmi abi ya da diğer yetkili arkadaşlar bir ortak çözüm bulabiliriz diye düşündüm. Naçizane.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı onuratasayan

Popular deman kardeşim ritz kartalı ile konuştum senin çekimin youtube videosunu o yayınlayacak eğer izin verirsen. Twitter adresin varsa kaynak da göstersin. Ben twiti sildim. Tekrar özür dilerim kötü bi niyetim yoktu. Hemen bu kadar rağbet göreceğini bilsem yayımlamazdım. Youtube videosunu da ben yayınlamayacam ritz kartalı yayınlayacak.

Çevrimdışı Alparslan

@Popular Demand çok geçmiş olsun. Keşke hiç çekimi yapmasaydında bu olmasaydı. Şirketin malı sonuçta. Sen ne kadar istemesende forumca birşeyler yapılmalı.

Çevrimdışı Cem K

Geçmiş olsun

Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Arkadaşlar Popular Demand'a ortaklaşa bir drone alma zamanı geldi? Ne dersiniz?

2000-3000 kisinin toplandigi forumda 2000-2500 liralik drone almak, "hepimiz 1 lira versek" hikayesine dondugunden organize olabiliyorsak yapalim. Kimseye yuk olmaz saniyorum. ^_^

Gecmis olsun Popular Demand.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 09:47:54 Cem K ]

Popular deman kardeşim ritz kartalı ile konuştum senin çekimin youtube videosunu o yayınlayacak eğer izin verirsen. Twitter adresin varsa kaynak da göstersin. Ben twiti sildim. Tekrar özür dilerim kötü bi niyetim yoktu. Hemen bu kadar rağbet göreceğini bilsem yayımlamazdım. Youtube videosunu da ben yayınlamayacam ritz kartalı yayınlayacak.

Nerde ne yayınlıyorsanız yayınlayın kardeşim bana yok bir zararı. Kaynağa falan da lüzum yok.
Derdim o mu benim şimdi.
          [img width=41

Çevrimdışı Gürkan

Açilişta büyük bir takimla oynayacağimiza eski ve yeni oyuncularla karma takim yapip karşilikli oynasak daha iyi olmaz mi. 15 dakikalik bir gösteri maçi olsun. Ilk golü de efsanelerden biri atsin, stad ayağa kalksin.

Mesela :

Cordoba
Beck
Zago
Ronaldo
Ibrahim Üzülmez
Atiba
Oğuzhan
Metin Tekin
Sergen
Töre
Gomez

Onlara karşi

Kaleci?
Recep Çetin
Ersan
Gökhan Keskin
Münch
Tayfur
Riza Çalimbay
Olcay
Ilhan Mansiz
Nouma
Feyyaz

Oyuncular anlik aklima geldi. Unuttuğum efsane varsa şimdiden özür.

Ben kesinlikle katılıyorum. Beşiktaş taraftarı olarak beni barcelona gibi bir markanın gelmesinden daha çok sevindirir. Ama tabi sponsorlar açılışın çok daha fazla ses getirmesi açısından büyük takımların gelmesini isteyeceklerdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

twittırdan yazdım hocam belki biri bulmuştur inşallah yardımcı olan çıkar @Popular Demand

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli

Kardeş büyük geçmiş olsun valla üzüldük...
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

twittırdan yazdım hocam belki biri bulmuştur inşallah yardımcı olan çıkar @Popular Demand

Sağolasın hocam.

@Exory_1903 Sen de sağol.
          [img width=41

Çevrimdışı ahmetx

@Popular Demand bu şekilde kontrolden çıkan drone lar için  firma garantisi var mı <*

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

@Popular Demand geçmiş olsun kardeşim...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

@Popular Demand bu şekilde kontrolden çıkan drone lar için  firma garantisi var mı <*

Onu öğrenmeye çalışıyorum ama henüz bilen çıkmadı o kadar kişiden.
Zormuş ama Türkiyede resmi bir kurumu olmadığı için.

Kayıtta sonrası görünmüyor snyal kesildiği yerde kayıtta durmuş, o yüzden nerde olduğunu bulmak imkansızlaştı..

[img width=41

[img width=41

Çevrimdışı Koa_lAA

@Popular Demand geçmiş olsun arkadaşım... umarım en kısa sürede bulunur...

Çevrimdışı ByEmre59

Günaydın Arena Günaydın Kara Kartallar :) :bandit:
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

@Popular Demand geçmiş olsun arkadaşım... umarım en kısa sürede bulunur...

Teşekkürler, inşallah..
          [img width=41

Çevrimdışı Kemal

Günaydın herkese.

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

inşallah birine zarar vermemiştir. Polisi arayıp durumu anlat bence .  Kırsal bir yer değil İstanbulun göbeğindesin , birinin kendisinin eşinin çoçugunun kafasına düşse hesabını nasıl ve ne şekilde vereceksin ?  Tabii ki bilinçli yapılan bir durum değil ama ara Polisi anlat durumu .