Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ByEmre59

Mebran uç kızmı nasıl nereye bağlanacak diye bi tartışma konusu vardı. Çözüldü mü bilmiyorum. Ona istinaden şu fotoğrafı paylaşmak istedim. İşaretlediğim yerlere düz bir şekilde bağlanacak.  :bandit:
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı Popular Demand

inşallah birine zarar vermemiştir. Polisi arayıp durumu anlat bence .  Kırsal bir yer değil İstanbulun göbeğindesin , birinin kendisinin eşinin çoçugunun kafasına düşse hesabını nasıl ve ne şekilde vereceksin ?  Tabii ki bilinçli yapılan bir durum değil ama ara Polisi anlat durumu .

Haklısın abi, aramak lazım. Beşiktaş emniyeti aramak uygun olur sanırım?
          [img width=41

Çevrimdışı Kemal

Kesinlikle , hiç zaman kaybetme . Birinin arabasına bile düşse bulurlar , gelir ekip seni alır . Hemen durumu anlat gidip , yazılı bir dilekçe falan bırak kaybolduğuna dair, evrak kayıt nosunu falanda al sende bulunsun .

Çevrimdışı ByEmre59

Çizdiğim yere kadar takılmış işaretlediğim demir. Burdan sonrası sol tarafa doğru devam edecek   :sevinc :sevinc :sevinc
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimiçi COB

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hem bu sekilde bulunmasi da kolaylasir ama Drone Hasar almistir buyuk ihtimalle orasi ayri konu tabi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ByEmre59

Geçmiş olsun @Popular Demand Üzüldüm bak şimdi umarım bulursun. Ama polise git bencede  :ok:

Twitter Hesabım

Çevrimdışı Murat Gültekin

@Popular Demand DJI marka yakın bi arkadaşımda var, aletin pili %10 a düşünce otomatik olarak aleti indiriyo ya da bulunduğun yere getiriyo gibi bişey söylemişti. sendeki durum farklı ama sanırım aletin gps i ile ilgili bi sıkıntı olmuş belli ki. son çektiği yerlerden bi ipucu çıkmadı mı aynı arkadaşım aletin en güçlü pili 20 dk çekim yapıyo demişti çok da uzaklaşmış olamaz herhalde.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

@Popular Demand DJI marka yakın bi arkadaşımda var, aletin pili %10 a düşünce otomatik olarak aleti indiriyo ya da bulunduğun yere getiriyo gibi bişey söylemişti. sendeki durum farklı ama sanırım aletin gps i ile ilgili bi sıkıntı olmuş belli ki. son çektiği yerlerden bi ipucu çıkmadı mı aynı arkadaşım aletin en güçlü pili 20 dk çekim yapıyo demişti çok da uzaklaşmış olamaz herhalde.

Abi evet dediğin gibi otomatik inişe geçiyor sinyal kesilince ve kalktığı yere iniyor. Bu güzel bir özellik ama ben kendim go home yaptığım halde gelmedi.
Bişey çekiyordu onu sürekli o istikamete. Her yöne dönüyor ama ileri gelmiyodu. %10'a gelince de inişe geçer ama rastgele iner nereye denk gelirse artık ağaç ev vs.

Cihazda sıkıntı oldu eminim, gps mi arızalandı ne oldu bilmiyorum ki..
          [img width=41

[img width=41

Çevrimdışı demir_kArtAl

geçmiş olsun @Popular Demand  kardeş. görüntüler gerçekten harika, drone a gelince lodos falanmı götürdü acaba ?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı cadavra

Ya alalim bi drone adam bizim icin o kadar ugrasti yalniz organize edilmemiz gerek bi yonetici tarafindan adam basi su kadar dusuo deilde kimin gonlunden ne koparsa gibi olursa bide hesap numarasi herkrs 3 5 bi şeyler atsa bu is olur 2.5 olduda 1.5 2 topladik bu da biseydir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun @Popular Demand  kardeş. görüntüler gerçekten harika, drone a gelince lodos falanmı götürdü acaba ?

Sayfadan biri bunu yazdı:

Flyaway diye bişey olmuş ne demekse artık..
          [img width=41

Çevrimdışı halvetifarazi

Ya alalim bi drone adam bizim icin o kadar ugrasti yalniz organize edilmemiz gerek bi yonetici tarafindan adam basi su kadar dusuo deilde kimin gonlunden ne koparsa gibi olursa bide hesap numarasi herkrs 3 5 bi şeyler atsa bu is olur 2.5 olduda 1.5 2 topladik bu da biseydir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum forumda o kadar adam var  3-5 birşeyler verirse herkes toplanır iyi kötü para.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 10:47:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
dakika skor veren yok mu kedi yolları bitti diyen yok mu :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kadir Akdağ

@Popular Demand şu arkadaşa bi ulaş bence twitter da gezinirken gördüm aynı durumdasınız kendisi ne yapmış sonuç ne olmuş belki çözüm bulursun geçmiş olsun
https://twitter.com/dozerix/status/611226293925990400

Çevrimdışı Mehmet92

Katılıyorum forumda o kadar adam var  3-5 birşeyler verirse herkes toplanır iyi kötü para.

Bence de,tüm paranın toplanması gibi bir zorunluluk yok zaten @Necmi abi IBAN paylaşsın bir tane,gün içerisinde kaç para toplandıysa akşam abimize göndersin forumun katkısı olarak.

Çevrimdışı Deniz

Sayfadan biri bunu yazdı:

Flyaway diye bişey olmuş ne demekse artık..

Yazilim hatasina dusmus drone ,komut algilamamamis binde bir olur o da kaybolmasina neden olur maalesef.

Dji lerde ben cok duydum flyaway i,denize dusen mi dersin sert bir yere dusup paramparca olan mi dersin.buyuk sanssiLik olmuş gecmis olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Kadir Akdağ Bu arkadaşın cihazı ufak hobi için amatör cihaz. 200-300 metre gider en fazla. Referans olmaz malesef..
          [img width=41